نقل قول:چه ربطی داره ؟؟ اینم از اون حرفای بی مفهومه... مگه چاقو فقط واسه کشتنه ؟؟؟؟؟؟
همین چاقو تو آشپزخونه به کار میاد تو اتاق عمل هم به کار میاد حالا چون چاقو کشنده است باید کلا استفاده نکرد ؟؟؟
داداش گل منظور من هم همون بود دیگه
اون
؟ رو گذاشتم تنگش که از اشتباها رخ نده
با سلام .
دوستان دکترین ملی جمهوری اسلامی در ارتباط با اینترنت ((عضو فلج)) هست , هنوز در مراحل ابتدایی اجرایی این دکترین هستیم و به صورت کامل در کشور اجرا نشده , میتونید از لینک زیر پاسخ سوالات خودتون رو پیدا کنید :
دکترین ملی عضو فلج
یا علی
پ.ن : اگه اعتراضی به این طرح دارین لطفا به گوش مسولین برسونید و منو مخاطب اعتراضتون قرار ندین ...ممنونم
امکانات خوب است یا بد؟؟؟؟؟
پول خوب است یا بد؟
مقام خوب است یا بد؟
امیدوارم جوابی که میخواید در انتها نتیجه بگیرید جواب دو گزینه نظر سنجی نباشه...
اون رفتار ها و حرف هایی که از آقای kol دیدم این روز ها فکر کنم قصد طعنه زدن داشته.
واگرنه کی مخالف چاقو تیز تره؟ اونم به بهونه قتل!
یه آماری میدم بهتون خودتون برید تو عمق ماجرا محو شید :
- ایران در حالی که سرعت اینترنتش 1.5 مگابایت در ثانیه (!) گزارش شده،در رتبه 155 قرار گرفته است !!!
- کره جنوبی با میانگین 33 مگابایت در ثانیه (
) در جایگاه نخست قرار دارد.
- اگرچه در برخی از نقاط کره جنوبی سرعت معمولی اینترنت تا 100 مگابایت در ثانیه (
) هم میرسد.
- در این رتبه بندی کشور های : عراق،ازبکستان،تاجیکستان،هند،عمان،پاکستان و آنگولا (!) بالاتر از ایران هستند.
منبع
من دیگه حرفی ندارم.
![[تصویر: c4977d1b9afb4919ab0f1e9804e81d55.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8136787134/c4977d1b9afb4919ab0f1e9804e81d55.jpg)
نقل قول:وی پی ان و س-ا-ک-س مسدود بشن و با فی*ل*ترینگ کنترل بشه
یعنی چی؟ بیان پرت های مربوط به این پروتکل ها رو مسدود کنن؟
می دونید استفاده اصلی اینترنت مربوط به دانشگاه هاست؟
دانشجو ها، هیئت علمی ها و ... نیازمند مقالات به روز هستند.
شرکت های بزرگی تو دنیا هستن که مقالاتی رو روی سرور هاشون برای فروش موقت می گذارن.(مقالات استیجاری)
دانشگاه ها می یان و مشترک این سرور ها می شن( حق اشتراک 20 هزار تومنی نیست. بحث چند میلیون تومن در ماه)
این دانشگاه ها موظف هستن از طریق وی پی ان بیان و این اشتراک رو بین هیئت علمی و شاید هم دانشجو ها تقسیم کنند.
وزیر ارتباطات وقتی میاد طرحی رو معرفی می کنه. اول از همه کاربران اصلی نت یعنی همین قشر دانشگاهی رو جلوی دید قرار میده.
نقل قول:اینکه الان سایتهایی پول میگیرن و فی*ل*ترینگ رو دور میزنن باید اون سایتها با نظارت شدید این امکان از اونها گرفته بشه
کجای کار هستین؟
اکثر این سایت ها و شرکت ها میان و اشتراک های سرور های سپاه رو می فروشن. بهش هم می گن وی پی ان مجاز!
نقل قول:منم از مخابرات اینترنت گرفتم با سرعت افسانه ای 500 با قیمت ارزون
حالا من نمیدونم دوستان از کجا اینترنت گرفتن که اینو میگن بهتره آدم یه کم تحقیق کنه
قیمت ارزون یعنی چی؟
اینترنت نامحدود با سرعت 1MB باید ماهیانه 6000 تومن باشه.
دعوت می کنم تحقیقاتی با نام CSC یا «شبکه های هرمی» رو بخونید. توسط یه ایرانی نوشته شده و من دو سال پیش این پروژه تحقیقاتی رو در لیست برگزیده های جشنواره خوارزمی (بین الملل) دیدم.
اومده برآورد کرده هزینه ها رو و یه طرح برای نقشه کشی شبکه اطلاعاتی کشوری ارائه داده اما چون تو این طرح باید تمام امتیازات ارتباطی خصوصی بشن قبولش نکردن برای اجرا.
ولی در نوع خودش قابل قبول بود.