۴/مرداد/۹۳, ۲۳:۴۸
نقل قول:پس باید برید نرم افزار یا علوم کامپیوتر ..آقا چرا می زنی تو ذوقم؟
طرف سخت افزار هم پیداتون نشود

نرم افزار خیلی دخترونه اس
وقتی رفتم علوم رایانه. برنامه نویسی IC رو هم یاد گرفتم می بینی

نقل قول:پس باید برید نرم افزار یا علوم کامپیوتر ..آقا چرا می زنی تو ذوقم؟
طرف سخت افزار هم پیداتون نشود

نقل قول:آقا چرا می زنی تو ذوقم؟از آن حرف ها بود ها ...نرم افزار دخترونست؟؟
نرم افزار خیلی دخترونه اس
وقتی رفتم علوم رایانه. برنامه نویسی IC رو هم یاد گرفتم می بینی
...الگوریتم
...الگوریتم
...
(۵/مرداد/۹۳ ۱۶:۳۸)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]یه سوال:
فیزیوتراپی بهتره یا علوم آزمایشگاهی؟!
هم از نظر ادامه تحصیل هم بازار کار؟(ترجیحا اولویت با ادامه تحصیل!)
خ رشته ی پردرآمدی هست...(۵/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۴)Mitsonary نوشته است: [ -> ]فیزیوتراپی! و از لحاظ مزاج خ بهتره ( بخصوص انگل شناسی و ... )
خودم شنیدم از یک علوم آزمایشگاهی که آزمایش های مدفوع رو بدون بررسی مستقیم می ندازند تو سطل آشغال! و الکی گزارش رد می کنند که بله انگل ندارید و ...
فیزیوتراپی سرمایه اولیه می خواد ضمنا.خ رشته ی پردرآمدی هست...

(۵/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۸)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]نه خب اصن کار به درآمدش ندارم چون در هر صورت تو هر رشته ای میخوام تا دکترا ادامه بدم

نقل قول:علوم آزمایشگاهیو هم بخاطر رشته هماتولوژی (خون شناسی) ارشدش دوست دارم،نه کار تو آزمایشگاه!
خانم مجنون العباس این رشته رو خوندن،خیلی راهنماییم کردن واقعا مشتاق این رشته شدم
نقل قول:کسی اینجا فیزیوتراپی نخونده؟
(۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۲۱)Ali#59 نوشته است: [ -> ]من هم به رشته ی علوم سیاسی علاقه دارم،شاید هم این رشته رو انتخاب کردم... .
ولی شما اگه به خاطر کار دانشگاه نمیخواید برید،اول میتونین سربازی رو برین.
نقل قول:فیزیوتراپی رشته ی کسل کننده ای هست ، فکر کنم ادامه تحصیل هم نداشته باشه ، دو تا اسفنج می چسبونه به دستت ، و یک تیکه خمیر بازی میده باهاش ور بری.من هم به خاطر پا هام فیزیوتراپی رفتم. اولش یه حوله داغ رو می نداخت رو مچ پام بدجوری آتیش می گرفتم. بعدش هم منو وصل می کرد به برق! از ساواک بدتر بود!
نقل قول:چی بگم والا ، آقایون همه از درس فراری بدنبال کسب درآمد! خانوم ها...اتفاقاً 90 درصد رشته ها اگه تا آخر ادامه داده بشن حتما درآمد خوبی دارن.