نقل قول: مشکل کار ندارند؟
تا جایی که یادم میاد بخاطر مسائل اقتصادی تو اسرائیل و آمریکا و ... چند نفری خودسوزی کردند ![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
این مساله چند سال اخیر هست که در مقایسه با ایران و تورمش و مشکل مسکن ایران هیچی نیست
نقل قول:منظورم از تصفیه شدن نت ، این بود کسی که زن و شغل داره دنبال این کار ها نمیره.
همونطور که وقتی شما از سر سفره سیر میری کنار ، مرغ بریان هم جلوی شما بگذارند ، بی اعتنایی می کنید. ![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
حضرت علی علیه السلام می فرماید: «اگر نفس خود را مشغول نکنی، او تو را مشغول می سازد. ![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
مطمئنا وقتی کار بیشتر شود مراجعه به این سایت ها بیشتر می شود
ولی همین الان هم آمارا رسمی و غیر رسمی هست که خیلی از مراجعین به این سایت ها در زمان کاری است و ..
این کار و ازدواج خیلی مهم است
ولی همه چیز حل نمی شود باهاش
نقل قول:من اخیرا ، مصاحبه ی کاری داشتم ، از من پرسیدند ، اکانت فیس بوک داری؟ گفتم نه غیرقانونیه و بااخلاق من جور درنمیاد ، گفت پس چرا روحانی داره؟
گفتم هرکسی سلایق شخصی خودشو داره ، در حالیکه دلم می خواست حرف دلم رو بزنم ، وقتی مجری قانون خودشون دارند قانون شکنی می کنند ، چه قانونی؟
مراقب باشید بحث سیاسی نشود
ولی برای مثال ماهواره غیر قانونی است
ولی بر حسب نیاز خود قانون اجازه استفاده اش را به برخی از ادارات دولتی داده است
هر کسی باید ببیند تکلیف خودش چیست ...
نقل قول:من قبول ندارم این قانون هارو ، هرچیزی که خوبه قانونه ، ولی هرچیزی که قانونه درست و صحیح نیست.
قبول نداشته باشید

به خودتون مربوط است دوست گرامی
ولی حکم رهبری آن است که اگر مساله ای خلاف قانون باشد خلاف شرع هم هست
شما هم با حذف آن بخش از استفتا شاید برای خودتون قضیه حل کنید ...
ولی حکم مرجع واضح است ....
نقل قول:مقام معظم رهبري اين گونه پاسخ داده اند؛ «دستگاه آنتن ماهواره يي از اين جهت که صرفاً وسيله يي براي دريافت برنامه هاي تلويزيوني است که هم برنامه هاي حلال دارد و هم برنامه هاي حرام، حکم آلات مشترک را دارد. لذا خريد و فروش و نگهداري آن براي استفاده در امور حرام، حرام است و براي استفاده هاي حلال جايز است. »
چرا متن کامل استفتا را نمی آورید ...
این کار درست است؟؟
متن استفتا را ناقص نقل می کنید؟
متن کامل استفتا رو ملاحظه کنید
س 1213: آیا خرید و نگهداری و استفاده از دستگاه گیرنده برنامههای تلویزیونی از ماهواره جایز است؟ و اگر دستگاه گیرنده مجانی به دست انسان برسد چه حکمی دارد؟
ج: دستگاه آنتن ماهوارهاى از اين جهت که صرفاً وسيلهاى براى دريافت برنامههاى تلويزيونى است که هم برنامههاى حلال دارد و هم برنامههاى حرام، حکم آلات مشترک را دارد. لذا خريد و فروش و نگهدارى آن براى استفاده در امور حرام، حرام است و براى استفادههاى حلال جايز است. ولى چون اين وسيله براى کسى که آن را در اختيار دارد زمينه دريافت برنامههاى حرام را کاملاً فراهم مىکند و گاهى نگهدارى آن مفاسد ديگرى را نيز در بر دارد، خريد و نگهدارى آن جايز نيست مگر براى کسى که به خودش مطمئن است که استفاده حرام از آن نمىکند و بر تهيه و نگهدارى آن در خانهاش مفسدهاى هم مترتّب نمىشود.
لکن اگر قانونى در اين مورد وجود داشته باشد بايد مراعات گردد.
====================
منبع
باز هم رهبری حکمشون رو مترتب کرده اند به قانون ... اگر قانونی باشد که هست آن باید رعایت شود
چرا متن کامل استفتا را نیاوردید؟؟؟؟؟
نقل قول: جناب النور این قیاس کاملا بی اساسه ، جوان های اونا با دید شما به سایت پورن نگاه نمیکنن ، اصن واسه اونا یه راه حله
پس دلیلی نداره پی حلش باشن بر عکس ما ولی برای من که سایت پورن حرامه پس باید فکر یه راه حله دیگه باشم که همون ازدواج سریعه . بالاخره این مشکل یه راه حل میخواد
اتفاقا با اساسه

ببینید نیاز جنسی در همه جا هست ... خوب غربی ها که استریب کلاب دارند .. رابطه های دوست دختر و پسری توشون جا افتاده و ممدوح است ...کار و مسکن هم برای ازدواج آسان بهتر فراهم است ... باز چرا پر بازدید ترین سایت هاشون پورن است؟و
قتی انقدر راه حل بهتر و کاملتر هست؟
نکته همین جاست ...
هر قدر هم کار باشد و راه های مختلف حقیقی باشد برای بر طرف کردن نیاز جنسی باز هم این سایت ها مخاطب دارد ...
تو سنین پایین تر خصوصا ... که باعث بلوغ زودرس می شود
تو بحثتون هم دقت داشته باشید دوست گرامی بحث ازدواج و مشکلاتش جای خودش را دارد ... روی همین بحث اینترنت حرف بزنیم