تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لطفا این پست پاک شودددددددددددددددددد

سلام

با تشکر از همه ی دوستان عزیز

کلا این مستند چند قسمته ؟ کلا تموم شده یا هنوز داره قسمت جدیدش میاد و ادامه داره ؟ تا الان چند قسمت اومده ؟

لینک با کیفیت اصلی کسی سراغ نداره ؟؟
آقا خیلی خوب بود.دستت درد نکنه.بقیشو کی آپلود می کنید؟
سلام

جواب ما رو کسی نداد خودم می دم

این سریال 12 قسمت داره به نیت 12 امام

در سال 2009 ساخته شده

فیلم ظهور نزدیک است از روی این مستند کپی شده ! احتمالا چون خود هاشم متوجه اشکلاتی در اون شده همون زمان پخشش نکرده !

باید اعتراف کرد بسیار زیبا بیدار اسلامی منطقه رو پیش بینی کرده توی این مستند و دوستان ظهور بسیار نزدیک است وقتی دیدن چنین مستندی رو اونا ساختن و داره درست در میاد گفتن ما هم ادامه ی ماجرا رو بسازیم ، درست در خواهد اومد !

از عزیزی که در حال ترجمه هستند درخواست داشتم فایل های زیر نویس رو به صورت srt در اختیارم قرار بده قول می دم بدون این که کوچکترین تغییری در اون بدم با رنگ مناسب تر و فونت بهتر و کیفیت خیلی بالاتر اون رو ریپ و آپلود کنم . با تشکر
خيلي... دستت... .اين مستند نسبت به arrivals خيلي ضعيف تره . 2 تا موضوع با ديدن مستند به ذهن مير سه : 1- اين اقا هاشم با استناد به منابع اهل سنت مي خواد اون هارو هم جذب كنه و به فكر بندازه (شيعيان كه خوب قطعا منتظراند) 2- يا اينكه نيتش تحميل تفكر به شيعيانه مستضعفه (مستضعفه علمي ) . چون اول مستند از امام علي خيلي تعريف ميكنه بعد از يه خاليبندي نقل روايت ميكنه كه تو الازهر مصر هم بهش ميگن دروغگو .و اشاره ميكنه به حديث " انا مدينه العلم و ...." و همه ميدونن كه باب علم اميرالمومنين (علیه السلام) هستن .اما اوني كه صاحب علم، اون هم از دو نوعش ، معرفي ميشه اين ابو پير پكاجكيه . يعني علومي كه پيامبرطي 33 سال به اميرالمومنين نگفته طي 6 ماه به اين به زور مسلمان شده گفته . و اگرخدايي نكرده اين القا در مخاطب صورت بگيره كه ايم مردك ثقه است (ثقه : به كساني گفته مي شود كه روايتشان قطعا معتبر است و همه علما وي را قبول دارند.) اون وقت بايد مابقي روايت هاي كذب اين كذاب رو هم بپذيريم.
البته اين فقط در مورد قسمت اولش بود .
قسمت 3 به بعد كي آماده مي شه ؟
چطور ميتوان دانلود كرد .
هركاري كردم نشد. لطفا" راهنمائي كنيد .
سلام
دستتون درد نکنه، بهتر نیست همه رو با هم آپلود میکردین!!Blush

راستی این گروه کار تازه ایی هم دارن یا آخریش همین مستندarrivalهستش؟!
سلام برای زحماتی که می کشین بازم تشکر میکنم جناب علائم ظهور Blush
قسمت چهارم تا کجا پیش رفتین بقیه میزارین دیگه انشاالله Blush

قسمت دوم خیلی نزدیک بود علائمش مخصوصا مصر
ظهور مردی به نام ابقع فردی که معنیش نقطه سیاه و سفید خیلی جالب اشاره شده به نظر فردی سنی باشه ولی دشمنی زیاد با اسرائیل داره که تا چند درصدی مشخص چه کسی هست تو اخبار نگاه کنید میبیند چه کسانی برای انتخابات ...
سلام دوستان.بزودی منتظر خبر خوش باشید.بیشتر از یک قسمت ان شاء الله برای دانلود گذاشته خواهد شد

(۹/خرداد/۹۰ ۲۰:۱۵)hamid_mol نوشته است: [ -> ]سلام

جواب ما رو کسی نداد خودم می دم

این سریال 12 قسمت داره به نیت 12 امام

در سال 2009 ساخته شده

فیلم ظهور نزدیک است از روی این مستند کپی شده ! احتمالا چون خود هاشم متوجه اشکلاتی در اون شده همون زمان پخشش نکرده !

باید اعتراف کرد بسیار زیبا بیدار اسلامی منطقه رو پیش بینی کرده توی این مستند و دوستان ظهور بسیار نزدیک است وقتی دیدن چنین مستندی رو اونا ساختن و داره درست در میاد گفتن ما هم ادامه ی ماجرا رو بسازیم ، درست در خواهد اومد !

از عزیزی که در حال ترجمه هستند درخواست داشتم فایل های زیر نویس رو به صورت srt در اختیارم قرار بده قول می دم بدون این که کوچکترین تغییری در اون بدم با رنگ مناسب تر و فونت بهتر و کیفیت خیلی بالاتر اون رو ریپ و آپلود کنم . با تشکر
سلام دوست عزیز
ازتون جدا خواهشمندم تصورات و تحلیهای خودتون رو به صورت قطعی بیان نکنید!!!

1- کجا گفته شده به نیت 12 امام یا امام دوازدهم؟ این فقط حدس شماست درسته؟

2-کی گفته 2009 پخش نشده؟ این لینک یوتوب به تاریخ Dec 31, 2009
http://www.youtube.com/watch?v=LHp1l1rc4eo
(بنده گفتم 2010 چون اکثر لینکها در این سال آپلود شده)

3-با رد فرضتون در مورد سال ساخت و آپلود فرض دیگرتون هم در مورد اینکه عبدالله هاشم فهمیده مستندش اشکال دارد رد می شود.به هر حال اگر فکر می کرد که مستند دارای اشکال جدیست حتما تا الان از روی سایتش برداشته بود.البته خودش هم در ابتدای مستند گفته کسی این مطالب رو قطعی نمی داند ولی قرار نیست ما بی دلیل و منطق بر چیزی برچسب درستی و غلطی بزنیم

4-آیا سازندگان مستند «ظهور بسیار نزدیک است» شخصا به شما گفتن که از روی فیلم عبدالله هاشم کپی کردن؟!
یا شما چون دیدید مطالب مشابهی وجود دارد، حدس خود را به صورت قطعی بیان کردید؟
بهتره بدونید احادیث و علائم ظهور را نه عبدالله هاشم ساخته نه سازندگان مستند ظهور نزدیک است.مشابهت های زمان کنونی با عصر ظهور هم سالهاست توسط علمای طراز اول اعلام شده

5-پیش بینی بیداری اسلامی در منطقه توسط معصومین علیهم السلام در سیر مسیر ظهور آمده و هیچکس خواب این اتفاقات را هم نمی دید.شما وقتی خودتون برید علائم ظهور رو مطالعه کنید ، بهتر از آقای ایکس و ایگرگ می فهمید که در عصر ظهور به سر می بریم

6-وقتی انتشار مستند به این صورت به پایان رسید و زیرنویسها غلط گیری شد ، در سایتهای مرتبط با زیرنویس به صورت srt آپلود خواهد شد

(۱۰/خرداد/۹۰ ۱۴:۵۰)bidari2012 نوشته است: [ -> ]خيلي... دستت... .اين مستند نسبت به arrivals خيلي ضعيف تره . 2 تا موضوع با ديدن مستند به ذهن مير سه : 1- اين اقا هاشم با استناد به منابع اهل سنت مي خواد اون هارو هم جذب كنه و به فكر بندازه (شيعيان كه خوب قطعا منتظراند) 2- يا اينكه نيتش تحميل تفكر به شيعيانه مستضعفه (مستضعفه علمي ) . چون اول مستند از امام علي خيلي تعريف ميكنه بعد از يه خاليبندي نقل روايت ميكنه كه تو الازهر مصر هم بهش ميگن دروغگو .و اشاره ميكنه به حديث " انا مدينه العلم و ...." و همه ميدونن كه باب علم اميرالمومنين (علیه السلام) هستن .اما اوني كه صاحب علم، اون هم از دو نوعش ، معرفي ميشه اين ابو پير پكاجكيه . يعني علومي كه پيامبرطي 33 سال به اميرالمومنين نگفته طي 6 ماه به اين به زور مسلمان شده گفته . و اگرخدايي نكرده اين القا در مخاطب صورت بگيره كه ايم مردك ثقه است (ثقه : به كساني گفته مي شود كه روايتشان قطعا معتبر است و همه علما وي را قبول دارند.) اون وقت بايد مابقي روايت هاي كذب اين كذاب رو هم بپذيريم.
البته اين فقط در مورد قسمت اولش بود .
قسمت 3 به بعد كي آماده مي شه ؟
در این فیلم اکثرا به شیعیان پرداخته شده و از علما و شخصیتهای شیعیان مثل امام خمینی بسیار بهره برده شده.حالا 2-3 تا از احادیث ابو هریره را هم برای جذب سنی ها گفته باشه به جایی بر نمی خوره
همش هم مربوط به همان قسمت اول بود و تمام شد
البته ظاهرا برای برخی دوستان تنها ابوهریره جالب بوده که اصولا خود می گویند طرف مشکل دارد!!!! تناقض؟!

(۱۲/خرداد/۹۰ ۱۱:۵۵)idea نوشته است: [ -> ]سلام برای زحماتی که می کشین بازم تشکر میکنم جناب علائم ظهور Blush
قسمت چهارم تا کجا پیش رفتین بقیه میزارین دیگه انشاالله Blush

قسمت دوم خیلی نزدیک بود علائمش مخصوصا مصر
ظهور مردی به نام ابقع فردی که معنیش نقطه سیاه و سفید خیلی جالب اشاره شده به نظر فردی سنی باشه ولی دشمنی زیاد با اسرائیل داره که تا چند درصدی مشخص چه کسی هست تو اخبار نگاه کنید میبیند چه کسانی برای انتخابات ...
ممنون آقای ایده ... Smile
شما کاندیدای خاصی برای ابقع یا اصهب دارید؟ احتمالا چشم ما به بینایی چشم شما نیست.ما رو بی بهره نزارید Wink

(۱۱/خرداد/۹۰ ۹:۴۲)soghrat نوشته است: [ -> ]چطور ميتوان دانلود كرد .
هركاري كردم نشد. لطفا" راهنمائي كنيد .
بر روی عکس هر قسمت کلیک کنید و در صفحه جدید روی دکمه download بزنید

(۱۱/خرداد/۹۰ ۲۳:۲۳)jackmole نوشته است: [ -> ]سلام
دستتون درد نکنه، بهتر نیست همه رو با هم آپلود میکردین!!Blush

راستی این گروه کار تازه ایی هم دارن یا آخریش همین مستندarrivalهستش؟!
سلام
از هر نظر که بررسی کردم دیدم بهتره که تک تک آپلود بشه تا دوستان نظراتشون رو هم بگن.ظاهرا که تا الان مشکل خاصی هم نبوده
با سلام

خوشحالم که بازم به قولم عمل کردم و با وجود مشکلات فراوانی که دارم (برای بنده حتما دعا کنید) ، 3 قسمت دیگر را قرار دادم.البته قسمت ششم زیاد نیازی به ترجمه نداشت Big Grin

لطفا به این موارد توجه کنید:
1-همونطوری که قبلا هم بنده گفتم و خود عبدالله هاشم هم ابتدای مستند گفته ، مطالب ذکر شده قطعی نیست و احتمالی هستند.در یکی از قسمتهای آینده در مصاحبه عبدالله با یکی از علما بهتر این موضوع شرح داده میشه

2-برخی احادیث چون از منابع مختلفی نقل می شوند ، ممکن است تفاوتهای کوچکی با هم داشته باشند.اما در اغلب موارد کلیت مطالب آن یکی است.برخی از احادیث را اگر در اینترنت جستجو کنید ، می بینید تفاوتهای جزئی در برخی کلمات با هم دارند

3-احتمالا به دلیل امتحانات وقت نکنم فعلا قسمت جدیدی را زیرنویس کنم.به هر حال امیدوارم طی این مدت دوستان در این زمینه مطالعات و بررسی داشته باشن و ما رو هم از یافته های خودشون بی نصیب نزارن

التماس دعا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع