من فکر میکنم که هیچ دولتی نه در اروپا و نه در امریکا و نه در هیچ جا نتونسته لیبرالیزم رو پیاده کنه. چون باید ازادی هایی رو به اشخاص بدن که به ضرر دولت تموم میشه و هیچ دولتی ریسک این قضیه رو نمیپذیرن.
بلکه ازادی هاشون در حیطه ی امپریالیسم و دموکراسی هست.
هیچ دولت و حکومتی نمیتونه لیبرالیزم رو پیاده کنه. چه در حوزه ی اقتصاد چه در سیاست چه در فرهنگ و ...
بسم الله الرحمن الرحیم
هر موقع پای تلویزیون میشینم بیشتر از سریال هاش این تبلیغاشن که روی اعصاب من راه میرن
تقریبا میشه گفت کمتر تبلیغی هست که چیزی توش نباشه
حاضرم قسم بخورم پشت سر همه این تبلیغات بهائی ها و صهیونیست ها هستند
از این تبلیغ شروع میکنم
خودتون تبلیغات بعدی رو به چالش بکشید
اول در مورد شرکت گلرنگ میخوام بگم
خود شرکت که از لحاظ مدیریت و محیط و جو واقعا وضعش خرابه
این تبلیغ که لینکشو میزارم واقعا اذیتم میکنه هر موقع که پخش میشه
http://www.aparat.com/v/Pnv2k
محیط زمینه فیلم زیباست
خود بچه ذاتا چون معصومه باعث ایجاد علاقه شما میشه
مثل طعم دهنده غذایی
اما این تبلیغ واقعا مخربه
یاد فیلم پینوکیو میوفتم موقعی که پینوکیو رفت به اون شهربازی و ناخواسته خر شد!!!!
این تبلیغ با تم مسیحی - بهائی درست شده
الان بهائی ها خیلی در این زمینه ها دارند کار میکنند مخصوصا در رسانه
تبلیغای دیگه رو هم بیارید
در مورد اینکه قطعا بهایی ها و صهیونیست ها و اجنه و شیاطین

دارن تبلیغات صدا سیما رو درست میکنن نمیشه اینطور نظر قطعی داد مگر اینکه سند معتبر وجود داشته باشه
ولی میشه گفت سازنده ی تبلیغات صدا و سیما متاسفانه از غربی ها تاثیر پذیرفتند
تبلیغ گلرنگ برگفته از فیلم بسیار معروف و موزیکال The Sound of Music هست.
یه فیلیمه که بچه های غربی همه دیدنش و آهنگاش رو از حفظن...
اون زن و بچه ها، دقیقاً مثل پرستار و بچه های اون فیلم گریم شدن و شعری با همون آهنگ میخونن و همون کارایی که اونا میکنن رو انجام میدن...
دوچرخه سواری و شعر خوندن و پیک نیک رفتن و ...
ممکنه کپی بردارهای فوق العاده ناشی باشن، اما بهایی...
من بعید میدونم این نشانه بهائیت باشه...
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۰)moze84 نوشته است: [ -> ]تبلیغ گلرنگ برگفته از فیلم بسیار معروف و موزیکال The Sound of Music هست.
اون زن و بچه ها، دقیقاً مثل پرستار و بچه های اون فیلم گریم شدن و شعری با همون آهنگ میخونن و همون کارایی که اونا میکنن رو انجام میدن...
منظورم نماد بهائیت نبود
منظور استفاده از المان زن،موسیقی و کودکان برای جذب مخاطب بود
تن تاک تبلیغی گسترده اما دروغ !!
حتما تا به حال بارها تبلیغ این وسیله ورزشی رو از تلویزیون دیدید و به فکر خرید این وسیله ورزشی افتادید اما اگر پس انداز خودتون رو ارزشمند
میدونید و دلیلی برای اسراف بی مورد اون نمیدونید دست نگه دارید و این مقاله کوتاه رو بخونید .
اول از همه به یاد داشته باشید که دروغ در معامله یعنی عدم شرافت و درستی در معامله و عدم احترام به خریداران.
در تبلیغ این محصول وعده کاهش حجم شکم به خریداران داده میشه که طبق اخرین مقالات علمی با توجه به کارایی این وسیله که یک نوع تمرین بی هوازی محسوب میشه کاهش حجم شکم با این وسیله غیر ممکنه....نمونه های بهتر ، کامل تر و علمی تر برای تقویت عضلات شکم در باشگاه ها و اماکن ورزشی مورد استفاده قرار میگیره و به طور حتم بهترین نوع این دستگاه ها حتی قادر به کوچک کردن 1 سانت از شکم شما نیستند.
زیرا این وسایل برای کارایی دیگه ای که تقویت و رشد عضلات شکم تولید شدن و استفاده از این نوع وسایل برای کوچک کردن شکم فقط دام تبلیغاتیه که تولید کنندگان برای فروش بیشتر مطرح میکنند.
قسمت دیگه ای از این تبلیغ حرکت دراز نشست رو بهترین حرکت برای کوچک کردن شکم معرفی میکنه که از نظر علمی کاملا مردود به شمار میره.
این طرز فکر اشتباه که حرکات مربوط به شکم مانند دراز و نشست ، کرانچ و ...منجر به کوچک شدن شکم و از بین رفتن چربی های موجود در این قسمت میشه از گذشته کاملا رایج بوده و این تنها به دلیل عدم اگاهی از نوع تمرینات و نداشتن یک مشاور و متخصص خوب در زمینه ورزش منشا گرفته و حالا این طرز فکر اشتباه منبع درامدی برای سود جویان شده و جالب تر اینکه از رسانه ی ملی این اطالاعات غلط به عموم مردم انتشار پیدا میکنه و به این طرز فکر بیش از بیش دامن میزنه.
این مقاله برای اگاه کردن شما از کارایی این وسیله نوشته شده و هیچ گونه نگاه مغرضانه ای به محصول این شرکت نداشته و عین حقیقت را مطرح کردیم به امید اینکه شما با خواندن این مقاله از کارایی وسیله ای که خریداری میکنید به طور صحیح اطلاع داشته باشید و با خرید این وسیله به عنوان راهکاری برای کوچک کردن شکم پول خود را هدر ندهید و از ان مهمتر با شکست در راه کوچک کردن شکم رو به رو نشده و اعتماد به نفس خود را از دست ندهید و به جای موارد کذب اینچنینی زیر نظر متخصص ورزشی و مشاور تغذیه ای 100 درصد به هدف خود که کوچک کردن شکم و یا کاهش وزن است خواهید رسید .
در همین راستا مطالعه یا بحث کنید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30540.html
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۰)moze84 نوشته است: [ -> ]تبلیغ گلرنگ برگفته از فیلم بسیار معروف و موزیکال The Sound of Music هست.
اتفاقا مشکل اصلی همینجاست که کورکورانه از غرب یه چیزی رو میارن توی جامعه ی اسلامی کپی میزنن بدون اینکه ابعاد کاملش رو بشناسن و ببینن آیا با فرهنگ ما سازگار هست یا خیر. تبلیغات تی وی فقط یه نمونه ش هست!
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۲)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]اتفاقا مشکل اصلی همینجاست که کورکورانه از غرب یه چیزی رو میارن توی جامعه ی اسلامی کپی میزنن بدون اینکه ابعاد کاملش رو بشناسن و ببینن آیا با فرهنگ ما سازگار هست یا خیر. تبلیغات تی وی فقط یه نمونه ش هست!
من هم با شما موافقم...
چیزی که اصلاً توی فرهنگ ما نیست و هیچ کدوم از بچه های ما با اون آهنگ آشنا نیستن رو برای جذب کودکان صرفاً چون خارجی ها این کار رو میکنن انجام میدن...
اما به نظرم بیشتر حماقت پشت تبلیغات مائه...
نه توطئه...
البته منکر توطئه نمیشما!!!!
اما میگم حماقت نمایان تر و بیشتره...
یعنی بی قصد و غرض و از روی نادونی بیشتر این کار رو میکنن...
99% تبلیغات ما آهنگ ها و شعره...
از "چ مثل چاکلزه..." بگیر تا "چین چینه..." تا برنج هایلی و ...
یعنی هیچ تبلیغی آدم رو وسوسه نمیکنه اون محصول رو بخره...
تازگی ها هم که مد شده به سبک لاتاری و قمار یه بلیط شانس توی محصولاتشون میذارن و این یه شیوه ایه که باعث فروش بیشتر میشه...
اما دریغ از کمی کیفیت...
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]ولی میشه گفت سازنده ی تبلیغات صدا و سیما متاسفانه از غربی ها تاثیر پذیرفتند
مثل همون تبلیغ معروف بانک ملت !!!

بیان پیشنهاد بدید تبلیغات غیر لیبراسیمیتونو . ببینیم دغدغتون چیه ؟
مثلا بانک ..............
یا چیپس ...................
پیشنهاد بدید استفاده کنیم .