به نام الله
من قبلا خیلی تو تالار میومدم ولی الان خداییش مطالب پرمحتوا کم شدن یا اگر تاپیکی هست که اولش محتوا داره یه دفعه مینی تبدیل شد به کل کل های مخالف و موافق
خیلی بحث های علمی کم شدن
اگر میشد که با ایجاد هر موضوع جدید در تالار به پنل کاربری پیام بیاد خیلی خوب میشد اینجوری همش دنبال نباید بگردیم
در کل مطالب شدن مناسبتی
مخصوصا حضور کسایی که اطلاعاتشون بیشتر از ما هست و علمش رو دارن تو تالار خیلی کم رنگ شده.
و به نظرم به خاط همین هست که اکثر تاپیک ها به کل کل کشیده میشن
باتشکر
به امید موفقیت بیشتر تالار
(۳۱/فروردین/۹۳ ۲۱:۴۲)A L I نوشته است: [ -> ]فضای تالار مثل فضای سیاسی جامعه شده....!
البته به اون شکل هم شبیه نیست اما داره سمتش می ره!
به نظر من خوبه. بهتره تو زمین خاکی( این تالار ) تا حد مرگ زمین بخوریم. اونوقت تو زمین چمن( جامعه ) کم نمی یاریم!
جناح مقابل ما با اینکه ادواتش رو داره اما از این تالارا نداره! تالاراشون رو حتما دیدید. یکی یه چرت و پرتی می گه بقیه می گن "صحیح است! مرحبا! " یا میگن " بزن به سلامتی ..." الکی خوشن!
اینجا محل مبارزه و بحث جدله. اینجا دیدم کار به جایی رسیده که سر عقاید همه دیگه رو بریدین.
جای داره تشکر کنم. من از فضای اینجوری اما خصوصی وخودمونی خوشم می یاد. آماده می شیم اینجوری.
برای چی ویرایش من رو برداشتید ؟
این دیگه چه وضعشه ؟
حداقل مرد بودید یه پیام قبلش میدادید که همچین قانون مسخره ای رو میخواهید پیاده کنید.
سلام
پیشنهاد میکنم به مسئولین سایت یه تاپیک(و یا بیشتر) با مضمون "فرهنگ" که گفتگو محور باشه ایجاد بشه که یه چیزی یاد بگیریم یا اگه فکر میکنیم درسته بگیم و خودمون هم رعایت کنیم. میشه موضوعات متنوع و جالبی مطرح کرد مثلا فرهنگ مصرف، فرهنگ اجتماعی و...
فکر کنم با توجه به اینکه امسال سال فرهنگ هم هست خیلی باید در این مورد کار کرد
به نام خدا
منم با دوستان موافقم. ولــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی !!!
به قول عده ای از دوستان انقدر مطالب مفید توی سایت هست که هنوز خونده نشده و اگه خیلی میخوایم کار کنیم
بهتره بریم اونارو بخونیم و عمل کنیم و بعد بیایم به بقیه هم بگیم که چطوری تونستیم.
شاید دلیل اصلی این سردرگمی و ایراد گیری دوستان اینه که فراموش کردیم برای چه هدفی اومدیم اینجا.
فراموش کردیم باید چکار کنیم!!! فقط دنبال یه سری تاپیکیم که بیایم بحث کنیم که آره این این چکار کرد و اون چکار کرد.
کاش میشد یه حرکتی کنیم و دوستانی که توی هر شهر هستن و نزدیک هم حداقل یه سری فعالیت حضوری با هم داشته باشیم... نمیدونم شایدم شدنی نباشه و از حوصله و وقت دوستان خارج.
فقط میدونم که نباید منتظر بشینیم تا مدیران حرکتی بکنن .
سلام.
به نظر من يكي از دلايلي كه باعث شد حس خسته كننده بودن تالار رو داشته باشيم اينه كه اگه دو نفر تو ي بحثي با هم درگير شدن ،اگه يكي از طرفين هرجا حتي بهترين ارسال رو داشته باشه دوستان به چشم اون بحث قبلي حس كل كل رو تو خودشون هنوز دارن و فكر ميكنن طرف مقابل با قصد دعوا بحث ميكنه.
چون من بعضي جاها ديدم ي بحث رو با صدتا دعواي ديگه قاطي كردن و خرابش كردن.
دوستان خواهشا ي كم بيشتر گذشت داشته باشيد تا هر بحثي كه ايجاد ميشه به ي سرانجامي برسه كه مفيد باشه، حداقل براي خودمون.
تعداد بحثهاي خوب رو زياد كنيد.مثلا ي گفتگويي بود درباره زندگي كه نينا و خانم موزه انجام ميدادن(به دور از توهماتي كه مجردها از عالم متاهلي دارن)و بحث خوبي بود ولي متاسفانه ادامه دار نشد.به جاش بحثهاي ديگه كه همش به دعوا ختم ميشه ادامه داره.
اگه هر كدوم از ما كاربرهاي تالار از خودمون شروع كنيم و استارت بزنيم كه جو تالارو درست كنيم تالار خيلي زود به همون حالت اوليه برميگرده.
مهم نيست كه تاپيكها كميت داشته باشن مهم كيفيت محتوايي تاپيكهاست.خواهشا ي تاپيك كه ايجاد ميكنيد با خودتون فكر كنيد كه واقعا بحث كردن در باره اون موضوع انتخابي كار خوبيه يا نه.بعد ايجاد بشه.
اميدوارم تالار مثل قديم بشه،البته با كمك دوستان قديم و جديد.

التماس دعا