۲۹/اردیبهشت/۹۳, ۱۷:۳۸
۲۹/اردیبهشت/۹۳, ۱۸:۰۶
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۸)علمدار133 نوشته است: [ -> ]چرا هرتاپیکی توی تالار زده میشه به ازدواج دوم وسوم وچهارم!!!!کشیده میشه؟
الان این تاپیک چه ربطی به ازدواج مجدد داشت؟؟؟!!!
والااااا
یه فکری واسه ما کنید توی اولیش موندیم خخخخخخ
۲۹/اردیبهشت/۹۳, ۱۸:۱۲
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]والاااااجالب ترش اینجاست 80 % افرادی هم که دارن تو این تایپیک صحبت که نه دعوا میکنن هم هنوز مجردن
یه فکری واسه ما کنید توی اولیش موندیم خخخخخخ

بابا برید یکیش رو بگیرید،بعد اگه هوس زن دوم کردین بیاین من رو بزنین

۲۹/اردیبهشت/۹۳, ۱۹:۲۵
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۳۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]شما فال بد نزن , من واسه چهارتا برنامه ریزی کردم , اگه شما خانم ما رو فلج نکنی
فال بد نزنید لطفا !
اون پاسخی که دادم واسه اون خواهری بود که خیلی از توان جسمی خانم ها مینالید و اونها رو محصول سو تغذیه کشور سومالی میدونست و گرنه الحمدالله رب العالمین بنده مشکلی ندارم
جالبه!
باز هم از جواب صریح و دقیقی که من میخواستم طفره رفتید!
برداشت من از صحبت هاتون!( وقتی صریح صحبت نمکنید اجازه برداشت آزاد رو به بقیه میدید! اینو هیچوقت فراموش نکنید...و مطمئن باشید هر موقع برید خواستگاری اون خانم ازتون پاسخ صریح میخواد...این ذات خانم هاست و از پاسخ های توی در و دیوار به شدت متنفرن! اینم یک راهنمایی من بود به شما.بگذریم...)
برداشت من اینه که اگر همسر آینده شما در زایمان مشکلی داشت به راحتی کنارش میذارید! و میرید سراغ یک خانم دیگه!
اما اگر مشکلی برای شما باشه ایشون باید صبور باشه و تحمل کنه و شکرگزار خدا باشه و با شما بسازه و بسوزه!
خدا همگیمون رو به راه راست هدایت کنه
شما هنوز مجردید و من به این نتیجه رسیدم که با آقایون مجرد این تالار ابدا در مورد ازدواج بحث نکنم!
و این هم آخرین بارم بود...و دیگه جوابی از من نخواهید دید...
هر موقع از دواج کردید میتونیم باهاتون بحث کنیم
یا حق
۲۹/اردیبهشت/۹۳, ۱۹:۴۱
به آقا رضا بگم
دو همسره بودن در این دوره زمانه کار هر کسی نیست
ولی غیر ممکن هم نیست
و ایرادی هم نداره اصلا
دو همسره بودن در این دوره زمانه کار هر کسی نیست
ولی غیر ممکن هم نیست
و ایرادی هم نداره اصلا
۲۹/اردیبهشت/۹۳, ۲۰:۰۲
يكي از دلايلي كه اين تاپيك رو ايجاد كردم و دوستان گفتن چرا ايجاد شد اين بود كه به قول آقاي علمدار هر موضوعي رو به بقيه موضوعات ربط ميدين.
الان چه ربطي داره به چند همسري؟؟
واقعا من الان مخم سوت كشيد.
آقا رضا اون بزرگي كه اينو گفته پس با عرض معذرت خودشم هيچي از دين نميدونه.
خواهشا بيخيال بشيد.انقد به همديگه توهين نكنيد.توهين به جنسيت مرد يا زن ي جورايي به نظر من توهين به آفرينشش اونهاست.
مردو زن وظيفشونو انجام بدن دنيا گلستان ميشه.
درباره افزايش جمعيت هم هيچ جا اجباري نشده كه حتما10تا بچه بياريد.
اگه آقاي خامنه اي تاكيد كردن فقط به خاطر اينه كه نسل شيعه منقرض نشه.ماها كه انقد ادعا داريم اگه نميتونيم اين پيشنهادو عملي كنيم حداقل نقدش هم نكنيم.
هر كي توانايي مالي و جسمي داره بسم الله.نداريد هم ديگه بحثي نيست.
موفق باشيد

الان چه ربطي داره به چند همسري؟؟

واقعا من الان مخم سوت كشيد.

آقا رضا اون بزرگي كه اينو گفته پس با عرض معذرت خودشم هيچي از دين نميدونه.
خواهشا بيخيال بشيد.انقد به همديگه توهين نكنيد.توهين به جنسيت مرد يا زن ي جورايي به نظر من توهين به آفرينشش اونهاست.
مردو زن وظيفشونو انجام بدن دنيا گلستان ميشه.

درباره افزايش جمعيت هم هيچ جا اجباري نشده كه حتما10تا بچه بياريد.
اگه آقاي خامنه اي تاكيد كردن فقط به خاطر اينه كه نسل شيعه منقرض نشه.ماها كه انقد ادعا داريم اگه نميتونيم اين پيشنهادو عملي كنيم حداقل نقدش هم نكنيم.
هر كي توانايي مالي و جسمي داره بسم الله.نداريد هم ديگه بحثي نيست.
موفق باشيد
۲۹/اردیبهشت/۹۳, ۲۰:۱۲
به نام خدا
یه سوال از طرفین بحث دارم ، خانوم ها و آقایون :
چرا زیر این پست رو تشکر زدید ؟؟!! چون حرفاش قشنگ بود یا حقیقت ؟؟!!
حالا به هر دلیلی، مطمئنا قبولش داشتین که تایید کردین، حالا که تایید کردین این بحثا چیه که می کنید؟؟!! تمامی این بحثاتون، از هر دو طرف نقض اون پسته!!
یعنی هیچیشو قبول ندارید، دیدید قشنگ بوده گفتین تاییدی بکنیم، ولی در نهایت مرغمون یه پا داره، حرف هم حرف خودمونه!!!
یه سوال از طرفین بحث دارم ، خانوم ها و آقایون :
چرا زیر این پست رو تشکر زدید ؟؟!! چون حرفاش قشنگ بود یا حقیقت ؟؟!!
حالا به هر دلیلی، مطمئنا قبولش داشتین که تایید کردین، حالا که تایید کردین این بحثا چیه که می کنید؟؟!! تمامی این بحثاتون، از هر دو طرف نقض اون پسته!!
یعنی هیچیشو قبول ندارید، دیدید قشنگ بوده گفتین تاییدی بکنیم، ولی در نهایت مرغمون یه پا داره، حرف هم حرف خودمونه!!!
۲۹/اردیبهشت/۹۳, ۲۰:۴۱
رسول اكرم صلی الله علیه و آله جمله ای در این باره فرموده است كه شیعه و سنی بالاتفاق آن را نقل و روایت كرده اند. فرمود: «هركس دو زن داشته باشد و در میان آنها به عدالت رفتار نكند (به یكی از آنها بیشتر از دیگری اظهار تمایل كند) ، در روز قیامت محشور خواهد شد در حالی كه یك طرف بدن خود را به زمین می كشد تا سرانجام داخل آتش شود. » .
۲۹/اردیبهشت/۹۳, ۲۱:۰۱
حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) - قابل توجه بعضی دوستان :
- من اگر کسی را برتری میدادم زنان را برتر می دادم.
- احترام بانوان را پاس ندارد مگر شخص بزرگوار و محترم و به ایشان اهانت ننماید مگر شخص پست و فرومایه.
- چه بسیار زنانی که فقیه تر از مردان هستند.
- چه بسیار زنانی که بهتر از مردان هستند.
۲۹/اردیبهشت/۹۳, ۲۱:۰۶
با وجود امثال من، چرا بايد امام زمان ظهور كند؟
دوستان به خطبه 27 نهج البلاغه توجه كنيد، می خواستم در جواب کسی این ارسال رو بنویسم بعد که نوشتنم تموم شد، دیدم در احوالات خودمه!!!!!!!!!!!!! شرمنده شدم، ولی این منم. واقعاً منم.
«... به شما حمله ميكنند، شما حمله نميكنيد!
با شما ميجنگند، شما نمي جنگيد!
اينگونه معصيت خدا ميشود و شما رضايت ميدهيد!
وقتي در تابستان فرمان حركت به سوي دشمن ميدهم، ميگوييد هوا گرم است؛ مهلت ده تا سوز گرما بگذرد.
و آنگاه كه در زمستان فرمان جنگ ميدهم، ميگوييد هوا خيلي سرد است، بگذار سرما برود.
همه اين بهانه ها براي فرار از گرما و سرما بود؟
وقتي شما از اين گرما و سرما فرار ميكنيد، به خدا سوگند، از شمشير بيشتر گريزانيد. ...
چقدر دوست داشتم كه شما را هرگز نميديدم و هرگز نميشناختم. سوگند به خدا كه آشنايي شما جز پشيماني حاصلي نداشت و سرانجام آن اندوهي غمبار شد ...» ( نهج البلاغه، خطبه ۲۷)
« به خدا سوگند دوست دارم، معاويه شما را با نفرات خود مبادله كند، همچون مبادله دينار به درهم. ده نفر از شما را بگيرد و يك نفر از آنها به من بدهد ...» (نهج البلاغه، خطبه ۹۷)
آقا محمدصدرا يادته؟ (رهسپاريم با ولايت تا شهادت) واقعاً؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (یه بار دیگه بگو نشنیدم، یه بار دیگه، چی شد؟ تو چه غلطی کردی؟ رهسپاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با کی؟؟؟؟؟؟؟ تا کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) جمع کن داداش تو رو چه به این حرف ها چه به این غلطا.
از خودم ميگم چون از همه بدترم،
برم جبهه؟؟؟؟ پس اينهمه تحصيلات چي ميشه؟؟؟؟ مگه مملكت فقط گوشت دم توپ مي خواد؟؟؟؟ من مي مونم پشت جبهه از علمم استفاده مي كنم!!!!!!!!! خوب اينهمه نرفتن من هم مثل اونها، چيكار كنم.!!!!!!! اصلاً به درك با اينهمه مشكل اقتصادي يكي نيست بگه بابا نونت نبود آبت نبود بچه آوردنت چي بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره اینها منم. خود خودمم.!!!!!!
(با تمام وجودم خوشحالم من دهه شصتي، دوره جنگ زبون نداشتيم حرف بزنم، چون اگر شهدا حرف هاي من رو ميشنيدن آيا باز هم مي رفتن جبهه؟ الان بايد به صدام ميگفتيم آق دايي. خدا رحم كنه قيامت، با چه رويي مي خوام تو روي اينها نگاه كنم. ميگه من جلوي گلوله توپ تيكه تيكه شدم تو نگران كمر دردت بودي؟؟؟؟؟؟؟)
رهبرا از تو به يك اشاره از من ........ به صد بهانه!!!!!!!!!!!
راستی داشتم فکر می کردم، اين يكي معصوم نيست من باهاش اين معامله رو مي كنم، اگر امام زمان بياد فكر كنم دو دستي تحويل وهابي ها بدمش!!!!!!!!!!!!!!!!
ميگه، "جنس داخلي مصرف كنيد." من جلو مغازه هاي با اجناس خارجي صف مي كشم.
ميگه، "ازدواج رو آسون كنيد." من مهريه رو هزار و نهصدتا مي كنم.
ميگه، "الگوي مصرفتون رو اصلاح كنيد." من شماره يك مصرف انرژي ميشم.
ميگه، "حماسه اقتصادي ميخوام." من اختلاس سه هزار میلیاردی رو می کنم.
راستي امام زمان چه دليلي براي اومدن داره؟؟؟؟؟؟
اصلاً ما چه نيازي به امام زمان داريم؟؟؟؟؟؟؟؟
ما كه اينقدر قشنگ تحليل مي كنيم در مورد جايگاه مرد و زن. قلم فرسايي ها مي كنيم در مورد احكام بديهي اسلام، ديگه چه نيازي به ايشون هست؟؟؟؟؟؟؟؟
ما از امام زمان بهتر بلديم. به جاي اينكه بياد مردم رو بده دم تيغ، ما هستيم. تحليل مي كنيم، طراحی می کنیم، اجرا می کنیم. هیچ نیازی هم بهش نداریم.
امام زمان جون تو باش، ولی در همون جایگاه دکوری، اینطوری بهتره. یه تابلو میدم می نویسن عجل لولیک الفرج. همین قدرش بسه.
پ.ن.
اینهایی که گفتم واقعاً خودمم.
دوستان به خطبه 27 نهج البلاغه توجه كنيد، می خواستم در جواب کسی این ارسال رو بنویسم بعد که نوشتنم تموم شد، دیدم در احوالات خودمه!!!!!!!!!!!!! شرمنده شدم، ولی این منم. واقعاً منم.
«... به شما حمله ميكنند، شما حمله نميكنيد!
با شما ميجنگند، شما نمي جنگيد!
اينگونه معصيت خدا ميشود و شما رضايت ميدهيد!
وقتي در تابستان فرمان حركت به سوي دشمن ميدهم، ميگوييد هوا گرم است؛ مهلت ده تا سوز گرما بگذرد.
و آنگاه كه در زمستان فرمان جنگ ميدهم، ميگوييد هوا خيلي سرد است، بگذار سرما برود.
همه اين بهانه ها براي فرار از گرما و سرما بود؟
وقتي شما از اين گرما و سرما فرار ميكنيد، به خدا سوگند، از شمشير بيشتر گريزانيد. ...
چقدر دوست داشتم كه شما را هرگز نميديدم و هرگز نميشناختم. سوگند به خدا كه آشنايي شما جز پشيماني حاصلي نداشت و سرانجام آن اندوهي غمبار شد ...» ( نهج البلاغه، خطبه ۲۷)
« به خدا سوگند دوست دارم، معاويه شما را با نفرات خود مبادله كند، همچون مبادله دينار به درهم. ده نفر از شما را بگيرد و يك نفر از آنها به من بدهد ...» (نهج البلاغه، خطبه ۹۷)
آقا محمدصدرا يادته؟ (رهسپاريم با ولايت تا شهادت) واقعاً؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (یه بار دیگه بگو نشنیدم، یه بار دیگه، چی شد؟ تو چه غلطی کردی؟ رهسپاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با کی؟؟؟؟؟؟؟ تا کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) جمع کن داداش تو رو چه به این حرف ها چه به این غلطا.
از خودم ميگم چون از همه بدترم،
برم جبهه؟؟؟؟ پس اينهمه تحصيلات چي ميشه؟؟؟؟ مگه مملكت فقط گوشت دم توپ مي خواد؟؟؟؟ من مي مونم پشت جبهه از علمم استفاده مي كنم!!!!!!!!! خوب اينهمه نرفتن من هم مثل اونها، چيكار كنم.!!!!!!! اصلاً به درك با اينهمه مشكل اقتصادي يكي نيست بگه بابا نونت نبود آبت نبود بچه آوردنت چي بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره اینها منم. خود خودمم.!!!!!!
(با تمام وجودم خوشحالم من دهه شصتي، دوره جنگ زبون نداشتيم حرف بزنم، چون اگر شهدا حرف هاي من رو ميشنيدن آيا باز هم مي رفتن جبهه؟ الان بايد به صدام ميگفتيم آق دايي. خدا رحم كنه قيامت، با چه رويي مي خوام تو روي اينها نگاه كنم. ميگه من جلوي گلوله توپ تيكه تيكه شدم تو نگران كمر دردت بودي؟؟؟؟؟؟؟)
رهبرا از تو به يك اشاره از من ........ به صد بهانه!!!!!!!!!!!
راستی داشتم فکر می کردم، اين يكي معصوم نيست من باهاش اين معامله رو مي كنم، اگر امام زمان بياد فكر كنم دو دستي تحويل وهابي ها بدمش!!!!!!!!!!!!!!!!
ميگه، "جنس داخلي مصرف كنيد." من جلو مغازه هاي با اجناس خارجي صف مي كشم.
ميگه، "ازدواج رو آسون كنيد." من مهريه رو هزار و نهصدتا مي كنم.
ميگه، "الگوي مصرفتون رو اصلاح كنيد." من شماره يك مصرف انرژي ميشم.
ميگه، "حماسه اقتصادي ميخوام." من اختلاس سه هزار میلیاردی رو می کنم.
راستي امام زمان چه دليلي براي اومدن داره؟؟؟؟؟؟
اصلاً ما چه نيازي به امام زمان داريم؟؟؟؟؟؟؟؟
ما كه اينقدر قشنگ تحليل مي كنيم در مورد جايگاه مرد و زن. قلم فرسايي ها مي كنيم در مورد احكام بديهي اسلام، ديگه چه نيازي به ايشون هست؟؟؟؟؟؟؟؟
ما از امام زمان بهتر بلديم. به جاي اينكه بياد مردم رو بده دم تيغ، ما هستيم. تحليل مي كنيم، طراحی می کنیم، اجرا می کنیم. هیچ نیازی هم بهش نداریم.
امام زمان جون تو باش، ولی در همون جایگاه دکوری، اینطوری بهتره. یه تابلو میدم می نویسن عجل لولیک الفرج. همین قدرش بسه.
پ.ن.
اینهایی که گفتم واقعاً خودمم.