۴/اسفند/۹۲, ۲۲:۴۳
(۴/اسفند/۹۲ ۰:۳۹)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]بابا من یه پست زدم ، این همه نقل قول؟بنده از اینجور نقلقولها قصدم این هست که مشخصتر باشه که دارم کدوم قسمت از سخن رو پاسخ میدم.

(۴/اسفند/۹۲ ۰:۳۹)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]از شما خواهش میکنم که این چیزی که نقل قول کردم رو بیشتر توضیح بدید. شما با تفسیر اون شکلک اینطور ذهنیت به وجود اوردید که هر حرکت بدنی که باعث خنده بشه خلاف اسلامهخواهش میکنم.
اتفاقاً دلیل اینکه کلی گفتم همین بود که تبیینش سخت هست!

بطور کلی شامل هرچیزی میشه که انسان احساس کنه کار سبکی هست.
به گمانم یک راه برای فهمیدنش میتونه این باشه که آیا جلوی یک فرد که باهاش رودرواسی داریم این کار رو میکنیم یا نه.
آیا جلوی یکی از بزرگان دین این کار رو میکنیم؟
برای سادهتر شدن بررسی مطلب، فعلاً فرض میکنیم این کار داره در جمع دوستان همجنس ما انجام میشه، تا مطمئن بشیم بحث محرم و نامحرمی دخیل نیست.
اگر اون کار در جمع ما و دوستان همجنس ما اشکالی نداشته باشه، پس قاعدتاً نباید حضور یکی از بزرگان دین، حتی حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در اون جمع باعث بشه از انجام اون کار خجالت بکشیم.
آیا میشه که کاری در جمع دوستان صحیح باشه و بتونه در حضور شخصی دیگر مایهی سرافکندگی بشه؟
آیا در سیرهی رسولالله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چنین چیزی یافت میشه؟
شوخیهای بسیار مثبتی هستن که میشه همواره انجام داد.
اما بعضی سخنها یا کارها واقعاً شایستهی یک مسلمان نیست.
نمیدونم چطور میشه مطمئن شد که سنجش حرکات با استفاده از قاعدهای که در بالا گفتم صحیح هست یا نه.
دوستان اگر موردی به نظرشون میرسه که ممکنه یک استثناء باشه، یعنی در عرف امروزی ما نزد دوستان بلااشکال باشه و نزد بزرگان مشکلدار بشه، لطف کنند مطرح بفرمایند تا ببینیم میشه اون قاعده رو در موردش بکار برد یا نه.
(۴/اسفند/۹۲ ۰:۳۹)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]همچنین از شما میخوام به تاپیک «اندر احوالات...» هم بپردازید. منظورم بیشتر صحبتهایی هست که میشه نه ترولهاش! صحبتهایی که پیرامون ترولها انجام میشه و بعدا حذف میشه...منظورتون شوخی با نامحرم هست؟