کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صحبتی با همه کاربران عزیز در مورد گزارش ها و سلیقه ها
۲۰:۲۷, ۱۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

دوستان عزیز و گرامی خودم در تالار بیداری اندیشه

لازمه که گفتگویی داشته باشیم

در این تالار مثل همه اجتماعات بشری افراد مختلف با اندیشه های مختلف حضور دارند و این باعث کنش و واکنش های مختلفی میشه

اینجا دوستان تیم مدیریت با همه این نطرات روبرو میشن .

مثلا مطلبی رو یکی از دوستان مینویسه بعضی گزارش میکنند که این مطلب فلانه و سیاسیه یا هتک حرمته ویا حاوی مطالب مبتذله
همون مطلب رو عده ای دوستان بسیار عالی و پسندیده میدونند

هر ۲ طرف هم برای ما عزیز و محترمند و نظرشون مهم .

ولی خواهش من اینه که اگر مطلبی رو خواستید گوشزد کنید . مثلا گزارشی دادید اقدام نشد . اگر میبینید خیلی مهمه با ناظر بخش صحبت کنید

اگر دید قبول شد که هیچ اگر نه باز اگر خیلی خیلی مهمه به مثلا بنده یا اقای بیداری پیام بدید .

و در اخر یا در هر یک از این مراحل لطفا به تصمیمی که گرفته میشه احترام بزارید .
باور بفرمایید دوستان خیلی وقت میزارن و زحمت میکشن . منتی هم نیست و انجام وظیفه هست . اما ما اینجاییم برای اینکه همدیگه رو دلخور کنیم ؟!

اگر ظرفی میشکنه یا روغنی میریزه باید گفت فدای سرت ...

باور بفرمایید نظر کسی وحی منزل نیست . اما رعایت ادب و احترام وحی منزله . اخلاق خوب وحی منزله

هیچوقت حق رو نباید به صورتی گفت که دافعه داشته باشه . بزارید دافعه اون مربوط به خود اصل موضوع باشه و نه اینکه من نوعی ۴ کیلو هم خودم اضافش کنم

همیشه گفتم بازم میگم با بخشش ها و کم کردن حواشیه است که کار پیش میره

فکر کنم ۱۴۰۰ سال برای دعواهای خاله زنگی بس باشه . تا کی باید جبهه حق با خودش درگیر باشه .

به اخرین سلطان صفوی گفتن بابا افغان ها دم در اصفهانن . گفت مراسم تاج کیانی الوداع بگیرید!!!

باور کنید دیگه وقتی برای سهل انگاری کم کاری و درگیری های بیفایده نمونده ...

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، عبدالرحمن ، یاســین ، رهگذر. ، أین المنتظر ، MohammadMeraj ، مجنون العباس ، صهبا ، محب الزهرا ، Ali#59 ، صبح صادق ، sarallah ، aboutorab ، مرهم ، SAViOR ، revenger ، Aryha ، در جستجوی سختی ، zahra11 ، ترنم ، السا ، Justice Bringer ، شیدا ، خادمة الزهرا ، میلاد.م ، ELENOR ، سید ابراهیم ، Fatemeee ، انتصـار ، Hadith ، رضوانه ، مجید املشی ، help me ، ضحی ، mahdy30na ، قلب ، soshiant ، fazel ، ZaHrA110M ، سیمرغ ، N.Mahdavian ، Agha sayyed ، nasimesaba ، حضرت عشق ، mahyamatin ، Farzaneh ، yamin ، عبداللهی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۲, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ توسط help me.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۱:۵۶)revenger نوشته است:  سلام

نقد من به نقض قوانین اساسی تالار توسط اشخاصیه که باید اونا رو اجرا کنن درحالی که ظاهرا بعضی ها اصلا چشمشون به این قوانین نیوفتاده(البته این بهترین حالته چون در صورتی که روی اونها مسلط باشند و نقضشون کنند....)

ذکر چند مورد:

1- گروه «بیداری اندیشه» هیچ وابستگی به حزب و جناح خاصی ندارد، متشکل از جوانان پژوهشگري است که به دور از جهل و تعصب کورکورانه و با تحقیقات گسترده اما عمیق، پی به حقانیت اسلام و تشیع برده و دریافته که به حقیقت، سعادت و آرامش دنیا و آخرت، در دستورات و رهنمودهاي این دین گنجانده شده است.

نقض: تبلیغات در تالار به نفع اصولگرایی به خصوص پایداری... و کوبیدن دولت !

2-از انجام بحثهای سیاسی (داخلی) که باعث ایجاد تفرقه و چند دستگی بین ملت ایران می شود، اکیدا خودداری فرمایید.

نقض: دقیقا مثل قبلی ، البته اینجا بیشتر کوبیدن دولت مطرحه، که بارها باعث چند دستگی و درگیری در تالار شده و جالبش اینجاست که من به عنوان معترض به این نقض قانون بازداشت شدم و علیه م موضع گیری شد...

3-در تالار بیداری اندیشه مدیران یک قانون جدید من در آوردی دارن تحت این عنوان:

صحبت درباره شخصی که غایب است و نمی تواند از خودش دفاع کند ، خلاف قوانین است...

خب کجاها از این جمله استفاده میشه: هر گاه نقدی از امام معصوم پروفسور حسن عباسی مطرح بشه

نقض: هرگونه نقد و تمسخر و... حسن روحانی نماینده مردم ایران نه تنها خلاف قوانین نیست بلکه تشکر و امتیازات ناظران را نیز در پی دارد...

باتشکرWink
کاربر محترم مسخره کردن و تیکه انداختن به هر شخصیت معروف به دور از ادبه چه از طرف شما چه از طرف ناظران و.....
این کاراتون خیلی جالب نبود(در چند تاپیک مختلف) با کسی مخالفید دلیلی برای تیکه انداختن نیست! مگه هر کی اشتباه میکنه شمام باید تکرار کنید!؟
درود بر احمدی نژاد پدر تورم دنیا
(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۹)revenger نوشته است:  من اگه 3 روز (اصلا 3 ثانیه) جای مدیر تالار بودم:

کلیه صفحات حسن عباسی رو از تالار حذف میکردمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، السا ، Havbb 110 ، درست پسند ، مجید املشی ، ضحی ، قلب ، Reza2035
۲۲:۱۰, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #12
آواتار
منم با help me عزیز موافقم
اقای revenger اول اون ارسال رو گزارش میدین که حذف شه بعد خودتون هم اسپم میدین و هم ارسال سیاسی دارین
حداقل کاری رو که بهش اعتراض دارین رو خودتون انجام ندین
به قول مایکل اسکوفیلد ،خودمون هم جزیی از تغییری که دوست داریم ببینیم باشیم
در ضمن اسم کاربریتون هم خیلی به عملکردتون میاد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Ali#59 ، السا ، درست پسند ، مجید املشی ، ضحی ، قلب
۲۲:۲۰, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۳ توسط revenger.)
شماره ارسال: #13

(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۰)nina نوشته است:  منم با help me عزیز موافقم
اقای revenger اول اون ارسال رو گزارش میدین که حذف شه بعد خودتون هم اسپم میدین و هم ارسال سیاسی دارین
حداقل کاری رو که بهش اعتراض دارین رو خودتون انجام ندین
به قول مایکل اسکوفیلد ،خودمون هم جزیی از تغییری که دوست داریم ببینیم باشیم
در ضمن اسم کاربریتون هم خیلی به عملکردتون میاد

احسنت

ببینید این همون سلیقه بازی بود که من به اقا وحید میگفتم

الان شما در همین ارسال به من توهین کردید ، درحالی که منو نقد میکردید که چرا بحث ها رو بی جهت ادامه میدم و کارم به توهین میکشه...

در حقیقت اومدید منو منع رطب کنید درحالی طاقت نداشتید حداقل در همین 1 پست رطب نوش جان نکنید

اما درباب اسپم ها:

خب من چه گناهی کردم ؟؟؟ !!!
وقتی می بینم هیچ ناظری به گزارش من توجه نمیکنه باید حداقل مخالفتم رو اعلام کنم ، یا با بالا گرفتن بحث توجه معاونین رو جلب کنم یا نه؟؟؟

بابت مایکل هم مرسی ، من به سبک عباسی کار میکنم انتحاری میزنم حتی اگه برم دادگاهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
الان دارم به قول خودش مقابله به مثل میکنم DBig GrinBig Grin:
۲۲:۲۵, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۰)revenger نوشته است:  احسنت

ببینید این همون سلیقه بازی بود که من به اقا وحید میگفتم

الان شما در همین ارسال به من توهین کردید ، درحالی که منو نقد میکردید که چرا بحث ها رو بی جهت ادامه میدم و کارم به توهین میکشه...

در حقیقت اومدید منو منع رطب کنید درحالی طاقت نداشتید حداقل در همین 1 پست رطب نوش جان نکنید

اما درباب اسپم ها:

خب من چه گناهی کردم ؟؟؟ !!!
وقتی می بینم هیچ ناظری به گزارش من توجه نمیکنه باید حداقل مخالفتم رو اعلام کنم ، یا با بالا گرفتن بحث توجه معاونین رو جلب کنم یا نه؟؟؟

بابت مایکل هم مرسی ، من به سبک عباسی کار میکنم انتحاری میزنم حتی اگه برم دادگاهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
الان دارم شوک دکترین پیاده میکنمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
من اشتباه کردم و عذر میخوام
ناظرا 24 ساعت انلاین نیستن
شما حتی یک ساعت هم صبر نکردید که گزارشتون دیده شه
تو همین تاپیک گفته شده اگه فکر میکنید ناظر توجهی نمیکنه به معاون تالار اطلاع بدید نه اینکه ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، السا ، Havbb 110 ، revenger ، مجید املشی ، ضحی ، ELENOR
۲۲:۲۵, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #15

(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۲)help me نوشته است:  کاربر محترم مسخره کردن و تیکه انداختن به هر شخصیت معروف به دور از ادبه چه از طرف شما چه از طرف ناظران و.....
این کاراتون خیلی جالب نبود(در چند تاپیک مختلف) با کسی مخالفید دلیلی برای تیکه انداختن نیست! مگه هر کی اشتباه میکنه شمام باید تکرار کنید!؟
درود بر احمدی نژاد پدر تورم دنیا
Angry

1-تمام حرف من مبنی بر انجام قانونه ، امام علی میگه: نبین کی میگه ، ببین چی میگه
پست من 100 % درصد اشکال داره و من ازش دفاع نکردم ولی اگه قراره حدفی بشه باید هر 2 تا حذف بشه
اگه قراره کاربری بازداشت موقت بشه باید هر 2 کاربر بشن

2-اگه من به احمدی نژاد تیکه انداختم در جواب کاربری بود که به دولت 11 تیکه انداخت ، نه یک بار بلکه چند بار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، پارمیس
۲۲:۲۷, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۹ توسط help me.)
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول: الان شما در همین ارسال به من توهین کردید ، درحالی که منو نقد میکردید که چرا بحث ها رو بی جهت ادامه میدم و کارم به توهین میکشه...
نقل قول: وقتی می بینم هیچ ناظری به گزارش من توجه نمیکنه باید حداقل مخالفتم رو اعلام کنم ، یا با بالا گرفتن بحث توجه معاونین رو جلب کنم یا نه؟؟؟
قرار شد بحث اضافی نکنیم ولی ینو میگم تمام ....
معنی اسمتون؟
انتقام گیرنده ، خب دقیقا شمام دارید همین کار و میکنید دیگه ایشون نگفتن مثلا شما فلان اخلاق و دارید یا چیزی بگن که توهین بشه !!
عملکردتون اینطوری نیست ؟؟!!
اگه نیست من دیگه حرفی ندارمDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا ، درست پسند
۲۲:۲۸, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
من فقط خواهشم اینه که اگه واقعا بحث سیاسی ممنوعه،کلا ممنوع باشه...اگه هم ممنوع نیست اطلاع رسانی کنید من پنجاه تا مطلب دارم پیرامون سیاست که باید بهشون رسیدگی کنمSmile
در ضمن من گاهی اوقات دیدم که ناظران و برخی مدیران از تخریب های سیاسی چشم پوشی میکنند،در حالی که تا اوایل سال اینچنین نبود...خب اینها وجهه خوبی نداره.

بحث سیاسی ممنوع=چه اصولگرا،چه اصلاح طلب،چه تصویر و چه متن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، help me ، revenger ، السا ، مجید املشی ، ضحی ، arnh
۲:۲۰, ۱۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۲ ۲:۲۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #18

(با صدای کمی دماغ‌گرفته‌ی بازیگرهای فیلمهای نوستالژیک بخونین، مثلاً فریبرز عرب‌نیا توی «ضیافت»)

یه زمانی با بعضی‌ها رفیق بودیم.
خیلی از مواقع تنها کسی بود که پای تفکرات ما یه تأیید میذاشت.
ولی در تاپیک «و اما انتخابات...» چنان دماری از روزگار رفاقت در آورد که...
هعی زندگی...
بخاطر بحثی که میتونست با حرف حل بشه، با پیشونی رفت توی دماغ رفاقت...
بخاطر همینه الآن دماغم گرفته...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، وحید110 ، Havbb 110 ، أین المنتظر ، yamin
۲:۲۹, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19

(۱۷/بهمن/۹۲ ۲:۲۰)درست پسند نوشته است:  (با صدای کمی دماغ‌گرفته‌ی بازیگرهای فیلمهای نوستالژیک بخونین، مثلاً فریبرز عرب‌نیا توی «ضیافت»)

یه زمانی با بعضی‌ها رفیق بودیم.
خیلی از مواقع تنها کسی بود که پای تفکرات ما یه تأیید میذاشت.
ولی در تاپیک «و اما انتخابات...» چنان دماری از روزگار رفاقت در آورد که...
هعی زندگی...
بخاطر بحثی که میتونست با حرف حل بشه، با پیشونی رفت توی دماغ رفاقت...
بخاطر همینه الآن دماغم گرفته...

عجب تاپیک بیخودی بودBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

من یه تیکه بد قاطی کردم ، یه چیزایی نوشتم ، نتم قطع شد نتونستم بیام پاکشون کنمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin آبروم رفت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۱۶:۰۷, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
بسم الله

ما دو تا مشکل اساسی داریم

1) فکر می کنیم دنیا همونیه که می بینیم...
2) فک می کنیم هرکی مخالف ماست (ببخشید) کافره ...

کاش این دوتا نکته همیشه یادمون باشه
کـــــــــــــــاش

ضمنا دوستای گرامی من بهتره اینم یادمون باشه قرار نیست افراد رو قانع کنیم
فقط قراره حرف حق رو بزنیم
قانع شدنشون با وجدان خودشون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، وحید110 ، قلب ، Havbb 110 ، درست پسند ، مجید املشی ، Fatemeee ، N.Mahdavian ، revenger
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]