من خیلی گشتم ، چیز خاصی پیدا نکردم .
داستان اون بچه رو شینیدیم دیگه که پدرش پیش پیامبر میارش و چون پیامبر خرما میخورده اون روز ....
ایشون اگه خودشون 14 فرزند نداشته باشه ، خیانت در بیان مطالب کرده. حالا هرکسی میخواد باشه.
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۵۵)SkyGirl نوشته است: [ -> ]تا یکی یخواد اعتراض کنه یا بیچاره پاکش میکنه که واسم عجیب بود که سریع پشیمون شد ،
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی دوستان
اسکای عزیز

من بودم که نظرموسریعا حذف کردم.....
معمولادرمباحث اینچنینی شرکت میکنم....
باتوجه به وضعیت جامعه نظردادم.....
اظهارنظربعضی ازدوستان برام عجیب بود.....
نمیدونم....
شاید واقعامن ایمانم ضعیفه
ولی واقعاپای دردلای مردم بشینیم....همه ی دوستان موافق ومخالف باطرح افزایش جمعیت که بنده جزمخالفین بودم فقط وفقط به علت اوضاع اقتصادی جامعه
ببینیم گیرکارمردم ازکجاست.....
اکثرامسئله ی اقتصادی مطرحه.....وگرنه من فکرنمیکنم کسی ازازدواج کردن وفرزنددارشدن بدش بیاد،میاد؟
یاعلی مدد....
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۱۹)Reza2035 نوشته است: [ -> ]
اگر توان زایمان ندارید پس در مسئله ی زن دوم زیاد اعتراض نکنید 
توذهنم نمیگنجه این حرف شما
شمازن روبخاطر چی میخواید؟فرزنددارشدن؟
ربطی به تایپیک نداره ولی واقعاعشو علاقه ی به همسرکجامیره دراینموضوع که سریعا کشیده شدیدبه طرف زن دوم؟
نقل قول:ربطی به تایپیک نداره ولی واقعاعشو علاقه ی به همسرکجامیره دراینموضوع که سریعا کشیده شدیدبه طرف زن دوم؟
علاقه ؟؟؟//
حالا اگه مرد قادر به بچه دار شدن نباشه چی......خانوما انقد احساساتین میسوزن و میسازن با این مشکل ولی خب اشتباه میکنن...زیاد دیدم .....
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۰:۴۹)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]سوال منو کسی جواب نداد، این کسی که این حرفارو زده، خودش چند فرزند داره؟
آقا محمد
این موقعی معتبره که آقای قزوینی جوان باشن
تو این سن دیگه حرف شما صحیح نیست
در ضمن ارسال بعدیت هم توهین بود
=============
یچیزی هم بگم
زن ها در جامعه امروز روی مرد ها سوار شدند
هم مرد ضرر میبینه هم زن
قرار نیست زن ذلیل مرد باشه ولی وضعیت کنونی خانواده رو نابود میکنه
آمار طلاقو ببینید
حالا بعدا بیشتر متوجه این قضیه میشید
بدترین وضع تو دنیا برا ایرانه
انقدر زن رو پشت مرد سوار شده که دیگه مرد مرد نیست
حرف زن دوم بیاد میخوان خودشونو بکشن
یا بچه بالای سه نفر
و موارد دیگه
دقیقا دارن نقش سلطان رو در برخی خانواده ها ایفا میکنن
فکر میکنن ذلیل بودن شوهر همون محبت زیادشه
نه
دقیقا خیانت به زنه
نقل قول:آقا رضا میشه بفرمایین این ایمانی که اندازه گرفتین واحدش چی بود؟
متر مکعب یا ژول بر درجه کلوین؟؟؟
با سلام .
واحدش عرضه حق و واکنش کاربران تالار بود , تعداد زیاد فرزندان چیزیه که مورد تاکید پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم بوده ...حالا اینکه هر کسی چطور در این مورد تسلیمه و یا دنبال بهانه جویی برای فراره به خودش مربوطه !
زن سیاه که فرزند بیاوردبهتر است از زن زیبایی که نازا باشد و من به واسطه زیادی شما بر دیگر امت ها افتخار میکنم . نهج الفصاحه حدیث 1987 ص 330 , پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
زنان زیبای نازا را فراموش کنید و زنان سیاه فرزند آور بگیرید . نهج الفصاحه حدیث 1991 ص 331 , پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
نقل قول: یه سری التماس کردیم آقای عبدالرحمن وارد بحثهای اینجوری نشن تا نتیجه بده، حالا هم باید التماس کنیم که شما نیاین؟؟؟
هر زمانی که خانواده از طریق زن به تنهایی تشکیل شد و به مرد احتیاجی نبود , من هم در این بحث ها شرکت نمیکنم
نقل قول:کاشکی هر کسی قبل از این که بیاد و یه چیزی بنویسه، خودش رو جای جنس مخالفش میذاشت..
من این کارو کردم و خیلی از حقوق شما آقایون دفاع کردم...
اما کمتر آقایی پیدا میشه که این کار رو در حق خانم ها بکنه...
متاسفانه بنده این قابلیت رو ندارم که خودمو جای یه خانم قرار بدم , ضمن اینکه بنده هیچ وقت توی این مباحثی که اسمش حقوق زن یا حقوق مرد باشه وارد نمیشم , همیشه عرض کردم که آنچه در مسئله ی خانواده تعریف نشه واسم هیچ اهمیتی نداره .
نقل قول:شما خودتون اگر ازدواج کردید و همسرتون گفت توان بدنی زایمان بیشتر از دو تا رو نداره٬٬دکتر ایشون هم تایید کرد....میرید سراغ زن دوم؟
جدا؟
بارها عرض کردم که وقتی من میام از اینطور مسائل دفاع میکنم , نه قصد صیغه کردن دارم و نه گرفتن چندین همسر و تنها وظیفه ی خودم میدونم که شبهاتی که دوستان نسبت به بی رحمی اسلام مطرح میکنن رو پاسخ بدم .
متاسفانه بعضی ها دوست دارن اسلام رو طوری معرفی کنن که همه خوششون بیاد که من اینطور نیستم .
------------------------------------------------------------------
در مورد عشق و علاقه هم خدمت شما خواهران محترم عرض کنم بنده همیشه از کارتون های زیبای خفته و سیندرلا و سفید برفی و ... بدم میومد , حالا اگه شما میخواین یه انیمیشن با فرهنگ مسیحیت رو توی زندگی واقعی تون پیاده کنید مشکلی نداره و در ادامه خدمت شما قسمتی از کتاب حقوق زن در اسلام نوشته استاد مطهری رو تقدیم میکنم :
http://s5.picofile.com/file/8123727142/1.jpg
http://s5.picofile.com/file/8123727192/2.jpg
http://s5.picofile.com/file/8123727200/3.jpg
برای اینکه نظم صفحه به هم نخوره تنها لینک تصویر رو ارائه کردم , در پناه حق
نقل قول: آقا محمد
این موقعی معتبره که آقای قزوینی جوان باشن
تو این سن دیگه حرف شما صحیح نیست
در ضمن ارسال بعدیت هم توهین بود
خوب مساله خیلی جالب شد.نمیدونستم سوزن زدن به دیگران اینقدر میتونست مهم باشه .
1) به هر کس میگی که شما چیکار کردی ، یه بهونه میاره . جواب جناب محمد تراست همین بود که الان ایشون کهولت سن دارن . زمان جوانیشون رزق و روزی و بچه شیعه دغدغشون نبوده ؟
یکی میگه من کمرم درد میکنه .یکی میگه من 4 تا رو نمیتونم مدیریت کنم . بعد میان ادمو نصیحت هم میکنن ، این خیلی درد داره.
2) رزق و روزی رو خدا میده،منتها وقتی پای بقیه ی مسائل میاد دنیای پزشکی ارجح تره، وقتی پای عدالت بین همسران پیش میاد، بحث زن ذلیلی و مرد ذلیلی پیش میاد.
الان با این اوضاع اقتصادی 4 تا زن و 12 تا بچه هر کسی تونست بسم الله
اسلام جهت دار و ایمان جهت دار. این که نمیشه دینداری .
3) بحث سبک زندگی بود. بحث مشکلات جامعه بود. الان اقتصاد رو دوستان حل کردن .بیکاری هم حل شد . خدا رو شکر.
*******************************************************************************************
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۳۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]تو این سن دیگه حرف شما صحیح نیست
مردها که میتونن ، برن دوباره ازدواج کنن !
عبدالرحمن این اقا میتونه 14 نفر رو سیر کنه ؟
مادر بزرگ من 9 تا بچه داره، پیر و شکسته شده. الان خونواده ها دوتاش رو نمیتونن تامین کنن ، 2 تا بچه دارن ، تربیت نمیتونن کنن ،چه انتظار نا به جایی !
یعنی ایشون تازه به این نتیجه رسیدن ؟ غیر قابل قبوله
نه اخه این پیرمرده بود ، اردبیلیه ، 95 سالش بود ، یه بچه 5 ساله داشت !!!! پس نگو توی این سن نمیشه ، ایشون اول شروع کنن ، بعدش ما دست به کار میشیم.
ایشون ادم خوبی هستن ، بیوگرافیشون رو خوندم ، خیلی مناطره های جالبی داشتن ولی این حرفشون کاملا نسنجیده بود. اول اوضاع اقتصادی و فرهنگی باید درست بشه ، بعدش این حرفا
کلیپش رو ببینید.... اصلا ایشون روی تعداد تاکید نکردند اولش تاکید کردند که از فرهنگ یک یا دو فرزندی بیاید بیرون... بعد پیشنهاد دادن که به نیت پنج تن پنج تا.... بعدش ادامه دادن گفتن به نیت 14 معصوم 14 تا ، مجری هم خندید
تازه بعد از گفتن 14 تا هم گفتند به نظر من حداقل 5 تا ، نگفتن حداقل 14 تا!
هر حرفی رو ببینید در چه فضایی زده شده قبل و بعدش رو ببینید ، شما فقط یه عدد 14 شنیدید داد همتون در اومده سر هیچ و پوچ!
بازی خوردن هم حدی داره آخه!
نه والا حامد ، ببین 5 تا بچه کم که نیست.
منم میگم 2 تا بچه کمه ، ولی با این شرایط ؟ هر کی امکانشو داره بسم ا... . خیلی ها میتونن. ولی از همه اینجوری نباید درخواست بشه. بچه ی خودم در اینده عمو نداره ! بچه ی خواهرم در اینده خاله نداره ! این اصلا و ابدا چیز خوبی نیست ، ولی به جای اینکه به این تعداد بچه فکر کنن ، باید اول اوضع رو درست کنن.
پ.ن:
من برم دانشگاه. فعلا
به نام خدا
نقل قول: یعنی ایشون تازه به این نتیجه رسیدن ؟ غیر قابل قبوله
ببخشید چرا غیر قابل قبوله؟؟ شما چه دیدی نسبت به ایشون یا افراد دیگه دارید؟!! پیامبر یا امام هستن که معصوم باشن؟؟!! آدم نمی تونه تو نظریاتش دچار اشتباه بشه و بعد بیاد اصلاح کنه؟؟!!
الان دنبال مقصر می گردید که چرا یه برهه می گفتن کاهش جمعیت الان می گن افزایش؟؟!!! خوب آدمه، آدم هم چون علمش ناقصه توی کاراش دچار خطا می شه. مهم اینه که وقتی فهمیدیم اشتباه کردیم، راه درستو بریم
چقد حضرت آقا دارن روی این مساله مانور می دن که عزیزان من انقد تو اون چرای اشتباه نمونید و راه درست رو برید ولی کو...
نقل قول:ایشون اول شروع کنن ، بعدش ما دست به کار میشیم.
یعنی خداییش اگه ایشون عمل کردن، شما هم تبعیت می کنید؟؟!!
حتما باید ایشون دست به کار بشن تا ماهم دنبالشون بریم؟؟!!
شما می دونید این آقا چند تا بچه دارن؟
شما می دونید که خود حضرت آقا که انقد بر افزایش جمعیت تاکیید دارن، چنتا بچه دارن؟؟!!
اصلا چرا به تعداد بچه های ایشون نگاه کنیم، ائمه الگوی ما هستن، هر کدومشون چنتا بچه داشتن؟؟!!! چرا نباید از اونا الگو بگیریم؟؟!!
ببخشید توی دوره ی محاصره ی شعب ابی طالب، تولید مثل مسلمونا متوقف شد؟؟!!!
باور کنید اینایی که می گید همش بهونس