مصباح عزیز میشه مدیریت آن به آنو بیشتر توضیح بدید !! من خودم رو اتلاف وقت بخصوص دانش آموزا و دانشجوها حساسم! و شرایط سخت رو با برنامه ریزی سپری کردم ولی بیشتر ساعتی بود نه آن به آن!!!!!!!
به نام خدا
سلام
ببینید مدیریت تایم دار, اکثرا با خودش این استرس رو هم به دنبال داره که دقیقا تو مدت تعیین شده کار به انجام برسه که این بخصوص برای درس خوندن جواب در خوری رو نمی ده؛ خودم وقتی پشت کنکور بودم, این پشتیبانای قلم چی همش اینطور برام برنامه ریزی می کردن ولی من اصلا گوش نمی دادمو با روال خودم می رفتم(امان از این پدر و مادرا که برا درس خوندنمون الکی پول خرج می کنن) نهایتا نتیجه ی من هم از خیلیا بهتر شد
مدیریت آن به آن یعنی : بجای اینکه تو برنامه ببندیم که فلان ساعت فلان کار رو انجام می دم, با توجه به شرایط موجود و همون لحظه تصمیم بگیریم چه کار کنیم
یعنی تصمیم به انجام کاری می گیریم و انجامش می دیم (مثل مطالعه ی یه فصل ازکتاب تا زمانی که بفهمیمش) بعد از تموم شدنش به کار دیگه ای مشغول می شیم بدون تعریف مدت زمان برای اون کار
بسم الله الرحمن الرحیم
والعصر!
ان الانسان لفی خسر!
فعلا دو تا نرم افزار مدیریت زمان بهتون معرفی می کنم
LeaderTask v7.3.7.6
http://s2.p30download.com/users/202/soft...ad.com.zip
رمز:www.p30download.com
راهنمای نصب!
1- نرم افزار را نصب کنید.
2- محتویات پوشه Cracked file را در محل نصب نرم افزار* کپی و جایگزین فایل (های) قبلی کنید.
3- نرم افزار را اجرا کنید.
* محل نصب نرم افزار: پوشه محل نصب معمولاً در درایو ویندوز و داخل پوشه Program Files قرار دارد. همچنین با این روش می توانید محل نصب را پیدا کنید:
- در ویندوز XP: بعد از نصب، روی Shortcut نرم افزار کلیک راست کرده و روی گزینه Properties و سپس روی گزینه Find Target کلیک کنید.
- در ویندوز 7 و 8: بعد از نصب، روی Shortcut نرم افزار کلیک راست کرده و روی گزینه Open file location کلیک کنید.
==========
Multi-Timer Ultimate 3.40
کد قالب بندی شده:
http://dl4.downloadha.com/mohammad/2013/4/Multi-Timer%20Ultimate%203.40(www.Downloadha.com).zip
رمز:www.downloadha.com
نرم افزار بهتر سراغ داشتید بگید
بسم الله الرحمن الرحیم
1- واقعا اگه آدم بخواد از وقتش استفاده کنه میشه...
همیشه بهم میگفتند میخای لغت توی ذهنت بمونه، بنویس به زن به در و دیوار...
چند وقت پیش فلش کارتهای تافل رو برداشتم و بالای ظرفشویی با یه چسب پهن دوتاشو چسبوندم به دیوار...
نمیدونید چقدر توی ذهن آدم میمونه
+ این که ظرف شستن هم لذت بخش تر میشه
2- این که میگن مومن باید زرنگ باشه رو یه کم توی این روزا فهمیدم....
شنیده بودم که میگن برای هرکاری اگه نیت کنی خیلی خوبه... مثلا به نیت امام زمانم کمک مامانم میکنم و...
از وقتی دوستم رفت، ا ین کار رو تاجایی که یادم باشه براش انجام میدم...
مثلا امروز با فلانی ریاضی کار کردم به نیت ندا...
و چقدر زندگی با معنا تر میشه....
امتحان کنید....
به نام خدا
سلام
خب دوستان بریم سراغ مورد بعدی
بدقول بودن!
من خودج قبلنا همیشه فکر میکردم خیلی آدم دقیقی هستم...اما در حقیقت همه دوستام از دستم شاکی بودن!
چرا؟
چون مثلا وقتی قرار بود یه جایی بریم من دقیقا مسافت رو در نظر میگرفتم و طبق مسافت در نظر میگرفتم کی راه بیفتم...
اما همیشه یک ربع دیرتر میرسیدم...!
در اصل من باید یک ربع یا ده دقیقه هم تایم تلف شده در نظر میگرفتم!به خاطر ترافیک یا ماشین یا هر مورد دیگه
سعی کنید همیشه یک ربع زودتر از زمان موعد حرکت کنید
بدقولی خیلی بده!
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱۵:۱۶)رضوانه نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام
خب دوستان بریم سراغ مورد بعدی
بدقول بودن!
من خودج قبلنا همیشه فکر میکردم خیلی آدم دقیقی هستم...اما در حقیقت همه دوستام از دستم شاکی بودن!
چرا؟
چون مثلا وقتی قرار بود یه جایی بریم من دقیقا مسافت رو در نظر میگرفتم و طبق مسافت در نظر میگرفتم کی راه بیفتم...
اما همیشه یک ربع دیرتر میرسیدم...!
در اصل من باید یک ربع یا ده دقیقه هم تایم تلف شده در نظر میگرفتم!به خاطر ترافیک یا ماشین یا هر مورد دیگه
سعی کنید همیشه یک ربع زودتر از زمان موعد حرکت کنید
بدقولی خیلی بده!
ممنون رضوانه خانوم بابت تاپیک مفیدتون

دقیقا منم همینطوری بودم ادم دیقه 90ی هستم ولی چند وقتیه سعی میکنم خوش قول باشم مخصوصا تو قرارهایی که با دوستام میذارم خیلی شاکی میشن شاید گاهی اوقات یجور حق الناس بشه واسه طرف مقابل همینطوری که خود ما اذیت میشیم......
این ایه رو یادم میاد
<< یا اَیها اَلذّین ءامَنوا اَوفوا بالعُقود... >>
خواهش میکنم دوست عزیز بله واقعا خیلی مهمه
نکته بعدی
یعنی سوال بعدی!
وقتی که باید یه کاری رو با تمرکز تمام انجام بدید ولی دائما افکار مختلف و کارهای مختلفتون میاد توی ذهنتون چه کار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟
(۲۵/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۶)رضوانه نوشته است: [ -> ]خواهش میکنم دوست عزیز بله واقعا خیلی مهمه
نکته بعدی
یعنی سوال بعدی!
وقتی که باید یه کاری رو با تمرکز تمام انجام بدید ولی دائما افکار مختلف و کارهای مختلفتون میاد توی ذهنتون چه کار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟
تمرکز چیزی که من ندارم

من خودم ناخود اگاه بهش تا ته فکر میکنم مگر اینکه دوستام واسه درس خوندن یا کاری دیگه کنارم باشن و بهم تذکر بدن و دفعه های بعدش در صورت تکرار فیزیکی منو از افکار مزاحم بیرون میکشن....
راهکاری واسه این افکار کسی داره؟؟
من دارم ولی جواب نمیده مثلا یکی از همین مشاوره ها میگفتن هر چی تو فکرت هست رو تو یه تایم معینی رو برگه بنویسید!
و هر وقت اومد سراغتون بخودتون بگید فلان تایم کامل درباره ش فکر میکنم
یا اینکه از 100تا 1 رو بصورت کاهشی بشمارید!
یا جای خودتون رو عوض کنید!
و خیلی چیزای دیگه ...