نقل قول:اگه بازار کار رو شرکت ها و اداره جات و سفارشات انجام پروژه(که توش نوآوری خاصی نیست. مثل سوار کردن سیستم های خاص) باشه. تصور من و چیزی که نتیجه گرفتم که سخت افزار خیلی بیشتر فرصت شغلی توش هست
رشته سخت افزار هیچ ربطی به جمع کردن سیستم و این ها ندارد ...
این تصور خیلی سطحی است که در جامعه وجود دارد ...
کاری سخت افزاری دو شاخه ی کلی دارد ... مهم ترینش طراحی IC و ریزپردازنده و برنامه نویسی آنهاست ...
یکی دیگرش که خیلی سطحی بهش پرداخته می شود پیکره بندی شبکه های کامپیوتری است ... ولی تو حوزه سخت افزار است
جمع کردن سیستم و این ها برای تعمیر کارهاست و یک کار تجربیه ....
یک مهندس سخت افزار اصلا تو دانشگاه جمع کردن سیستم یاد نمیگیرد ...
نقل قول:سیستم عامل هم تونستم یه کوچولو توی دبیان کار کنم. به شکلی که فکر کنم راهم باز باشه بیشتر بدونم
ذخیره نمی دونم منظورتون چیه اما اگه کار با فایله که هیچی(فکر نکنم منظورتون این باشه) اما اگه ذخیره اطلاعات توی مداره که یه هفته هست دنبالشم و هنوز منبع خوبی برای یادگیری پیدا نکردم
ببین دوست گرامی تصوراتتون کامل نیست ...
سیستم عامل یک درس پایه است در مورد اینکه سیستم عامل چطور کار می کند
پایگاه داده در مورد شیوه مهندسی و علمی طراحی پایگاه داده است ....
ذخیره و بازیابی هم یک درس نرم افزاری است که بعد پایگاه داده می خونید و ربطی به مدار ندارد
نقل قول:اما اگه برم سخت افزار چیزایی یاد می گیرم که نمی شه تو خونه یاد گرفت. خیلی مضحک به قضیه نگاه کنم می گم که مگه می شه تو خونه هویه دست بگیریم؟
ببین دوست من سخت افزار این نیست که هویه دست بگیری ...هویه دست گرفتن آخرشه و ساده ترین کارش
تو سخت افزار شما باید مفاهیم پایه ای معماری کامپیوتر و طراحی پردازنده رو یاد بگیرید
بتونید یک ریزپردازنده خیلی ساده رو طراحی کنید ... بعدش برنامه نویسیش کنید
نقل قول:من از بین گرایشات مهندسی کامپیوتر به رمزنگاری و معماری رایانه علاقه بیشتری دارم.
رمز نگاری گرایش خوبی است .... جای کار دارد ولی جای کارش خاص است و هر جایی آنرا نمی خواهند ....
باید ریاضیتون قوی باشد ... این طور نیست که هر جایی این گرایش رو نیاز داشته باشند ...
معماری رایانه هم باید تصورتون رو اصلاح و کامل کنید
این چیزی که شما الان فکر می کنید ازش اصلا آن چیزی نیست که در واقع هست
معماری کامپیوتر گرایشی است که تو ارشد کامل می شود
آن هم بازار کارش کم کم دارد زیاد می شود ... خیلی نیست ...
ولی هر قدر شرکت های تولید سخت افزار زیادتر بشوند بازار کارش بهتر می شود
الان خواهان دارد ...ولی کارش هم پوشانی زیادی دارد با الکترونیک و رغیب آماده و قوی زیاد دارد
موفق باشید