۱۰/شهریور/۹۳, ۱۲:۰۶
نقل قول:این پست یکی از مدیران تالار هست که تا جایی که یادمه از بدو تاسیس تالار مدیر بوده اند.اولا هر حرفی و هر ارسالی در تاپیک خودش باید بررسی شود ......هر حرفی یک مخاطبی دارد ...یک 15 ساله ممکن است بهش گفته شود برو ازدواج کن ..بر اساس روحیات و پتانسیل هر فرد فرق می کند ...باید دید مخاطبش چه کسی بوده است ... نه اینکه یک ارسال رو از یک تاپیک بردارید قبل و بعد و فضای آن تاپیک را cut کنید و بعد بیاورید در یک تاپیک دیگر و بعد بر اساس ظن خودتون تفسیرش کنید و نیت درونیتون رو به مخاطب الغابرو استخر ... و ... خوش بگذرون ... حال کن... مدیر عزیزمون یادشون رفته یه کلمه ی دیگه هم کنارش بذارند یا شاید به قرینه ی معنوی حذف کردند.
گناه کن!
ثانیا توصیه به درس خواندن و استخر و دریا رفتن و تفریح کردن در سن 15 سالگی از دید شما قرینه معنوی گناه کردن است؟؟


بعد شما با این تفکراتتون می گویید مدیران کاربران را به اسلام بد بین کرده اند؟؟؟



نقل قول:مواجه می شویم.کوچکترین کی از نظر مدیری این "خخخخ" تعبیر شده است؟؟
کوچکترین در نظر بعضی اشخاص یعنی خخخخخ کوچیک
هر حرفی و هر نقدی باید مصداق عینی داشته باشید تا متناسب با فضای آن تاپیک بررسی شود ...
نقل قول: من تقریبا سه سال هست عضو این تالارم ، ولی تابحال اینقدر ندیده بودم آدم در یک برحه ی زمانی کوتاه بن و محروم شوند.
نقل قول:یکی بدلیل توهین به جمهوری اسلامی ایران ، یکی ... یکی ... اکثرا هم بخاطر این که ریزبینی مدیر های عزیزمون باعث طرد شدن فرد از اسلام میشه. حفظ حرمت دوجانبه اس.
تو این چند ماه اخیر هم فقط یک محروم دائمی داشتیم ....آن هم به خاطر فحاشی و استفاده از الفاظ بسیار رکیک بعد از التیاماتوم نهایی بود که توسط سه تا از مدیران به وی داده شده بود ...
یک مورد محدودیت دائم دیگر هم البته بود ...با وجود حرف ها ناشایست و عدم توجه به تذکرات با عذر خواهی تضمین عدم تکرار بعد از یک روز بخشیده شد
محرومیت و محدودیت هر فرد به طور کامل برای فرد مورد نظر تشریح شده ...
محدودیت های مدت دار هم همیشه بوده و تغییری نکرده است
دلائل محدودیت ها هم چون خیلی از تالار های دیگر عمومی اعلام نمی شود ...
هر چند یک فرد فحاشی کند و حرف رکیک بزند باز ما آبروش رو نمی بریم ...
این به خاطر رعایت مسائل اخلاقی است
و گرنه اکثر تالار های دیگر عمومی مطرح می کنند ...
نقل قول: خلاصه من هم دارم این تالار رو هم به خاطر ضعف مدیریتی ( که در سال جدید به وجود اومده) و همچنین نبود مدیران عزیز و خسته شدن از خوندن تاپیک های ازدواج و درست کردن سوسیس کالباس خونگیموفق باشید، ترک می کنم.
برو استخر ... و ... خوش بگذرون ... حال کن... مدیر عزیزمون یادشون رفته یه کلمه ی دیگه هم کنارش بذارند یا شاید به قرینه ی معنوی حذف کردند.
، ترک می کنم.

![[تصویر: justblush.png]](http://dorostpasand.persiangig.com/image/smiley/justblush.png)