تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چالش ها، محدودیت هاو فرصت ها در زمینه ی پهنای باند اینترنت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
نقل قول:مردم باید بفهمند که چطور از اینترنت استفاده کنند و مسئول بدفهمی ها و انحرافات اخلاقی، همین مراجع هستند
عجب!!!
خود شما هم که دارید می گویید مردم باید بفهمند چطور باید از اینترنت استفاده کنند ... این خودش کلی روش حرف هست ...
همین مراجع چندین و چند بار تذکر دادن که کار فرهنگی کنند ...تو وسع خودشون هم خودشون دارند می کنند تو این زمینه ...
حالا مدیران و وزیران کم کاری می کنند تقصیر مراجع است؟
مراجع فقط حد مرز حلال و حرام و مشتبه را مشخص می کنند ...
مدیران باید بستر شبکه ملی و اینترنت ملی رو فراهم کنند و بعدش بروند پهنای باند رو زیاد کنند ...
باید الحاقیه فرهنگیش رو تصویب کنند ...
خوب کم کاری کرده اند ...نکرده اند .... حالا تقصیر مراجع است ؟
خود آیت الله مکارم هم گفته اند چون این ها انجام نشده و خلاف قانون است از نظر شرعی هم درست نیست
آیا گفته اند کلا پهنای باند نباید زیاد شود؟
گفتند کلا اینترنت حرام است؟؟
حکم رو بخونید
==================
و با عنایت به اینکه مجوزهای قانونی برای این کار گرفته نشده و مخالفت با قوانین جمهوری اسلامی جایز نیست و با توجه به اینکه شبکه ملی اطلاعات که می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند فراهم نشده به‌یقین اقدام بر این کار عجولانه یعنی خدمات اینترنت پرسرعت همراه و کلیه خدمات نسل سوم و بالاتر کاری بر خلاف شرع و بر خلاف موازین اخلاقی و انسانی است
=====================

همان مشکلاتی را که خودشون ذکر کرده اند بعدش گفتند با اینترنت ملی تا حد زیادی بر طرف می شود ... حالا نشده تقصیر مراجع است؟؟؟
مرجع عزیز گفته اند اینترنت حرام است؟؟ اینترنت سرعت بالا کلا بد است و حرام است؟؟
مسولیت مراجع فقط تذکر دادن و حرف زدنه؟
سالیانه این همه طلبه وارده حوزه ها می شن که تذکر بدن؟
خنده دار نیست؟
فلان کار انجام نشده حالا افتاد تقصیر مسئول
خوبه مسئولان فرهنگی ما همین مراجع هستن.
فاز انتقاد مد شده یا ...
مراجع که می تونن پشت قانون واسه عفاف تظاهرات خیابانی راه بندازن
اونوقت نمی تونن خارج دولت بیان کار فرهنگی بکنن؟
من خاموشم
یکی منو روشن کنه...
نقل قول:مسولیت مراجع فقط تذکر دادن و حرف زدنه؟
سالیانه این همه طلبه وارده حوزه ها می شن که تذکر بدن؟
خنده دار نیست؟
فلان کار انجام نشده حالا افتاد تقصیر مسئول
خوبه مسئولان فرهنگی ما همین مراجع هستن.
فاز انتقاد مد شده یا ...
مراجع که می تونن پشت قانون واسه عفاف تظاهرات خیابانی راه بندازن
اونوقت نمی تونن خارج دولت بیان کار فرهنگی بکنن؟
خوب ... این بحثش جداست ...
مراجع دارند کار فرهنگی می کنند ...
روی نکات مثبت و منفی و نقاط ضعف و قوت کار فرهنگی حوزه می شد بحث کرد
روی نکات مثبت و منفی و نقاط ضعف و قوت کار فرهنگی دولت می شد بحث کرد
ولی بحث اصلی این جا بعد قانونی دارد در این زمینه فرهنگی
در فتوا هم مشخصه
در گام اول اینترنت ملی باید راه بیافتد ...رییس جمهور هم گفتند امروز ... آیت الله مکارم هم گفتند ... نماینده های مجلس هم گفتند
در گام بعدی باید نکات فرهنگیش بررسی و تدوین شود و بعد قانون
قوه قضاییه هم حتی تذکر داده است این مطلب رو
شورای عالی فضای مجازی وظیفه این کار را دارد
حالا دولت یک الحاقیه ای آماده کرده ...الحاقیه فرهنگی
به شورای عالی فضای مجازی هم داده است
هنوز خروجی نداشته از آن شورا ...
از طرفی ایجاد شبکه ملی اطلاعات هم هست که گفتم ...رییس جمهور هم گفت ...
آن هم هنوز نشده
تمام؟Huh
به پایان آمد این دفتر...
بسم الله الرحمن الرحیم

واقعا آدم تاسف می خوره و ناراحت می شه...
تو این چند روز چقدر به شخصیت مرجع بزرگوار آیت الله مکارم شیرازی توهین شد چه تو این تاپیک و چه دنیای واقعی!!!
متاسفانه ما از صحبت این بزرگوار فقط اون قسمت مخالفت رو دیدیم، مابقی سخنانشان رو ندیدیم، اینکه چرا مخالفن : نبود پیوست فرهنگی و اینترنت ملی!!!

آیت الله مکارم شیرازی در دیدار رییس مجلس:

روایتی داریم که اگر علم در ثریا باشد جمعی از ایرانیان آن را به زمین می آورند؛ آن زمان که ما مسلمانان دارای نهضت و انقلاب علمی بودیم اروپاییان قرون وسطایشان را طی می کردند. (خطاب به بعضی از کاربران : اینجا کاملا مشخصه که قرون وسطایی چه کسی است!!!!)

ما از تکنولوژی به تمام معنا دفاع می کنیم. عده ای خیال نکنند ما مخالف این تکنولوژی ها هستیم ، منتهی تکنولوژی غربی مانند آب گل آلود و غیر بهداشتی است. آب مایه حیات است اما وقتی گل آلود و غیر بهداشتی شد باید تصفیه شود.

ما می گوییم این آب آلوده غیر بهداشتی به نام نسل سوم اینترنت را تصفیه کنید تا آب بهداشتی شود و در اختیار بگذارید تا همه از آن استفاده کنند و کسی مخالف آن نیست. آدم بی عقل مخالف پیشرفت و تکنولوژی است؛ بنابراین تفسیرهایی که کرده اند درست نیست.

هر تکنولوژی که می آید باید آن را پاک کنیم؛ باید این آب آلوده را تصفیه کنند. من می گویم در این مسأله عجله نکنند، با شورای عالی مجازی تماس بگیرند پیش ایشان بروند، با هم صحبت کنند، نشان بدهند که این در آینده خیلی مشکلات ایجاد می کند.

ما فکر می کنیم مسائل فرهنگی تبدیل به مسائل سیاسی اقتصادی می شود و مسائل سیاسی و اقتصادی نیز تبدیل به مسائل فرهنگی می شوند و تاثیر و تاثر متقابلی دارند.

ما دارای حکومت اسلامی هستیم و معتقدیم که اخلاق اگر فاسد شد مشکلات زیادی ایجاد می شود الان چرا طلاق زیاد شده؟ چرا ازدواج کم شده؟ چرا شوهر به زن و زن به شوهر بدبین شده اند؟ یکی از عوامل مهمش همین هاست.

این بی بندوباری ها نظام خانواده را متلاشی می کند؛ ما اگر تذکر می دهیم می گوییم مصلحت شما این است ما دلمان می سوزد. ما مسائل فرهنگی را رصد کنیم و به سهم خودمان تذکر دهیم. گاهی این مسائل برای ما هزینه هایی دارد که آن را می پردازیم.

نقل قول:میکروفون اومده بود همه میگفتن بوق شیطان و از این حرفها و حرام است ..
عینک اومد یه چیز دیگه گفتن
جالبه در مورد قند و فلسفه اینکه قدیمیا میزننش تو چایی
اول گفتن فرنگیه و نجس و فلان و بهمان. بعد دیدن نمیشه اینجوری
گفتن حالا اگر قراره استفادهه کنید بزنیدش تو چایی غسل داده بشه بعد بخورید ..
همین هفت هشت سال پیش . پیرایش دخترانه مد شد گفتن فلان و بهمان اما الان چی؟
چرا تجربه نمیگیرید؟
نه .. خداییش .. چرا تجربه نمیگیرید؟

خیلی از این پست و این قیاس ناراحت شدم!!!!!
این هم یه نمونه ی دیگه :

در اقدامی بی سابقه از سوی رسانه ها، در یکی از روزنامه ها (اسمشو نمیارم که بحث رو سیاسی نکنید) در یکی از ستون های خود با زیر سوال بردن فتوای آیت الله مکارم در خصوص افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت، نوشته است:

«در فقدان اعتماد به نفس و فوبیای فناوری رسانه یی. در وجود هر فرد یا گروهی که اعتماد به نفس کافی ندارد!!!!! و قادر نیست که از ارزش ها و نگرش های خود دفاع و آن را ترویج کند و گمان می کند که توفان های ارزشی، نگرشی و رفتاری که بر اثر رسانه ایجاد می شود پرونده آنان را برای همیشه خواهد بست.!!!!!! (پ.ن : یعنی این طرز تفکر فقط تاسف خوردن دارن!!!) به این دلیل دچار نوعی فوبیا از رسانه های دیجیتالی و به هر اقدامی متوسل می شوند تا آن را محدود کنند.»

این روزنامه در ادامه با توهین مستقیم به این مرجع بزرگ جهان اسلام کار وی را به کار رضاخان تشبیه کرده و نوشته است:
«این وضعیت در ایران مسبوق به سابقه است. در گذشته های دور حتی گوجه فرنگی هم تحریم می شد، بعدها بلندگوها را تحریم کردند. رضاشاه چون از سایه خودش می ترسید، هرچند خود را قلدر نشان می داد، در برابر ورود رادیو موضعی سختگیرانه داشت.»

این یادداشت به حدی توهین آمیز است که برخی از رسانه های همسو با این روزنامه ساعتی پس از درج این خبر در سایت خود، اقدام به حذف آن کردند.

.
مرجع بنده ، حکم وسائل مشترک رو در این مورد داده اند ، یعنی بنحوه ی استفاده از فرد بستگی دارد که آیا حرام است یا حلال ، مثل ماهواره ، ماهواره حرام نیست ، بلکه حکم وسائل مشترک را دارد ، یعنی هم میشه از اون بخوبی استفاده کرد هم در جهت گناه.

مثل چاقو ، به بهانه ی این که با چاقو میشه آدم کشت ، نمیشه چاقو رو حرام دونست. Smile و یا تیز کردن این چاقو رو هم اشتباه دونست چون انگیزه به قتل رو زیاد می کنه.

مرجع من ، رهبر عزیز ، آقای خامنه ای است ، ایشون هم نشنیدم که مخالفتی ابراز داشته باشند. Blush

نقل قول:ما از تکنولوژی به تمام معنا دفاع می کنیم. عده ای خیال نکنند ما مخالف این تکنولوژی ها هستیم ، منتهی تکنولوژی غربی مانند آب گل آلود و غیر بهداشتی است. آب مایه حیات است اما وقتی گل آلود و غیر بهداشتی شد باید تصفیه شود.

بنظر شما اینترنت قابل تصفیه می باشد؟ Huh با رشد فی*ل*ترینگ ، مبارزه با فی*ل*ترینگ متوقف نمی شود. پس این که به امید اون روز باشیم فی*ل*ترینگ ایرانی آب زلال به ما تحویل بده خیاله. Blush
در مورد اینترنت ملی ، هم که کاملا برنامه اش مبهمه ، اگر بخواهند دور ایران قیچی بندازند و فقط سایت های بومی توش قابل دسترسی باشه ، اینترنت بی معنا میشه. Smile

می خواید جوونای ایرانی نروند به سمت سایت های پورنو؟! مشکل شغل و ازدواج جوانان رو حل کنید. Smile نت خود بخود تصفیه میشه.
نقل قول:می خواید جوونای ایرانی نروند به سمت سایت های پورنو؟! مشکل شغل و ازدواج جوانان رو حل کنید. [تصویر: happy.png] نت خود بخود تصفیه میشه.
الان تو آمریکا و انگلیس مشکل کار و ازدواج و حتی رابطه با جنس مخالف دارند؟
جوان هاشون سمت سایت های پورن نمی روند؟؟
نتشون تصفیه شده؟

نقل قول:مرجع من ، رهبر عزیز ، آقای خامنه ای است ، ایشون هم نشنیدم که مخالفتی ابراز داشته باشند
مرجع عزیز شما و من حکم دیگری هم دارند
هر چیزی که خلاف قانون جمهوری اسلامی باشد خلاف شرع هم می شود
عملی خلاف قانون باشد و مدیر بالاتر هم امر کند بهت حق انجامش را ندارید
چه برسد ...
آیت الله مکارم هم مهم استنادشون در استفتائی که ازشون شده بود این بود که خلاف قانون است این عمل و بالطبع خلاف شرع
==============================
با عنایت به اینکه مجوزهای قانونی برای این کار گرفته نشده و مخالفت با قوانین جمهوری اسلامی جایز نیست و با توجه به اینکه شبکه ملی اطلاعات که می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند فراهم نشده به‌یقین اقدام بر این کار عجولانه یعنی خدمات اینترنت پرسرعت همراه و کلیه خدمات نسل سوم و بالاتر کاری بر خلاف شرع و بر خلاف موازین اخلاقی و انسانی است
==============================
نقل قول:مثل ماهواره ، ماهواره حرام نیست ، بلکه حکم وسائل مشترک را دارد ، یعنی هم میشه از اون بخوبی استفاده کرد هم در جهت گناه.
حکم رهبری مشخص است

س 1216: استفاده از آنتن ماهواره‏ای برای آگاهی از برنامه‏های علمی یا قرآنی و مانند آن که از طریق ماهواره توسط دولتهای غربی یا کشورهای مجاور خلیج فارس و غیر آنها پخش می‏شوند چه حکمی دارد؟
ج: استفاده از اين دستگاه براى ديدن و شنيدن برنامه‏هاى علمى يا قرآنى و مانند آن، هرچند فى‏نفسه مانعى ندارد، ولى به دليل اين که برنامه‏هايى که از طريق ماهواره توسط دولتهاى غربى و بيشتر کشورهاى همسايه پخش مى‏شوند، غالباً در بردارنده آموزش افکار گمراه‏کننده و تحريف حقايق و همچنين برنامه‏هاى لهو و فساد هستند و حتّى مشاهده برنامه‏هاى علمى يا قرآن ازطريق آنها موجب وقوع در فساد و ارتکاب حرام مى‏گردد، بنا بر اين شرعاً استفاده از آنتن‏هاى مذکور براى ديدن آن برنامه‏ها حرام است مگر آنکه برنامه‏هاى مفيد علمى يا قرآنى محض باشند و مشاهده آنها مستلزم هيچ فساد يا ابتلا به عمل حرامى نباشد، البته اگر قانونى باشد بايد مراعات شود.

===============
منبع
استفاده از ماهواره هم خلاف قانون ایران است
منبع
(۹/شهریور/۹۳ ۲۰:۰۹)ELENOR نوشته است: [ -> ]الان تو آمریکا و انگلیس مشکل کار و ازدواج و حتی رابطه با جنس مخالف دارند؟

مشکل کار ندارند؟ Huh تا جایی که یادم میاد بخاطر مسائل اقتصادی تو اسرائیل و آمریکا و ... چند نفری خودسوزی کردند Smile

نقل قول:جوان هاشون سمت سایت های پورن نمی روند؟؟
نتشون تصفیه شده؟

منظورم از تصفیه شدن نت ، این بود کسی که زن و شغل داره دنبال این کار ها نمیره. Smile همونطور که وقتی شما از سر سفره سیر میری کنار ، مرغ بریان هم جلوی شما بگذارند ، بی اعتنایی می کنید. Smile

حضرت علی علیه السلام می فرماید: «اگر نفس خود را مشغول نکنی، او تو را مشغول می سازد. Smile

نقل قول:مرجع عزیز شما و من حکم دیگری هم دارند
هر چیزی که خلاف قانون جمهوری اسلامی باشد خلاف شرع هم می شود
عملی خلاف قانون باشد و مدیر بالاتر هم امر کند بهت حق انجامش را ندارید
چه برسد ...

من اخیرا ، مصاحبه ی کاری داشتم ، از من پرسیدند ، اکانت فیس بوک داری؟ گفتم نه غیرقانونیه و بااخلاق من جور درنمیاد ، گفت پس چرا روحانی داره؟ Huh گفتم هرکسی سلایق شخصی خودشو داره ، در حالیکه دلم می خواست حرف دلم رو بزنم ، وقتی مجری قانون خودشون دارند قانون شکنی می کنند ، چه قانونی؟ Huh من قبول ندارم این قانون هارو ، هرچیزی که خوبه قانونه ، ولی هرچیزی که قانونه درست و صحیح نیست. Smile مثلا حمل و نقل اسلحه ی سرد مثل چاقو جرمه ، پس شما تو جیبتون هم چاقو نزارید ، چون گناهه و معصیت. Smile خداوند حجتی به نام عقل در انسان قرار داده که تفکیک کنه این چیز هارو...

نقل قول:س 1216: استفاده از آنتن ماهواره‏ای برای آگاهی از برنامه‏های علمی یا قرآنی و مانند آن که از طریق ماهواره توسط دولتهای غربی یا کشورهای مجاور خلیج فارس و غیر آنها پخش می‏شوند چه حکمی دارد؟
ج: استفاده از اين دستگاه براى ديدن و شنيدن برنامه‏هاى علمى يا قرآنى و مانند آن، هرچند فى‏نفسه مانعى ندارد، ولى به دليل اين که برنامه‏هايى که از طريق ماهواره توسط دولتهاى غربى و بيشتر کشورهاى همسايه پخش مى‏شوند، غالباً در بردارنده آموزش افکار گمراه‏کننده و تحريف حقايق و همچنين برنامه‏هاى لهو و فساد هستند و حتّى مشاهده برنامه‏هاى علمى يا قرآن ازطريق آنها موجب وقوع در فساد و ارتکاب حرام مى‏گردد، بنا بر اين شرعاً استفاده از آنتن‏هاى مذکور براى ديدن آن برنامه‏ها حرام است مگر آنکه برنامه‏هاى مفيد علمى يا قرآنى محض باشند و مشاهده آنها مستلزم هيچ فساد يا ابتلا به عمل حرامى نباشد، البته اگر قانونى باشد بايد مراعات شود.

مقام معظم رهبري اين گونه پاسخ داده اند؛ «دستگاه آنتن ماهواره يي از اين جهت که صرفاً وسيله يي براي دريافت برنامه هاي تلويزيوني است که هم برنامه هاي حلال دارد و هم برنامه هاي حرام، حکم آلات مشترک را دارد. لذا خريد و فروش و نگهداري آن براي استفاده در امور حرام، حرام است و براي استفاده هاي حلال جايز است. »

قانون و مجری قانون ما باید اولا کاملا اسلامی باشه بعد...
نقل قول:
الان تو آمریکا و انگلیس مشکل کار و ازدواج و حتی رابطه با جنس مخالف دارند؟

جوان هاشون سمت سایت های پورن نمی روند؟؟

نتشون تصفیه شده؟

جناب النور این قیاس کاملا بی اساسه ، جوان های اونا با دید شما به سایت پورن نگاه نمیکنن ، اصن واسه اونا یه راه حله
پس دلیلی نداره پی حلش باشن بر عکس ما ولی برای من که سایت پورن حرامه پس باید فکر یه راه حله دیگه باشم که همون ازدواج سریعه . بالاخره این مشکل یه راه حل میخواد
. مییتونیم مرتاز بشیم .
. میتونیم مشکل اقتصادیو و ازدواج حل کنیم
. و اگر این بالاییو مسئولین عرضه انجامشو ندارن پس حرف اضافه نزنن بزارن جوونا خودشون راه حل پیدا کنن انقدم سنگ اندازی نکنن .

نقل قول:
مشکل کار ندارند؟
[تصویر: huh.png]
تا جایی که یادم میاد بخاطر مسائل اقتصادی تو اسرائیل و آمریکا و ... چند نفری خودسوزی کردند

میلاد جان نرخ بیکاری تو امریکا تک رقمیه منتها تلویزیون ما به این تک رقمیا خیلی علاقه داره برا همین براتون سو تفاهم میشه . Wink
نقل قول: مشکل کار ندارند؟ [تصویر: huh.png] تا جایی که یادم میاد بخاطر مسائل اقتصادی تو اسرائیل و آمریکا و ... چند نفری خودسوزی کردند [تصویر: happy.png]
این مساله چند سال اخیر هست که در مقایسه با ایران و تورمش و مشکل مسکن ایران هیچی نیست

نقل قول:منظورم از تصفیه شدن نت ، این بود کسی که زن و شغل داره دنبال این کار ها نمیره. [تصویر: happy.png] همونطور که وقتی شما از سر سفره سیر میری کنار ، مرغ بریان هم جلوی شما بگذارند ، بی اعتنایی می کنید. [تصویر: happy.png]

حضرت علی علیه السلام می فرماید: «اگر نفس خود را مشغول نکنی، او تو را مشغول می سازد. [تصویر: happy.png]
مطمئنا وقتی کار بیشتر شود مراجعه به این سایت ها بیشتر می شود
ولی همین الان هم آمارا رسمی و غیر رسمی هست که خیلی از مراجعین به این سایت ها در زمان کاری است و ..
این کار و ازدواج خیلی مهم است
ولی همه چیز حل نمی شود باهاش
نقل قول:من اخیرا ، مصاحبه ی کاری داشتم ، از من پرسیدند ، اکانت فیس بوک داری؟ گفتم نه غیرقانونیه و بااخلاق من جور درنمیاد ، گفت پس چرا روحانی داره؟ [تصویر: huh.png] گفتم هرکسی سلایق شخصی خودشو داره ، در حالیکه دلم می خواست حرف دلم رو بزنم ، وقتی مجری قانون خودشون دارند قانون شکنی می کنند ، چه قانونی؟ [تصویر: huh.png]
مراقب باشید بحث سیاسی نشود
ولی برای مثال ماهواره غیر قانونی است
ولی بر حسب نیاز خود قانون اجازه استفاده اش را به برخی از ادارات دولتی داده است
هر کسی باید ببیند تکلیف خودش چیست ...
نقل قول:من قبول ندارم این قانون هارو ، هرچیزی که خوبه قانونه ، ولی هرچیزی که قانونه درست و صحیح نیست.
قبول نداشته باشید Smileبه خودتون مربوط است دوست گرامی
ولی حکم رهبری آن است که اگر مساله ای خلاف قانون باشد خلاف شرع هم هست
شما هم با حذف آن بخش از استفتا شاید برای خودتون قضیه حل کنید ...
ولی حکم مرجع واضح است ....
نقل قول:مقام معظم رهبري اين گونه پاسخ داده اند؛ «دستگاه آنتن ماهواره يي از اين جهت که صرفاً وسيله يي براي دريافت برنامه هاي تلويزيوني است که هم برنامه هاي حلال دارد و هم برنامه هاي حرام، حکم آلات مشترک را دارد. لذا خريد و فروش و نگهداري آن براي استفاده در امور حرام، حرام است و براي استفاده هاي حلال جايز است. »
چرا متن کامل استفتا را نمی آورید ...
این کار درست است؟؟
متن استفتا را ناقص نقل می کنید؟
متن کامل استفتا رو ملاحظه کنید

س 1213: آیا خرید و نگهداری و استفاده از دستگاه گیرنده برنامه‏های تلویزیونی از ماهواره جایز است؟ و اگر دستگاه گیرنده مجانی به دست انسان برسد چه حکمی دارد؟
ج: دستگاه آنتن ماهواره‏اى از اين جهت که صرفاً وسيله‏اى براى دريافت برنامه‏هاى تلويزيونى است که هم برنامه‏هاى حلال دارد و هم برنامه‏هاى حرام، حکم آلات مشترک را دارد. لذا خريد و فروش و نگهدارى آن براى استفاده در امور حرام، حرام است و براى استفاده‏هاى حلال جايز است. ولى چون اين وسيله براى کسى که آن را در اختيار دارد زمينه دريافت برنامه‏هاى حرام را کاملاً فراهم مى‏کند و گاهى نگهدارى آن مفاسد ديگرى را نيز در بر دارد، خريد و نگهدارى آن جايز نيست مگر براى کسى که به خودش مطمئن است که استفاده حرام از آن نمى‏کند و بر تهيه و نگهدارى آن در خانه‏اش مفسده‏اى هم مترتّب نمى‏شود. لکن اگر قانونى در اين مورد وجود داشته باشد بايد مراعات گردد.

====================
منبع
باز هم رهبری حکمشون رو مترتب کرده اند به قانون ... اگر قانونی باشد که هست آن باید رعایت شود
چرا متن کامل استفتا را نیاوردید؟؟؟؟؟

نقل قول: جناب النور این قیاس کاملا بی اساسه ، جوان های اونا با دید شما به سایت پورن نگاه نمیکنن ، اصن واسه اونا یه راه حله
پس دلیلی نداره پی حلش باشن بر عکس ما ولی برای من که سایت پورن حرامه پس باید فکر یه راه حله دیگه باشم که همون ازدواج سریعه . بالاخره این مشکل یه راه حل میخواد
اتفاقا با اساسه Big Grin
ببینید نیاز جنسی در همه جا هست ... خوب غربی ها که استریب کلاب دارند .. رابطه های دوست دختر و پسری توشون جا افتاده و ممدوح است ...کار و مسکن هم برای ازدواج آسان بهتر فراهم است ... باز چرا پر بازدید ترین سایت هاشون پورن است؟وقتی انقدر راه حل بهتر و کاملتر هست؟
نکته همین جاست ...
هر قدر هم کار باشد و راه های مختلف حقیقی باشد برای بر طرف کردن نیاز جنسی باز هم این سایت ها مخاطب دارد ...
تو سنین پایین تر خصوصا ... که باعث بلوغ زودرس می شود
تو بحثتون هم دقت داشته باشید دوست گرامی بحث ازدواج و مشکلاتش جای خودش را دارد ... روی همین بحث اینترنت حرف بزنیم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع