شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با سلام خدمت دوستان!!
در مورد اونچه آقا مجید و ترنم عزیزگفتن، یه موضوعی بنده عرض کنم!
بیشتر افراد که تو تالار هستند به حمدالله یا باسوادن یا در حال علم اندوزی!همه بچه ها هم دنبال کیفیت هستند و مباحثی که به هر نحو کمک کننده باشه برای اهدافشون!!
....ولی اگه بخوایم محتوا تهیه کنیم همینطوری که نمی شه مدیریت میخواد ! گروهبندی میخواد ! مطالعه می خواد !بررسی و ارزیابی هم که با شرکت کننده های هر مبحث میخواد!
موضوعاتی که میخواد مطرح بشه باید جذاب و با یه لیبل خوب عرضه بشه و متقاضی داشته باشه !!
در هم رفتگی بعضی تاپیکها باید جلوش گرفته بشه همین ابتدای کار!!
دوستان مهمترین دغدغه تربیت هست برای جامعه ! آیا شایسته است که تربیت با موضوع معمولی مثل آقایون جواب بدن خانمها بپرسن تو یه قالب و یه گروه باشه؟؟؟
درسته افراد این جا بیشترشون کم سن و سالن ولی به هر حال بهتر نیست این مسائل رو از حالا یاد بگیرن؟؟ ببخشیدا ولی فکر کنم اگه کسی دغدغه ی ظهور رو داشته باشه باید تربیت امام زمانی داشته باشه در درجه ی اول !!
بعدم خواهشم از مسئولین تالار این هست که دغدغه ی اصلیشون قوانین تالار نباشه !! قانون در جای خودش مهمه ولی طرح نشدن مباحث بی خاصیت وبی ربط و بحث برانگیز به نظر بنده باید اولویت مهمتری باشه یا به قانون اضافه بشه!!
(۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۰۱)zahra11 نوشته است: [ -> ]بعدم خواهشم از مسئولین تالار این هست که دغدغه ی اصلیشون قوانین تالار نباشه !! قانون در جای خودش مهمه ولی طرح نشدن مباحث بی خاصیت وبی ربط و بحث برانگیز به نظر بنده باید اولویت مهمتری باشه یا به قانون اضافه بشه!!
موافقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم

اینجوری بهتر میشه به موضوع های مهم رسید.
سلام،
بنده تقریبا پارسال که تو تالار آنتی 666 فعالیت داشتم ... یه تزی دادم و دوستان اونجا هم خوشبختانه موافقت کردن و یکی از مدیراش زحمت کشیدن عملی کردن و به نظرم تأثیر خوبی داشت تو بالا رفتن مشارکت کاربرا و بهتر شدن بحثا.
اگه بخوام توضیح بدم طولانی میشه ... پیاده شدۀ تز بنده این بود :
به نظرم اینم میتونه کمک کنه ... فقط مشکلی که هست ... کد نویسی ـشه !
سلام و عرض ادب و احترام...
این تالار دیگه یه تالار مهدوی نیست...!! تاپیک های مفید خوابیده...همش بحث و گفتگوی کاربران درباره ی ازدواجه نه امام زمان و اهل بیت و..!!
من خودم که جدیدا وقت کمتری رو برای تالار میزارم چون ارزشی نداره دیگه ، فقط عمر هدر دادنه...!! از توی تاپیکها که توی بخش مهدویت و اصول عقاید شیعه هست بعضیهاش چیزی به آدم یاد نمیده مثل تاپیک "سلام بر مهدی " و "ختم صلوات برای شادی روح شهدا" و"صلوات برای گره گشایی از کار حضرت صاحب الزمان " و " حی علی خیر العمل " ....!! بعد تاپیکهای مفیدرو ببینین 4 و5 نفر بیشتر تشکر نزدن ولی تاپیکهای ازدواج...
گفتم که بیشترجر و بحث ازدواج میکنن انگار اینجا بنگاه ازدواجه.....!!
موفق باشین
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:همش بحث و گفتگوی کاربران درباره ی ازدواجه نه امام زمان و اهل بیت و..!!
اولا:
كسي كه ازدواج كند، نصف ايمان (و دين خود را) كامل كرده است، پس بايد در نصف باقي مانده (ديگر)، از خدا بترسد (و كارهاي شايسته انجام دهد.)
پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
ثانیا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به یاران مومن نیازمندند. کسی میتونه خودش رو آماده ی ظهور کنه که خیالش از بابت نصف ایمانش راحت باشه و تمرکزش رو بجای این شیوه های مرتاضی و ریاضتی بگذاره روی خودسازی و آماده شدن و لایق شدن جهت یاری حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
جوانای ما به قول یه دوستی ، الان چیزی از مرتاض های هندی کم ندارن از بس ریاضت کشیدن....
(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۲۰)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
اولا:
كسي كه ازدواج كند، نصف ايمان (و دين خود را) كامل كرده است، پس بايد در نصف باقي مانده (ديگر)، از خدا بترسد (و كارهاي شايسته انجام دهد.)
پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
ثانیا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به یاران مومن نیازمندند. کسی میتونه خودش رو آماده ی ظهور کنه که خیالش از بابت نصف ایمانش راحت باشه و تمرکزش رو بجای این شیوه های مرتاضی و ریاضتی بگذاره روی خودسازی و آماده شدن و لایق شدن جهت یاری حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
جوانای ما به قول یه دوستی ، الان چیزی از مرتاض های هندی کم ندارن از بس ریاضت کشیدن....
اولا :
کسی که ازدواج کنه و عمل کنه ، نه اینکه بشینه بحث کنه و عمل نکنه...الان اکثر کاربرا بحث میکنن ولی کو ازدواج؟؟؟؟
اونا فقط دارن نظر میدن و بحث میکنن و غافل از بقیه ی تاپیک ها هستن..
ثانیا:
امام زمان که همی یاراشون متاهل نیستن شاید یکی از یارانشون به سن ازدواج نرسیده باشه و بخواد امامشو بشناسه و جز یارانش بشه....!!!
من هدفم گفتن ضعف های تالار بودنه جر و بحث..خدانگهدار
البته تو همون بحث ازدواج و خانواده هم میشه به اهل بیت رسید ومعارف کسب کرد
اما متاسفانه بیشتر بحث صرف دعوا میشه تا پیدا کردن راه حل واقعا کاربردی
و خیلی متاسفانه همیشه تاپیک های خوب مهجورن
سلام
من خواستم یه تشکر بکنم از محتوای بسیار پر بار تالار !!!(البته جدیدا /یه چند وقته) که باعث شد من به آغوش گرم خانواده برگردم...
و همچنین تالارای دیگه ای رو هم کشف کنم.......واقعا متشکرم.........
پ ن:مدیر و ناظر گرامی پاک کردن این پست نشانه ضعف شما در پاسخوگویی می باشد پس جدا از پاک کردن پست خودداری بفرمایید....
امضاء کاربر فعال جنگ نرم..![[تصویر: pirates5B15D_th.gif]](http://www.pic4ever.com/images/pirates5B15D_th.gif)
سلام به دوستان
دوست دارم مطالب جذاب تر و كاراتر باشه
و كاربرها با هم بيشتر تبادل نظر داشته باشن تا اينكه به دنبال................................
به اميد حق