مثلا یه بنده خدایی تعریف میکردن که مطمئن هستن یکی از فامیل هاشون واقعا اهل این مسخره بازیا(یعنی طلسم و اینا هستش!)یعنی مرض بندازه به زندگیه اینا...
بعد اینم هر بار میره پیش یه رمال که طلسم اون رو بشکنه
و خودش هم میگه که واقعا هربار توی زندگیم گیر میفته و مجبور میشم برم این کارو بکنم...
منظورم از زندگیشون هم کل کار و کسبشونه
نه اینکه بخت طرف بسته شده!!!(چون اون شخصی که تعریف کردن متاهل هستن)
من خودم توی یه کتاب که تازه چندین بار هم اجازه چاپ داره و درکل کتاب مفیدی هم هست یکسری دعاها و یکسری طلسم ها رو دیدم
بحث من اینه که:
آیا واقعا این طلسم کردنه حقیقت داره...
و اگر دار چرا باید توی یه کتابی که خیلی هم معروفه و نمیخوام اسم ببرم انقدر راحت سخت ترین طلسم ها نوشته شده و دقیقا هم گفته شده که چه جوری باید این طلسم رو انجام بدید تا روی زندگی یه آدم تاثیر کنه...
مثلا تعریف میکردن که طرف (همون خانومه که گفتم مرض داره و دنبال طلسم و اینهاست! ) به یه خانومی یه انگشتر داده بعد حال اون خانومه انقـــــــــدر بد شده بوده...به حالت مرگ
بعد که رفته بودن پیش یکی از این رمالا گفته بوده: این انگشتری که داده به اون خانم یه طلسمه!
بندازش دور
همین که دور انداختش حالش خوب شده...
(۱۵/بهمن/۹۲ ۲۲:۳۵)رضوانه نوشته است: [ -> ]به نام خدا
یه سوال دیگه:
اگر مطمئن بودیم شخصی کارش اینه که میره پیش این جن گیر ها و برای یه شخصی طلسم میگیره
اون وقت باید چیکار کرد؟
آیا ممکنه بتونه روی زندگیش تاثیر بذاره...
اینطور که استاد میگفتن روی کسی که مومن باشه اینها تاثیر آنچنانی که مدنظر ساحر هست رو نداره
.
بحث طلسم و جادو خیلی پیچیده س. ولی در کل نتیجه ای که میشه گرفت اینه که ایمان به خدا قوی تر از طلسم ها هستن.
نقل قول:بعد اینم هر بار میره پیش یه رمال که طلسم اون رو بشکنه
این یعنی اینکه اون شخص خودش قبول داره که طلسم اثر داره روش. پیشنهاد میکنم دوستان کتاب سفینة الصادقین رو بخونن تا ببینن که وقتی یک مومن با یک فردی که توی فضای طلسم و اینها هست برخورد میکنه چطور میشه وضعیت!
البته بحث طلسمی که روی پیامبر شد فرق داره ، کلا بحث معصومین فرق داره با ما... (اینو گفتم که کسی مقایسه نکنه)
نقل قول:آیا واقعا این طلسم کردنه حقیقت داره...
بله حقیقت داره البته از طرف عاملش نه کلاه بردارا
و البته در مورد افرادی که تاثیر این چیزا رو قبول کردن
و اراده خدا رو گذاشتن کنار قدرت اجنه
نقل قول:و اگر دار چرا باید توی یه کتابی که خیلی هم معروفه و نمیخوام اسم ببرم انقدر راحت سخت ترین طلسم ها نوشته شده و دقیقا هم گفته شده که چه جوری باید این طلسم رو انجام بدید تا روی زندگی یه آدم تاثیر کنه...
خب تو ایران آزادیه دیگه!!!
ببینید طلسم و دعا و جادو با هم فرق دارن
طلسم و جادو کلا باطله و به کمک شیاطینه
طلسم ها هم عمدتا هندی،لاتین و عبری هستن
ولی دعاها بعضیاشون درستند و حتی دستور ائمه
تو مفاتیح هم دعا داریم در این زمینه
نقل قول:مثلا تعریف میکردن که طرف (همون خانومه که گفتم مرض داره و دنبال طلسم و اینهاست! ) به یه خانومی یه انگشتر داده بعد حال اون خانومه انقـــــــــدر بد شده بوده...به حالت مرگ
بعد که رفته بودن پیش یکی از این رمالا گفته بوده: این انگشتری که داده به اون خانم یه طلسمه!
بندازش دور
همین که دور انداختش حالش خوب شده...
بله تاثیر داره
من یه بنده خدایی رو میشناختم که خیلی انسان خوبی هم بودن
یه نامردی در حقشون یه جادویی انجام داده بود که بسختی مریضش کرده بود
بعدا هم فوت کردند
ولی اگر کسی با قرآن و اهل بیت باشه اینا هیچ کاری نمیتونن بکنن
الان همین کریس آنجل و امثالهم
اون کاراش که واقعا درسته نه کلاه برداریاش
اگر میتونه در مورد یه شیعه انجام بده
نقل قول:من یه بنده خدایی رو میشناختم که خیلی انسان خوبی هم بودن
یه نامردی در حقشون یه جادویی انجام داده بود که بسختی مریضش کرده بود
بعدا هم فوت کردند
مگه نمیگید روی آدم های خوب تاثیری نمیذاره
میگید این بنده خدا هم اگر خیلی خوب نبوده حداقل آدم خوبی بوده ولی بازم تاثیر گذاشته روش
خب بحث من هم همینه...
نقل قول:و اگر دار چرا باید توی یه کتابی که خیلی هم معروفه و نمیخوام اسم ببرم انقدر راحت سخت ترین طلسم ها نوشته شده و دقیقا هم گفته شده که چه جوری باید این طلسم رو انجام بدید تا روی زندگی یه آدم تاثیر کنه...
خیلی وقت پیش یه کتابی خوندم که گفته بود اگه تو خونه با صدای بلند قران بخونید و به خدا توکل کنید دیگه طلسم و اینجور چیزا تاثیر نمیذارن روتون ......
(۱۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۸)رضوانه نوشته است: [ -> ]مگه نمیگید روی آدم های خوب تاثیری نمیذاره
میگید این بنده خدا هم اگر خیلی خوب نبوده حداقل آدم خوبی بوده ولی بازم تاثیر گذاشته روش
خب بحث من هم همینه...
منظورم اینه که آدم بی آزاری بود
ولی اینکه چقدر توسل داشت رو خبر ندارم
البته از این قضیه فوت نکردند ولی اذیت شدند
حالا اینکه چطور بود رو خبر ندارم
ولی اینو میدونم با توسل کاری نمیتونن بکنن
در ضمن از رفت و آمد با افراد شیطان صفت هم پرهیز کنید
با مو و ناخن میتونن یه کارایی بکنن
(۱۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۳)help me نوشته است: [ -> ]خیلی وقت پیش یه کتابی خوندم که گفته بود اگه تو خونه با صدای بلند قران بخونید و به خدا توکل کنید دیگه طلسم و اینجور چیزا تاثیر نمیذارن روتون ......
بله درسته
بسم الله الرحمن الرحیم با صدای بلند
در ضمن نصب آیه الکرسی هم موثره چون اسم اعظم داره
از آیات سجده واجب دار هم بدشون میاد
ممنون
یعنی چی؟
با مو و ناخون؟
متوجه نشدم!
(۱۶/بهمن/۹۲ ۰:۱۶)رضوانه نوشته است: [ -> ]ممنون
یعنی چی؟
با مو و ناخون؟
متوجه نشدم!
بله دقیقا همینه
با چیزایی که جزئی از بدن انسانه میتونن کارای بدی انجام بدن
برای همینه که نباید هر کسی رو به خونه راه داد
مخصوصا اتاق خواب
و همچنین نظافت خانه خیلی مهمه
البته جن ها همچین هم قوی نیستن و از اونی که فکر میکنید محدودترن
یک تذکر:بحث اجنه رو با خرافات مخلوط نکنید!هر چیزی که ریشه در دین نداشته باشه ریشه در خرافات داره.
یا علی

تذکر خوبی بود
حالا منم یه تذکر بدم رو تذکرت
هرچیزی که برامون غیر قابل باور و درک بود رو خرافه ندونیم
من این چیزا رو خوب ته توشو در اوردم