تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سوالاتی پیرامون رشته های دانشگاهی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
کلا یه پروژه 15روزه دارم کا می خوام اجراش کنم.
یه مشاور هم هست که گفته موقع انتخاب رشته بریم پیشش. باید باهاش هماهنگ کنم تا پشتمو خالی نکنه.
نقل قول:جوری که خبر دارم واحد های شاخی مثل مدار منطقی و مبحث ساختمان داده دارن.
من از بحث های نظیر ساختمان داده خوشم می یاد. اما نه به حدی که دیگه برم ردیف جلو بشینم.
این ها اصلا واحد های مهمش نیستند
این ها دروس مشترک هستند که تو نرم افزار هم هستند و درس های نسبتا ساده ای هستند
ساختمان داده درسی است که روحش نرم افزاریه ....
منطقی هم یک درس خیلی پایه ای است در کامپپویتر
درسهای مهم سخت افزار مدار الکترونیکی و زبان ماشین و الکترونیک دیجیتال و ریزپردازنده و vlsi و شبکه است ...
این ها درس های مهمش است
درس های خیلی ساده ای هم نیستند ...
دوست گرامی در مورد رشته ها خوب تحقیق کنید ...
در مورد اینکه بازار کارش چیه ...
نقل قول:این ها اصلا واحد های مهمش نیستند
این ها دروس مشترک هستند که تو نرم افزار هم هستند و درس های نسبتا ساده ای هستند
ساختمان داده درسی است که روحش نرم افزاریه ....
منطقی هم یک درس خیلی پایه ای است در کامپپویتر
درسهای مهم سخت افزار مدار الکترونیکی و زبان ماشین و الکترونیک دیجیتال و ریزپردازنده و vlsi و شبکه است ...
این ها درس های مهمش است
درس های خیلی ساده ای هم نیستند ...
دوست گرامی در مورد رشته ها خوب تحقیق کنید ...
در مورد اینکه بازار کارش چیه ...
من از این دو تا مبحث خیلی خوشم می یومد واسه همین دنبالش رو گرفتم. بحث شاخ بودنش رو از چند نفر فقط دنبال کردم که ظاهراً کم بوده.
اما خداییش اگه به دل خودم باشه علوم رایانه رو انتخاب می کنم ولی از همین بازارکار می ترسم. فکر می کنم اگه برم سخت افزار بازار کار بهتری داره.
همون دوستی که سه سال باهاش نشست و بردار داشتم سخت افزار خوند. بعدش به جای رسیده بود که نرم افزار کرک شده توی کامپیوترش نبود. توی 21 سالگی یه آر دی زیر پاش رفت.
در مورد بازارکار هم که شما هم می دونین شرایط سخت افزار بهتر از نرم افزاره و از اونطرف بازار اینا از علوم رایانه بهتره.
موندم بین علاقه ام و بازارکار چی رو انتخاب کنم.
نقل قول:من از این دو تا مبحث خیلی خوشم می یومد واسه همین دنبالش رو گرفتم
این ها خیلی درسهای ساده و پایه ای هستند .... این ها الفبا هستند .... با دوست داشتنشون دقیق نمی شود گفت چه گرایش مورد علاقه شماست ...
منطقی پایه سخت است و ساختمان داده پایه ی نرم
نقل قول:همون دوستی که سه سال باهاش نشست و بردار داشتم سخت افزار خوند. بعدش به جای رسیده بود که نرم افزار کرک شده توی کامپیوترش نبود. توی 21 سالگی یه آر دی زیر پاش رفت.
در مورد بازارکار هم که شما هم می دونین شرایط سخت افزار بهتر از نرم افزاره و از اونطرف بازار اینا از علوم رایانه بهتره.
موندم بین علاقه ام و بازارکار چی رو انتخاب کنم.
خیر ...این طور نیست ...بازار کار نرم افزار خیلی بهتر است از سخت افزار ... خصوصا توی ایران ...
ولی سخت افزاری ممکن است دید کامل تری داشته باشد به مهندسی کامپیوتر تا نرم افزار
چون درسهای اختصاصی سخت افزار سخت تر هستند و نرمی ها کمتر می آیند و بر میدارند آنها را به صورت اختیاری
ولی درس های اختصاصی نرم افزار مثل پایگاه داده و سیستم عامل و ذخیره و بازیابی و هوش و ... رو سخت افزاری ها بر میدارند و خوش فرم تر هستند ...
ببینید بازار کار سخت افزار چیه از نظر شما؟
یک سخت افزاری از دانشگاه در می آید کار در رابطه با شغلش چی هست؟
این رو می دونید؟
نقل قول:یک سخت افزاری از دانشگاه در می آید کار در رابطه با شغلش چی هست؟
این رو می دونید؟
من بازار کار رو از بازار خلاقیت جدا می کنم. یعنی مثلا اینکه شما واسه خودت یه طرحی رو شروع کنی و پول در بیاری رو جزو بازار کار نمی دونم(اینجوری راحت تر میشه حساب کرد)
اگه بازار کار رو شرکت ها و اداره جات و سفارشات انجام پروژه(که توش نوآوری خاصی نیست. مثل سوار کردن سیستم های خاص) باشه. تصور من و چیزی که نتیجه گرفتم که سخت افزار خیلی بیشتر فرصت شغلی توش هست(نسبت به نرم افزار)
اگه به نرم افزار باشه که می شه توی خونه هم خوندش.
همین پایگاه داده رو همه مدلش رو بلدم از اوراسل گرفته تا SQL
سیستم عامل هم تونستم یه کوچولو توی دبیان کار کنم. به شکلی که فکر کنم راهم باز باشه بیشتر بدونم
ذخیره نمی دونم منظورتون چیه اما اگه کار با فایله که هیچی(فکر نکنم منظورتون این باشه) اما اگه ذخیره اطلاعات توی مداره که یه هفته هست دنبالشم و هنوز منبع خوبی برای یادگیری پیدا نکردم.
هوش هم خیلی به الگوریتم های متقارن نزدیکه(که این نوع الگوریتم نویسی به روش های رمزنگاری نزدیک تره) و اولین الگوریتم هایی که نوشتم متقارن بودن.(با اینکه اصالت هوش توی الگوریتم متقارن نیست)
اما اگه برم سخت افزار چیزایی یاد می گیرم که نمی شه تو خونه یاد گرفت. خیلی مضحک به قضیه نگاه کنم می گم که مگه می شه تو خونه هویه دست بگیریم؟
من از بین گرایشات مهندسی کامپیوتر به رمزنگاری و معماری رایانه علاقه بیشتری دارم. دقیقا واسه اینا بازارکار هست؟
نقل قول:اگه بازار کار رو شرکت ها و اداره جات و سفارشات انجام پروژه(که توش نوآوری خاصی نیست. مثل سوار کردن سیستم های خاص) باشه. تصور من و چیزی که نتیجه گرفتم که سخت افزار خیلی بیشتر فرصت شغلی توش هست
رشته سخت افزار هیچ ربطی به جمع کردن سیستم و این ها ندارد ...
این تصور خیلی سطحی است که در جامعه وجود دارد ...
کاری سخت افزاری دو شاخه ی کلی دارد ... مهم ترینش طراحی IC و ریزپردازنده و برنامه نویسی آنهاست ...
یکی دیگرش که خیلی سطحی بهش پرداخته می شود پیکره بندی شبکه های کامپیوتری است ... ولی تو حوزه سخت افزار است
جمع کردن سیستم و این ها برای تعمیر کارهاست و یک کار تجربیه ....
یک مهندس سخت افزار اصلا تو دانشگاه جمع کردن سیستم یاد نمیگیرد ...
نقل قول:سیستم عامل هم تونستم یه کوچولو توی دبیان کار کنم. به شکلی که فکر کنم راهم باز باشه بیشتر بدونم
ذخیره نمی دونم منظورتون چیه اما اگه کار با فایله که هیچی(فکر نکنم منظورتون این باشه) اما اگه ذخیره اطلاعات توی مداره که یه هفته هست دنبالشم و هنوز منبع خوبی برای یادگیری پیدا نکردم
ببین دوست گرامی تصوراتتون کامل نیست ...
سیستم عامل یک درس پایه است در مورد اینکه سیستم عامل چطور کار می کند
پایگاه داده در مورد شیوه مهندسی و علمی طراحی پایگاه داده است ....
ذخیره و بازیابی هم یک درس نرم افزاری است که بعد پایگاه داده می خونید و ربطی به مدار ندارد

نقل قول:اما اگه برم سخت افزار چیزایی یاد می گیرم که نمی شه تو خونه یاد گرفت. خیلی مضحک به قضیه نگاه کنم می گم که مگه می شه تو خونه هویه دست بگیریم؟
ببین دوست من سخت افزار این نیست که هویه دست بگیری ...هویه دست گرفتن آخرشه و ساده ترین کارش
تو سخت افزار شما باید مفاهیم پایه ای معماری کامپیوتر و طراحی پردازنده رو یاد بگیرید
بتونید یک ریزپردازنده خیلی ساده رو طراحی کنید ... بعدش برنامه نویسیش کنید

نقل قول:من از بین گرایشات مهندسی کامپیوتر به رمزنگاری و معماری رایانه علاقه بیشتری دارم.
رمز نگاری گرایش خوبی است .... جای کار دارد ولی جای کارش خاص است و هر جایی آنرا نمی خواهند ....
باید ریاضیتون قوی باشد ... این طور نیست که هر جایی این گرایش رو نیاز داشته باشند ...
معماری رایانه هم باید تصورتون رو اصلاح و کامل کنید
این چیزی که شما الان فکر می کنید ازش اصلا آن چیزی نیست که در واقع هست
معماری کامپیوتر گرایشی است که تو ارشد کامل می شود
آن هم بازار کارش کم کم دارد زیاد می شود ... خیلی نیست ...
ولی هر قدر شرکت های تولید سخت افزار زیادتر بشوند بازار کارش بهتر می شود
الان خواهان دارد ...ولی کارش هم پوشانی زیادی دارد با الکترونیک و رغیب آماده و قوی زیاد دارد
موفق باشید
نقل قول:کاری سخت افزاری دو شاخه ی کلی دارد ... مهم ترینش طراحی IC و ریزپردازنده و برنامه نویسی آنهاست ...
تقریبا سه هفته است که احساس نیاز کردم یه دستگاهی شبیه به یه ماشین حساب ساده بسازم. وارد بحث برنامه نویسی IC شدم و برام جالب بود و کمی جلو که رفتم احساس کردم بهش علاقه دارم اما دقیقا تو یه نقطه دچار مشکلات عمیق و پایه ای شدم و همه چی متوقف شد و گفتم تو دانشگاه ادامه می دم.
پس بهتره برم همون علوم رایانه!
بالاخره فکر نکنم دیدم نسبت به الگوریتم نویسی خراب باشه
نقل قول:یک مهندس سخت افزار اصلا تو دانشگاه جمع کردن سیستم یاد نمیگیرد ...
منظور جمع کردن سیستم نبود. منظورم مثلا این بود که می خوان سیستم امنیتی برای جایی بگذارن، نیازمند یه الگوریتم Debug هستش که به برنامه نویس باید اون الگوریتم رو طراحی کنه و روی سرور دستگاه سوار کنه. حالا کاربردش فقط اینجا نیست. همین اینترنت مدارس که می خوان تامین کنن باید سیستم ها رو روی یه تقسیم کننده سوار کنن که بازم کار یه الگوریتمر هستن.
نقل قول:ببین دوست گرامی تصوراتتون کامل نیست ...
سیستم عامل یک درس پایه است در مورد اینکه سیستم عامل چطور کار می کند
پایگاه داده در مورد شیوه مهندسی و علمی طراحی پایگاه داده است ....
ذخیره و بازیابی هم یک درس نرم افزاری است که بعد پایگاه داده می خونید و ربطی به مدار ندارد
اینا رو هم نمی شه تو خونه یادگرفت؟
نقل قول:رمز نگاری گرایش خوبی است .... جای کار دارد ولی جای کارش خاص است و هر جایی آنرا نمی خواهند ....
باید ریاضیتون قوی باشد ... این طور نیست که هر جایی این گرایش رو نیاز داشته باشند ...
معماری رایانه هم باید تصورتون رو اصلاح و کامل کنید
این چیزی که شما الان فکر می کنید ازش اصلا آن چیزی نیست که در واقع هست
معماری کامپیوتر گرایشی است که تو ارشد کامل می شود
آن هم بازار کارش کم کم دارد زیاد می شود ... خیلی نیست ...
ولی هر قدر شرکت های تولید سخت افزار زیادتر بشوند بازار کارش بهتر می شود
الان خواهان دارد ...ولی کارش هم پوشانی زیادی دارد با الکترونیک و رغیب آماده و قوی زیاد دارد
موفق باشید
نمی دونم چطور بگم.
من تو این مدت خیلی زبان ها رو یادگرفتم و روی اونها مانور دادم. اگه برم دانشگاه و چیزی بشنفم که قبلاً می دونستم دیوونه می شم. مخصوصاً اگه چندین ترم این روال باشه.
از طرفی بیشتر سمت زبان هایی متمایل شدم که روش بیشتر میشه مانور الگوریتم نویسی دادم. واسه همین از مباحث مهمش جا موندم.
در کل دنبال یه رشته ای با این مشخصات می گردم که وقتی به انتهاش رسیدم(منظورم مدرک آخرش نیست. بلکه مثلا هدفش این باشه):
1- بیشتر واحد هایی که گذرونده باشم به صورت مستقیم به الگوریتم نویسی و تکنیک هاش مربوط باشه.
2- بتونم دستگاه های ساده الترونیکی مثل یه ماشین حساب(حداقلش) رو طراحی کنم. چون همین الآن دارم بهش احساس نیاز می کنم.
بهتره برم سراغ علوم رایانه؟ مگه نه؟
نقل قول:منظور جمع کردن سیستم نبود. منظورم مثلا این بود که می خوان سیستم امنیتی برای جایی بگذارن، نیازمند یه الگوریتم Debug هستش که به برنامه نویس باید اون الگوریتم رو طراحی کنه و روی سرور دستگاه سوار کنه. حالا کاربردش فقط اینجا نیست. همین اینترنت مدارس که می خوان تامین کنن باید سیستم ها رو روی یه تقسیم کننده سوار کنن که بازم کار یه الگوریتمر هستن.
می شود تعریف کنید الگوریتمر چی هست؟؟
اصلا شما الگوریتم رو چی می دانید؟؟

نقل قول:تقریبا سه هفته است که احساس نیاز کردم یه دستگاهی شبیه به یه ماشین حساب ساده بسازم. وارد بحث برنامه نویسی IC شدم و برام جالب بود و کمی جلو که رفتم احساس کردم بهش علاقه دارم اما دقیقا تو یه نقطه دچار مشکلات عمیق و پایه ای شدم و همه چی متوقف شد و گفتم تو دانشگاه ادامه می دم.
ببین دوست من طراحی ic چیزی نیست که شما تو سه هفته حتی مقدماتش را یاد بگیرید ...
می شود همان مشکلات پایه ای ...
آدم کار بلد هم کنارتون نباشد کلا می روید بیراهه می روید و اصلا ذهنیتتون خراب می شود

نقل قول:اینا رو هم نمی شه تو خونه یادگرفت؟
بستگی دارد ....
باید یک آدم حرفه ای در کنارتون باشد و دائم راهنماییتون کند
به خودتون و آن فرد بستگی دارد ...
کار نشد ندارد ولی ساده نیست

نقل قول:من تو این مدت خیلی زبان ها رو یادگرفتم و روی اونها مانور دادم. اگه برم دانشگاه و چیزی بشنفم که قبلاً می دونستم دیوونه می شم. مخصوصاً اگه چندین ترم این روال باشه.
از طرفی بیشتر سمت زبان هایی متمایل شدم که روش بیشتر میشه مانور الگوریتم نویسی دادم. واسه همین از مباحث مهمش جا موندم.
در کل دنبال یه رشته ای با این مشخصات می گردم که وقتی به انتهاش رسیدم(منظورم مدرک آخرش نیست. بلکه مثلا هدفش این باشه):
1- بیشتر واحد هایی که گذرونده باشم به صورت مستقیم به الگوریتم نویسی و تکنیک هاش مربوط باشه.
2- بتونم دستگاه های ساده الترونیکی مثل یه ماشین حساب(حداقلش) رو طراحی کنم. چون همین الآن دارم بهش احساس نیاز می کنم.
بهتره برم سراغ علوم رایانه؟
خیر ...
علوم رایانه اصلا نزدیک Ic هم نمی شود و شما هیچ دیدی نسبت به آن نخواهید داشت ...الکترونیکش صفر است ...
ببین دوست من الگوریتم نویسی من نمیدونم شما چه تصوری ازش دارد .........
ولی کل کامپیوتر الگوریتم و فلوچارت است
چه تو سخت و چه تو نرم
الگوریتم یک وسیله است
یک آچار است
هدف نیست
باید ببینید می خواهید چه کار کنید ...
چیز خیلی پیچیده ای هم نیست ... با خود فرد است ...پایه هاش رو یاد بگیرید دیگه بقیش با خودتونه ...
تو همه جا هست ... به عنوان یک ابزار ...
نقل قول:می شود تعریف کنید الگوریتمر چی هست؟؟
اصلا شما الگوریتم رو چی می دانید؟؟
تعریف من همونی هست که تو این ارسالتون گفتین. من نمی دونم چطور بگم. من الگوریتم رو به خاطر کاربردش دوست ندارم. بلکه به خاطر خودش دوست دارم. کلا:
از حل کردن سوالات ACM خوشم می یاد.
دنبال این هستم که تکنیک های مختلف توی پیاده کردن فرمول های مختلف ریاضی رو یاد بگیرم.
از رمزنگاری خوشم می یاد. هر چندی وقت می زارم تا یه الگوریتم رمزنگاری تهیه کنم. مثلا هفته ای چهار پنج ساعت می شینم و کاملترش می کنم.
و ...
کلاً الگوریتم رو تو اینا می بینم ولی می دونم بیشتر از این کاربرد دار(اینا پایه هاش هستن)
نقل قول:خیر ...
علوم رایانه اصلا نزدیک Ic هم نمی شود و شما هیچ دیدی نسبت به آن نخواهید داشت ...الکترونیکش صفر است ...
ببین دوست من الگوریتم نویسی من نمیدونم شما چه تصوری ازش دارد .........
ولی کل کامپیوتر الگوریتم و فلوچارت است
چه تو سخت و چه تو نرم
الگوریتم یک وسیله است
نمی شه توی علوم رایانه درس بخونم و واحد های مربوط به این مبحث رو هم بردارم؟
یا اصلاً کلاس هایی باشه(خارج از دانشگاه) که این چیز ها رو درس بدن؟
نقل قول: یا اصلاً کلاس هایی باشه(خارج از دانشگاه) که این چیز ها رو درس بدن؟
کلاس تو تهران هست ...دوره هایی هست تو شریف و امیر کبیر به نظرم
فیلم آموزشیش هم هست
ولی سوال براتون پیش می آید
باید کنار یک نفر دیگر باشید با هم برید جلو ...

نقل قول:نمی شه توی علوم رایانه درس بخونم و واحد های مربوط به این مبحث رو هم بردارم؟
علوم رایانه اغلب دانشکدش جداست و تو دانشکده ی علوم است و نه مهندسی
گروه هاشون متفاوت است
خیلی خیلی بعیده اجازه بدهند ...
ولی غیر ممکن نیست
به استاد راهنما و دانشگاه ها و رئیس گروه ربط دارد

نقل قول:از حل کردن سوالات ACM خوشم می یاد.
دنبال این هستم که تکنیک های مختلف توی پیاده کردن فرمول های مختلف ریاضی رو یاد بگیرم.
از رمزنگاری خوشم می یاد. هر چندی وقت می زارم تا یه الگوریتم رمزنگاری تهیه کنم. مثلا هفته ای چهار پنج ساعت می شینم و کاملترش می کنم.
و ...
کلاً الگوریتم رو تو اینا می بینم ولی می دونم بیشتر از این کاربرد دار(اینا پایه هاش هستن)
پس باید برید نرم افزار یا علوم کامپیوتر ..
طرف سخت افزار هم پیداتون نشود
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع