۱۶/بهمن/۹۲, ۲۲:۵۵
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع خیلی خوبی رو بیان کردید...
از وقتی که سرم خیلی شلوغ شده خیلی بهش فکر میکنم. چندبار هم خواستم مطرح کنم و از دوستان مشورت بگیرم که نشد...
نکته ی خیلی خوبی که آقا حامد اشاره کردند اینه که اصولا آدم اون جایی مشکل پیدا میکنه برای مدیریت زمانش که تعداد کارهایی که باید انجام بده خیلی بیشتر از 24 ساعت زمان نیاز داره

تا این جا حرفهایی که دوستان زدند و خوب بود اینهاست... اگه از قلم انداختم لطفا اضافه کنید...
- سحر خیزی : واقعا به زندگی برکت میده... کارهایی که هیچ موقع فرصت انجامش رو پیدا نمیکنی توی این زمان میشه انجام داد... البته مدتیه محرومم. دعا کنید اراده اش پیدا بشه...
- نوشتن کارهای فردا و چک کردن اونها
- داشتن یه دفترچه
-لیست کردن کارهایی که میشه در زمانهایی مثل وقتی تو اتوبوس یا تاکسی هستیم انجام داد... بخصوص با استفاده از موبایل
- دنبال نکردن برنامه های غیر مفید حتی به بهانه ی استراحت و تفریح...
- خریدن سررسید برای سال جدید
فقط یه سوال:
دوستان برنامه ای هست که روی گوشی بریزم و بشه باهاش برنامه ریزی کرد؟
آخه اصولا دفترچه همیشه همراه آدم نیست...
موضوع خیلی خوبی رو بیان کردید...
از وقتی که سرم خیلی شلوغ شده خیلی بهش فکر میکنم. چندبار هم خواستم مطرح کنم و از دوستان مشورت بگیرم که نشد...
نکته ی خیلی خوبی که آقا حامد اشاره کردند اینه که اصولا آدم اون جایی مشکل پیدا میکنه برای مدیریت زمانش که تعداد کارهایی که باید انجام بده خیلی بیشتر از 24 ساعت زمان نیاز داره

تا این جا حرفهایی که دوستان زدند و خوب بود اینهاست... اگه از قلم انداختم لطفا اضافه کنید...
- سحر خیزی : واقعا به زندگی برکت میده... کارهایی که هیچ موقع فرصت انجامش رو پیدا نمیکنی توی این زمان میشه انجام داد... البته مدتیه محرومم. دعا کنید اراده اش پیدا بشه...
- نوشتن کارهای فردا و چک کردن اونها
- داشتن یه دفترچه
-لیست کردن کارهایی که میشه در زمانهایی مثل وقتی تو اتوبوس یا تاکسی هستیم انجام داد... بخصوص با استفاده از موبایل
- دنبال نکردن برنامه های غیر مفید حتی به بهانه ی استراحت و تفریح...
- خریدن سررسید برای سال جدید

فقط یه سوال:
دوستان برنامه ای هست که روی گوشی بریزم و بشه باهاش برنامه ریزی کرد؟
آخه اصولا دفترچه همیشه همراه آدم نیست...

![[تصویر: 34614179553927625275.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/34614179553927625275.jpg)