نقل قول: به موتور جستجو ملی و بومی چیکار داریم ما؟
ویروس یاب بومی به چه درد ما میخوره؟؟
ببینید شما از اینترنت می خواهید چه استفاده بکنید؟
اولین نیاز اساسی موتور های جست و جو هستند
بعدش مساله امنیت است ..کمترین نمودش ویروس یاب است
به ویروس یاب چه کار داریم؟ خوب اولین اثرهای افزایش پهنای باند افزایش حملات سایبری از نوع های مختلف است ... چه چیزی باید با این مقابله کند؟
این ها بومی نباشد کمترین اثرش اشتغال زایی برای کشور های دیگر است ...
همین متود رو الان ببینید روسیه و چین هم پیاده کردن
سرمایه گذاری روی موتور های جست و جو و میل سرور و ... از نیازهای اساسی هستند ...پیش زمینه نرم افزاری لازم برای رشد پهنای باند هستند
نقل قول:شما میگید اینا هزینه بر هست . این پول هایی که 10 برابر یا حتی بیشتر از قیمتی که باید باشه رو میدیم. کجا میره؟ باید خرج این جور چیزا بشه دیگه مگه نه؟ من الان حدود 6 ساله که کاربر اینترنت هستم ولی فقط گرون تر شده و گرون تر. تو کیفیت هیچ تغییری ایجاد نشده.
هزینه بر است .... ولی نه لزوما هزینه مالی ... هزینه زمانی و نیروی متخصص و ...
الان ما چند تا شرکت دانش بنیان قوی کامپیوتری داریم؟
خیلی راحت است مثل کشور های عربی و حتی آفریقایی ایران قرار داد ها کلی ببندد با شرکت های بین المللی و بیاییند همه کارهاش رو بکنند ...
ولی این خودش علاوه بر مشکلات امنیتی اساسی که دارد فروختن منابع در آمد زای کشوری است ...می شود یک ترکمنچای
اینکه پول اینترنتی که میدهیم من و شما زیاد است هم بحثش فرق دارد ... حرف تو این حوزه هم باید متقن و مستدل باشد ...
اینکه شرکت هایی مثل پارس آنلاین خودشون چقدر هزینه می کنند و چقدر روش می کشند ... این ها باید بررسی شود ...
ولی خیلی مسائل مطرح است ...
مثلا تحریم ها تاثیر خیلی زیادی دارد ...
الان ما کلا تو مبادلات مالی با خارج از ایران مشکل داریم ..
پول داروهای حیاتی رو به زور واریز می کنیم و می خریم ...اینترنت که بماند ...
حالا اینترنت رو خریدیم ... تجهیزاتش رو چه کنیم؟؟ (تجهیزات ساختاری و ...))
مثلا باید روترهای قوی بخریم ... جدا از مشکل خریدن و تحریم ... آیا اصلا درست است که روترها رو بخریم؟ روتر رو خریدیم ...فایروالش رو چه کنیم؟ آنرا هم بخریم؟
آنها هم بحث خودش را دارد ...
که اکثرا به همین دلایل زیر ساخت ها به روز نشده ... زیر ساخت به روز نشده هم در علم مهندسی همیشه هزینه زیادی رو تحمیل می کند
بحث گران شدن اینترنت فاکتور های زیادی دارد