تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چهل روز بدون گناه { حــرکـت دوم }
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
ان شاا... با نماز اول وقت شروع خوبی داشته باشیم

سعی کنیم به خودمون دروغ نگیم
ادم به خودش دروغ نگه فکر کنم یه ده موردی از طرح اتوماتیک انجام میشه

صبح بخیر

وفای به عهد

اَللّـهُمَّ اِنّي اُجَدِّدُ لَهُ في صَبيحَةِ يَوْمي هذا وَ ما عِشْتُ مِنْ اَيّامي عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَيْعَةً لَهُ في عُنُقي ، لا اَحُولُ عَنْها وَ لا اَزُولُ اَبَداً

خدايا من تازه مى كنم در بامداد اين روز و تمام روزهایی که زندگى میكنم، عهد و پيمان و بيعتى براى آن حضرت که در گردنم هست، كه هرگز از آن سر پيچی نکنم و دست نكشم

اَلسَّلامُ عَلَيکَ يا بَقيَّةَ اللهِ في أرضِه

هر سحر نام تو را با سوز دل سرداده ام
تا مگر بر تو رسد از من صدايي روز و شب

انس با قرآن (شامل تلاوت مداوم در روز، تفکر در آیات و عمل به دستورات)

سوره فجر

فَأَمَّا الْإِنسَانُ إِذَا مَا ابْتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَكْرَمَهُ وَنَعَّمَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَكْرَمَنِ ﴿۱۵﴾
وَأَمَّا إِذَا مَا ابْتَلَاهُ فَقَدَرَ عَلَيْهِ رِزْقَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَهَانَنِ ﴿۱۶﴾

اما انسان هنگامى كه پروردگارش وى را مى‏ آزمايد و عزيزش مى‏دارد و نعمت فراوان به او مى‏دهد مى‏گويد پروردگارم مرا گرامى داشته است (۱۵)
و اما چون وى را مى ‏آزمايد و روزى‏اش را بر او تنگ مى‏گرداند مى‏گويد پروردگارم مرا خوار كرده است (۱۶)

او نمی داند كه آزمایش الهی گاه با نعمت است و گاه با انواع بلا، نه روی آوردن نعمت مایه غرور است و نه بلاها مایه یأس و ناامیدی. ولی انسان كم ظرفیت در هر دو حال هدف آزمایش را فراموش می كند. به هنگام روی آوردن نعمت چنان می پندارد كه مقرب درگاه خدا شده و این نعمت دلیل بر قرب اوست.
قابل توجه اینكه در آغاز آیه می فرماید: خداوند او را مورد اكرام قرار می دهد ولی در ذیل آیه از اینكه انسان خود را مورد اكرام خدا می بیند ملامت می شود. این به آن خاطر است كه اكرام اول به همان معنی انعام است و اكرام دوم به معنی قرب در درگاه خداست.
﴿۱۵﴾

و اما هنگامی كه برای امتحان روزی را بر او تنگ بگیرد مأیوس می شود و می گوید: پروردگارم مرا خوار كرده است. یأس سرتا پای او را فرا می گیرد و از پروردگارش می رنجد. غافل از اینكه این سختی ها همه وسائل آزمایش و امتحان او است. امتحانی كه رمز پرورش و تكامل انسان و به دنبال آن سبب استحقاق ثواب و در صورت مخالفت مایه استحقاق عذاب است.
این دو آیه هشدار می دهد كه نه اقبال نعمت دلیل بر تقرب به خدا است و نه ادبار نعمت دلیل بر دوری از حق. اینها موارد مختلف امتحانی است كه خداوند طبق حكمتش هر گروهی را به چیزی آزمایش می كند. این انسانهای كم ظرفیت اند كه گاه مغرور و گاه مأیوس می شوند. این دو آیه علاوه بر اینكه مساله آزمایش الهی را از طرق مختلف گوشزد می كند این نتیجه را نیز دربر دارد كه هرگزنباید برخوردارشدن از نعمتها و یا محرومیت از آن را دلیل بر شخصیت و مقام در پیشگاه خداوند و یا دوری از ساحت مقدس او بدانیم، بلكه معیار همیشه و همه جا ایمان و تقوا است.
﴿۱۶)

دوستانی که مثل خودم واسه نماز صبح باید با یه پارچ آب بیدارشون کرد، اگه گوشی اندروید دارید ، میتونید برنامه "تقویم ابراهیمی" رو دانلود کنید. عمرا اگه خواب بمونید

به شرط چاقوBig Grin
(۳/خرداد/۹۳ ۵:۳۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]سعی کنیم به خودمون دروغ نگیم
ادم به خودش دروغ نگه فکر کنم یه ده موردی از طرح اتوماتیک انجام میشه

پيامبر صلى الله عليه و آله:
سه چيز است كه در هر كس باشد منافق است اگر چه روزه دارد و نماز بخواند و حج و عمره كند و بگويد من مسلمانم، كسى كه هنگام سخن گفتن دروغ بگويد و وقتى كه وعده دهد تخلف نمايد و چون امانت بگيرد، خيانت نمايد.
(نهج الفصاحه، ح 1280)

مردى به رسول خدا صلى الله عليه و آله عرض كرد: به من اخلاقى بياموزيد كه خير دنيا و آخرت در آن جمع باشد،
حضرت فرمودند: دروغ نگو.
(بحارالأنوار، ج72، ص262، ح43)
صدق (حتی در جایی که به ضرر ماست)
وفای به عهد

نقل قول:✔نماز اول وقت (حتی و به ویژه نماز صبح)
✔مراقبت از زبان (مراقبتی بسیار شدید)
✔انس با قرآن (شامل تلاوت مداوم در روز، تفکر در آیات و عمل به دستورات)
✔نظم (در همه ی ابعاد زندگی و به وِیژه اعمال عبادی)
✔سحر خیزی
✔وفای به عهد
✔صدق (حتی در جایی که به ضرر ماست)
✔رعایت احترام والدین و همچنین سادات
✔استغفار دائم و تلاش مجاهدانه برای ترک معصیت (به ویژه معاصی زبان و چشم و شکم و گوش)
✔صله رحم
✔بازکردن گره از مشکلات مومنین
✔مراقبت در کسب روزی حلال
✔خوش خلقی و گشاده رویی و حقیقتاً متواضع، صابر (بر بلا و مصیبت و سختی اطاعت خدا و پرهیز از گناه) و حلیم (فروبرنده ی خشم)
✔فهم دقیق و عمیق و از روی تحقیق معارف دین!
✔مورد ویژه خانم ها هم حجاب کامل و حفظ حیای حقیقی (در تمام شئون و مراتب آن) + اطاعت از همسر
✔پاک کردن حقوق مالی (به ویژه حق الناس و دیون مالی)
✔نماز شب و شب زنده داری
✔شرکت در مراسم عزاداری سیدالشهدا و حتی برپایی انفرادی آن (ولو در حد مداومت بر زیارت عاشورا و گوش دادن روضه و ریختن اشک برای حضرت)
✔جمع شدن با کسانی که محب اهل بیت هستند در مجالسی برای انس گرفتن و دوستی کردن و خواندن احادیث اهل بیت
✔ اظهار فقر و بیچارگی بر سر سجاده به پیشگاه الهی در تمام زمینه ها(عاجزانه و حقیرانه و ملتمسانه مکرر در مکرر)
✔توسل به اهل بیت
✔کم کردن شدید ارتباط به ویژه ارتباط و انس قلبی با کسانی که آنها با خدا انسی ندارند و محب اهل بیت نیستند و از اینها مهمتر از دشمنان اهل بیت بیزار نیستند!!!
✔اعمال عبادی
(مانند زیارت اماکن مقدس، خواندن زیارت جامعه کبیره، تلاوت سوره اسراء در شبهای جمعه، تأکید فراوان بر خواندن نوافل به ویژه نافله های صبح، مغرب، عشا و شب، تأکید ویژه بر خواند تعقیبات نماز، خواندن نمازهای مستحب مانند نماز امیرالمومنین و نماز جعفر طیار و ..و ادعیه ای مانند ندبه و کمیل و دعاهای صحیفه سجادیه و زبان ذاکر به اذکاری چون صلوات و استغفار و...)
من اولین باری که این تاپیکو دیدم، شرایط و چیزایی که باید رعایت کنیم دقیقا دو تا بود.فقط دوروز نیومدم اینترنت اینهمه شرط اضافه شد؟؟!!!
قضیه پراید شده که شب 8 میلیونه صبح 16 میلیون Big Grin

نقل قول:و از دوستان خواهشمند است که در صورت شرکت در طرح روند کار خود را گزارش دهند
دوروز گذشته.روز اول خیلی خوب ، روز دوم هم نسبتا خوب و با یه کم خورده شیشه گذشت! البته اینقدر درس سرمون بود که وقت سر خاروندن هم نداشتیم،باید ببینم ازین به بعد چی میشه...
HeartسلامHeart

Heartدارم سعي ميكنم بنده باشم و گناه نكنمHeart

Heartولي خداي من اگه از دستم در رفت و گناه كردمHeart

Heartاي تمام هستي من Heart(Heartبدون كه با تمام وجود ميخوام كه بندگيتو بكنم و عاشقونه بپرستمتHeart)

Heartدل دريايي مرا درياب كه بي تو مرداب استHeart
Heartالتماي دعاHeart
اللهم صل علی محمد وال محمد

اغاز روز چهارم

یا باب الحوائج

اَلضَّيفُ يَنزِلُ بِرِزقِهِ و َيَرتَحِلُ بِذُنوبِ اَهلِ البَيتِ؛

ميهمان، روزى خود را مى‏ آورد و گناهان اهل خانه را مى ‏برد.

از گنه دم به دمم آتش طوفنده شدم

هم شدم از تؤبه خجل، هم ز تو شرمنده شدم

صاحب من! خالق من! داور من! یاور من!

حیف تو را داشتم و غیر تو را بنده شدم

از حضرت صادق (علیه السلام)

درباره آیه 8 سوره تحریم ( ( ای آنانکه ایمان آوردید توبه کنید به سوی خدا توبه نصوح ) ) حضرت در جواب فرمود : یعنی بنده از گناه توبه کند و دیگر به آن باز نگردد.

نماز اول وقت (حتی و به ویژه نماز صبح)
مراقبت از زبان (مراقبتی بسیار شدید)
نماز شب و شب زنده داری

هدف چله نشینی نیست ... هر کی میاد بی وضو ، با وضو ! دل چرک ، دل پاک ! مهم نیست ! هر کی میاد اینجا با دلش بیاد ... قراره اینجا بهتر شدن رو به هم یاد بدیم .

خدواند منان را سپاسگزارم که تاکنون توفیق انجام امور انتخابی بالا را به من عطا نمود

خوشبختی، همان لحظه ای است که
احساس می کنی خدا در کنارت حضور دارد
و تو به احترامش از گناه فاصله می گیری

توسل به اهل بیت

کاظم لقب مشهور امام موسی کاظم علیه السلام ، یعنی خاموش و فرو برنده خشم است؛ زیرا آن حضرت از دست دشمنان بسیار آزار کشیدند و در حق آنان نفرین نکردند.

مکارم الاخلاق
او پیشوایی بزرگ قدر و جلال، شأن و مرتبه اش از همه بالاتر بود، در عبادت مشهور و از اطاعت خدا نگاه بانی و مراقبت می کرد کرامت وجودی داشت،شب ها را به سجده و نماز می گذراند و روزها را با صدقه دادن و روزه گرفتن سپری می کرد،
هر گاه به او بدی می کردند نیکویی می کرد، به دلیل کثرت عبادتش عبد صالح نامیده شد و در عراق به باب الحوائج معروف شد؛ زیرا هر کس به ایشان متوسّل می شد، به حاجت خود می رسید.
موسی بن جعفر علیه السلام بر آورنده نیازهای
مستمندان است.
ای امید ناامیدان، به آن لحظه که تو را باب الحوائج خوانند و تو را در پیش گاه پروردگار شفیع قرار دهند تا نیازشان را بر آوری و ای مظهر کامل حقیقت و عرفان! عاجزانه ازآستان مقدست خواهانیم، از خداوند بطلبید تا معرفت کامل شما اهل بیت علیه السلام را، به ما عنایت فرماید.
یا وجیها عِنْدَاللّه اِشْفَعْ لَنا عِنداللّه

مناجات امام کاظم علیه السلام
مردان خدا از نیایش و عبادت جدا نمی شوند؛ امام کاظم علیه السلام ، آن از انسان کامل و عبد صالح نیز
پیوسته در عبادت بودند و گاه آن چنان می گریستند که صورتشان از اشک خیس می شد. این دعا
را بسیار می خواندند:
«اَللّهم إنّی اَسْئَلُکَ الرّاحَةَ عِندَ الْمَوتِ و العَفْو عِنْد الحِساب»

گزیده ای از سخنان

تَفَقَّهوا فی دینِ الله فإنَّ الفقه مفتاحُ البَصیرة،وتَمامُ العِبادة و السّببُ إلی المنازل الرفیعة و الرُّتبِ الجَلیلة فی الدین و الدنیا،و فَضلُ الفَقیه علی العابد كَفَضلِ الشمسِ علی الكواكب و مَن لَم یَتَفَقَّه فی دینهِ لَم یَرضَ اللهُ لهُ عملاً
در دین خدا، دنبال فهم عمیق باشید؛ زیرا فهم عمیق در دین، كلید بصیرت و كمال عبادت و سبب تحصیل مقام های والا و مراتب شكوهمند در امور دین ودنیاست. و برتری فقیه بر عابد، مانند آفتاب است بر كواكب، و كسی كه در دینش فهم ِعمیق نجوید، خداوند هیچ عملی را از او نپسندد.
تحف العقول ص410

إنَّ
أعظَمَ النّاسِ قَدَراً الَّذِی لایَرَی الدُّنیا لِنَفسِه خَطَرا، اما إنَّ أبدانَكُم لَیس لَها ثَمَنٌ إلّا الجَّنه، فَلا تَبِیعُوها بِغِیرِها
به راستی كه با ارزش ترین مردم كسی است كه دنیا را برای خود مقامی نداند، بدانید بهای تن شما مردم، جز بهشت نیست، آن را جز بدان مفروشید.
[/font]
تحف‌العقول‌ ، ص‌410

الغَضَبُ مِفتَاحُ الشَّر
خشم كلید هر بدی است.
تحف العقول، ص 416
[font=Times New Roman]

سوره بلد

لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ﴿۴
براستى كه انسان را در رنج آفريده‏ايم
(
۴)

نگاهى به زندگى انبياء و اولياء الله نيز نشان مى‏دهد كه زندگى اين گلهاى سرسبد آفرينش نيز با انواع ناملائمات و درد و رنجها قرين بود ،هنگامى كه دنيا براى آنها چنين باشد ، وضع براى ديگران روشن است. انیای الهی همواره در راه راست و درست زندگی کردن قدم برداشتند، پس ماندن و گام برداشتن در این راه سخت دشوار است، و بهای جان آدمی بهشت وعده داده شده خداوند است که با صبر و تحمل این مصایب به دست می آید.

نقل قول:یا باب الحوائج

سلام دوستان
من تو یه مطلبی . . . التماس دعا دارم .
ما که عددی نیستیم اول فرج آقا اگه وقت شد واسه ما هم دعا کنید
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد وال محمد

اغاز روز پنجم

خدای مهربان من!

مرابه آن نــــورهای عزتمند وسرور بخشت

ملحق کن،

تا عارف تو شوم؛

و از غیر تو بپرهیزم

و مراقب حضور مستمر تو باشم

و از گناه بترسم

[b]
نماز اول وقت (حتی و به ویژه نماز صبح)

«شیطان همواره از پسر آدم وحشت دارد
و فاصله می گیرد تا زمانی که
نمازهاى پنجگانه‏اش را در وقتش به جا
می آورد . پس هرگاه آنها را ضایع کرد
بر او جرأت پیدا می کند
و او را بر گناهان بزرگ وارد می سازد .»

مراقبت از زبان (مراقبتی بسیار شدید)

مَن كانَ يُؤمِنُ بِاللّه و َاليَومِ الخِرِ فَليَقُل خَيرا أَو لِيَسكُت؛

هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد

[/font][font=Times New Roman]

تمسك كنيد به كتاب خداوند، زيرا اين كتاب طنابى است محكم و نورى است آشكار و شفايى است سـودمـند، و چشمه اى است سيراب كننده، نگهبان براى كسى است كه به او تمسك جويد و نجات براى كسى است كه به آن درآويزد.
نماز شب و شب زنده داری
[b]امام صادق (علیه السلام) فرمودند: در روز قیامت همه چشمها گریان است مگر سه چشم:

1- چشمی که از (دیدن و نظر به) آنچه خداوند حرام کرده بر هم نهاده شده.
2- چشمی که در راه طاعت خداوند بیداری کشیده
۳- چشمی که در دل شب برای خدا گریسته است
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع