تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: داعش: مرجع اصلی تمامی اخبار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
سربازان غیور عراق !!!! در حال تسلیم یک به یک شهرها به داعش هستند! و تروریستها تمام زندانی ها رو ازاد میکنن

تکریت،زادگاه صدام به طور کامل به دست داعش افتاد

داعش:
این جنگ همه سنی ها علیه شیعیان است، کشتن شیعیان برای ما از کشتن مگس بی ارزش تر است!
[تصویر: egoxgb6we9l5usizlkss.png]
بسم الله الرحمن الرحیم

این حمله داعش به عراق حداقل این معنی و جواب را برای کسانی که
میگفتند مردم سوریه قیام کردند علیه بشار و تروریستها نبودند
حال با این حمله به عراق نمیدونم چی میخوان بگن!؟

میگن زمستان میرود روسیاهیش به ذغال میماند

این اتفاق هم از جنبه هایی مانند روشدن دست کسانی بود که میگفتند تقلب کردند
میگفتیم یازده میلیون

بعد سر 260 هزار تا رای دروغشان تابلو شد.
نقل قول:[size=xxx-large]
اما کوتاهی برخی مقامات و هراس مردمی که ترجیح دادند از شهر بگریزند و یا در خانه بمانند
[/size]
این دوره دوره ی یقینه. والله این دوره دوره ی یقینه
این حرف دقیقا همون حرفی هست که امیرالمومنین توی خطبه ی جهاد زد:
به خدا سوگند، هر ملتی که درون خانه خود مورد هجوم قرار گیرد، ذلیل خواهد شد
دوستان باید یه حرکتی بزنیم. یه نامه ی سرگشاده ای به علمای قم، من نمی خوام خرمشهر دیگری ویران بشه. نباید جهان آرای دیگری رو از دست بدیم. اگه کسی دستش می رسه، صدای ما رو به آیت الله خامنه ای و مکارم و سیستانی و ... برسونه. نمی خوان فتوایی بدن؟ لطفا یه همتی کنین تا یه نامه بنویسیم. من هم در نوشتنش هستم.
نقل قول:[size=xxx-large]
این اتفاق هم از جنبه هایی مانند روشدن دست کسانی بود که میگفتند تقلب کردند
[/size]
[size=xxx-large]
[/size]
شیعه دیگه تنهاس. فقط خدا و حجتشو داره. دست دشمن واسه کی رو بشه؟ واسه مردم غرب؟ یا ایرانی های غافل؟ دیگه بسه. اگه اوضاع اینجوری باشه دیگه دست رو شدن کمکمون نمی کنه. غربی ها می یان واسه ما شمشیر بزنن؟ فقط خودمون هستیم. نباید بزاریم برادرای عراقی امون رو بکشن.
(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۵)bidel نوشته است: [ -> ]این دوره دوره ی یقینه. والله این دوره دوره ی یقینه
این حرف دقیقا همون حرفی هست که امیرالمومنین توی خطبه ی جهاد زد:
به خدا سوگند، هر ملتی که درون خانه خود مورد هجوم قرار گیرد، ذلیل خواهد شد
دوستان باید یه حرکتی بزنیم. یه نامه ی سرگشاده ای به علمای قم، من نمی خوام خرمشهر دیگری ویران بشه. نباید جهان آرای دیگری رو از دست بدیم. اگه کسی دستش می رسه، صدای ما رو به آیت الله خامنه ای و مکارم و سیستانی و ... برسونه. نمی خوان فتوایی بدن؟ لطفا یه همتی کنین تا یه نامه بنویسیم. من هم در نوشتنش هستم.
شیعه دیگه تنهاس. فقط خدا و حجتشو داره. دست دشمن واسه کی رو بشه؟ واسه مردم غرب؟ یا ایرانی های غافل؟ دیگه بسه. اگه اوضاع اینجوری باشه دیگه دست رو شدن کمکمون نمی کنه. غربی ها می یان واسه ما شمشیر بزنن؟ فقط خودمون هستیم. نباید بزاریم برادرای عراقی امون رو بکشن.
منظورتون فتوای جهاد واجبه؟ Huh
نمیشه به این سادگی این رو گفت... .
فعلا که پاشون به عتبات نرسیده

نکته ی دیگه : خدا رو شکر که دشمنان ما رو از احمق ها قرار داد Smile
توی این شرایط دوست و دشمن رو بشناسید،دست های پشت پرده رو ببینید :
http://www.bbc.co.uk/persian/world/2014/...iraq.shtml
تیتر و واژگان استفاده شده رو دقت بفرمایید :|

دوستان این رو نیگا!!!!!
ایشون توجیه شدن دیگه اوضاع چیه؟!!!
نمیدونم چرا یاد جهاد نکاح میفتم :دی !!!!![تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg]
به نام خدا

به نظر بنده فتنه گران و داعشیها هیچ فرقی با هم ندارند و جفتشان خطرناک هستند برای اسلام ولی نمیدونم چرا انقدر که داعش محکوم میشود, فتنه گران داخلی که از داخل به ما ضربه های سهمگین میزنند محکوم نمیشوند. داعشیها افراطی و فتنه گران داخلی تفریطی میباشند و جفتشان به امید خدا باید نابود شوند. هر سری از این اژدهای دو سر باقی بماند برای اسلام واقعی و شیعیان خطرناک است. به وضعیت داخلی کشور و وضعیت مرزهای کشور دقت کنید همه چیز دستتان میاید. قبل از اینکه با داعشیها بجنگیم باید کشور خود را از عناصر فتنه گر پاک سازیم تا عاقبت سوریه و عراق برای ما تکرار نشود چون در این کشورها هم این فتنه گران بودند که زمینه را برای حمله نهایی داعش آماده کردند. با فتنه گران تسامح نکنید.
فوری/ 4000 نیروی امریکایی برای مبارزه با "داعش" وارد بغداد شدند!!!
داعش هیچوقت نمیتونست بدون خیانت برخی افراد بلند مرتبه تو کشورهای عراق و سوریه همچین جنایاتی راه بندازه

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ...

(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۵)Mahdii313 نوشته است: [ -> ]فوری/ 4000 نیروی امریکایی برای مبارزه با "داعش" وارد بغداد شدند!!!

وقتی چشم برخی ها در عراق به چشم آمریکایی ها باشه همین میشه
لازمه برخی در داخل چشاشون رو باز کنن و ببینن عاقبت اعتماد و همکاری با آمریکا چیه !
(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۵)Mahdii313 نوشته است: [ -> ]فوری/ 4000 نیروی امریکایی برای مبارزه با "داعش" وارد بغداد شدند!!!

باور این حرف خیلی سخته!
(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۱)alisolton نوشته است: [ -> ]باور این حرف خیلی سخته!

به نام خدا

الان واقعا باید به این نکته ایمان آورد که دولت آمریکا, کثیف ترین دولت روی زمین است. موذیانه با کمک عربستان داعش را بوجود آورد آنها را به سمت سوریه گسیل داشت و سپس عراق تا دوباره حضور نظامی خود در عراق را توجیه کند, مطمئن باشید اگر دولت آمریکا از بین برود, دنیا تا حد زیادی روی آرامش خواهد دید. نباید فریب آمریکا را خورد, نقشه های بسیار وحشتناک تری برای کشور ما دارند. هدف نهایی تمام این بازیها, فروپاشی جمهوری اسلامی میباشد. سیاستمداران ما نباید با طناب آمریکا به چاه بروند.
در مورد آمریکا :
  1. داعش کاملا تحت کنترل آمریکا نیست.اما به موقعش توسط آمریکا حمایت میشه.
  2. خداوند گاهی دشمنان رو با خودشون مشغول میکنه.
  3. آمریکا در این ماجرا دیگه واقعا مجبوره بیاد با داعش مقابله کنه!سوریه نیست که بگه اینا مردم بیچاره ن که دارن اعتراض میکنن،این تجاوز آشکار به حریم یک کشوره.
  4. مخالفت آمریکا با داعش در این جریان اخیر،من رو شدیدا یاد مخالفت ابوسفیان با عمر بن خطاب میندازه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
آدرس های مرجع