تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
متاسفانه سرور 4shared برای دانلود فی*ل*تره
اقا این که فی*ل*تر شده...Huh
4shared.com لینکاش فی*ل*ترهAngry
به نام خدا
سلام!
برای دانلود بصورت مستقیم، لطفا از لینک های زیر استفاده کنید.(محدودیت 30 روزه از آخرین دانلود)!!!

قسمت اول

قسمت دوم

قسمت سوم

موفق باشید...

ضمناً فراموش نکنیم که خداوند به کسانی که بهترین سخنان را برمیگزینند، مژده می دهد:

«فَبَشِّرْ عِبَادِ(17)الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئكَ الَّذِينَ هَدَئهُمُ اللَّهُ وَ أُوْلَئكَ هُمْ أُوْلُواْ الْأَلْبَاب‏(18)»/ زمر

فلذا باید:

1. اهل خوب شنیدن و دارای قدرت فرقان(تشخیص حق از باطل) باشیم که در سایه «تقوا» بدست می آد:

«يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِنْ تَتَّقُوا اللَّهَ يَجْعَلْ لَكُمْ فُرْقانا»/ انفال 29

2. از اهلش بپرسیم، کسانی که در عین علم، عامل هم هستند؛ که فرمود:

«فَسْئَلُوا أَهْلَ الذِّكْرِ إِنْ كُنْتُمْ لا تَعْلَمُون‏»/انبیاء 7

پس، یادمان باشد که عقایدمان را چه کسانی می سازند و در انتخاب مربی دقت کنیم.

موفق باشید...
التماس دعا
یا رحیم
دستتون درد نکنه از ترجمه قشنگتون
به امید روزی که همه در صف عاشورایی حضرت مهدی باشیم و بتونیم برای ایشان یاوران خوبی باشیم
یا علی
سلام علیکم
من فعلا اولشم
ولی خیلی خوب شروع کرده
خیلی ممنون عالیه
فراموش نکنید کذب الوقاتون !
سلام
با تشکر لطفا" قسمتهای بعدی هم اضافه شود
من خودم منتظر قسمت چهارم هستم همسنگران هم
فکر کنم چنین درخواستی داشته باشند .
علائم ظهور عزیز امیدوارم برنامه ریزی کنید و بصورت
مرتب مثلاً هر هفته مستند رو آپلود کنید البته این پیشنهاد بود
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام به همه دوستان گرامي
در ابتدا از علائم ظهور بابت ترجمه تشكر ميكنم
بنده مستند ها رو ديدم و از قبل خيلي مشتاق بودم كه با طرز تفكر اقاي عبدالله هاشم و نحوه فيلم سازيشون اشنا بشم!خب مستند راستشو بخوايد اون طوري كه فكر ميكردم نبود و به نظرم ابهامات زيادي داره !بنده هم مثل بعضي از دوستان با هريره و نقل حديث از جانب اين شخص (هريره)و بعضي از قسمتهاي سريال مشكل دارم !هريره به نظر بنده شخصي غير قابل اعتماد و دروغگو است و چرا اقاي عبدالله هاشم از گفته ها و روريات چنين شخصي بهره گرفته اند!البته براي قضاوت در مورد مستند بايد ان را تا انتها ديد!
ترجمه هم خوب بود !دست شما درد نكنه البته بنده دوباره بايد دقيق تر مستند رو ببينم و اگر در مورد ترجمه چيزي به ذهنم رسيد حتما ذكر خواهم كرد!اما به نظرم مي ياد كه ساخته ظهور اقاي نوريگا بسيار خوش ساخت تر است و با حداقل ابهامات پيش ميرود ! يا علي
سلام

خدا خیرتون بده . عالی بود
Smile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع