تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
بالاخره پس از مدتها امروز قسمت سوم اومد و دانلود کردیم
بازهم تشکر و تقدیر می کنم
امیدورام همواره موفق باشید
واقعا دستت درد نکنه خیلی عالی بود قسمت سوم هم رو دیدم خیلی عالی بود مخصوصا قسمت سخنان امام خمینی ترجمه هم که عالی بود در واقعا دیدن این فیلم بعد از دوسال یک کم ناراحت کننده است باید همون موقع ترجمه می شد البته الان هم دیر نیست امیدوارم قسمت های بعدی هم هر چه زود تر ترجمه شود
با سلام خدمت تمامی دوستان که در این کار شریک بودند به خصوص علائم ظهور عزیز که برای این کار پیشقدم شد و کلی هم زحمت کشید امیدوارم موفق باشید منتظر بقیه اش هم هستم اما از اینجا نمیشه فی*ل*تر شده. در کل ممنون منتظر بقیه اش هستیم.
متشکرمHeartHeartHeartHeart
گفتم بد نباشه در مورد قسمت اول چند نکته رو یاداور بشم،چرا ابو هریره؟ او که یک یهودی بوده و جعل حدیث میکرده و دروغ های بسیاری به پیامبر نسبت میداده!
نازیسم و هیتلر مانند دیگر مکاتب و قدرت ها و رهبران بزرگ و قدرتمند از عوامل صهیونیسم بین الملل بودند هیتلر در 1933 به قدرت رسید و بهانه یهود ستیزی هم یک بازیچه بوده و در ادامه ان هم دروغ هولوکاست که همه به ان واقفیم! در ان زمان هیتلر،استالین،چرچیل،موسولینی،روزولت و... دیگر رهبران و فرماندهان نظامی طرفین درگیر از اعضای انجمن های سری بودند و بعضاً با یهودیان دوستی داشتند حتی انهایی که داعیه دشمنی با یهود داشتند چرچیل و روزولت که هیچ اظهر من الشمس، استالین رهبر شوروی و از بزرگان و کمونیسم و دوست صمیمی لنین توسط یک یهودی بزرگ شد و حتی پس از جنگ دوم در اوج جنون که افسران خود را اعدام میکرد و از دور خارج میکرد با این یهودی در کرملین خوش و بش میکرد و قدرت خود را مدیون وی بود. موسولینی فاشیست رهبر ایتالیا هم از یک یهودی ایتالیایی تبار که زمانی نخست وزیر انگلستان بوده بسیار خوشش میامده و وی را بسیار تحسین میکرده! نمیخوام بحث تاریخی کنم و لی این ها به نظرم جالب اومد. زمانی که ارتش المان به فرانسه حمله کرد و از طریق بلژیک، هلن و لوکزامبورگ خط دفاعی ماژینو رو دور زد و وارد خاک فرانسه شد نیروهای متفقین راهی جز فرار نداشتند فرانسوی ها و انگلیسی در منطقه ای به اسم دونکرک به دام افتادند نکته اینجاست که هیتلر دستور توقف پیشروی رو برای 48 ساعت صادر میکنه اگر المان ها توقف نمیکردند انگلیسی ها و فرانسوی ها به اب ریخته میشدند و عملا انگلستان در برابر المان نیروی دفاعی نداشت و المان میتوانست به سرعت انگلستان رو تصرف کنه اما اینکار رو نکرد و فرصت داد انگلیسی ها و فرانسویان فرار کنند و به خاک انگلستان برگردند و این اشتباه یکی از دلایل شکست هیتلر بود چون همین نیروها هسته قدرتمند ارتشی را تشکیل دادند.هیتلر در عوض به شوروی لشکر کشید و جالبه که در دهه 30 استالین و هیتلر پیمان عدم تجاوز بسته بودند !!! در قضیه محاصره و تصرف برلین توسط روسها رهبر عملیات ارتش شوروی مارشال ژوکوف فراماسون بود (شوالیه مالت) و ادعا شد که هیتلر خود کشی کرده اما بعداً ادعا شد که وی و چند تن از افسران عالی رتبه نازی به ارژانتین گریخته اند !!!جالبه ارژانتین، یکی از مراکز مهم تجمع یهودیان.من یک سوال میپرسم با این اوصاف چرا آرژانتین؟
بعد ادعا شد که صدام فرزند نامشروع هیتلر بوده و افسران نازی از این مساله اطلاع کامل دارند و در زمان نوزادی مخفیانه وی را به عراق منتقل کرده اند و زمینه را برای به قدرت رساندن وی فراهم کرده اند
( یک نکته ای گفته میشه مادر صدام زنی به اسم صبحه بوده که در بازار برای یک یهودی کار میکرده و چون دارای زیبایی ظاهری بوده در قبال مبلغی خود را در اختیار صاحب کار یهودی خویش قرار داده اما پس از باردار شدن برادر یا عمویش _ حضور ذهن ندارم_ وی را به عقد مردی دیوانه در میاورد مرد دیوانه هم پس مدت کوتاهی بر اثر بیماری جان سپرد.)
صدام به افرادی مثل استالین،تیتو رهبر یوگسلاوی(فراماسون -شوالیه مالت) و هیتلر علاقه خاصی داشت حتی مانند هیتلر دستش را بالا میاورد!
زمانی ادعا شد هیتلر در آرژانتین دیده شده!!؟؟؟!! چند وقت پیش هم ادعا شد استخوان های منسوب به هیتلر متعلق به یک زن میانسال بوده نه هیتلر!!!
در مورد اون تصویری که هیتلر با یک موجود فضایی- جن در حال دست دادن هست گفته میشه هیتلر با فضایی ها در ارتباط بودهDodgy که مشخصه مسخره است. البته نازی ها موفق به ساختن بشقاب پرنده شده بودند. اما اگر خوب به تصویر دقت کنید به نظر میاد اون شخص هیتلر نیست.
زمانی هم ادعا شد شخص اعدام شده صدام نبوده بلکه میکاییل رمضان بدل دوم صدام بوده!! جالبه که صدام دارای چندین بدل بوده مثل بن لادن اما در مورد هیچکدام صحبتی به میان نمییاد و فقط میکاییل رمضان است که صحبت هایی در موردش شده !
این حدیث ابو هریره من را یاد پیشگویی های برادرش نوستر اداموس انداخت 3جنگ خونبار،3شخص که جهان را وارد جنگ بزرگ میکنند ناپلئون و هیتلر که هر دو سگ یهود بوده اند و نفر سوم را هم کسی را معرفی میکنند که قطب عالم امکان استDodgyAngry این چه معنی میتواند داشته باشد!!؟ در همین راستا عده ای نخبه،دانشمند، روشنفکر، اندیشمند و.... هزار کوفت و زهرمار دیگه معتقدند که باید جلوی نفر سوم را بگیرند!!!؟؟؟Huh
این چه بازی است!؟؟ منتظر دیدگاه های شما منتظران گرامی هستم ببخشید اگر یکجاهایی زدم به جاده خاکی
(۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۵۶)یکدوست نوشته است: [ -> ]این حدیث ابو هریره من را یاد پیشگویی های برادرش نوستر اداموس انداخت 3جنگ خونبار،3شخص که جهان را وارد جنگ بزرگ میکنند ناپلئون و هیتلر که هر دو سگ یهود بوده اند و نفر سوم را هم کسی را معرفی میکنند که قطب عالم امکان استDodgyAngry این چه معنی میتواند داشته باشد!!؟ در همین راستا عده ای نخبه،دانشمند، روشنفکر، اندیشمند و.... هزار کوفت و زهرمار دیگه معتقدند که باید جلوی نفر سوم را بگیرند!!!؟؟؟Huh
این چه بازی است!؟؟ منتظر دیدگاه های شما منتظران گرامی هستم ببخشید اگر یکجاهایی زدم به جاده خاکی

سلام و آفرين اي دوست گرامي
شما اگر تحليل ها جلوتر بريد مي بينيد در ايران هم مستندها (و حتي ترجمه سريالهاي خارجي) هم در امتداد پروژه هاي آنهاست. جالبه چه دفاعياتي هم از روشنگري اين سريالها مي كنند. پيش گويي ظهور امام زمان و آخرالزمان و ... هم جزو اوناست.
من در مستند ظهور هیچ نشانی از ایران ندیده بودم
یک مقدار ...
خوشحالم!! که توی مستند عصر ظهور اسمی از
یزرگان ایران ( امام خمینی(رحمة الله علیه) ) هست
جناب یکدوست صحبتهای شما جالب است .منابع انها را برای تحقیق بیشتر اگر در اختیار دارید قرار دهید .
در ضمن برای وارد شدن به مباحث فنی این مستند و برسی ان فکر کنم کمی زود است باید تا پایان ان را دید و سپس شروع به تحلیل و نقد ان کرد.
در اینکه ابوهریره اعتباری ندارد شکی نیست و چرا پیامبر حدیث به این مهمی را فقط به او گفته !! جای تعجب است .ضمن اینکه باید در مورد منابع ان تحقیق بیشتری شود و علمای علم حدیث در مورد ان نظر دهند
موفق باشید
(۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۲۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]جناب یکدوست صحبتهای شما جالب است .منابع انها را برای تحقیق بیشتر اگر در اختیار دارید قرار دهید .
منابع پراکندهSmile البته اگر در اینترنت یک جست و جو کنید اطلاعاتی به مراتب بیشتر از من کسب می کنید در ویکیپدیا مطالب عمده اش هست در مورد صدام هم یک مستند بعد از مرگ صدام(مرگش، نه دستگیریش) از صدا و سیما پخش شد که این مطالب اونجا عنوان شد حتی بیان شد زمانی که مادر صدام خواست جنین رو سقط کنه موفق نشد و به خاطر همین نامش رو گذاشت صدام و باقی ماجرا که در پست قبلی شرح داده شده.
مستند جالب هست حرف و حدیث در موردش زیاده منتظر قسمت های بعدی هستیم انشاالله همون طور که فرمودید بعد از پایان مستند به بحث فنی ان خواهیم پرداخت.
در مورد شوالیه های مالت هم
یک تاپیکی ایجاد کردم اما متاسفانه نتونستم دنبالش رو بگیرم شاید کمکتون کنه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2109.html
با تشکر از دوستان!
امروز دوباره ترجمه را شروع کردم.سعی می کنم در اولین فرصت قسمت چهارم را آماده کنم

*ضمنا در قسمت دوم دقیقه 00:09:01 اشتباها به جای (دهه) کلمه (قرن) نوشته شده که در اینجا اصلاح می شود و در فرصت مقتصی نسخه آپلود شده نیز اصلاح خواهد شد

(۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۵۶)یکدوست نوشته است: [ -> ]این حدیث ابو هریره من را یاد پیشگویی های برادرش نوستر اداموس انداخت 3جنگ خونبار،3شخص که جهان را وارد جنگ بزرگ میکنند ناپلئون و هیتلر که هر دو سگ یهود بوده اند و نفر سوم را هم کسی را معرفی میکنند که قطب عالم امکان استDodgyAngry این چه معنی میتواند داشته باشد!!؟ در همین راستا عده ای نخبه،دانشمند، روشنفکر، اندیشمند و.... هزار کوفت و زهرمار دیگه معتقدند که باید جلوی نفر سوم را بگیرند!!!؟؟؟Huh

سلام
کلیت صحبتهای شما درست است اما 2 نکته را نباید فراموش کرد:
1-به هر حال ابوهریره جزئی از صحابه بوده و حدیث مورد نظر مربوط به 1300 سال پیش است.اینکه بگوییم یهود از آن زمان حدیث ساخته ضد امام مهدی ، به نظرتون یکمی تئوری توطئه و دست بالا گرفتن یهودیان نیست؟
این حدیث اگر واقعا 1300 سال پیش طرح شده باشد از ذهن افراد عادی بر نمی آید

2-ما بهتر از همه می دانیم که امام قرار نیست به کسی اعلان جنگ نظامی دهد و جنگ ایشان فرهنگیست.این دشمنان هستند که به دلیل احساس خطر وارد جنگ نظامی می شوند.(مثل همین انقلاب اسلامی ما)
به نظرم باید مراقب باشیم به خاطر دفاع از امامت اصل جنگ بزرگ که در منابع شیعه هم بسیار ذکر شده را تکذیب نکنیم.بلکه از خشونت طلبی سفیانی و غرب در برابر رافت و مهربانی امام سخن بگوییم

برای مثال:
نقل قول:یکی از یاران امام باقر علیه السلام درباره این سخن مرجئه که می گویند: هنگامی که قیام قائم روی دهد، همه کارها برای او هموار خواهد شد و به اندازه یک ظرف حجامت هم خون نمی ریزد، از امام باقر علیه السلام سؤال کرد و امام در جواب فرمود: «هرگز چنین نیست؛ سوگند به آن که جانم به دست اوست، کار به اینجا می انجامد که ما و شما عرق و خون بسته شده را پاک خواهیم کرد»
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=155895
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع