تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مدیـــــریت زمــــــــــــان****>>>ریز نکته های موفقیت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

خب اول از همه راستشو بگم که ایده این تاپیک از پیامک امروز جنبش مصاف بودBig GrinCool
ولی خب خدا خیرشون بده خیلی وقت بود میخواستم توی یه تاپیک ریز نکته های موفقیتمون رو در مدیریت زمان بگیم...

خب من که خودم اصولا از خودم راضی نیستم توی مدیریت زمان!Blush
یعنی همیشه فکر میکنم خیلی بهتر از این هم میتونستم زمانم رو مدیریت کنم ...

بگذریم...
خب

اصل مطلب

بفرمایید که زمانتون رو چه مدلی تقسیم بندی میکنید در یک روز؟
میتونید خیلی وارد جزئیات نشید!
ولی کلی بفرمایید که چه مدل برنامه ریزی برای روز خودتون انتخاب کردید؟

آیا هر روز از صبح تا شب پشت سیستم نشستن کار خوبیست؟؟؟!!!(با صدای ارسطو!)
آیا هر روز بگیم از شنبه! کار خوبیست؟؟!!!
آیا بی برنامگی های خودمونو گردن یکی دیگه بندازیم کار درستیست؟؟؟!!!

خب خود من به شخصه:
معمولا مهمترین کارهای یک هفته آیندمو به شکل تیتر وار در یک برگه مینویسم
کنار هر کدوم شماره گذاری میکنم
طبق اولویتی که برام وجود داره!
معمولا هم تا آخر هر هفته به کارهام میرسمSmile (گوش شیطون کر!)
اصولا هم از هیچکدوم از تفریحاتم نمیزنمCool

ولی وقتی که کار داشته باشم با هیچکسی رودربایسی ندارم!
یادمه برای کنکور که میخوندم، یکی از دوستام(صمیمی ترین دوستم) هر روز میومد با من درباره خانوادش صحبت میکرد(توی شرایط بدی بود اون موقع)
فقط بهش گفته بودم نیم ساعت میتونیم با هم صحبت کنیم، من درس دارمCool
جالبه هر روز میومد اون نیم ساعت رو حرف میزدیم،،،گریه میکرد بعد حالش خوب میشد میرفتBig Grin
(الان خودش یه پا استاد زبان شده
Smile )

با برنامه ریزی درست و متعهد بودن به برنامه میشه به همه کارها رسید
مشکل فقط عدم مسئولیت پذیریه...
فعلا

آلبرت انیشتین (فیزیکدان، درگذشته به سال 1955)
[تصویر: 04_Albert-Enistien.jpg]
من از همه‌ی کسانی که به من «نه» گفتند متشکرم. به خاطر آنهاست که من اکنون در این جایگاه هستم...
Smile

من کلا موفقیت و در افق ..اون دوردستها میبینم.....
سریع شروع می کنم به برنامه ریزی....Big Grin

[تصویر: chase.gif]

تا به اون افقم نرسم بیخیالش نمیشم.........در این حد..
[b][تصویر: imoksmiley.gif]یا...[تصویر: healer.gif]
روشهای متفاوتی وجود داره
اول یه جمله نقل قول کنم از آقای قلمچی! برنامه ریزی وقتی معنی پیدا میکنه که کار زیاد و زمان اندک دارید ، نه در خلاف اون! وقتی وقت بسیار باشه شما هم کاری نخواید انجام بدید هر برنامه ای جواب میده...

ولی نکاتی که طی تجربه بهش رسیدم اینهاست:
1- سحرخیزی یکی از فوایدش اینه که به وقت برکت میده
2- روشی که خودم انجام میدم و به کسی توصیه نمیکنم! اینه که مواقعی که خیلی کار دارم یک یا دو شب نمیخوابم...
3- پرهیز از کارهای غیرمفید. وقتهایی که مثلا 24 یا بیشتره که نخوابیدم هرچی فکر کار غیرمفیده از سرم میره بیرون و روی این قضیه خیلی حساس میشم از فشار خستگی... ولی وقتهایی که خوب استراحت کردم میگم حالا بذار این برنامه رو ببینم بذار این آهنگو گوش بدم...
4- موقع سخنرانی گوش کردن اونایی که حتما باید تصویری باشه سرعتش رو یک و نیم تا دوبرابر میکنم! در مورد صوتی ها میریزمشون روی گوشی یا MP3 Player و در اوقات تلف شده ی روز گوش میدم (از جمله موقع خواب)
5- موبایل نقش اساسی داره در مورد وقتهای تلف شده... چندین کتاب رو من با موبایلم فقط توی راه دانشگاه خوندم! تعدادش از دستم در رفته. یه زمانی وقتی عروسی هم میرفتیم من با گوشیم کتاب میخوندم ولی اخیرا وقت زیاد تلف میکنم و از اینجور کارا خبری نیست متاسفانه
نقل قول:روشی که خودم انجام میدم و به کسی توصیه نمیکنم! اینه که مواقعی که خیلی کار دارم یک یا دو شب نمیخوابم...
هیچ وقت همچین بلایی سر خودتون نیارین اینجور مواقع وضعیت بدتر میشه مثلا کاری که در حالت عادی در نیم ساعت انجام میدین تو یک ساعت هم انجام نمیشه از بس ذهن خسته است گاهی اوقات خیلی معذرت میخوام دور از جون آقای Havvb 110 در اینجور بیدار موندن ها فشار های به مختون میاد که همش چرت و پرت میگین بعد از چند روز که از این حالت درمیاین باخودتون میگین این چی بود من گفتم Big Grin ترررررجبه دارم که میگم
بهترین کار همونیه که رضوان خانم گفتن بنویسین چه کارهایی دارید .حتما حتما بنویسین چون ممکنه فراموش کنین
البته من خودم این برنامه ریزی هایی که میگه از ساعت 1 تا 2 این درس رو اصلا دوست ندارم آدم کوکی که نیستیم
این شماره گذاری هم در برنامه های گوشی ها هست می تونه هم یادآوری کنه هم منظمتر باشه البته اگه جنبه گوشی داشته باشین
من که خودم در دفتر مینویسم البته همش دورتادورشو نقاشی میکشم بیشتر شبیه دفتر نقاشیه تا دفتر برنامه ریزی...Cool
ممنون از نظرات دوستان
نکته دیگه اینه که:
متعهد شدن برای انجام یک کار ، کارهای شما را همچون چسب به یکدیگر متصل می کند...
نترسید از داوطلب شدن...
شاید همین داوطلب شدنه به جلو هولتون بده!
یاد دوران مدرسه افتادم...
سال سوم متوسطه بود فکر کنم...سر کلاس ریاضی جلسه دوم تا معلم درس رو داد من پاشدم داوطلبی تمرین رو حل کردم
معلممون هم خوشش اومد از این جسارت!Cool
بعد خودم هم که بیشتر جو زده شدم!!!هفته بعد هم باز خودم رفت...و هفته بعد و هفته بعد!!....و همینطور!!!
تا جایی که درس میداد میگفت فلانی بدو تمرینو حل کن
بعد چون هم معلممون انتظار داشت من همون لحظه بگیرم درسو!(بعدش داوطلب بشم) و هم دوستام کلا گوش نمیدادنWink که من بعدا براشون توضیح بدم! Dodgy سر زنگ ریاضی از ترس ضایع نشدن هم که بود !!! تمام حواسم به معلم بود!
یعنی همین احساس مسئولیته نسبت به بقیه باعث شد که اتومات خودم هم واقعا اون موقع ریاضیم عالی بشه...
هرچند بعدش که رفتم دانشگاه از هر چی ریاضیه متنفر شدمCool
انقدر که ریاضی داشتیم(اه،اسمشو میگم چندشم میشه!!!)
نقل قول: گاهی اوقات خیلی معذرت میخوام دور از جون آقای Havvb 110 در اینجور بیدار موندن ها فشار های به مختون میاد که همش چرت و پرت میگین بعد از چند روز که از این حالت درمیاین باخودتون میگین این چی بود من گفتم ترررررجبه دارم که میگم

خب من عادت دارم و اینطوری نمیشم. برای همین گفتم به بقیه توصیه نمیکنم
بسم الله

سلام

چه تاپیک جالبی
من دارم کتاب قدرت زمان تریسی رو می خونم
قبلا هم قورباغه ات رو قورت بده رو خوندم
قبلا هم تو تاپیک معرفی کتاب گفتم اگه دوستان تمایل داشته باشن میتونم خلاصشو تو تالار بذارم

خودم یه دفتر برنامه ریزی دارم
از نرم افزار One Note افیس که البته نمی دونم کاربری اصلیش چیه هم استفاده می کنمTongue
یه پیشنهادم اینکه خوبه برای سال جدید یه سررسید کوچیک همراه بخرین تا برنامه های هرروز رو توش بنویسین اگه سرتون مثل من گاهی حسابی شلوغ میشه واجب موکدهBig Grin

در پناه حق موفق باشید
سلام
سخنرانیم نصفه موند دیشب......Big GrinCool
من یه دفترچه یادداشت دارم....وهر کاری بخوام انجام بدم توش مینویسم...شب قبل...
برنامه ریزیم تایم داره .....از یه هفته تا دو سه ماه تا یه سال.....و....
اصلا به خودمم سخت نمیگیرم....Big Grin اگه ابرنامه ریزی نکنم از دیقه نودم بدترم یعنی میرم تو وقت اضافه.....Big Grin
کلا برنامه ریزی خوبه..........(جمله حکیمانه)CoolCoolCoolBig Grin
کتاب قرباغه رو قورت بده بد نیست/. ولی این کتاب بریان تریسی و دوست ندارم یه دفه از روش امتحان کردم آخرش خراب شد همه چی........Confused
بله دقیقا با کتاب شما مثال زدم!

یه نکته قبلش بگم

فرض میگیریم تمام حرفای تریسی درست

شما وقتی سبک زندگی رو ازش یاد بگیرید دیگه تمومه

دیگه مشتری این افراد میشید

من اگر وقتشو داشتم مثال هم میزدم ولی در کل مثل همون تاپیک کمدی و جنگ نرمه

وقتی اینا بیان مالک ذهن شما بشن اون موقع دوگانگی پیش میاد

نقل قول:
به کتاب من! توهین نشه
بسم الله

بهتره بدونیم داریم درمورد چی بحث می کنیم
با اجازتون چون شما فرصت ندارید به کتاب برگردید و من هم دوست ندارم بیخود باهاتون بحث کنم
خلاصه ی کتاب رو تو تاپیک مجزایی میذارم اگه حق با شما بود که خدا خیرتون بده ما رو هدایت کردید
اگر نه حداقل دلم راضی میشه ایرادی نداره کتاب...

که البته گیرهایی هست...که باهم پیداشون می کنیم

خلاصه کتاب قدرت زمان#برایان تریسی*//بحث و گفتگو\\*
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع