در پی صدور حکم جهاد آیت الله سیستانی علیه داعش مردم عراق اسلحه به دست گرفته و در انتظار مبارزه با این گروه تروریستی هستند
شتر بیند در خواب پنبه دانه.....
چه غلط های زیادی، توهم زدن فکر کردن اینجا سوریه و عراقه....
اینا فکر کردن تور زیارتی سوار شدن:
دوستان! فردا صبح بعد نماز صبح میریم کربلا یه کلنگ می زنیم. بعدش تو سامرا همایش "اهدای انفجار، اهدای اسلام راستین" داریم. بعدش دیگه شب میشه. لات و لوتاش بیان شب نجف دعوا داریم با بچه حزب اللهی ها.
اگه خسته بودین فردا تو راه تو پالون خر بخوابین غروب می رسیم مشهد. اگه خدا بخواد تو مشهد قراره بترکونیم.
یا معاویه مدد...
منتظرشون هستیم.
تشریف بیارن در خدمتیم.
شما ها غلط می کنید اسم مشهد رو به زبون نجستون بیارین حرام زاده های کثیف .
مشهد شهر خداست و ایران هم مال امام زمانه ، جایی برای شما عوضی ها تو ملک امام زمان نیست .
حیف خون شما که رو زمین بریزه و زمین رو آلوده کنه .
حالا بیا من رو ساکتم کن .

دوستان من یه سوال دارم ؟!
اینکه چرا آمریکا تو سوریه از داعش دفاع میکنه و تو عراق از دولت عراق حمایت میکنه ؟!!
تحلیلتون چیه در این مورد ؟!!
دقیقا منافعش چیه ؟!
(۲۶/خرداد/۹۳ ۲۳:۵۴)ELENOR نوشته است: [ -> ] فتوای ناصر عمر، مفتی تکفیری اهل عربستان است که از اعضای داعش خواست برای محافظت از جان خود در برابر نیروهای ارتش عراق کشف عورت کنند.

...............
دقیقا عین اجدادشون هستند ...
دقیقا یادم نیست!
ولی گمونم تو جنگ صفین بود که ملعون عمرو عاص همین کار رو در مقابل امیرالمومنین انجام داد و حضرت روشو برگردوند و اون ملعون فرار کرد!
پ ن: این ها فکر کردن این همه جماعت همه مثل علی (علیه السلام) هستن که روشون رو برگردونن تا خودشون فرار کنن؟؟؟؟؟!!!!!
وای به حالشون اون موقع که بخوان همچین کاری جلو شیعیان امیر المونین کنن!!!!!!!
آخ آخ آخ!
فکر کردن نداره! تو هم فکر نکن!
بگذریم!
(۲۶/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۲)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]منتظرشون هستیم.
تشریف بیارن در خدمتیم.
آقا خدای نکرده اگه اینا خر شدن و اومدن ایران بهشون سفارش کنید که طبق فتوای این مفتی شون عمل نکنن!
مشهده که هیچ اینها به کربلا هم نمیتونن نگاه چپ کنن!
شنیدن تو اهواز یه سری مردم بعد از فرمایش آیت الله سیستانی راهی عراق شدن! تا ایرانی ها هم تو معدوم کردن داعشی ها نقش بزرگی رو انجام داده باشن!
البته سردار سلیمانی خیلی کارها میکنه که ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!