نقل قول:من حالم بدهههه...![[تصویر: crying.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/crying.png)
میگن فردا شب جوابا میااااد..![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
شدیییید التماس دعا....
الا بذکر الله تطمئن القلوب
ان شاء الله نتیجه همون طوری بشه که دوست داشتید و فکرشو می کردید
سلام به كنكوري هاي عزيز

اقا ما هم رشته ي فيزيك مي خونيم
كمك خواستين در خدمتيم

سلام بر دوستان
منم عمران خوندم اگه سئوالی بود در خدمتم
(۹/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۶)S.A.M نوشته است: [ -> ]اگه قابل باشم....
سرباز امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قابل نباشه آخه؟!
(۹/مرداد/۹۳ ۲۲:۱۵)Gryffen نوشته است: [ -> ]سلام به كنكوري هاي عزيز 

اقا ما هم رشته ي فيزيك مي خونيم
كمك خواستين در خدمتيم
وااااااااای فیزییییک

خوش بحالتون، من عاشق فیزیکم

ولی خب رشتم تجربی بود!

البته میخوام فیزیوتراپی بخونم (انشااله اگه خدابخواد) که ارشدش برم رشته فیزیک پزشکی!
سایت سازمان سنجش دفترچه راهنمای انتخاب رشته رو گذاشته
بگیرین دوستان کنکوری

سلام
میخواستم بدونم کسی راجع به رشته های شناور، آمارقبولی ، و تاریخ این آزمونا اطلاعاتی داره؟
اینکه کنکورش چند روز با کنکور اصلی فاصله داره ؟
هرچی تو اینترنت سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد....
ممنون میشم کمکم کنید...
این پست خیلی هم به بیداری اندیشه مربوطه
از ناظرا خواهش میکنم فعلا ادغام نکنید. لطفا

سلام
اگر منظورتون رشته های شناور در کنکور ارشد هست که در دفترچه سازمان سنجش مشخص شده .
تاریخ امتحانش در همون مدت زمان چند روزه ای هست که کنکورهای ارشد برگزار میشه که اون رو هم موقع کارت دادن اعلام میکنند. ساعت امتحانات و ترتیبش عموما در همه سالها ثابت هست
مثلا زمان ما ،کنکور مکانیک صبح بود و هوافضا که شناور هست،اگر اشتباه نکنم بعد از ظهر همون روز بود.
بله منظورم ارشد هس.اگه اینجوری باشه ک خیلی بده.من شنیدم کنکور ابزار دقیق صبح برقه...اینجوری ک خیلی بده...
تو دفترچه فقط اسم رشته هارو زده.روز امتحانش برام مهم هس و اینکه کدوم رشته شناور پذیرش زیادی داره مخصوصا واسه برقیا
در مورد برق اطلاع زیادی ندارم
من دفترچه 91 رو که نگاه کردم ، توی جدول رشته ها ، زیر کد رشته بعضی ها * زده بود ،فکر میکنم اونها شناور باشند ؛قاعدتا در دفترچه توضیح داده شده.
زمان امتحانات تا جایی که من اطلاع دارم ثابت بوده، بحثی که هست خوب یا بدش هم برای خیلی ها یکسان هست مگر اینکه اون رشته رشته اصلیشون باشه .. اما کلی نیست، حداقل دوستان خودم که دو رشته مکانیک و هوا و فضا رو داده بودند ، غالبا رتبه های خیلی خوبی در هوا و فضا کسب کرده بودند در حدی که منم پشیمون شدم که چرا هوا فضا ندادم حداقل یک تک رقمی برای خودم کسب میکردم، کلاس میذاشتم باهاش