تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
با عرض سلام و خسته نباشيد
فيلم بسيار خوبي هست
از زحمت شما بابت زيرنويس بسيار متشكرم
17 ثانبه اول قسمت دوم به نظرم مشكل جدي دارد كه براي نمايش فيلم در مكان هاي خانوادگي يا جمع دوستان و آشنايان بسيار نامناسب است.
و نيز در قسمت دوم در 6:23 براي نمايش فيلم در مكان هاي خانوادگي و غيره نامناسب است.
فعلا به غير از ايرادهاي فوق مشكل حاد ديگري در تصاوير يا احاديث آن نمي بينم.
حتما ادامه قسمت ها را ترجمه كنيد و در اختيار بقيه قرار بدهيد

باز هم از زحمت شما تشكر مي كنم

منتظر بقيه قسمت ها براي دانلود هستم.

خداوند منان نگهدارتان باد
از شما براي راهنمائي متشكرم .
اما وقتي روي دانلود كليك ميكنم صفحه مربوط به فی*ل*تر مياد.
ونميشود دانلود كرد . Huh
سلام،ممنون به خاطر زحماتی که کشیدی،فقط اگه میشه یه نفر لطف کنه لینک مستقیم همه قسمتها رو بزاره
باسلام وخسته نباشید من تا قسمت ششم رو دیدم بسیارجالب بود قسمتهای بعد کی میان ؟ ترجمه هم روان و خوب بود ممنون:Smile
با سلام وخسته نباشيد.
كسي نمينونه لينك مستقيم رو در اختيار بذاره.
چون هنوز نميشه دانلود كرد .
از زحماتتون متشكرم.
(۱۶/خرداد/۹۰ ۱۵:۰۰)soghrat نوشته است: [ -> ]از شما براي راهنمائي متشكرم .
اما وقتي روي دانلود كليك ميكنم صفحه مربوط به فی*ل*تر مياد.
ونميشود دانلود كرد . Huh
با سلام به شما
من نمی دانم کدام سرویس دهنده ی نفهمی 4shared را فی*ل*تر کرده.شما سعی کنید از hotfile دانلود کنید

(۱۷/خرداد/۹۰ ۶:۰۵)انتخاب نوشته است: [ -> ]باسلام وخسته نباشید من تا قسمت ششم رو دیدم بسیارجالب بود قسمتهای بعد کی میان ؟ ترجمه هم روان و خوب بود ممنون:Smile
سلام و ممنون از لطف شما
اگر به بزرگی خودتون ببخشید این یکماه آینده بنده امتحانات پایان ترمم رو شاخش رو بشکنم.ان شاء الله در اولین فرصت 6 قسمت دوم را هم در اختیار علاقه مندان می گذارم
خیلی با حاله
ممنون از لطفتون
دوستان امکانش هست لینک مستقیم این مستندو قرار بدن؟ یا یه جایی معرفی کنن مستقیم کنیم.یا در مدیافایر اپلود کنین خواهشا که بشه راحت دانلودش کرد
6بار سعی کردم موفق نشدم.سرعتش افتضاح زیر 7 هستش و وسطش قطع میشه،در حالی که اگر مدیافایر باشه بالای 100 میشه.
با سلام لطف کنید لینک مستقیم بگذارید بهتر است با تشکر سرباز امام زمان
http://www.foadg.mihanblog.com
یکی پیدا نمیشه لینک مستقیم بزاره هنوز نتونستم دانلودش کنم چون سرعتش خیلی پایینه لا اقل در یک جای دیکه آپلود می کردید جناب علایم ظهور شما که زحمت کشیده بودید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع