تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فتنه اجنه در آخرالزمان (در مورد سخنرانی استاد رائفی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۹/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۱)ztb نوشته است: [ -> ]سلام
یه خانمی که فامیل نزدیکه منه کلاس آموزش قران داره اونم هر روز برای خانمایی که حتی بی سوادن . بهشون اول الف با رو یاد میده بعد قرانو . هر کار خیریم از دستش برمیاد برای بقیه انجام میده مثل تهیه جهیزیه و خریدن لباس و غذا و اینا برای کسایی که تمکن مالی کافی ندارن و تنهام زندگی می کنن ایشون . یه مدتیه جن توی خونه ایشون پیدا شده و پولای این خانمو میبره و ایشونم از پسشون برنمیاد بالاخره پولاشو میذاره توی یه کیف و از جالباسی آویزوون میکنه که دست اینا بهش نرسه . خیلی آیت الکرسیو 4 قل توی اتاقش زده بوده که کنده بودن و عصبانی شده بودن . الان مشکل کجاس ؟ عصبانین و با دزدی میخوان تلافی کنن ؟ یا فقط میخوان دزدی کنن ؟ من سخنرانی رو گوش دادم و نمیتونم بگم ایشون مشکل ضعف اعتقادی دارن ولی شاید با اسپند وسرکه حل بشه شاید ولی واقعا این مشکل چطوری حل میشه توی خونه ای که روزی چند ساعت داره قران خونده میشه ؟
سلام
باید بره پیش یه عالم باطن بین
ممکنه البته ممکنه ایشون کاری کردن که اینجوری شده حالا چیکار الله اعلم ولی باید توبه کنن و اگر می تونن یه سفر زیارتی برن و متوسل شن به ائمه (علیه السلام)
ولی من بعید میدونم جایی که جلسه قران باشه از این خبرا بشه
بد نیست چند شب جلسه روضه امام حسین (علیه السلام) بگیرن باعث میشه فرشته ها بیان

(۹/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۵)Tishtar نوشته است: [ -> ]از دید باورمندان به جن : نوعی جن ضعیفه که انرژی و غذاش رو از انسان میگیره(با چسبیدن بهش)
از دید غیرباورمندان به جن(!) : شرایط حسی خاصی که به دلایل مختلفی ممکنه بروز کنه.مثلا کمبود اکسیژن(قدیم میگفتن زیر درخت گردو بخوابی بختک میفته روت،در حالی که دلیل اون احساس سنگینی،اکسیژن بالایی بود که درخت گردو جذب میکرد)یا پرخوری که باعث سنگینی انسان میشه...همچنین اختلالات روحی و عصبی هم ممکنه دلیلش باشه

یا حق
یعنی چی از دید باورمندان!!!
البته بیشتر این چیزها توضیح علمی داره
البته برای خواهر من یه جریانی پیش اومد که فردا در تاپیک زیر توضیح میدم (الان شبه ما هم توهم بالا)Big Grin
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3307-page-5.html
حتما سر بزنیدWink
(۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۶)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
باید بره پیش یه عالم باطن بین
ممکنه البته ممکنه ایشون کاری کردن که اینجوری شده حالا چیکار الله اعلم ولی باید توبه کنن و اگر می تونن یه سفر زیارتی برن و متوسل شن به ائمه (علیه السلام)
ولی من بعید میدونم جایی که جلسه قران باشه از این خبرا بشه
بد نیست چند شب جلسه روضه امام حسین (علیه السلام) بگیرن باعث میشه فرشته ها بیان

یعنی چی از دید باورمندان!!!
البته بیشتر این چیزها توضیح علمی داره
البته برای خواهر من یه جریانی پیش اومد که فردا در تاپیک زیر توضیح میدم (الان شبه ما هم توهم بالا)Big Grin
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3307-page-5.html
حتما سر بزنیدWink
خب بالاخره بعضیا قبول ندارن دیگه...کلا میگن همه چی خرافاته... .
یه روز یه برنامه ای در تلویزیون پخش شد درباره این مسائل
آخونده می گفت یه استاد دانشگاه به من زنگ زده میگه چند تا "ازما بهترون" اومدن خونم هی اذیتم می کنن نمیدونم چیکار کنم . آخونده میگفت این استاد دانشگاه دائما در کلاس میگفته اینا خرافاته و من قبول ندارمAngelBig GrinWinkWink
حالا اونایی که منکرن حواسشون باشهBig Grin
در تاپیک هشدار درباره علوم غریبه به وسیله آیات قرآن این چیزا اثبات شدهHeart
(۷/بهمن/۹۲ ۱۰:۲۰)nina نوشته است: [ -> ]سلام
شما گقتین صحبت از انرژی در بدن
یعنی حتی طب سوزنی؟
بعد ایا نباید حجتی چیزی وجود داشت تا یه عده اگه خواستن دو دو تا چهارتای اخروی کنند بفهمن که این علوم باطله؟
چون اگه به عقل من نرسه که ایرادی به من نیست چون فهم در همون حد بوده!Huh
و اینطور که از نوشته ها من فهمیدم کلا ترجیح بر اینه که قوه خیال خیلی محدود شه،گویا ضررش بیشتر از منفعتشهDodgy
فکر کنید غیبت،سوء ظن،دروغ ،اون روابط نامشروعی که گفتین و ... همه از این قوه میاد بیرون،درسته؟Huh

سلام
من چون خسته هستم فعلا همینو جواب میدم
سر فرصت تاپیکو جلو میبرم

ببینید طب سوزنی اسم از انرژی میبره ولی این انرژی یجورایی کنایه و استعارس

قدیم که رگ و لنف و اینا نمیدونستن چیه

چنین اصطلاحاتی بکار می بردند

جریان انرژی و ....

من معتقدم چاکرا (اینو استاد نگفت) رو خیلی بزرگش کردند

مثلا نقاطی وجود داره در بدن که در هنرهای رزمی چینی بهش میگن نقاط دیم ماک

در واقع نقاط حساس بدنن که به اسم انرژی و بوسه اژدها معروف شدند

در مورد خیال که فرمودید

خیالی که باعث شود از کار و تلاش باز بمانید

خیالی که باعث پرورش هوا و هوس در انسان شود

وگرنه قوه تخیل خوب است و خودم هم استفاده میکنم

مثلا قبلش یه تاپیک تو فکرم میزنم Cool

بعدش پیادش میکنم
سلام
طبق گفته های آقای رائفی پور مسلمونای جن که شیعه اثنی عشری هستن ، جنای کافر نمی تونن اونا رو وسوسه کنن ؟ فقط امتحان الهی شاملشون میشه ؟ با ما کلا فرق دارن ؟ بالاخره اونا هم بهشت و جهنم دارن دیگه ، اوضاع زندگی اونا چطوریه ؟ مرگشون با حضرت عزرائیله ؟ کلا از این اطلاعات . یا اینکه توی سخنرانیای دیگه آقای رائفی پور دربارش صحبت شده ؟
در مورد فال قهوه هم یه اشاره کوچیکی داشتن ، اونایی که فال قهوه و تاروت میگیرن و تقریبا درستم درمیاد ربطی به حس ششم داره یا الهامات شیطانیه ؟ چون همشون که کلاهبردار نمی تونن باشن و همشون هم طرفی که براش فال میگیرن که نمی شناسن . کلا معروفه که فال قهوه درست درمیاد تعصبیم در کار نیست . این فال چطوری توجیه میشه از نظر منطقی و دینی ؟
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۲:۵۹)ztb نوشته است: [ -> ]سلام
طبق گفته های آقای رائفی پور مسلمونای جن که شیعه اثنی عشری هستن ، جنای کافر نمی تونن اونا رو وسوسه کنن ؟ فقط امتحان الهی شاملشون میشه ؟ با ما کلا فرق دارن ؟ بالاخره اونا هم بهشت و جهنم دارن دیگه ، اوضاع زندگی اونا چطوریه ؟ مرگشون با حضرت عزرائیله ؟ کلا از این اطلاعات . یا اینکه توی سخنرانیای دیگه آقای رائفی پور دربارش صحبت شده ؟
در مورد فال قهوه هم یه اشاره کوچیکی داشتن ، اونایی که فال قهوه و تاروت میگیرن و تقریبا درستم درمیاد ربطی به حس ششم داره یا الهامات شیطانیه ؟ چون همشون که کلاهبردار نمی تونن باشن و همشون هم طرفی که براش فال میگیرن که نمی شناسن . کلا معروفه که فال قهوه درست درمیاد تعصبیم در کار نیست . این فال چطوری توجیه میشه از نظر منطقی و دینی ؟

سلام
فال قهوه یه روشه مثلا شما میتونید فال چایی بگیرید و همون مطالب رو داخلش بریزید.
در فیلم هری پاتر درباره اون چوب جادو هم همینه در واقع با اجنه قرارداد میبندن که مثلا یه کلمه یا یک جمله رو بگم بعد اون اتفاق بیفته.
پس اون کسی که چیزهایی میدونه میتونه بدون فال قهوه هم این چیزا رو بگه . در واقع این یک روش برای منحرف کردن ذهنهCool باعث میشه شما فکر کنی این قهوه و فنجانه که موثره نه جن

البته از اونجایی که سن جنها زیاده براساس تجربه می تونن بگن زندگی این فرد به کجا می کشه
جن به معنی پوشیده است.
هر چیز پوشیده دارای شعور می تونه جن خطاب بشه.
از لپتون تا فوتون و کوارک گرفته .. تا بعضی از آدم ها و حتی موجودات فرا زمینی..
زمان تولد مهم ترین عامل مشخص کننده هست.

توی مستند کرمچاله ها دقیقاً اشاره میشه. به اینکه چطوری موجودات دارای شعور که قابل دیدن نیستند بر زندگی اشخاص اثر می گذارند.
(۱۲/بهمن/۹۲ ۱۳:۴۷)arnh نوشته است: [ -> ]جن به معنی پوشیده است.
توی مستند کرمچاله ها دقیقاً اشاره میشه. به اینکه چطوری موجودات دارای شعور که قابل دیدن نیستند بر زندگی اشخاص اثر می گذارند.
معنی لغویش شاید این باشد ولی بحث ما مربوط به جنی است که از مخلوقات خداوند است و در قرآن به آن اشاره شده و از جنس آتش است
وَالْجَآنَّ خَلَقْنَاهُ مِن قَبْلُ مِن نَّارِ السَّمُومِ
اگر ازدید اسلامی دارید به مبحث می پردازید باید با سند معتبر قرآنی و روایی بیان کنید ...
جن در نظر اسلامی هر چیز پوشیده دارای شعور نیست ... با این استدلال فرشته ها هم جن هستند ...که نیستند ...
جن موجودی است از جنس آتش با ویژگی های خودش ...
آقا این تاپیک یکم پخش و پلا شدا

باید مثل حامد قفلش میکردم هر موقع که میخواستم ارسال بزنم Big Grin

(۱۲/بهمن/۹۲ ۱۳:۴۷)arnh نوشته است: [ -> ]جن به معنی پوشیده است.

نظر جدیدی بود ولی درست نیست

هر جنی پوشیدس ولی هر پوشیده ای جن نیست (جنی که ما میگیم)

اون مستند کرم چاله رو لینکشو بدید بی زحمت تا بحث کنم (یه تاپیک دیگه)
نقل قول:یکی از این تماثیل قابل توجه و آموزنده در کتاب معراج‌السعادة درباره دنیا نقل شده است که: در روز قیامت دنیا را به شکل پیرزنی کبود روی، ارزق چشم، گراز دندان، کریه منظر و قبیح رخسار برای مردم مجسم می‌کنند و می‌پرسند: آیا این پیرزن را می‌شناسید؟ می‌گویند: نعوذباالله که ما او را بشناسیم! خطاب می‌رسد: این همان دنیایی است که به آن تفاخر می‌کردید، به واسطه آن با یکدیگر حسادت می‌ورزیدید، دشمنی می‌کردید، قطع صله‌رحم می‌کردید و بسیاری از گناهان دیگر را مرتکب می‌شدید.

به نظرتون این مطلب مربوط به همون ببلن نمیشه؟
من در ماجرای شب معراج هم خوندم که پیرزنی یا زنی در اون شب پیامبر رو 3 بار صدا میزنن و پیامبر به او توجهی نمی کنند و جبرئیل به پیامبر می فرمایند که این زن دنیا بود که اگر به او توجهی میکردی امت تو گمراه میشدند

نمیدونم خیلی وقته برام سوال شده
ماجرای معراج رو چند سال پیش خوندم...
ولی وقتی استاد این مطلبو گفت یه جرقه تو ذهنم خورد!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع