تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چالش ها، محدودیت هاو فرصت ها در زمینه ی پهنای باند اینترنت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۶/شهریور/۹۳ ۲۱:۴۷)moflehoon نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

نظر آیت الله مکارم شیرازی به عنوان عالم دینی و یک مجتهد که مطمئنا علمشان از ما بیشتر است و مسائل و ورای آن را بهتر از ما می بینند :

بسمه تعالی
با اهدای سلام و تحیت؛
با توجه به مفاسد متعددی که برای گسترش دادن خدمات اینترنت پرسرعت همراه ذکر کرده‌اید از جمله دسترسی جوانان و حتی نوجوانان به مطالب و فیلم‌ها و عکسهای آلوده و فیلم‌هایی که ضدیت با اخلاق و عقاید اسلامی دارد و با عنایت به اینکه مجوزهای قانونی برای این کار گرفته نشده و مخالفت با قوانین جمهوری اسلامی جایز نیست و با توجه به اینکه شبکه ملی اطلاعات که می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند فراهم نشده به‌یقین اقدام بر این کار عجولانه یعنی خدمات اینترنت پرسرعت همراه و کلیه خدمات نسل سوم و بالاتر کاری بر خلاف شرع و بر خلاف موازین اخلاقی و انسانی است و مسئولین محترم نباید تنها به درآمدهای مادی این برنامه بیندیشند و نباید آن را نوعی روشن‌فکری دینی و آزادی علمی تصور کنند بلکه لازم است با شورای عالی فضای مجازی که مرجع قانونی این‌گونه امور است مطلب را در میان بگذارند و پس از رعایت اموری که جلوی جنبه‌های منفی این کار را می‌گیرد اقدام نمایند، مسئولین قضایی نیز نباید در این امر حیاتی بی‌تفاوت باشند.
همیشه موفق باشید

ـــــــــــــــــــــــــ
متن استفتا :

محضر مبارک مرجع عالی‌قدر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مدّ ظلّه العالی)
با عرض سلام و ادب و احترام
با توجه به آنکه وزارت ارتباطات اعلام کرده است به‌زودی مجوز "خدمات اینترنت پرسرعت همراه و کلیه خدمات نسل سوم و بالاتر ارتباطات همراه" را به اپراتورهای تلفن همراه کشور ارائه خواهد کرد؛ و با عنایت به آنکه حتی در کشورهای لائیک ضوابط و سازوکارهای مختلفی برای ایجاد امنیت اخلاقی و روانی کاربران و حفاظت از آنان در برابر آسیب‌های این نوع خدمات از جمله دسترسی آسان به مطالب، فیلم‌ها و عکسهای ضداخلاقی و ضدانسانی، شایعه پراکنی و فتنه انگیزی، تضعیف بنیان خانواده، جاسوسی و فروش اطلاعات محرمانه کشور و خانواده‌ها و امثال آن فراهم شده است ولی در کشور ما هنوز بسیاری از این زیرساخت‌ها فراهم نشده است و علی‌رغم مفاسدی که وجود دارد امکان نظارت بر آن ممکن نیست.
ضمن توجه به آنکه بسیاری از کشورهای مستقل دنیا از طریق سازوکارهای مختلف توانسته‌اند بخش عمده خدمات فضای مجازی مورد نیاز مردم را از طریق شرکت‌های داخلی ارائه دهند که موجب امنیت و سلامت خدمات و ایجاد منافع اقتصادی برای مردم می‌گردد ولی در کشور ما علی‌رغم تأکیدات قانونی برای اجرای پروژه "شبکه ملی اطلاعات" به‌عنوان پیش‌نیاز افزایش پهنای باند اینترنت فرصت‌سوزی دولت‌های مختلف باعث تأخیر در اجرای این پروژه شده است و با توجه به آنکه طبق قوانین کشور وجود "پیوست فرهنگی" برای چنین طرحهایی الزامی است که هنوز این خدمات در کشور ما فاقد "پیوست فرهنگی" مورد تأیید نهادهای قانونی است؛
مستدعی است در صورت صلاح‌دید نظر خود را در مورد اعطای مجوز برای "خدمات اینترنت پرسرعت همراه و کلیه خدمات نسل سوم و بالاتر ارتباطات همراه" قبل از تحقق شرایط قانونی و الزامات ایمن و سالم‌سازی آن اعلام نمائید.
با آرزوی سلامت و طول عمر حضرت‌عالی

اگر نظر بر این هست که اینترنت فساد میاره. یه دفعه حرام اعلام کنندش. همین آقای مکارم بودند که گفتند تماس تصویری هم نباید استفاده بشه.
مگه تو این دنیا ما آدم نیستند ؟ مفاسد از هر چیزی میتونه بیاد . یه دفعه ای بیاید بگید بلوتوث بازی حرام است. ماشین هم حرام است چون میشه باهاش دختر سوار کرد.
یه کاری کنند که جوان ها به سمت این مفاسد نرن. نه این که بیاد کلا صورت مسئله رو پاک کنن. این سرعت اینترنتی که ما داریم ماله سال 1990 هست. این سرعت تو قرن 21 قابل قبول نیست.
اون هایی که میگن اینترنت خشونت میاره باید بدونن که اینترنت خشونت نمیاره. قطعی اینترنت خشونت میاره. میره رو اعصاب جوان ها.
با اینترنت سرعت پایین دارین پول به جیب می زنین. سر مردم کلاه میزارید : اینو ببینید:
[تصویر: 15dc0d.jpg]

ماهی 64 هزار تومن براشون آب میخوره ، اینترنت 16 مگ نامحدود
حالا اینو ببینید :
[تصویر: 1d41a0.jpg]
اگه شما نگرانی که عکس و مطلب آلوده نیاد ، کابل اینترنتو بکش قطع کن. خیال مارو راحت کن. حداقل تکلیف خودمون رو بدونیم. کره شمالی هم اینترنت نداره چیزی هم نشده.
یا حق.
(۶/شهریور/۹۳ ۲۲:۱۵)Kol نوشته است: [ -> ]با اینترنت سرعت پایین دارین پول به جیب می زنین. سر مردم کلاه میزارید : اینو ببینید:
[تصویر: 15dc0d.jpg]

ماهی 64 هزار تومن براشون آب میخوره ، اینترنت 16 مگ نامحدود
حالا اینو ببینید :
[تصویر: 1d41a0.jpg]

وقتی وزیر ارتباطات نمیدونه واحد نت و پهنای باند چیه میگه گیگاهرتز ، باید فاتحه ی این زیرسازی و ... رو خوند Smile

نقل قول:پول 2مگ نامحدود میدی و 1مگ میگیری؟؟؟

به این کار نمیدونم غش در معامله انگار میگن!!!
شما وقتی بیخیال باشی اینجوری میشه...

همینطور که kol عکس گذاشتند ، من از نت مکس نت استفاده می کنم ، دو نوع دو مگ داریم! یکی طلایی دومی برنزی ، که برنزی ارزون تره ، و ضریب اشتراکش یک به بیستهههههه Confused

خلاصه ، اصلا به این عدد ها نباید توجهی کرد ، مقیاس نت ایران پوله! هرچقدر پولش بیشتر باشه بهتره ، مورد داشتیم ، 128 از یک مگ سرعتش بهتر بوده. Blush

ولی اعتراض من دردی رو دوا نمی کنه ،
خطوط تلفن ایران خ قدیمیه ، بالفرض هم که سرعت نت رو زیاد کنند ، بیشتر از 600 کیلوبایت دانلود برنمیداره Smile ( تست کردم با نهایت سرعت شرکت) اونم در بهترین حالت و بدون نویز...
(۶/شهریور/۹۳ ۲۱:۴۷)moflehoon نوشته است: [ -> ]بسمه تعالی
با اهدای سلام و تحیت؛
با توجه به مفاسد متعددی که برای گسترش دادن خدمات اینترنت پرسرعت همراه ذکر کرده‌اید از جمله دسترسی جوانان و حتی نوجوانان به مطالب و فیلم‌ها و عکسهای آلوده و فیلم‌هایی که ضدیت با اخلاق و عقاید اسلامی دارد و با عنایت به اینکه مجوزهای قانونی برای این کار گرفته نشده و مخالفت با قوانین جمهوری اسلامی جایز نیست و با توجه به اینکه شبکه ملی اطلاعات که می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند فراهم نشده به‌یقین اقدام بر این کار عجولانه یعنی خدمات اینترنت پرسرعت همراه و کلیه خدمات نسل سوم و بالاتر کاری بر خلاف شرع و بر خلاف موازین اخلاقی و انسانی است و مسئولین محترم نباید تنها به درآمدهای مادی این برنامه بیندیشند و نباید آن را نوعی روشن‌فکری دینی و آزادی علمی تصور کنند بلکه لازم است با شورای عالی فضای مجازی که مرجع قانونی این‌گونه امور است مطلب را در میان بگذارند و پس از رعایت اموری که جلوی جنبه‌های منفی این کار را می‌گیرد اقدام نمایند، مسئولین قضایی نیز نباید در این امر حیاتی بی‌تفاوت باشند.
همیشه موفق باشید

اولا که جناب مکارم،مرجع تقلید همه نیستند،نظرشون برای خودشون و مقلدانشون محترمه.
دوما درباره ی خود متن پاسخ.

با این استدلال میشه گسترش دستگاه «سی دی پلیر» رو در بین مردم بر خلاف شرع و موازین انسانی (!) اعلام کرد.چون با استفاده از سی دی پلیر هم جوانان و نوجوانان میتونند به فیلم ها و عکس های آلوده،دسترسی پیدا کنند.
آیندگان به سرعت اینترنت زاغارت ما همونطوری نگاه میکنن که ما به دستگاه ویدئوی دهه شصتی ها نگاه میکنیم.

و یک سوال : پست قبلی من که حذف شد،نه توهین بود و نه تمسخر.مطلب سیاسی هم نبود...
چرا حذف شد؟
(۶/شهریور/۹۳ ۲۳:۳۷)Ali#59 نوشته است: [ -> ]
اولا که جناب مکارم،مرجع تقلید همه نیستند،نظرشون برای خودشون و مقلدانشون محترمه.

اولا اینکه : فک کنم شما متنو خوب نخوندید. گفتید نظر آیت الله مکارمه پس من که مقلدش نیستم، به من ربطی نداره!!!
پس یه بار دیگه بخون، این حکم یه حکم شخصی نبود. یعنی برای استفاده ی فردی مقلدان نیست. یه وقت هست مرجع حکم می ده که احکام وضو و نماز اینه که مکلفاش باید پیروی کنن.
اما این نظر ایشون، برای استفاده ی من مکلفی که تو خونه نشستم نبوده و مخاطبش مجری امر بوده. خوب دقت کن :

مسئولین محترم نباید تنها به درآمدهای مادی این برنامه بیندیشند و نباید آن را نوعی روشن‌فکری دینی و آزادی علمی تصور کنند

بلکه لازم است با شورای عالی فضای مجازی که مرجع قانونی این‌گونه امور است مطلب را در میان بگذارند و پس از رعایت اموری که جلوی جنبه‌های منفی این کار را می‌گیرد اقدام نمایند، مسئولین قضایی نیز نباید در این امر حیاتی بی‌تفاوت باشند.

همونطور که مشخصه مخاطب پیام ایشان مسئولین بودن!!!!

نقل قول:دوما درباره ی خود متن پاسخ.
با این استدلال میشه گسترش دستگاه «سی دی پلیر» رو در بین مردم بر خلاف شرع و موازین انسانی (!) اعلام کرد.چون با استفاده از سی دی پلیر هم جوانان و نوجوانان میتونند به فیلم ها و عکس های آلوده،دسترسی پیدا کنند.

آیندگان به سرعت اینترنت زاغارت ما همونطوری نگاه میکنن که ما به دستگاه ویدئوی دهه شصتی ها نگاه میکنیم.

دوما : متن استدلال را ایشان لابد چیزی می دانند که اینو گفتن. ایشان زمان شناس هم هستن و فقه و اصول شناس.
پس مطمئنا استلال ایشان یک پشتوانه ای دارد.
بعد من به استدلال یک فقیه ایراد بگیرم؟؟؟!!
(البته تا زمانی که فقها از مرتبه ی خود خارج نشده اند)
هر موقع دیدید اغیار که اکثرشون دشمنن + منافقین داخلی صاحب رسانه برای چیزی سینه چاک می کنن بدونید یه کاسه ای زیر لگنه

شما برو ببین میتونی هر مقاله علمی رو از نت در بیاری؟

اینا خودشون میدونن سرعت که بالا بره هرکاری میتونن بکنن

من نمیگم نت بده

ولی آدما خودکار میرن طرف چیزی که نباید برن

سرعت بالا بره اتفاقات ناخوشاینی میفته

البته همون افرادی صداشون بالا میره که از فی*ل*ترینگ هم ناراضیند

همون افراد به گشت ارشاد هم گیر میدن

همون افراد به برخورد با روزه خورا هم اشکال میگیرن

همون افراد هزار تا وجه مشترک دیگه هم دارن

خودمونیم!

هممون میدونیم بعضیا تو خارج چرا علاقه مندن به افزایش سرعت نت

وگرنه بتونن فرمول ساخت آفتابه رو هم دریغ میکنن
(۶/شهریور/۹۳ ۲۳:۵۵)moflehoon نوشته است: [ -> ]اولا اینکه : فک کنم شما متنو خوب نخوندید. گفتید نظر آیت الله مکارمه پس من که مقلدش نیستم، به من ربطی نداره!!!
پس یه بار دیگه بخون، این حکم یه حکم شخصی نبود. یعنی برای استفاده ی فردی مقلدان نیست. یه وقت هست مرجع حکم می ده که احکام وضو و نماز اینه که مکلفاش باید پیروی کنن.
اما این نظر ایشون، برای استفاده ی من مکلفی که تو خونه نشستم نبوده و مخاطبش مجری امر بوده. خوب دقت کن :

مسئولین محترم نباید تنها به درآمدهای مادی این برنامه بیندیشند و نباید آن را نوعی روشن‌فکری دینی و آزادی علمی تصور کنند

بلکه لازم است با شورای عالی فضای مجازی که مرجع قانونی این‌گونه امور است مطلب را در میان بگذارند و پس از رعایت اموری که جلوی جنبه‌های منفی این کار را می‌گیرد اقدام نمایند، مسئولین قضایی نیز نباید در این امر حیاتی بی‌تفاوت باشند.

[b]همونطور که مشخصه مخاطب پیام ایشان مسئولین بودن!!!!
من هم به عنوان مرجع تقلید درباره شون صحبت نکردم.
گفتم که مرجع تقلید من نیستند = بنابراین ایشون رو اعلم نمیدونم تا نظرشون هم برام حجت باشه.
(۶/شهریور/۹۳ ۲۳:۵۵)moflehoon نوشته است: [ -> ]
دوما : متن استدلال را ایشان لابد چیزی می دانند که اینو گفتن. ایشان زمان شناس هم هستن و فقه و اصول شناس.
پس مطمئنا استلال ایشان یک پشتوانه ای دارد.
بعد من به استدلال یک فقیه ایراد بگیرم؟؟؟!!
(البته تا زمانی که فقها از مرتبه ی خود خارج نشده اند)
حالا که فعلا من از صحبتای ایشون یه ایراد گرفتم!!
مگر اینکه شما اعتقاد داشته باشی استفاده از ویدئو هم بر خلاف موازین انسانیه...
( ببین کارمون به چی کشیده،سر چی داریم بحث میکنیم !!!! )

(۶/شهریور/۹۳ ۲۳:۵۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]هر موقع دیدید اغیار که اکثرشون دشمنان + منافقین داخلی صاحب رسانه برای چیزی سینه چاک می کنن بدونید یه کاسه ای زیر لگنه

شما برو ببین میتونی هر مقاله علمی رو از نت در بیاری؟
شبیه پدربزرگ من صحبت میکنید!
مگه استفاده از اینترنت فقط مقاله علمیه؟؟
یعنی فقط باید بخونی تا یاد بگیری؟
من الان میخوام بشینم به صورت آنلاین یه مستند ببینم. چرا حق ندارم؟
چون حضرات میترسن ایمانم از دست بره؟؟!!!

در ضمن اکثریت دشمنان این روزها برای کمک به بیماری Als هم تبلیغ میکنند.لابد یه کاسه ای زیر لگن Als هم هست دیگه :|
این تاپیک منو یاد یه چیزایی میندازه

میکروفون اومده بود همه میگفتن بوق شیطان و از این حرفها و حرام است ..
عینک اومد یه چیز دیگه گفتن

جالبه در مورد قند و فلسفه اینکه قدیمیا میزننش تو چایی
اول گفتن فرنگیه و نجس و فلان و بهمان. بعد دیدن نمیشه اینجوری
گفتن حالا اگر قراره استفادهه کنید بزنیدش تو چایی غسل داده بشه بعد بخورید ..

همین هفت هشت سال پیش . پیرایش دخترانه مد شد گفتن فلان و بهمان اما الان چی؟

چرا تجربه نمیگیرید؟
نه .. خداییش .. چرا تجربه نمیگیرید؟
آفتاب طلوع میکند و غروب میکند و باز با شتاب به جایی باز میگردد که باید از ان طلوع کند .
عهد عتیق ،کتاب جامعه،1:5

و بیچاره گالیله دق کرد از دست تعصبات مذهبی بی منطق !!!!!!!!!

نمیدونم چرا تاریخ همش در حال تکراره . خسته کننده شده این تقابل علم و دین و عقل و تعصب .!!!!!!!

تاریخ داره تکرار میشه ،اما در سطح دیگه . جلوی علم و پیشرفت رو نمیشه گرفت . از دین چیزی ساختن که روزی محو خواهد شد .

اینترنت پر سرعت میخواد ایمان منو متزلزل کنه ؟

گالیله روحت شاد . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اولا کدوم مرجعی گفته اینترنت حرام است که دوستان قیاس های آن چنانی می کنند؟؟
خود همین مراجع همشون سایت اینترنتی دارند ... پس خلط مبحث نکنید ...منطقی و مستدل حرف بزنید نه از روی احساسات ...
ثانیا الان فقط حکم آیت الله مکارم آمده است ...ایشون هم در متن فتواشون به صراحت ذکر کرده اند دلیلشون رو
" با عنایت به اینکه مجوزهای قانونی برای این کار گرفته نشده و مخالفت با قوانین جمهوری اسلامی جایز نیست و با توجه به اینکه شبکه ملی اطلاعات که می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند فراهم نشده"
و
"
دسترسی جوانان و حتی نوجوانان به مطالب و فیلم‌ها و عکسهای آلوده و فیلم‌هایی که ضدیت با اخلاق و عقاید اسلامی دارد"

از نظر قانونی پهنای باند بالا تنها در زمانی می تواند ارائه شود که اینترانت ملی راه افتاده باشد ...
آن هم پیش زمینه های سخت افزاری و نرم افزاری نیاز دارد و البته الحاقیه فرهنگی... هنوز هم محقق نشده ...
الان مرجع بزرگوار گفتند تا ابد باید پهنای باند محدود باشد؟؟
یا کلا اینترنت بد است؟؟

سلام
این جماعت فقط همونی رو که می خوان میفهمن نه اون چیزی که هست.
نرم افزار های فی*ل*تر شکن دوباره راه افتاده و فی*ل*ترینگ ضعیف شده

آقا اصلا فی*ل*ترینگ رو قوی کنن بعد سرعت رو زیاد
خوبه!؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع