داعش بترس از این همه گرد و غبارها
اصلاً به تو نیامده این گونه کارها
داعش بترس رحم به حالت نمی کنیم
داعش بترس از عجم از نیزه دارها
سید علی اشاره کند حمله می کنیم
با لشکر پیاده نظام و سوارها
کرب و بلا گرفتنت اصلاً جدید نیست
کهنه شده است بر همه این ابتکارها
سر می زنیم با "لک لبیک یا حسین "
سر می زنیم نعره زنان با شعارها
سر می دهیم پای حسین و برادرش
سر می دهیم مثل همه سر به دارها
از ما بترس چون پسر شیر خیبریم
طوفان کنیم با دو سر ذوالفقارها
"وقت عمل رسیده زمان نظاره نیست
در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست"[b] شاعر : محمد فردوسی[/b]
(۳/تیر/۹۳ ۲۲:۲۴)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: [ -> ]یکی از آدم های درست و حسابی تو عراق باشه همین مقتدی صدر
جاده خاکی رو کسای دیگه ای رفتن که وضع به این شکل دراومده
شاخه نظامیش رو نوری مالکی به خاطر این که با آمریکا مثل یه مرد جنگیدن منحل کرد و اونها رو به زندان انداخت
الان هم بعضیا تو دولت اجازه نمیدن جیش المهدی دخالت نظامی کنه و الا تو چند روز جمعش میکنن
اطلاعاتتون رو ببرید بالا دوست عزیز
من یادم نرفته مقتدا صدر به ایت الله خامنه ای گفته بود درامور عراق دخالت نکن
http://siasi.porsemani.ir/node/1742
http://www.fardanews.com/fa/news/49055/%...8%A7%DB%8C
http://www.aftabir.com/news/view/2008/ma...نه-ای

در ضمن گروه های شیعه زیادی در عراق فعالیت می کنند ولی مدتی بعضی از این گروه ها با هم درگیری نظامی پیدا می کنند ( چیزی شبیه به اختلاف مالکی و مقتدا صدر ) فکر کنم به این دلیل مقتدا صدر شاخه نظامی کنار گذاشت تا با درگیری با سایر گروه ها وجهه ی بدی پیدا نکنه ( البته بعید می دونم )

نقل قول:
داعش وارد خاک عربستان شد
نمیخوام مصداق سازی کنم ولی یکی از نشانه ظهور ، خروج سفیانی از شام و حرکت او به سمت عربستانه.
(۷/تیر/۹۳ ۷:۵۱)aaaaa نوشته است: [ -> ]نمیخوام مصداق سازی کنم ولی یکی از نشانه ظهور ، خروج سفیانی از شام و حرکت او به سمت عربستانه.
سفیانی برای دستگیری حضرت مهدی به سمت عربستان حرکت میکنه.
خبرگزاری فارس: یک مقام امنیتی عراق در استان نینوی از تخریب کامل مقام ابوالفضل العباس (علیه السلام) در روستای «الکبة» در شمال موصل توسط تروریست های داعش خبر داد.
به گفته این مقام امنیتی، تروریست های دولت اسلامی عراق و شام (داعش) پس از حمله به این مکان مقدس و دو حسینیه دیگر را نیز تخریب کردند.
تروریست های داعش از زمان تسلط بر شهر موصل در تاریخ 20 خرداد، شروع به تخریب اماکن مقدسه و مزار بزرگان دینی کرده اند.
(۷/تیر/۹۳ ۱۰:۲۹)Ali#59 نوشته است: [ -> ]سفیانی برای دستگیری حضرت مهدی به سمت عربستان حرکت میکنه.
سلام
سفیانی به عربستان حمله میکند و در حالیکه آنجا دچار هرج و مرج حکومتی شده ،حکومت عربستان را به دست میگیرد بعد قصد ایران میکند که یاران سید خراسانی آنها را در کشور خودشان سرکوب میکنند.
بعد از آن زمان ظهور فرا میرسد انشاالله
پس چرا اصلا تو اخبار نمیگن داعش به عربستان رسیده؟

(۸/تیر/۹۳ ۹:۵۳)Ali#59 نوشته است: [ -> ]قال رسول الله صلَّى الله عليه وآله وسلَّم: (يقع خروجه (أي المهدي عليه السلام) بعد تدابر واختلاف بين أمراء العرب والعجم إلى أن يصير الأمر إلى رجل من ولد أبي سفيان).
رسول اکرم صلَّى الله عليه وآله وسلَّم فرمود: خروج مهدي عليه السلام واقع مي شود پس از نزاع واختلاف در ميان فرمانروايان عرب وعجم تا آنکه کار به مردي از فرزندان ابوسفيان مي رسد.
طبق گفته خودتان مهدی (علیه السلام) ظهور میکند پس از آنکه کار به سفیانی برسد.
همچنین:
نقل قول:
(يوم الخلاص ص 670):
قال رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): يخرج رجل يقال له: السفياني في عمق دمشق، و عامة من يتبعه من کلب فيقتل حتي يبقربطون النساء، و يقتل الصبيان. فيجتمع لهم قيس (اي المصريون والمغاربة الذين يعارضون بيعته بحسب هذا النص) فيقتلها حتي لا يمنع ذئب قلعة و يخرج رجل من اهل بيتي في الحرام، فيبلغ ذلک السفياني فيبعث اليهم جندا من جنده فيسير حتي اذا جاء ببيداء من الارض خسف بهم فلا ينجو منهم الا المخبر.
رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: مردي که او را سفياني گويند در داخل دمشق خروج کند و عموم تابعانش از قبيله کلب باشند کشتار بسيار کند حتي شکمهاي زنان را بشکافد و کودکان را بکشد پس قيس گرد هم آيند (مقصود از قيس مصريان و مردم مغرب زمين مي باشند که اعراض از بيعت سفياني کنند بموجب همين نص) پس آنها را مي کشد تا آنجا که از حمايت خود عاجز گردد. و مردي از اهل بيت من (علیه السلام) در حرم «مکه مشرفه» خروج کند چون اين خبر به سفياني رسد گروهي از سپاهيان خود را بدانسو فرستد و آنها حرکت کنند چون به بياباني رسند زمين همه ي آنها را فرو برد و تنها خبرگزار آنها نجات يابد