تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
سلام
افراد فرهیخته رفتن تهذیب نفس کننSmile
ما کم سوادا موندیم اینجا هی تو سرو کله هم میزنیمBig Grin
چند وقت پیش تاپیک زیر رو ایجاد کردم ولی هیچکس حاضر به همکاری نشدDodgy
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31966.html

باید افراد با سواد بیانCool
(۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۰۳)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]پوسته ی تالار پاییز 91 عوض شد هنوز دو سال نشده

حالا جدا مشکل اساسی محتواست یا پوسته؟
۱. محتوا
۲. بهینه سازی خود انجمن .( منظورم فقط پوسته تالار نیست )
یعنی واقعا مشکل می تونه پوسته تالار باشه ؟؟؟؟

نقل قول:
باید افراد با سواد بیان

ما الان تو تالار آدم فهیم و دانا کم نداریم!
اما قبلا بیشتر بودن این عزیزان ....

مثلا من اکثر پست های علی110 رو ریختم رو گوشی، توی راه رفت و برگشت ب دانشگاه می خونمشون
اما الان علی 110 نیستن!

اما از تاپیک هایی ک جدید زده میشه، همچین چیزی رو کمتر میشه پیدا کرد ...
تاپیک های فوق العاده ارزشمندی هستن ها، اما ی سری حوزه ها کم رنگ شدن

نقل قول:
اما الان این شد اون شد منبع فارس منبع اقسران منبع صراط منبع رجا چی بگذره تا عبدالرحمن یه مطلب نو جدید بزنه همین الانم نبودش باعث درج این تاپیک شده

واقعا درسته ....

الان از بین دوستان سبز و آبی،خیلی هاشون هستن ک فقط اسمشون رو توی تشکر ها میبینیم!
تازه ی سری هاشون هستن ک کلا ی مدت طولانیه تالار نیومدن، اما هنوزم رنگی هستن!Dodgy

خب این رنگی شدن بر چ مبناییه؟
از بین این دوستان رنگی، ما فقط جناب عبدالرحمن رو می بینیم ک فعالیت زیادی دارن و تاپیک می زنن!
اما هنوزم بنفش هستن و این جای تامل داره Dodgy

خب این دوستانی ک رنگی شدن، بیان زکات این رنگشون رو بدن دیگه ؟؟؟
نوبت بندی هم کنیم، تا دو سال آینده، تالار اونقدر تاپیک های قشنگ قشنگ پیدا می کنه ک دیگه وقت نمی کنیم بشینیم درباره جزئیات ببحثیم!
تا جایی که من مطلعم خیلی از دوستان،یا خودشون اطلاعات علمی بالایی دارند یا اینکه با افراد فرهیخته و بعضا معروفی در زمینه های مختلف ارتباط دارند.
منتها وقت و حوصله بابت این تالار نمیزارن!Angel
این همه افراد مختلف در حوزه های مرتبط با بیداری اندیشه کار میکنن
اونهایی که از نزدیک با «امثال» آقای رائفی یا ... ارتباط دارن،اعلام کنن چون این جور فعالیت ها باعث ایجاد جو مثبت تو تالار میشه...خیلی فکر ها هست اما مشکل اینه که کمکی برای عملی شدنشون میشه؟!Huh

مدیرا...CoolDodgySmile
نقل قول:
اما هنوزم بنفش هستن و این جای تامل داره

امیدوارن این حرفتون گرون تمام نشه واستون WinkBig Grin
نقل قول:
امیدوارن این حرفتون گرون تمام نشه واستون
WinkBig Grin

-->

نقل قول:
فضای تالار مثل فضای سیاسی جامعه شده....!

شما دوست دارید مباحث رو ربط بدید ب سیاست ها!
حرف من واضح بود، بدون هیچ ایهام و ابهامی!
در خانه اگر کس است یک حرف بس است ...
فقط میخوام از این فرصت استفاده کنم و از جناب عبدالرحمن تشکر کنم .
حداقل خودشون تولید محتوا میکنن .
خدا قوت.
هر چند کلا با هم مشکل داریم.دیدم تنها جایی که میشه برای یک بار در عمر تالاریم !!!! هم شده ازشون تشکر کنم این جاست.
البته در تولید محتوا Smile
با یاد حق

نقل قول: منتها وقت و حوصله بابت این تالار نمیزارن![تصویر: angel.png]

پس چرا قبلا این طور نبود .. چراوقت میذاشتن ...؟ چرا حوصله داشتن؟

باید بگم قبلا همه ی اعضای اینجا با هم همدل بودن .... واسه یک هدف بودن .. خوشحال بودن که کسانی رو پیدا کردن که مثل خودشون با بقیه آدم های این روزگار فرق میکنن و دغدغه شون تنهایی مولاشونه ...اصلا برای همین دور هم جمع شدن ....

اما آدما وقتی حرف هم دیگه رو نفهمن کم کم تفاوت هاشون بیشتر روشن میشه و فک میکنن اشتباه بوده که فکر میکردن آدمای این جا با هاش همدل اند ...
دیگه از یک جایی حوصله قانع کردن و دفاع هم ندارن .....
اینجاست که دل هاشون از هم دور میشه و دیگه انگیزه اولیه رو ندارن ...

حالا این تفاوت میتونه در هرچیزی باشه ...

مثلا!! ( یکی از مواردشه) در این چند ماه اخیر مباحثی علی الخصوص بین خانوم ها و آقایون مطرح شد که خیلی ها رو دل سرد کرد علی الخصوص خانوم ها ..... ( اطلاع دارم که میگم)

جای بحث های سیاسی به فکر این سوء تفاهم ها باشید تا کار امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به خاطر این بچه بازی ها لنگ نمونه ....

یاالله
بسم الله الرحمن الرحیم

خانم zahra11 پیشنهادات بسیار خوبی مطرح کردید ان شاء الله که رسیدگی بشه توسط مدیران و ناظرانی که دسترسی دارن.
=-=-=
دوستانی که تولید محتوا رو مشکل میدونن بفرماین خودشون چقدر پای کار هستن برای دراومدن تالار از این رکود ، و همچین چه اقدامی کردن یا میخوان بکنن
بهرحال اینجا وبلاگ نیست که فقط مدیران اون مطلب بذارن!

=-=-==

(۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۵)Tishtar نوشته است: [ -> ]خیلی فکر ها هست اما مشکل اینه که کمکی برای عملی شدنشون میشه؟!Huh

پیشنهاداتون رو بگید

=-=-=
بنظر بنده اولویت برای بچه های تالار گروههای مطالعاتی و در کل مطالعه هستش. تا اینجا افرادی مطالعه میکردن و مینوشتن الان وقتشه برنامه ای ریخته بشه که همه مطالعه کنند.
سلام

(۲۹/فروردین/۹۳ ۱۱:۰۹)Tishtar نوشته است: [ -> ]به نظرتون فضای تالار در این چند وقت خسته کننده نشده؟Huh
من فکر میکنم تالار احتیاج به یک تغییر اساسی داره،و یک تجدید میثاق یا تعیین هدف دوباره... .
تعداد پست های حاشیه ای خیلی زیاده و پست های مربوط به بیداری اندیشه هم راکد مونده ( به دلیل خسته کننده بودن )
احساس میکنم که انگیزه ی بچه ها کم شده،
اولش عده‌ای می‌گفتن بدون تاپیکهای سرگرمی و بازی فضا خسته‌کننده میشه، حالا بحث اینه که کلاً خود مباحث اصلی خسته‌کننده هستن!

----------
درباره‌ی بحثی که در مورد محتوا شد بگم، باید با پرهیز از تاپیک کردن موضوعات ریز و اخبار خاص و ایجاد تاپیک‌های جامع به مطالب سر و سامان داد.

(۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۴۵)Aryha نوشته است: [ -> ]اما آدما وقتی حرف هم دیگه رو نفهمن کم کم تفاوت هاشون بیشتر روشن میشه و فک میکنن اشتباه بوده که فکر میکردن آدمای این جا با هاش همدل اند ...
دیگه از یک جایی حوصله قانع کردن و دفاع هم ندارن .....
اینجاست که دل هاشون از هم دور میشه و دیگه انگیزه اولیه رو ندارن ...

حالا این تفاوت میتونه در هرچیزی باشه ...

مثلا!! ( یکی از مواردشه) در این چند ماه اخیر مباحثی علی الخصوص بین خانوم ها و آقایون مطرح شد که خیلی ها رو دل سرد کرد علی الخصوص خانوم ها ..... ( اطلاع دارم که میگم)

جای بحث های سیاسی به فکر این سوء تفاهم ها باشید تا کار امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به خاطر این بچه بازی ها لنگ نمونه ....
اون مباحثی که میگید بعضی‌ها رو دلسرد کرده بوده چی هست؟
میخوام ببینم اسم چی رو بچه‌بازی گذاشتین.
(اگر منظورتون اون چیزی باشه که بنده فکر می‌کنم، باید بگم مواظب باشیم مبادا از جانب خودمون اصلاحیه به دین بزنیم تا به خیال خودمون دین رو درست کنیم و کار امام زمان رو راه بندازیم! کار امام زمان جز این نیست که کار خودمون رو در رعایت واجبات و ترک محرمات راه بندازیم.)
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع