(۲۶/خرداد/۹۳ ۱۵:۰۹)رضوانه نوشته است: [ -> ]آقای محترم
مگه این کلام برای یک شاعر مبتذل هست؟؟؟؟!
جدا؟؟؟!
من نمیدونستم...شما از کجا میدونستید؟؟؟!
حتما در راستای درست پسند بودن نیاز دارید که از همه مسائل آگاهی داشته باشید!
God help us alllll
توضیح داده بودم که اشکالش چیه و آگاهی داشتن ازش در چه صورتهایی میتونه رخ بده و چه اتفاقی در صورت رعایت نکردن رخ میده و ... که شما اصلاً گوش ندادید.
فقط میتونم شما رو ارجاع بدم به
تاپیک برادر عزیزم که یک وجهش «ورع و لزوم ترک امور شبههناک» بود(و یک وجه دیگرش تأکید بر موضوعی بود که قبلاً با بنده مطرح فرموده بودن و برای بنده تذکری بود).
تخریب کشور خود:
گوگل اگه ایرانی بود، وقتی یه چیزی رو سرچ می کردی اول می پرسید «می خوای چیکار؟»
بعد که توضیح می دادی می گفت «حالا خیلی واجبه؟»
اگه جوابت مثبت بود می گفت «خعله خب بابا!»
جملات مانند یک گفتگو با یکی از اطرافیان هست، و نه یک درخواست کاری از یک کارمند.
بنابراین بر همگی ما مسلم هست که اگر بعضی افراد اینطور هستن، دلیل نمیشه کلّ ملیت ایرانی رو فاقد همیّت و پشتکار و تنبل و بیحوصله به حساب بیاریم. اصلاً مگه افراد تنبل مختص ایران هستن؟
اگر برخلاف حالت جملات بگیم این یک درخواست کاری هست، باید بگیم البته در کشورهای مترقی در اقتصاد مدیران محافظت بیشتری از بهرهوری میکنن و چنین رفتارهای غیرمسئولانهای "بهتر" کنترل میشه و اصلاً یکی از دلایل مهم ترقیشون هم همین هست("بهتر" کنترل میشه، نه کامل، ابداً). اما باز هم در اون صورت هم این جمله یک ایراد مدیریتی خواهد بود، و مسلماً در کشور بههیچوجه عمومیت نداره و چیزی نیست که به ملیت ایرانی ربط داده بشه.
در جوکها متلکهایی از این دست زیاد دیده میشه، و همچنین جوکهایی که به آشکارا متلکی به فهم و شعور یک ایرانی هستن، و اون رو در مقابل باقی دنیا احمق فرض میکنن، در حالی که کاملاً دور از واقعیت هست. حتی متلکهایی دیده میشه به توان مهندسی یک ایرانی(اونها که ابتکارات بسیار ابتدایی رو به عنوان "شاهکار مهندسان ایرانی" عنوان میکنه، در تقابل با ساختههای صنایع تکنولوژیک).
بالاخره آخرش نفهمیدم چی شد چشمام کور شد یک ساعته دارم ارسالها رو میخونم انگار قرار نیست درست بشه
بهتون بگم من کور بشم تقصیری شماهاست!