سلام من پیش دانشگاهی رشته ریاضی هستم. توی دفتر چه انتخاب رشته 92 زده بود که علوم سیاسی هم می تونم برم.
توی سایت هایی مثل گزینه 2 و قلم چی رفتم تا ببینم چه رتبه ای لازم داره اما چیزی نداشت
توی گوگل هم سرچ گشتم چیزی دستم رو نگرفت
گفتم بیام اینجا از شما دو تا سوال بپرسم که شاید اطلاعاتی داشته باشین:
1- رتبه ی قبولی برای رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران و یا شهید بهشتی حداقل چقد باید باشه( منطقه دو هستم، اگه منطقه 1 رو هم می دونید بگید. یه جوری مزنه دستم میاد!)
2- این رشته فکر کنم اصالتش مال علوم انسانیه. بنظرتون چقد بین بچه های انسانی محبوبه( مثلا فکر کنم بین بچه های انسانی حقوق محبوبه.)
خجالت می کشم این سوالا رو بپرسم

آخه ربطی به بیداری اندیشه نداره!
اما شما ها جای برادر من( یا خواهر من)! جای دیگه ای رو سراغ ندارم که بیام و این سوالا رو بپرسم. اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.
سلام
زیاد بین بچه های انسانی محبوب نیست
ولی باید بدونید که وقتی این رشته رو انتخاب میکنید برخلاف اسمش خیلی کم در مورد مسائل روز بررسی میشه بیشتر اندیشه ها و نظریات و تئوریها اندیشمندان غرب و اسلام مدنظر
حوزه فعالیتش بسیار محدود
من خودم منظقه دو بودم با رتبه3000یا دوستان با2000نتوستند دانشگاه تهران یا شهید بهشتی رو انتخاب کنند
حداکثر رتبه که میخواد هزار باید باشه
بازار کارم نداره...............
بیشتر یه رشته فانتزی
وزارت خارجه هم برای این رشته عالیه
من هم دنبال بازار کارش نیستم. خودم یه کاری دارم که می تونم باهاش یه پولی دربیارم
دانشگاه رو واسه کار نمی خوام
به هر حال ممنون
(۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۰۹)bidel نوشته است: [ -> ]من هم دنبال بازار کارش نیستم. خودم یه کاری دارم که می تونم باهاش یه پولی دربیارم
دانشگاه رو واسه کار نمی خوام
به هر حال ممنون
اگه مسئله کار مدنظر نیست رشته بسیار خوبیه
ان شالله قبول شید
موفق باشید
سلام
از
اینجا می تونید رتبه ها رو بفهمید
رشته ای این طوری رو بهتره در دانشگاه امام صادق خوند ..
ولی خوب روند گزینشش خیلی خیلی سخته ...
تا خونتون هم میآیند ... تا 5 سال پیش که این طوری بود ...
یک مدت بر اساس معدل هم می گرفت ...الان رو نمی دانم ... یعنی معدل دیپلم بالای ریاضی براش مثل رتبه خوب کنکور بود
خب برادر شما که برای کار نمیخواهی چرا عمرت را در دانشگاه هدر میدهی؟!
کتابهای مربوطه را بگیر و بخوان خیلی بهتر است
ارتباط با اون استاد و اون فضا رو بیشتر دوست دارم.
بعدش هم مشکل مدرک گرایی هست.
مثلا خواستم در مورد یه چیزی نظر بدم بعدا اونوقت میگن شما؟
من بگم فلانی دیپلمه هستم؟
من هم به رشته ی علوم سیاسی علاقه دارم،شاید هم این رشته رو انتخاب کردم... .
ولی شما اگه به خاطر کار دانشگاه نمیخواید برید،اول میتونین سربازی رو برین.
(۸/اردیبهشت/۹۳ ۸:۵۷)bidel نوشته است: [ -> ]سلام من پیش دانشگاهی رشته ریاضی هستم. توی دفتر چه انتخاب رشته 92 زده بود که علوم سیاسی هم می تونم برم.
توی سایت هایی مثل گزینه 2 و قلم چی رفتم تا ببینم چه رتبه ای لازم داره اما چیزی نداشت
توی گوگل هم سرچ گشتم چیزی دستم رو نگرفت
گفتم بیام اینجا از شما دو تا سوال بپرسم که شاید اطلاعاتی داشته باشین:
1- رتبه ی قبولی برای رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران و یا شهید بهشتی حداقل چقد باید باشه( منطقه دو هستم، اگه منطقه 1 رو هم می دونید بگید. یه جوری مزنه دستم میاد!)
2- این رشته فکر کنم اصالتش مال علوم انسانیه. بنظرتون چقد بین بچه های انسانی محبوبه( مثلا فکر کنم بین بچه های انسانی حقوق محبوبه.)
خجالت می کشم این سوالا رو بپرسم
آخه ربطی به بیداری اندیشه نداره!
اما شما ها جای برادر من( یا خواهر من)! جای دیگه ای رو سراغ ندارم که بیام و این سوالا رو بپرسم. اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.
اگه خواستین من میتونم شماره کسی رو بهتون بدم ایشون میدونن که چه رتبه ای بگیرین و کدوم درسا رو توی کنکور بیشتر بزنین که علوم سیاسی قبول بشین. . .