تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اظهار نظر مدیر شبکه ی جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۲۰)SkyGirl نوشته است: [ -> ]با چه نیتی بخونم ؟
14 تا بچه کجاش خوبه ؟
سلام
14 تا بچه که هر کدوم می تونند یاور امام زمان باشند.
نیت ها رو خالص کنید.
من خودم در زمان جنگ و به نیت یاری امام زمان به دنیا اومدم ، البته من که پخی نشدم اما خوب باید سعی کنم هم خودم هم فرزندانم یار امام زمان باشند.
نقل قول:یادتونه راجع به تحریم آمریکا خودتون فرمودید همه چیزهای الکی رو تحریم می کنن به یه موضوع که میرسه MADE IN USA تو بازار به وفور هست؟؟؟؟

ببخشید همچین چیزی نیست... اتفاقا همه سراغ خارجی میگیرن ولی کمیاب هستش ، همونا که میاد هم معلوم نیست چجوری اوردن...
جنس ها ایرانین...
آقای دل خسته یه نکته ای رو گفتن که واقعاً برای من هم خاطره بود...
اون موقع مامانا برای این که یار امام زمان به دنیا بیارن تند و تند بچه میاوردن...
هر وقت به مامانم میگفتیم مامان جون! چرا 4 تا؟
به شوخی میگفت:
مامان جان! اون موقع میگفتن بیارین یار امام زمان بشن، ما هم میاوردیم... نمیدونستیم قراره اینجوری بشین که...Big Grin
اما آقای محمد صدرا!
همین لوازمی که به قول شما من بهش اشاره کردم، مانع از بروز یکسری بیماری های مقاربتی میشه...
میگم که من زیاد موافق نیستم که این وسایل توی بازار باشه و به این موضوع بسیار مشکوکم...
اما دلیل نمیشه که مطلقاً ازش استفاده نکرد...
یکی از آشنایان ما، ایدز داره و خانمش سالمه، با همین وسایل...
نمیشه کلاً خواست که اصلاً این ها توی بازار نباشه...
باید فرهنگ استفاده اش قوی بشه...
من نمیگم این چیزها اصلاً نباشه...
اتفاقاً باید باشه و باید هم زیاد باشه. یعنی طوری نباشه که فقط داروخانه 13 آبان پیدا بشه...
اما کسی نباید زیاد بخره...
فراموش نکنین آقای محمد صدرا بچه های قدیم که ما باشیم، تغذیه های افتضاحی داشتن و بدنهاشون تاب زایمان های زیاد رو نداره...
نسل قبل از ما که میشه مامان و باباهای ما، شیر محلی میخوردن و به قول مامان بزرگم، بعد از ظهر ها عصرونه نون با روغن حیوانی میخوردن...
نسل بعد از ما هم که علم پیشرفت کرد و فهمیدن که پفک و چیپس نباید بخورن و باید شیر و لبنیات بخورن...
ما شدیم این وسط نسل سوخته...
یعنی پوکی استخوان و فقر آهن و هزار و یک مشکل دیگه که خانم های هم سن من دارن، مشکل کمی نیست...
یعنی من نوعی الآن خیلی بچه دوست دارم و دلم میخواد تعداد زیاد بچه داشته باشم، اما باید توان بدنیم رو در نظر بگیرم...
فراموش هم نباید کرد که خانم ها نباید بالای سن 35 سالگی به هیچ وجه باردار بشن که احتمال به دنیا آوردن بچه های سندرم داون بسیار بالا میره...
یعنی باید به خاطر یکسری ملاحظات و جلوگیری از مرگ و بیماری مادر و نوزاد باید گاهی جلوگیری کرد...
اما اگر دلیلش نبود پول و خونه و ... است، دلیل بدیه...
قبلاً هم عرض کردم حفظ سلامتی خانم خونه از اوجب واجباته...
مادر مریض بچه های مریض و شوهر دپرس و زندگی کسل کننده داره...
یکی جلوگیری نکنه و 4 تا بچه به دنیا بیاره، در عوض روی ویلچر بشینه خوبه یا جلوگیری کنه و یکی بیاره، در عوض سالم باشه؟؟؟
بعدشم بهتره که بچه ها فاصله سنی مناسب داشته باشن و به قول قدیمی ها شیر به شیر نباشن که در حق کودک اول ظلم نشه و بتونه شیرش رو کامل بخوره...
برای این مدت هم این لوازم و این پیشگیریها لازمه...
بچه زیاد خوبه، به شرط سلامت...
به کوری چشم هر چی صهیونیست پدرسوخته است...Big Grin
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۴۴)moze84 نوشته است: [ -> ]اما آقای محمد صدرا!
همین لوازمی که به قول شما من بهش اشاره کردم، مانع از بروز یکسری بیماری های مقاربتی میشه...
میگم که من زیاد موافق نیستم که این وسایل توی بازار باشه و به این موضوع بسیار مشکوکم...
اما دلیل نمیشه که مطلقاً ازش استفاده نکرد...
یکی از آشنایان ما، ایدز داره و خانمش سالمه، با همین وسایل...
نمیشه کلاً خواست که اصلاً این ها توی بازار نباشه...
باید فرهنگ استفاده اش قوی بشه...
من نمیگم این چیزها اصلاً نباشه...
اتفاقاً باید باشه و باید هم زیاد باشه. یعنی طوری نباشه که فقط داروخانه 13 آبان پیدا بشه...
اما کسی نباید زیاد بخره...

خیلی ممنون، موافقم. مواردی که فرمودید درسته. باید استفاده کنن و مشکلی نیست. ولی یادمون باشه با حالت های خاص نمیشه حکم کلی صادر کرد. من راجع به افراد سالم این موضوع رو بیان کردم.

اسلام باب اجتهاد رو برای همین باز گذاشته تا در موارد خاص و حالتهای مختلف بشه درست حکم صادر کرد.

اما این حکم عمومی نیست. در مورد عموم قضیه فرق داره. دقیقاً مثل روزه و روزه خوردن، برای برخی حلال بلکه واجبه. این امر، روزه خواری رو برای بقیه مجاز نمی کنه.

(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۴۴)moze84 نوشته است: [ -> ]فراموش نکنین آقای محمد صدرا بچه های قدیم که ما باشیم، تغذیه های افتضاحی داشتن و بدنهاشون تاب زایمان های زیاد رو نداره...
نسل قبل از ما که میشه مامان و باباهای ما، شیر محلی میخوردن و به قول مامان بزرگم، بعد از ظهر ها عصرونه نون با روغن حیوانی میخوردن...
نسل بعد از ما هم که علم پیشرفت کرد و فهمیدن که پفک و چیپس نباید بخورن و باید شیر و لبنیات بخورن...
یعنی پوکی استخوان و فقر آهن و هزار و یک مشکل دیگه که خانم های هم سن من دارن، مشکل کمی نیست...
یعنی من نوعی الآن خیلی بچه دوست دارم و دلم میخواد تعداد زیاد بچه داشته باشم، اما باید توان بدنیم رو در نظر بگیرم...
فراموش هم نباید کرد که خانم ها نباید بالای سن 35 سالگی به هیچ وجه باردار بشن که احتمال به دنیا آوردن بچه های سندرم داون بسیار بالا میره...

باز هم ممنون نکته خوبی رو اشاره کردید. رسم زندگی غلط ما که باعث این همه بدبختی شده.

یادمون باشه این غلط شده مستمسکی برای عذر تراشی جهت انجام ندادن وظایفمون. خوب اگر رسم زندگی ما غلطه، رسم زندگیمون رو باید درست کنیم. نه اینکه چون رسم زندگی ما غلطه، انسانی رو از حق حیات محروم کنیم. (این میشه عذر بدتر از گناه)

لازمه بگم من یازده سال، یعنی بعد از اینکه وارد دانشگاه شدم ساکن تهران بودم و قصد خروج از اون رو هم نداشتم وقتی دیدم نمی تونم به شکل مناسبی، با روال درست مد نظرم زندگی کنم به یه شهر کوچیک تر مهاجرت کردم. برای آدمی با موقعیت من خیلی سخت بود. حرف و حدیث مردم پشت سرم رو که دیگه نگو. مسئله شغل و درآمد و ... هم بود. اما ما باید برخی خودخواهی ها رو فدای درست زندگی کردن کنیم.

بیایید، به جای سلب حق حیات از یک انسان، رسم غلط زندگیمون رو عوض کنیم. چرا نمیذاریم اون هم مثل ما از زیبایی های زندگی لذت ببره؟

(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۴۴)moze84 نوشته است: [ -> ]به کوری چشم هر چی صهیونیست پدرسوخته است...Big Grin

تکبیر.
سلام
در مورد پوکی استخوان و ..
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۴۴)moze84 نوشته است: [ -> ]فراموش نکنین آقای محمد صدرا بچه های قدیم که ما باشیم، تغذیه های افتضاحی داشتن و بدنهاشون تاب زایمان های زیاد رو نداره...
به کوری چشم هر چی صهیونیست پدرسوخته است...Big Grin
برای رفع کم بود آهن که شیر شتر وافعا خوب و موثر هست و مداومت بر خوردنش در چند هفته کمبود آهن رو جبران میکنه و میزان آهن رو به حد مطلوب و استاندارد میرسونه (این امتحان شده هست )
برای جلوگیری از پوکی استخوان ، هم پونه یکی از منابع سرشار کلسیم هست .. از خوردنش غفلت نکنید....
بله تغذیه ما تا الان اشتباه بوده اما لزومی نداره همینطور اشتباه بمونه.

عرض کردم ما چند ساله شیر طبیعی می خوریم. الان دیگه به لطف خدا توی هر شهری تعدادی لبنیاتی هستن که میشه ازشون برای هفته شیر و سرشیر و کره محلی گاو و روغن گاو گرفت. کسی گوسفند نگیره چون هم خیلی گرونتره و هم توصیه شده طب ما نیست فقط لذت بیشتری داره... الان چند ساله که صبحانه ما کره محلی گاو و عسل طبیعی مطمئن هست. هزینه بیشتری نسبت به دیگران میدیم اما با رعایت صرفه جویی های دیگه اینها فشار نمیاره. یا حتی عدم استفاده از این روغن های توی بازار که معلوم نیست روغن چی هست و در عوضش استفاده از روغن حیوانی و روغن کنجد که هر دو بسیار مورد تاکید هستن در روایات ما. همینطور گوشت و ظروف و سبزیجات و ...

بنابراین اگر تغذیه اشتباه داشتیم باید درستش کنیم و قوت از دست رفته رو برگردونیم و از طرفی تغذیه صحیح رو برای کودکان خودمون فرهنگ سازی کنیم. نمیشه خیلی به مواد شیمیایی و کارخونه ای توصیه شده برای کودکان اعتماد کرد. این شیرهای آبکی یا اونهایی که 6 ماه تاریخ مصرف داره یا ماست و دوغهایی که کسی نمی دونه دقیقا از چی ساخته شدن. خودم شیری خوردم که نه بوی شیر میداد و نه مزه شیر. بازم شیرهای آبکی پاکتی بوی شیر میده اون یکی بوی شیر هم نمی داد. فقط رنگش شبیه شیر بود. معلوم نیست چه عوارضی به هم بزنه و معلوم نیست فردا دچار تغییرات بدی بشه. نمیگم خیلی سخت بگیریم اما خیلی غلط های تغذیه ای هست که امروز میشه درستش کرد...

یه نکته دیگه. فکر نمیکنم آخرین سن بارداری 35 باشه و اونچه بنده تحقیق کردم سن مورد نظر 40 سالگی هست تازه اونهم نه برای همه و اگر موردی باشه که طرف ببینه بنیه بچه داره می تونه بیاره. یه کم کنترل بیشتری میخواد....
متاسفانه الان که سن ازدواج ها داره به 30 میکشه و معمولا هم کسی حاضر نیست فداکاری کنه و بعد از چند ماه از شروع زندگی بچه دار بشه. اگر بخوایم فاصله درست بین بارداری ها رو هم لحاظ کنیم عملا حداکثر تعداد بچه تا 35 سالگی میشه 2 تا. خیلی کم دیدم محدودیت 35 سال رو بگذارن و اونچه عرف هست بالای 40 سال رو مطرح کردن.
نقل قول: . الان چند ساله که صبحانه ما کره محلی گاو و عسل طبیعی مطمئن هست. هزینه بیشتری نسبت به دیگران میدیم اما با رعایت صرفه جویی های دیگه اینها فشار نمیاره
////////////////////////////************************

به نظر من اصلا این صبحانه یعنی کره محلی و عسل و یا ارده و شیره خرما ٬ اشتهای آدم رو چند برابر میکنه!!!!
من صبحانه اگر پنیر و کره باشه به زور باید صبحونه بخورم! انقدر که طعم بیخودی داره!
اصلا هم اشتها رو قوی نمیکنه...مخصوصا این کره ها جدیدا گیاهی شده..قیمتش بالاتر رفته ولی یه ذره مزه نداره!

اما هر موقع صبحونه یا عصرونمون کره حیوانی و عسل یا ارده شیره باشه من به شخصه غیرقابل کنترل میشم! Big Grin
آخر سر مادرم از دستم میگیره!!! وگرنه به خودم باشه همشو تموم میکنم! همچین آدم خطرناکی هستم!

Big Grin

البته به نظر من آب و هوا هم در تقویت اشتهای آدم تاثیر داره....الکی نیست مردم توی شهر نسبت به روستا خیلی لاغرتر هستن...
این دود و آلودگی برای آدم اشتهایی نمیذاره که....
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:فکر نمیکنم آخرین سن بارداری 35 باشه و اونچه بنده تحقیق کردم سن مورد نظر 40 سالگی هست تازه اونهم نه برای همه و اگر موردی باشه که طرف ببینه بنیه بچه داره می تونه بیاره. یه کم کنترل بیشتری میخواد....

اینو یه خانوم دکتر گفته (اسمشون یادم نمیاد) که تقریبا 30 ، 35 سال توی کار پزشکی زنان بوده. خودشون 6 تا بچه دارن. آخرین بچشونم توی سن دقیق یادم نمیاد که 40 یا 45 بدنیا آوردن (از متخصصای معروف هستن). همین بچه ی آخرش هم کلا توی هر رشته ای تخصص داره : دانشجوی پزشکیه، حافظ کل قرآنه، توی یکی از ورزشها هم خبره هستش ( برخلاف ذهنیات ما که باید منگول شده باشه به خاطر سن زیاد مادرش موقع تولد) :

بهترین زمان باروری بین 20 تا 35 سالگی است که این به معنای توبیخ شدن بارداری زیر 20 و بالای 35 نیست .

مشکلاتی که ممکن است بر اثر بارداری در سن بالا روی می‌دهد ، کاملاً قابل پیشگیری است . از جمله مشکلی که از آن می ترسن، امکان ابتلای بچه به سندرم داون یا همان منگولیسم است. به این آمار توجه کنید :

• از هر 1500 زایمان پیش از 35 سالگی، امکان ابتلای یک نوزاد به سندرم داون یا همان منگولیسم وجود دارد .

• بین 35 تا 40 سالگی از هر 375 نفر، امکان ابتلای یک نفر به سندرم داون وجود دارد.

• زایمان بین 40 تا45 از هر 100 نفر، امکان ابتلای 1.3 تا 1.6 نفر به سندرم داون وجود دارد.
پس آمار خیلی خطرناک نیستش. از طرفی در سه ماهه‌ی اول با آزمایش دقیقاً وجود چنین خطری برای مادر تعیین می‌شود. در عین حال این آزمایش‌ها به طور کامل مورد اعتماد نیست به نحوی که در هر 200 آزمایشی که مثبت اعلام می‌شود ، یک نفر مثبت واقعی است .

از طرفی ژن فقط یکی از عوامل موثر بر جنین است .دیگر عوامل موثر : تغذیه ، مسائل محیطی ، آرامش مادر است.

من هم افراد زیادی رو دیدم که بالای ۳۵زایمان داشتن٬ ولی هیچ مشکلی برای بچه به وجود نیومده...
تازه اون بچه شاید از بچه اولیه سالم تر هم بوده! جدی میگم
مامان خودم داداش آخریامو که دوقلو هستن تو سن 36 به دنیا آوردن. باهوش ترین اعضای خونوادمون هستن.
توی درساشون که شاگرد اول هستن
توی ورزش هم، توی چنتا رشته تخصص دارن ( همزمان چند جا فعالیت می کنن ولی مگه انرژیشون تخلیه می شه!!!)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع