|
صحبتی با همه کاربران عزیز در مورد گزارش ها و سلیقه ها
|
|
۲۰:۲۷, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوستان عزیز و گرامی خودم در تالار بیداری اندیشه لازمه که گفتگویی داشته باشیم در این تالار مثل همه اجتماعات بشری افراد مختلف با اندیشه های مختلف حضور دارند و این باعث کنش و واکنش های مختلفی میشه اینجا دوستان تیم مدیریت با همه این نطرات روبرو میشن . مثلا مطلبی رو یکی از دوستان مینویسه بعضی گزارش میکنند که این مطلب فلانه و سیاسیه یا هتک حرمته ویا حاوی مطالب مبتذله همون مطلب رو عده ای دوستان بسیار عالی و پسندیده میدونند هر ۲ طرف هم برای ما عزیز و محترمند و نظرشون مهم . ولی خواهش من اینه که اگر مطلبی رو خواستید گوشزد کنید . مثلا گزارشی دادید اقدام نشد . اگر میبینید خیلی مهمه با ناظر بخش صحبت کنید اگر دید قبول شد که هیچ اگر نه باز اگر خیلی خیلی مهمه به مثلا بنده یا اقای بیداری پیام بدید . و در اخر یا در هر یک از این مراحل لطفا به تصمیمی که گرفته میشه احترام بزارید . باور بفرمایید دوستان خیلی وقت میزارن و زحمت میکشن . منتی هم نیست و انجام وظیفه هست . اما ما اینجاییم برای اینکه همدیگه رو دلخور کنیم ؟! اگر ظرفی میشکنه یا روغنی میریزه باید گفت فدای سرت ... باور بفرمایید نظر کسی وحی منزل نیست . اما رعایت ادب و احترام وحی منزله . اخلاق خوب وحی منزله هیچوقت حق رو نباید به صورتی گفت که دافعه داشته باشه . بزارید دافعه اون مربوط به خود اصل موضوع باشه و نه اینکه من نوعی ۴ کیلو هم خودم اضافش کنم همیشه گفتم بازم میگم با بخشش ها و کم کردن حواشیه است که کار پیش میره فکر کنم ۱۴۰۰ سال برای دعواهای خاله زنگی بس باشه . تا کی باید جبهه حق با خودش درگیر باشه . به اخرین سلطان صفوی گفتن بابا افغان ها دم در اصفهانن . گفت مراسم تاج کیانی الوداع بگیرید!!! باور کنید دیگه وقتی برای سهل انگاری کم کاری و درگیری های بیفایده نمونده ... یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۲, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ توسط help me.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۱:۵۶)revenger نوشته است: سلامکاربر محترم مسخره کردن و تیکه انداختن به هر شخصیت معروف به دور از ادبه چه از طرف شما چه از طرف ناظران و..... این کاراتون خیلی جالب نبود(در چند تاپیک مختلف) با کسی مخالفید دلیلی برای تیکه انداختن نیست! مگه هر کی اشتباه میکنه شمام باید تکرار کنید!؟ درود بر احمدی نژاد پدر تورم دنیا (۱۶/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۹)revenger نوشته است: من اگه 3 روز (اصلا 3 ثانیه) جای مدیر تالار بودم:
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
منم با help me عزیز موافقم
اقای revenger اول اون ارسال رو گزارش میدین که حذف شه بعد خودتون هم اسپم میدین و هم ارسال سیاسی دارین حداقل کاری رو که بهش اعتراض دارین رو خودتون انجام ندین به قول مایکل اسکوفیلد ،خودمون هم جزیی از تغییری که دوست داریم ببینیم باشیم در ضمن اسم کاربریتون هم خیلی به عملکردتون میاد |
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۳ توسط revenger.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۰)nina نوشته است: منم با help me عزیز موافقم احسنت ببینید این همون سلیقه بازی بود که من به اقا وحید میگفتم الان شما در همین ارسال به من توهین کردید ، درحالی که منو نقد میکردید که چرا بحث ها رو بی جهت ادامه میدم و کارم به توهین میکشه... در حقیقت اومدید منو منع رطب کنید درحالی طاقت نداشتید حداقل در همین 1 پست رطب نوش جان نکنید اما درباب اسپم ها: خب من چه گناهی کردم ؟؟؟ !!! وقتی می بینم هیچ ناظری به گزارش من توجه نمیکنه باید حداقل مخالفتم رو اعلام کنم ، یا با بالا گرفتن بحث توجه معاونین رو جلب کنم یا نه؟؟؟ بابت مایکل هم مرسی ، من به سبک عباسی کار میکنم انتحاری میزنم حتی اگه برم دادگاه ![]() ![]() ![]() ![]() الان دارم به قول خودش مقابله به مثل میکنم D ![]() :
|
|||
|
۲۲:۲۵, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۰)revenger نوشته است: احسنتمن اشتباه کردم و عذر میخوام ناظرا 24 ساعت انلاین نیستن شما حتی یک ساعت هم صبر نکردید که گزارشتون دیده شه تو همین تاپیک گفته شده اگه فکر میکنید ناظر توجهی نمیکنه به معاون تالار اطلاع بدید نه اینکه .... |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۲)help me نوشته است: کاربر محترم مسخره کردن و تیکه انداختن به هر شخصیت معروف به دور از ادبه چه از طرف شما چه از طرف ناظران و..... 1-تمام حرف من مبنی بر انجام قانونه ، امام علی میگه: نبین کی میگه ، ببین چی میگه پست من 100 % درصد اشکال داره و من ازش دفاع نکردم ولی اگه قراره حدفی بشه باید هر 2 تا حذف بشه اگه قراره کاربری بازداشت موقت بشه باید هر 2 کاربر بشن 2-اگه من به احمدی نژاد تیکه انداختم در جواب کاربری بود که به دولت 11 تیکه انداخت ، نه یک بار بلکه چند بار |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۱۶/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۹ توسط help me.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول: الان شما در همین ارسال به من توهین کردید ، درحالی که منو نقد میکردید که چرا بحث ها رو بی جهت ادامه میدم و کارم به توهین میکشه... نقل قول: وقتی می بینم هیچ ناظری به گزارش من توجه نمیکنه باید حداقل مخالفتم رو اعلام کنم ، یا با بالا گرفتن بحث توجه معاونین رو جلب کنم یا نه؟؟؟قرار شد بحث اضافی نکنیم ولی ینو میگم تمام .... معنی اسمتون؟ انتقام گیرنده ، خب دقیقا شمام دارید همین کار و میکنید دیگه ایشون نگفتن مثلا شما فلان اخلاق و دارید یا چیزی بگن که توهین بشه !! عملکردتون اینطوری نیست ؟؟!! اگه نیست من دیگه حرفی ندارم
|
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من فقط خواهشم اینه که اگه واقعا بحث سیاسی ممنوعه،کلا ممنوع باشه...اگه هم ممنوع نیست اطلاع رسانی کنید من پنجاه تا مطلب دارم پیرامون سیاست که باید بهشون رسیدگی کنم
![]() در ضمن من گاهی اوقات دیدم که ناظران و برخی مدیران از تخریب های سیاسی چشم پوشی میکنند،در حالی که تا اوایل سال اینچنین نبود...خب اینها وجهه خوبی نداره. بحث سیاسی ممنوع=چه اصولگرا،چه اصلاح طلب،چه تصویر و چه متن! |
|||
|
|
۲:۲۰, ۱۷/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۲ ۲:۲۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
(با صدای کمی دماغگرفتهی بازیگرهای فیلمهای نوستالژیک بخونین، مثلاً فریبرز عربنیا توی «ضیافت»)
یه زمانی با بعضیها رفیق بودیم. خیلی از مواقع تنها کسی بود که پای تفکرات ما یه تأیید میذاشت. ولی در تاپیک «و اما انتخابات...» چنان دماری از روزگار رفاقت در آورد که... هعی زندگی... بخاطر بحثی که میتونست با حرف حل بشه، با پیشونی رفت توی دماغ رفاقت... بخاطر همینه الآن دماغم گرفته... |
|||
|
|
۲:۲۹, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۷/بهمن/۹۲ ۲:۲۰)درست پسند نوشته است: (با صدای کمی دماغگرفتهی بازیگرهای فیلمهای نوستالژیک بخونین، مثلاً فریبرز عربنیا توی «ضیافت») عجب تاپیک بیخودی بود ![]() ![]() ![]() ![]() من یه تیکه بد قاطی کردم ، یه چیزایی نوشتم ، نتم قطع شد نتونستم بیام پاکشون کنم ![]() ![]() ![]() آبروم رفت
|
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله
ما دو تا مشکل اساسی داریم 1) فکر می کنیم دنیا همونیه که می بینیم... 2) فک می کنیم هرکی مخالف ماست (ببخشید) کافره ... کاش این دوتا نکته همیشه یادمون باشه کـــــــــــــــاش ضمنا دوستای گرامی من بهتره اینم یادمون باشه قرار نیست افراد رو قانع کنیم فقط قراره حرف حق رو بزنیم قانع شدنشون با وجدان خودشون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هم تالاری های عزیز ... بخوانید ...من باب شوخی های بی مرز | فاطمه خانم | 60 | 34,830 |
۳۰/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۵ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|