آقای دل خسته یه نکته ای رو گفتن که واقعاً برای من هم خاطره بود...
اون موقع مامانا برای این که یار امام زمان به دنیا بیارن تند و تند بچه میاوردن...
هر وقت به مامانم میگفتیم مامان جون! چرا 4 تا؟
به شوخی میگفت:
مامان جان! اون موقع میگفتن بیارین یار امام زمان بشن، ما هم میاوردیم... نمیدونستیم قراره اینجوری بشین که...

اما آقای محمد صدرا!
همین لوازمی که به قول شما من بهش اشاره کردم، مانع از بروز یکسری بیماری های مقاربتی میشه...
میگم که من زیاد موافق نیستم که این وسایل توی بازار باشه و به این موضوع بسیار مشکوکم...
اما دلیل نمیشه که مطلقاً ازش استفاده نکرد...
یکی از آشنایان ما، ایدز داره و خانمش سالمه، با همین وسایل...
نمیشه کلاً خواست که اصلاً این ها توی بازار نباشه...
باید فرهنگ استفاده اش قوی بشه...
من نمیگم این چیزها اصلاً نباشه...
اتفاقاً باید باشه و باید هم زیاد باشه. یعنی طوری نباشه که فقط داروخانه 13 آبان پیدا بشه...
اما کسی نباید زیاد بخره...
فراموش نکنین آقای محمد صدرا بچه های قدیم که ما باشیم، تغذیه های افتضاحی داشتن و بدنهاشون تاب زایمان های زیاد رو نداره...
نسل قبل از ما که میشه مامان و باباهای ما، شیر محلی میخوردن و به قول مامان بزرگم، بعد از ظهر ها عصرونه نون با روغن حیوانی میخوردن...
نسل بعد از ما هم که علم پیشرفت کرد و فهمیدن که پفک و چیپس نباید بخورن و باید شیر و لبنیات بخورن...
ما شدیم این وسط نسل سوخته...
یعنی پوکی استخوان و فقر آهن و هزار و یک مشکل دیگه که خانم های هم سن من دارن، مشکل کمی نیست...
یعنی من نوعی الآن خیلی بچه دوست دارم و دلم میخواد تعداد زیاد بچه داشته باشم، اما باید توان بدنیم رو در نظر بگیرم...
فراموش هم نباید کرد که خانم ها نباید بالای سن 35 سالگی به هیچ وجه باردار بشن که احتمال به دنیا آوردن بچه های سندرم داون بسیار بالا میره...
یعنی باید به خاطر یکسری ملاحظات و جلوگیری از مرگ و بیماری مادر و نوزاد باید گاهی جلوگیری کرد...
اما اگر دلیلش نبود پول و خونه و ... است، دلیل بدیه...
قبلاً هم عرض کردم حفظ سلامتی خانم خونه از اوجب واجباته...
مادر مریض بچه های مریض و شوهر دپرس و زندگی کسل کننده داره...
یکی جلوگیری نکنه و 4 تا بچه به دنیا بیاره، در عوض روی ویلچر بشینه خوبه یا جلوگیری کنه و یکی بیاره، در عوض سالم باشه؟؟؟
بعدشم بهتره که بچه ها فاصله سنی مناسب داشته باشن و به قول قدیمی ها شیر به شیر نباشن که در حق کودک اول ظلم نشه و بتونه شیرش رو کامل بخوره...
برای این مدت هم این لوازم و این پیشگیریها لازمه...
بچه زیاد خوبه، به شرط سلامت...
به کوری چشم هر چی صهیونیست پدرسوخته است...