۸/اسفند/۹۲, ۱۵:۰۹
در مورد «آروغ زدن» یه کم بیشتر فکر کردم، دیدم در تجمیع با بحث ارسال 16 میشه گفت از اونجا که این عمل به دور از ادب هست، خندیدن بهش میتونه روی تلقی عمومیای که از این عمل وجود داره تأثیر بذاره و باعث کم شدن از جلوهی بیادبانهاش بشه. مسلماً این به معنی ترویجش خواهدبود.
شبیه همون بحث بدآموزی که خانم skyeygirls فرمودن.
هرکسی خود داند که آیا این حرفها رو در نظر بگیره یا نه.
کاربرها خودشون میدونن که چه مطلبی بذارن، و صاحبان تالار هم خودشون میدونن که دلشون میخواد چه تالاری داشته باشن.
بنده کارهای نیستم.
ما فقط داریم در مورد اینکه حق چیه بحث میکنیم.
قطعاً ممکنه اشتباه بحث کنیم.
و قطعاً تنها راه ِ اینکه از این اشتباه دربیاییم اینه که استدلال مخالفی مطرح بشه.
بنده بیشتر ترجیح میدم وسط مطالبی که در تاپیکهای معمولی میگم شوخی کنم. اینطوری کارم صرفاً لهو(مایهی بازی و سرگرمی) نیست و همچنین کار برای من خیلی راحتتر میشه وقتی موضوع شوخی مشخص باشه!
چیزی که موجب میشه افرادی که شوخی مطرح میکنن پیشرفت کنن اینه که خودشون رو به این قضیه مقید کنن.
شبیه همون بحث بدآموزی که خانم skyeygirls فرمودن.
(۸/اسفند/۹۲ ۱۳:۴۴)Reza2035 نوشته است: [ -> ]هر وقت یکی از کسانی که اینجا کارشون شده سانسور یه طنز ساختن و باهاش فرهنگ سازی کردن بعدا بیان خط و نشون فرهنگی برای من بکشن .اول از همه باید عرض کنم اصلاً قضیهی این حرفها خط و نشون کشیدن نیست.
هرکسی خود داند که آیا این حرفها رو در نظر بگیره یا نه.
کاربرها خودشون میدونن که چه مطلبی بذارن، و صاحبان تالار هم خودشون میدونن که دلشون میخواد چه تالاری داشته باشن.
بنده کارهای نیستم.
ما فقط داریم در مورد اینکه حق چیه بحث میکنیم.
قطعاً ممکنه اشتباه بحث کنیم.
و قطعاً تنها راه ِ اینکه از این اشتباه دربیاییم اینه که استدلال مخالفی مطرح بشه.
بنده بیشتر ترجیح میدم وسط مطالبی که در تاپیکهای معمولی میگم شوخی کنم. اینطوری کارم صرفاً لهو(مایهی بازی و سرگرمی) نیست و همچنین کار برای من خیلی راحتتر میشه وقتی موضوع شوخی مشخص باشه!

(۸/اسفند/۹۲ ۱۳:۴۴)Reza2035 نوشته است: [ -> ]شما بهتره اسم این فرهنگ رو سانسور سازی بذاری تا فرهنگ سازی !خب حذف موارد نامناسب مسلماً بخشی از اصلاح هست.
چیزی که موجب میشه افرادی که شوخی مطرح میکنن پیشرفت کنن اینه که خودشون رو به این قضیه مقید کنن.