تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فتنه اجنه در آخرالزمان (در مورد سخنرانی استاد رائفی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
نقل قول:من یادمه ایشون گفته بودن اجنه بصورت کالبد هایی از انسان های فوت شده درمیان تا فتنه گری کنند و اثبات خدایی دجال ملعون باشند

نه خودشون رو به شکل مرده در میارن که بگن ادم زنده کرد .
کسی نمیتونه بره توی کالبد مرده حرکتش بده

نقل قول: لزوما هر شیطانی از جن نیست میتونه انسان هم شامل این دسته اغواگر هم بشن

ما که نگفتیم وسوسه گر . گفتیم شیطان . در قران هم میفرماید شیطان از جن بود

سوره ناس هم ...
نقل قول:نه خودشون رو به شکل مرده در میارن که بگن ادم زنده کرد .
کسی نمیتونه بره توی کالبد مرده حرکتش بده

بله ؛ ایراد از توضیح ناواضح من بود، من توضیح رو کامل نگفتم چون بارها این روایت در سایت نوشته شده فکر کردم شاید همگی باهاش آشنا باشیم Smile
نقل قول:
ما که نگفتیم وسوسه گر . گفتیم شیطان . در قران هم میفرماید شیطان از جن بود

منظور من بازهم واضح نبود؛ من معنای دقیق ابلیس شیطان و .... رو اصلا مد نظرم نبود
منظورم شیاطین جن و الانس *بود وسوسه گری هم یکی از ترفندهاشه
* <وَکَذَلِکَ جَعَلْنَا لِکُلِّ نِبِیٍّ عَدُوًّا شَیَاطِینَ الإِنسِ وَالْجِنِّ یُوحِی بَعْضُهُمْ إِلَی بَعْضٍ زُخْرُفَ الْقَوْلِ غُرُورًا وَلَوْ شَاء رَبُّکَ مَا فَعَلُوهُ فَذَرْهُمْ وَمَا یَفْتَرُونَ >
-----------------------------------------

ضمنا این رو یادآوری کنم که قدرت این ها در قرآن برای ما کاملا روشن شده چرا در محضر حضرت سلیمان (علیه السلام) عفریت قبل از ایستادن و وزیرش آصف که انسانی خاکی بود در یک چشم به هم زدن این کار رو انجام دادند؟؟ درس قرآن کاملا معلومه و برای همه فتنه ها کافی ؛فقط خدا کنه تو صراط مستقیم باشیم تادر این فتنه هایی که آقای عبد الرحمان گفتند گول نخوریم
وای این قسمت از سخنرانی ها خیلی وحشتناک بود حالا قبل کنید همین جن ها وقتی وحشتناکن که ناشناخته باشن یدفعه وسط خونه ظاهر بشن و از این چیزا وقتی قرار باشه همه جا باشن میشن موجودات شناخته شده مار و شیر و هزار تا حیوان دیگه هست که ترسناک و خطرناک هستن ولی چون ما میشناسیم و میبینیم نمیشینیم واسش داستان بسازیم حالا گیرم آخرالزمان هم بیان دیگه وقتی فراوون باشه عجیب نیست !

یه چیزی رو من نفهمیدم به نظرم اومد آقای رائفی گفتن در عالم واقعی امکان ازدواج و رابطه جنسی جن و انسان وجد نداره نمیدونم انسان از ماده است و اون چیه و ..
گفتن فقط تو خواب امکان پذیره ولی خیلی ها هم گفتن تو واقعیت و جهان مادی هم امکان پذیره و حتی من یه چیزایی شنیدم که آل (همون جنی که میاد دنبال بچه ها و زن های حامله ) پدرش انسانه و مادرش جنه و بخاطر کینه ای که از پدر انسانیش داره میاد بچه های انسان رو میکشه دیگه نمیدونم چقد راسته چقد افسانه!!!!
ولی در کل میگفتن اگه جن زن باشه بچه جن میشه اگه زن انسان باشه بچه انسان میشه با یه سری از امکانات فوق حسی خلاصه هر چی باشه زن ها سرچشمه زندگی انWinkBig Grin

یکی هم میشناختم (نمیدونم حالا دروغ میگفت یا نه ) میگفت جن گیره بعد من گفتم خوب دوتا چیزم به من یاد بده جن احضار کنم ببینم اصلا واقعیه چه شکلی ان بعد به من گفت این کار خیلی خطرناکه تو فرشته احضار کنی بهتره چون فرشته ها آسیب نمیزنن و خوبن اما جن ها حتی منجر به مرگ یا آسیب رسوندن به خود فرد و اعضای خانواده هم دارن حالا بماند که کاراش رو به من گفت و من یاد گرفتم اما منم ترسووووووووووووووو و از اون بدتر تنبلللللل تا حالا که نرفتم سراغش و مطمئنم هرگز نخواهم رفت اما موضوع اصلی که میخواستم بگم که این بحث رو مطرح کردم این بود که من از اون طرف پرسیدم چطوره واسه ما بد و خطرناکه اما شما خودت این کار رو میکنی کسی کارت نداره گفت من پدر بزرگم با دختر یکی از این طائفه های جن ازدواج کرده و معمولا یکی از بندهای این ازدواج اینه که جن ها به فرزندان اون انسان تا 7 نسل اجازه آزار و اذیت ندارن

البته از من پرسید متولد چه ماهی هستم تا بدونه عنصر وجودیم چیه چون میگفت اونایی که عنصر وجودیشون آبه میتونن به راحتی ارتباط برقرار کنن منم که مسلما آب بودم دیگهBig Grin

بعد گفت عکس از کف دستت بذار که من نذاشتم چون یکی بهم یاد داده بود قبلا عکس از کف دست نذارین چون این افراد راحت اطلاعات بدست میارن و اینکه هیچوقت تو نت یا هر جا عکس از خودتون نذارین چون تو جادوی سیاه واقعا مورد استفاده قرار میگیره و عکس طرف یکی از عناصر کلیدیه!
قدیما هم که این چیزا زیاد بود ناخون که میگرفتن خاک میکردن یا خونه کسی موهاشون رو شونه نمیکردن چون خیلی مهمهWinkBig Grin
انگار جن ها به DNA انسان خیلی اهمیت میدنBig GrinBig GrinBig Grin
به این خرافات و حرف های بی سند توجه نکن خواهر من . دیدن جن جماعت به این اسونی نیست . یه ادم های خیلی خاصی ممکنه ببینند . که اونها هم نمیترسند

ملاءک قابل احضار نیستند . فقط کسی میتونه ارتباط بگیره که هم سنخ اونها باشه . یعنی در حد مثلا سلمان فارسی .

ازار و اذیت نکردن هم ماجرای دیگریست ...

یا حق
اگه من به این خرافات اعتقاد داشتم که الان تنها تو خونه نمی نشستم ( چه کلمه داغونیه نمینشستم)
در کل این همه نوشتم که بگم آیا تو دنیای مادی هم امکان رابطه جنسی هست فقط مختص خواب و خلسه نیست ؟
Wink
سلام
البته من نمی خواستم وارد بحث بشم ولی این دوستمون چیزایی گفتن که توضیح لازمهBlush
1- امکان ارتباط جنسی بین انسان و جن ممکنه ولی بچه دار شدن یکی از طرفین محال به نظر میاد (اینو یه جا دیدم ولی یادم نیست کجا)
2-من این سخنرانی رو گوش نمیدم چون به احتمال زیاد باعث وحشتم بشهBlush در این رابطه ها باید مطالب در کمال آرامش منتقل بشه
3-پسر عمه من یکی از این کتابهای جن گیری گرفته بود برام تعریف کرد 2 نوع جن نوشته برای گرفتن که یکی بعد از کارهایی که انجام داد به شکل یه پیر زن میاد و باید باهاش ارتباط جنسی برقرار کنی و یکی هم که خطرناکتر بود شبیه میمون میاد.
بعد از چند ماه ازش پرسیدم چه خبر چیکار کردی گفت هیچی هر کار کردم نشدCool
اینجور کتابها ناقص هستن.
اینجور چیزها برای مومنان کمتر پیش میاد چون فرشته ها به ما نزدیکترن

دیو چو بیرون رود فرشته دراید
بر عکسشم هستWink
به نام الله
سلام
بالاخره من تونستم یه وقت پیدا کنم تا سخنرانی رو گوش بدم دیشب ساعت 12 گوش دادم بعد وقتی واسه نماز بلند شدم همه جا تاریک بود یه کم وحشت کردم انقدر اسم الله رو گفتم تا به آرامش رسیدم
کلا سخنرانی متفاوتی بود به اونایی که گوش نکردن توصیه می کنم گوش بدن.

حالا که بحث در مورد اجنه هست می خواستم در مورد بختک هم بحث کنیم تاحالا کسی واسش اتفاق افتاده؟

من هروقت به پشت خوابیدم این اتفاق برام افتاده خیلی وحشتناک بودIdea
ولی الان مدتیه که این اتفاق برام نیفتاده چون وقتی میخوام بخوام بسم الله الرحمن الرحیم میگم.

اگه کسی در این مورد هم اطلاعی داره البته نه خرافات بلکه معتبر ممنون میشم اطلاع رسانی بشه.

موفق باشید
(۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۰۵)neyestan23 نوشته است: [ -> ]به نام الله
سلام
بالاخره من تونستم یه وقت پیدا کنم تا سخنرانی رو گوش بدم دیشب ساعت 12 گوش دادم بعد وقتی واسه نماز بلند شدم همه جا تاریک بود یه کم وحشت کردم انقدر اسم الله رو گفتم تا به آرامش رسیدم

حالا که بحث در مورد اجنه هست می خواستم در مورد بختک هم بحث کنیم تاحالا کسی واسش اتفاق افتاده؟

ولی الان مدتیه که این اتفاق برام نیفتاده چون وقتی میخوام بخوام بسم الله الرحمن الرحیم میگم.

اگه کسی در این مورد هم اطلاعی داره البته نه خرافات بلکه معتبر ممنون میشم اطلاع رسانی بشه.

موفق باشید
از دید باورمندان به جن : نوعی جن ضعیفه که انرژی و غذاش رو از انسان میگیره(با چسبیدن بهش)
از دید غیرباورمندان به جن(!) : شرایط حسی خاصی که به دلایل مختلفی ممکنه بروز کنه.مثلا کمبود اکسیژن(قدیم میگفتن زیر درخت گردو بخوابی بختک میفته روت،در حالی که دلیل اون احساس سنگینی،اکسیژن بالایی بود که درخت گردو جذب میکرد)یا پرخوری که باعث سنگینی انسان میشه...همچنین اختلالات روحی و عصبی هم ممکنه دلیلش باشه

یا حق
سلام
یه خانمی که فامیل نزدیکه منه کلاس آموزش قران داره اونم هر روز برای خانمایی که حتی بی سوادن . بهشون اول الف با رو یاد میده بعد قرانو . هر کار خیریم از دستش برمیاد برای بقیه انجام میده مثل تهیه جهیزیه و خریدن لباس و غذا و اینا برای کسایی که تمکن مالی کافی ندارن و تنهام زندگی می کنن ایشون . یه مدتیه جن توی خونه ایشون پیدا شده و پولای این خانمو میبره و ایشونم از پسشون برنمیاد بالاخره پولاشو میذاره توی یه کیف و از جالباسی آویزوون میکنه که دست اینا بهش نرسه . خیلی آیت الکرسیو 4 قل توی اتاقش زده بوده که کنده بودن و عصبانی شده بودن . الان مشکل کجاس ؟ عصبانین و با دزدی میخوان تلافی کنن ؟ یا فقط میخوان دزدی کنن ؟ من سخنرانی رو گوش دادم و نمیتونم بگم ایشون مشکل ضعف اعتقادی دارن ولی شاید با اسپند وسرکه حل بشه شاید ولی واقعا این مشکل چطوری حل میشه توی خونه ای که روزی چند ساعت داره قران خونده میشه ؟
(۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۰۵)neyestan23 نوشته است: [ -> ]به نام الله
سلام

موفق باشید

توضیح علمیش گویا اینه که وقتی از خواب بیدار شدید و کمی هوشیار شدید,مغز هنوز فرمان بیداری رو به ماهیچه هاتون نفرستاده در نتیحه نمیتونید حرکت کنید و روی قفسه ی سینه احساس سنگینی میکنید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع