تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: داعش: مرجع اصلی تمامی اخبار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
(۲۲/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۷)bidel نوشته است: [ -> ]سرکوفت می خورن اما باز هم خدایی دارن و می گن سکه دو روی داره
واسه همون خدا هم که شده متحد بشیم.

دو گروهن

گروه اول نادان و احمقند

به این گروه میگیم

امیدوار بود آدمى به خیر کسان, مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان!!!

گروه دوم خبیث و مزدورند

به این گروه هم میگیم همون کاری که با گروهک رجوی و فرقان کردیم با شما می کنیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لوليک الفرج

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نقل قول:
به این گروه میگیم

امیدوار بود آدمى به خیر کسان, مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان!!!
ببخشید اما من هم طبق عقایدم الویت هایی دارم.
برای من داعش و نجف مهمتر از ژنو و اشتونه
واگرنه در مورد ژنو که هیچ وقت دستمون رو از گلوی دلواپس ها بر نمی داریم.
فقط خواستم بگم در این شرایط اتحاد لازمه
اما انگاری برخی دوست دارن تکرو باشن
باشه
من شر نمی رسونم
ما شر نمی رسونیم
می خوام ببینم بدون سربازان گهواره ی شر رسان چه غلطی خواهد شد
(۲۲/خرداد/۹۳ ۱۹:۲۴)bidel نوشته است: [ -> ]ببخشید اما من هم طبق عقایدم الویت هایی دارم.
برای من داعش و نجف مهمتر از ژنو و اشتونه
واگرنه در مورد ژنو که هیچ وقت دستمون رو از گلوی دلواپس ها بر نمی داریم.
فقط خواستم بگم در این شرایط اتحاد لازمه
اما انگاری برخی دوست دارن تکرو باشن
باشه
من شر نمی رسونم
ما شر نمی رسونیم
می خوام ببینم بدون سربازان گهواره ی شر رسان چه غلطی خواهد شد

همیشه دوست داشتم نقطه اشتراک بین افرادی که به ما میگن دجالیه رو با افرادی که ساندیس خور میگن بفهمم
Iran’s special forces rush in to help floundering ally

وبسایت روزنامه تایمز مدعی شده،ایران 150 کماندو ویژه ملقب به "صابرین" را برای کمک به ارتش عراق راهی بغداد کرده است

منابع غیر رسمی پیش ازین گزارش داده بودند قاسم سلیمانی در بغداد است و شخصا از ایست های بازرسی و امادگی دفاعی نیروهای عراقی بازدید میکند

Iran will intervene if ISIS causes threat 2 Samarra Karbalaa promised B.G Qassem Soleimani head of IRGC Qods Brigade to Iraq-i Leaders

Elijah J Magnier خبرنگار حاضر در عراق (در توییتر) گزارش داده است،فرمانده سپاه قدس ایران به رهبران عراقی گفته : درصورت تهديد سامرا و کربلا مداخله خواهيم کرد.

[تصویر: 0l98tkrral2rjvoow7il.jpg]
(۲۲/خرداد/۹۳ ۲۰:۰۴)Mahdii313 نوشته است: [ -> ]

وبسایت روزنامه تایمز مدعی شده،ایران 150 کماندو ویژه ملقب به "صابرین" را برای کمک به ارتش عراق راهی بغداد کرده است

منابع غیر رسمی پیش ازین گزارش داده بودند قاسم سلیمانی در بغداد است و شخصا از ایست های بازرسی و امادگی دفاعی نیروهای عراقی بازدید میکند

Iran will intervene if ISIS causes threat 2 Samarra Karbalaa promised B.G Qassem Soleimani head of IRGC Qods Brigade to Iraq-i Leaders

Elijah J Magnier خبرنگار حاضر در عراق (در توییتر) گزارش داده است،فرمانده سپاه قدس ایران به رهبران عراقی گفته : درصورت تهديد سامرا و کربلا مداخله خواهيم کرد.

[تصویر: 0l98tkrral2rjvoow7il.jpg]

دروغه

چنین چیزی نیست

میخوان شکست های خودشون رو توجیه کنند

اگر ایران بخواد کاری بکنه علنی انجام میده

چنین دروغی رو در مورد جیش العدل هم گفته بودند
نقل قول:
همیشه دوست داشتم نقطه اشتراک بین افرادی که به ما دجالیه میگن رو با افرادی که ساندیس خور میگن رو بفهمم
من ساندیس خور ها رو به چشم دیدم. یاد داستان سگ ولگرد هم افتادم
من به هیچ کس هیچ چیزی نمی گم. نمی خوام بحث دلواپس ها رو هم بکشم وسط. چون یه جریان کاملا استثنایه.
سردمداران این این جریان با پیروانش زمین تا آسمون فرق دارن و نظرش واقعی شون صد و هشتاد درجه با رهروان این جریان فرق داره
اینجا بحث رو باز نمی کنم( حرف زیاده و به تاپیک ربط نداره و از طرفی ناظران حتما حذف می کنن )
بزرگواران خواهش می‌کنم اخبار موثق و دارای منبع معتبر خبری رو قرار بدید و لطفاً از شنیده‌ها،یا از صفحات فیس‌بوک نقل خبر نفرمائید...
فوری/ آیت الله سیستانی مرجع عالی شیعیان در عراق علیه داعش اعلام جهاد کرد

نماينده آيت‌الله سيستانی در کربلا: برآوردن نياز نيروی امنيتی عراق در جنگ با داعش واجب کفايي است

منابع محلی گزارش میکنند،مساجد شیعیان در بغداد از بلندگوها اعلام میکنن مردم با مراجعه به مساجد مسلح شوند تا از بغداد دفاع کنند

[b]لبیک عراقی ها به حکم جهاد
[تصویر: 610764_176.jpg]
[تصویر: 610762_548.jpg]
[تصویر: 610769_722.jpg]
ای کاش یکی هم برای مقابله با آمریکا حکم جهاد میداد ...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
آدرس های مرجع