تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اظهار نظر مدیر شبکه ی جهانی ولایت در راستای افزایش جمعیت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
نقل قول:اولا این که اصل این ضرب المثل اینه:
"یه سوزن به خودت بزن، یه جوالدوز به دیگران"
قابل توجه آقای عبدالرحمن که ایشون هم یه تاپیک با این مفهوم ولی اشتباه در بیان ضرب المثل ایجاد کردن...
"یه میخ طویله به خودم، یکی هم به شما" بود اگه اشتباه نکنم...

1)چیزی که خیلی بدم میاد همینه که سوزنی که به خودمون میزنیم مثل نیش پشه هست و جوالدوزی که به مردم میزنیم قابل مقایسه نیست.

یک سوزن به خودمون بزنیم و یک سوزن به دیگران. این اصلا ربطی به اون ضرب المثل نداره. اون میگی کمی عادل باش .این میگه از خودت شروع کن .

همینه که وقتی پای عمل میرسه ،بهانه ها رو ردیف میکنیم اما مال مردم بهانه نیست،سبک زندگیشون مشکل داره .


نقل قول:lskygirl نوشته است: با چه نیتی بخونم ؟
14 تا بچه کجاش خوبه ؟

سلام
14 تا بچه که هر کدوم می تونند یاور امام زمان باشند.
نیت ها رو خالص کنید.
2) سلامتی و شادابی زن الویت اول و مهمیه .از مهم 100 پله بالاتر . اصلا خانوما همیشه مهم هستن Smile
ا
ما در کنارش مشکلات اقتصادی رو هم فراموش نکنیم. به همین راحتی نمیشه گفت حل میشه. نیت 14 فرزندی ??? شوخیتون گرفته . گفتم اگه با تعادل تبلیغات بشه مردم با این همه مشکلات جبهه نمیگرن.
نویسنده ی این متنی که میذارم خانم بسیار بسیار محترم،مذهبی و فهمیده هستن،و مادر فوق العاده این:
من دو تا بچه دارم. دوست داشتم چهار تا داشته باشم، یا حتی بیشتر! از خانواده شلوغ خوشم می آید. از این که بچه ها خانه را بگذارند روی سرشان دلم غنج می رود. با همه این ها دودوتا چهارتای زندگی مان، به دو تا رضایت داده، چون بیشترش منطقی نبود. به هزار و یک دلیل، که فقط یکی اش کمبود توان جسمی خودم است. با این وجود هنوز وقتی خانواده های پنج شش نفره را می بینم، ته دلم یک جور خوبی خوشحال می شود. به خصوص وقتی مادر و پدر شادی داشته باشند و هشت و نه شان در هم گره نخورده باشد.


دوستانی که این جمعیت دوستی من را می دانند، فردای نمایش آن کلیپ «عملیات چهارده بچه» به انواع روش‌ها و مزه پرانی‌ها بهم پیام دادند که شما عملیات را کلید نزدید؟! من که به کل از ماجرا بی خبر بودم، اول رفتم کلی جستجو کردم تا کلیپ را ببینم و بعد که اینترنت مان کفاف نداد، به تعریف دیگران بسنده کردم و خودم هم زدم به خط بامزه بازی که «نه! ما به کمتر از 124 هزار پیغمبر رضایت نمی دیم!» واقعیت این است که آن صحبت ها نه تنها مرا که عاشق افزایش جمعیت خانواده ام خوشحال نکرد؛ بلکه حس بدی نسبت به همه این تصویرهای اغراق شده خانواده خوشبخت پرجمعیت در من ایجاد کرد. آن قایق یا دوچرخه پر از پسربچه (و بدون مادر!) در تبلیغات محیطی شهر تهران، آن روحانی قمی که با 8 تا بچه (اگر تا الان بیشتر نشده باشد!) در یک اتاق با حقوق طلبگی زندگی می کرد، آن پدربزرگ سی و چند ساله، آن خانم دکتری که 5 تا بچه داشت و همین حاج آقایی که معتقد است بچه حداقل 5 تا به نیت پنج تن یا 14 تا به نیت چهارده معصوم، حال آدم را بهتر نمی کنند. دیدن شان لااقل در من موجب نشده چشم هایم برقی بزند و بگویم «وای! آره، ببین چه قدر خوبه!» اتفاقا همه این تصویرها بوی بدی از مصنوعی بودن و گول زدن دارند که آدم شک می کند نکند آن حس غریزی مادرانه و بچه دوستی هم تاثیر همین نمایش های کم ارزش بوده باشد. حسی که تا پیش از این مثل یک عطر گران قیمت ملایم حس می شده، حالا با این سطحی گری غلیظ و غیرعادی شبیه یک شیشه عطر شابدلظیمی(!) شده که خالی کرده باشند از سر تا پایت؛ همان بوی ملایم قبلی هم دیگر به مشام آدم نمی‌رسد.

*

خانم هـ. یکی از آن کارشناس های مذهبی خیلی معروف تلویزیون است. یکی زنگ زده و می پرسد «به نظر شما ما باید چند تا بچه داشته باشیم؟» همان وقتی که دارم فکر می کنم چقدر سوال بیخودی پرسیده و معلوم است که این سوال یک جواب تلویزیونی همه پسند ندارد، خانم هـ. می گوید «ببینید! ما در همه چیز الگومون باید خانم فاطمه زهرا(سلام الله علیها) باشند. ایشون چهار تا بچه داشتن، ما هم به پیروی از ایشون چهار تا بچه رو خوب می دونیم!» مانده ام بگردم دنبال فک پخش شده روی زمین، یا به منطق این سوال و جواب فکر کنم!! خب حضرت فاطمه(سلام الله علیها) یک بچه را هم در شکم از دست دادند، ما هم تکلیف مان این است که بچه پنجم را بیاوریم و از دست بدهیم؟! ایشان در 9 سالگی ازدواج کردند، ما هم در 9 سالگی ازدواج کنیم؟ ایشان در 18 سالگی به شهادت رسیدند، ما هم...؟!! الگوبرداری یعنی این؟! تا این حد سطحی؟! پناه بر خدا با چنین کارشناسان اسلام شناس و منطقی! واقعا این برنامه ها، این تبلیغات، برای چه کسانی تهیه می شوند؟ چه فکری می کنیم در مورد سطح شعور آدم های پای تلویزیون؟ قرار است با چنین منطق سطحی و ساده لوحانه ای، چه قشری از آدم ها را تشویق کنیم به بچه دار شدن؟ می خواهیم نسل ساده لوح ها را بیشتر کنیم، یا پدر و مادرهای منطقی تر را تشویق کنیم به تربیت بهتر برای فرزندان بیشتر؟

*

من دو تا بچه دارم و اگر می توانستم دوست داشتم چهار تا بچه داشته باشم. نه به خاطر توصیه خانم یا آقای توی تلویزیون، که این روزها فقط موجب خنده و سرگرمی شده و تمسخر آن هایی که با علم، آگاهی و ایمان واقعی، بچه های بیشتری دارند. به نظرم با همین رویه پیش برویم، همین دسته اندکی که آگاهانه می خواهند بچه های بیشتری داشته باشند هم پشیمان می شوند! آقای صدا و سیما، می شود لطفا بی خیال تبلیغات مثبت فرهنگی شوید؟ تجربه ثبت نام یارانه ها کافی نبود؟ می شود شما همان تبلیغات بانک و چیپس را به عهده بگیرید و بی خیال افزایش نسل شوید؟ می ترسم منقرض شویم!

اینم نتیجه ی چنین تبلیغاتی...

لینکشو میذارم که منبع ذکر بشه حتما.
http://motherlydays.blogfa.com/post-342.aspx
خود این شخص چند فرزند داره ؟

یکی از اقوام ما 4 تا پسر داره ، 2 تا دختر، 2 تا دخترش که بزرگ بودن و ازدواج رکدن ، پسر چهارمش 2 سال از من کوچیک تره ، بزرگه هم 32 سالشه.

اگه پسر اخرش که کوچیک تره منه رو به حساب نیاریم ، الان یه پسرش با کارشناسی ارشد بیکاره و سر ساختمون کار میکنه، دوتا پسر دیگه هم بیکارن !

دقیقا چرا باید بیشتر بچه دار شد ؟ پیشرفت مملکت ؟ میخوام که صد سال سیاه پیشرفت نکنه با این اوضاع
یه راه هزینه دار اما تضمینی تبلیغش اینه که چند تا ازین سریال هایی که برای دوسال اینده برنامه ریزی کردن بسازن و نمایش بدن و پیش بینی میشه که استقبال خوبی ازش بشه خانواده ها 4،5 تا بچه داشته باشن!اگه دقت کرده باشین تو تلوزیون هم همه تک یا دو فرزندی هستند...
تضمینی،سر دو سال جواب میده!
(۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۷)Eve نوشته است: [ -> ]آقای صدا و سیما، می شود لطفا بی خیال تبلیغات مثبت فرهنگی شوید؟ تجربه ثبت نام یارانه ها کافی نبود؟ می شود شما همان تبلیغات بانک و چیپس را به عهده بگیرید و بی خیال افزایش نسل شوید؟ می ترسم منقرض شویم!

اینم نتیجه ی چنین تبلیغاتی...


واقعاً حق با ایشونه. خدا میدونه داره حرف دل ما رو میزنه.

اگر این مدت وقتی کنم یکی از داستان های غم انگیز زندگیم رو براتون تو همون تاپیک کذا میذارم که به دلیل اعتماد به این صدا و سیما چه بلایی داشت سرم می اومد.

بی خیال!

یکی از مطالبات رهبری از دولت اینه که بابا این اقتصاد زبون بسته رو بسپارید دست مردم. یعنی اینکه بابا!!! این کاره نیستید دست وردارید مردم از شما بهتر بلدند. شما فقط ضرر نرسونید.

در مورد جمعیت هم همینه. لطفاً بی خیال این کور و کچل ها بشید. این امام زاده (بخونید دولت کمونیست صفت ما) نه کور میکنه نه شفا میده. باید خودمون به فکر باشیم. اینها همینکه به خودی گل نزنن هنر کردن.

اما،

در مورد متن های شبیه این که شما آوردید، باید بگم خیلی از اینها فقط بهانه ای برای فرار از بار مسئولیت هستند، بهانه هایی مانند اقتصاد، تبلیغات غلط دولت و رسانه ملی.

اینها غلط هستند و کجکی رفتار می کنند، ما عقلمون کجا رفته؟ دنبال بهانه هستیم بحثی نیست، بیست کتاب دلیل هم بیارن گوش، بدهکار نخواهد بود. ولی العاقل یکفی بالاشاره.

رقیب نه، دشمن (بخونید وهابی ها) دیگه سر پوشیده نمیگن، علنی میگن شیعه رو بکشید. تو سوریه دیدید چه کردند. علنی عربستان ایران رو دشمن شیعی میدونه. ایران مقر شیعه است. دستشون به ما برسه زن و مقام زن و شادابی و الویت زن براشون در بهترین حالت میشه برده داری جنسی همونی که تو سوریه می بینید زنهاشون رو تجارت می کنند.(اینها به ناموس خودشون هم رحم نمی کنن، فتوای جهاد نکاح میدن) هممون رو از دم تیغ می گذرونند. همین الان تو ایران، جمعیت تبلیغی شون رو راه انداختند. چند روز پیش تو یکی از این پایانه های تهران جمعیتی از این وهابی قیافه ها رو دیدم، جمعیت سنی ما رو با چه شتابی می کشن طرف خودشون.

دارن مسجد میزنن تو شهرهای ما.!!!!!!!!!!!!!!!!

من بدنم نمیکشه چیه؟ خوب بره دکتر، من می خوام ولی سی و پنج سال آخرشه.!!! اقتصاد پس چی!!!!!!!! فرهنگ و آموزش چی میشه!!!!!! گوسفند تو هول و ولای جونشه قصاب دنبال پی می گرده. بابا این حرف ها مال کسیه که موجودیتش تو خطر نباشه. زمانی اینها معنی دارن که زنده باشیم. اگر هممون رو از دم تیغ بگذرونن دیگه فرهنگ و آموزش و اقتصاد کیلویی چنده؟؟؟؟؟؟
نقل قول:رقیب نه، دشمن (بخونید وهابی ها) دیگه سر پوشیده نمیگن، علنی میگن شیعه رو بکشید. تو سوریه دیدید چه کردند. علنی عربستان ایران رو دشمن شیعی میدونه. ایران مقر شیعه است. دستشون به ما برسه زن و مقام زن و شادابی و الویت زن براشون در بهترین حالت میشه برده داری جنسی همونی که تو سوریه می بینید زنهاشون رو تجارت می کنند.(اینها به ناموس خودشون هم رحم نمی کنن، فتوای جهاد نکاح میدن) هممون رو از دم تیغ می گذرونند. همین الان تو ایران، جمعیت تبلیغی شون رو راه انداختند. چند روز پیش تو یکی از این پایانه های تهران جمعیتی از این وهابی قیافه ها رو دیدم، جمعیت سنی ما رو با چه شتابی می کشن طرف خودشون.
ایران سوره نیست.کی اون کشور تو اوجش بوده که الان باشه چپ و راست اونجا رو مثال میزنید .

بحث اینه که افزایش جمعیت تو ایران با شعار حل نمیشه.
پس بچه های کار که تو خیابون فال میفروشن تا اجاره خونه بدن خدا ندارن . چون بچگی نمیکنن .روزی اینا کو ؟
تو آب یخ میزارنشون که گریه نکنن .
فقر ، بیکاری تلخه . نمیشه تو روی جوون نگاه کرد و گفت برو بچه بیار و من از اینور وسایل جلوگیری رو ممنوع کردم .
خسته نباشی مسئول .Dodgy
اولاً این که مصباح جان!
اون آماری که دادی و بعد گفتی زیاد نیستا!!!
وقتی باردار شدی، حالتو میپرسم...
معمولاً خانم ها باید 40 هفته دوران بارداریشون طول بکشه و معمولاً هفته 4 ام و پنجم متوجه میشن که باردارن...
تا هفته هفتم که صدای قلب بچه شنیده بشه، یه مادر به خدا میرسه...
بعضی از بچه ها به جای هفته هفتم، هفته هشتم صدای قلبشون شنیده میشه...
آدم دیوااااانه میشه از استرس...
در مورد تست غربالگری هم همینه...
از روزی که آدم میره آزمایش بده تا روزی که جواب آزمایش بیاد و ببره به دکتر نشون بده، یه زن از استرس میمیره...
اون روزا برای زنی که سنش زیر 35 ساله مثل یه کابوسه، برای خانمی که بالای این سن باردار میشه، دیگه فاجعه است...
البته قدیما چنین چیزهایی نبوده و مادرها شاید اصلاً تو این فکرها نبودن...
اما شما بگو یک در میلیون...
زهرا که به دنیا اومده بود، تا یه مدت من همه اش به رفتاراش نگاه میکردم ببینم اوتیسم نداشته باشه...
نمیدونی آدم فقط از خدا سلامت خودش و بچه اش رو میخواد...
در وهله دوم مجبورم یکم تند برم...
جناب آقایان که از این موضوع دفاع میکنن و یا رد میکنن!
با عرض شرمندگی شما فقط در زمینه مالی و اقتصادیش اظهار نظر کنین...
زمانی که همسر شما توان بارداری نداره، شما هی بچه بخواین...
این میشه ستم شما بر اون زن و همه فرزندانش...
آقای بیداری اندیشه گفتن شیر باز بخورین و کره محلی و روغن حیوانی و ...
من که الآن 30 سالمه و در تمام دوران شیردهی روزی یک لیتر شیر باز خوردم و هر روز دل پیچه و حالت تهوع داشتم...
من 1سال و نیم تمام با خوردن شیر تنها کمکی که به خودم کردم این بود که از پوکی استخوان نمیرم...
کمر درد فراوون دارم با این که روزی یک لیتر شیر خوردم...
اون شیوه زندگی برای بچه های ما درسته...
اونا باید از امروز شیوه تغذیه شون رو عوض کنن تا به روز امثال من دچار نشن...
یه زن 35 ساله، اصلاً شیر جذب استخوان هاش میشه؟؟؟
شاید هم بشه ها!!!!
موضوع اینه که به خانمش بستگی داره...
اجازه بدین در این باره همسرانتون تصمیم بگیرن...
اگه سلامت بدنی داشت و سنش هم زیر 35 سال بود که اعصاب بچه و توانایی بازیابی بدن بعد از زایمان رو داشته باشه و دیدین داره لج بازی میکنه و میگه من بچه نمیخوام، بگین که ما بچه میخوایم...
اما مادامی که یه زن اعلام میکنه توانایی بدنی نداره، مطمئن باشین دروغ نمیگه...
چون زن ها بالذات از زایمان و بچه خوششون میاد...
بازم تاکید میکنم...
من نمیگم حتماً همه خانوما بعد از 35 داغونن ها!!!
اما بذارین خودشون تشخیص بدن اوضاعشون چطوره...
من فکر میکنم درسته اگه یه زن که قراره از همه چیزش به خاطر بچه اش بگذره، حق انتخاب زمانش رو داشته باشه...
و در جواب مخالفین که میگن اوضاع اقتصادی خرابه...
میشه بفرمایین اول مرغ بود یا تخم مرغ؟؟؟
وقتی یه مسئولی 3000 میلیارد تومن دزدی میکنه، لابد این پول یه جایی باد کرده بوده و قلمبه شده بوده که یارو هم ورش داشته...
اگه تعداد زیاد بشه، اون 3000 میلیارد تا تهش خرج میشه و هیچیش جایی نمیمونه که کسی بخواد ورش داره تا باهاش سرمایه گذاری شخصی کنه...
بعدشم مسئولین اقتصادی باید وظیفه شون رو انجام بدن، خانواده ها هم باید وظیفه خودشون رو انجام بدن...
این ها علت و معلول هم نیست که بگی اول این، بعد اون...
هم رده هستن...
هم باید مشکلات اقتصادی حل بهش، هم باید مشکلات اجتماعی و خانوادگی...
متاسفانه دخترم داره از سر و کولم بالا میره و اجازه نمیده من زیاد توضیح بدم...
خواهش میکنم با همین 4 تا جمله درک کنین تا من هی مجبور نشم بیام توضیح واضحات بدم...
هرچند از بعضی ها بعیده...
به نام خدا

اون آمار ها رو من از رو یه کتاب گفتم
اون " زیاد نیستی‏"‏ هم که گفتم, برای تعداد احتمال کودکان مبتلا شده به سندرم داون بود نه چیز دیگه ای
اینی که شما گفتید برای توانایی مادران هستش نه آمار ابتلا به سندرم که من گفتم
خب مسلمه که همه چی به شرایط و توانایی زن بر می گرده؛ که در غیر این صورت حکم عسر حرج به خودش می گیره که در دین حرامه
من میدونم این آمارا درسته...
توی آزمایشگاه نیلو توی تهران که خانم ها باید برن تست غربالگری هم همین آمارها رو زده...
من نگفتم آمار شما شبهه ناکه...
اما میگم آدم تا این تست رو بده و مطمئن شه که بچه اش سالمه به خدا میرسه...
حالا فکر کن خدای نکرده بچه مشکل هم داشته باشه...
اجازه سقط هم نمیدن که...
اما من توی عمرم تا حالا 3 تا سندرم داون از نزدیک دیدم و خانواده هاشون رو میشناسم...
یکیش عموی جاریم که بچه شون به دلیل سن بالای خانمش یعنی 37-8 سالگی به این مرض دچار شده...
یکیش پسر خاله دوستم بود که مادرش بدون این که بدونه بارداره، رفته بود دندون پزشکی...
مواد بی حسی دندون پزشکی چنین بلایی سر بچه اش آورده بود...
همین امواجی که برای نویز می اندازن یا آب گند تهران...
تا حالا 2 تا از دوستان من به دلیل امواج و آب تهران بچه سقط کردند...
کسی هم که بچه سقط میکنه واقعاً تا مدت ها نباید دوباره باردار بشه...
بحث بر سر اینه که وسایل جلوگیری باید باشه، اما فرهنگ استفاده اش باید آموزش داده بشه...

MohammadSadra


سلام محمد صدرای بزرگوار .
ببخشید که جسارت میکنم , بزرگان دینی میگن که مومن با ایمانش یکیه ! یعنی عمل اش متاثر از ایمان شه ولی کسی که مومن نباشه اعمالش از ایمانش سر چشمه نمیگیره !
شما نمیتوانید مومن باشید و زندگیتون جلوه ی ایمان شما نباشه , اینها رو عرض کردم که مطلبی رو پیرامون این بحث های مطرح شده در سایت بگم : خیلی ها داعیه اسلام و ایمان دارند ولی اعمالشون از یه باور دیگه ای نشات گرفته ؟ اینها به اسلام ایمان ندارند به موارد دیگه ایمان دارند منتهی در پوشش مسلمان هستند , پس شما خرده نگیر !

این بحث ها رو بهتره در جایی مطرح کنیم که واقعا ارزش مطرح کردن دارند , مثله مساجد و جاهایی که پا منبری و ... دارند , در غیر این صورت این مباحث تنزل پیدا میکنند و ارزش حقیقی خودشون رو از دست میدن و در اصطلاح میگن تحویل میشن , میخواین یه مطلبی رو بی ارزش کنید اون مسئله رو همه جا دربارش بحث کنید , دیگه اون بحث ارزش خودشو از دست میده !

لذا من از شما بزرگوار خواهش میکنم زیاد وارد این بحث ها نشیم ...بحث خودمون بی ارزش میشه ! اونجایی که نگران جمعیت شیعه هستن باید بحث کرد نه تالار گفت و گویی که فعال ترین تاپیکش خنده ی حلاله و اکثر تاپیک هاش کپی پیست Wink

نقل قول:با عرض شرمندگی شما فقط در زمینه مالی و اقتصادیش اظهار نظر کنین...
زمانی که همسر شما توان بارداری نداره، شما هی بچه بخواین...
این میشه ستم شما بر اون زن و همه فرزندانش...

اگر توان زایمان ندارید پس در مسئله ی زن دوم زیاد اعتراض نکنید Smile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع