دوستان٬ کسی نظری راجع به این بازی نداره؟؟؟؟!
شاید بتونم به گوش سازنده هاش برسونما!

این بازی عین قارچ خوری میمونه که کیفیت تصویرش بالاتره

به نظرم از رو تعصب به کالای ایرانی ممکنه کسی بازی کنه
ولی اخه بچه این چیزا نمیفهمه که وقتی GTA , call of duty ,prince of Persia ,... هست خب معلومه میره اونارو بازی میکنه . مصداق حاضرش من ، از ۱۴ سالگی شروع کردم با مکس پین همه این بازیارو تا ته رفتم بعد از GTA iv ترک کردم
ایران پیشرفت خوبی داشته ولی تو این زمینه باید بهترین بود تا جنستو بخرن .
(۲۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۲)Arash.j نوشته است: [ -> ]این بازی عین قارچ خوری میمونه که کیفیت تصویرش بالاتره
به نظرم از رو تعصب به کالای ایرانی ممکنه کسی بازی کنه
ولی اخه بچه این چیزا نمیفهمه که وقتی GTA , call of duty ,prince of Persia ,... هست خب معلومه میره اونارو بازی میکنه . مصداق حاضرش من ، از ۱۴ سالگی شروع کردم با مکس پین همه این بازیارو تا ته رفتم بعد از GTA iv ترک کردم
ایران پیشرفت خوبی داشته ولی تو این زمینه باید بهترین بود تا جنستو بخرن .
این بازی که هنوز منتشر نشده به طور کامل
شما مگه بازی کردید؟!
بازی های ایرانی خوبن ولی داستان درست حسابی ندارن .
موضوع رو خوب نمی پزن.
یه داستان و موضوع خوب می تونه ضعف های دیگه بازی مثل گرافیک رو بپوشونه .
نقل قول:بازی های ایرانی خوبن ولی داستان درست حسابی ندارن .
موضوع رو خوب نمی پزن.
یه داستان و موضوع خوب می تونه ضعف های دیگه بازی مثل گرافیک رو بپوشونه .
دقیقا یه داستان خوب می تونه ضعف کیفی داستان رو بپوشونه.
من بازی رو واسه داستانش انجام می دم.
مثلا اپیزود های Walking dead رو با اینکه گیم پلی خوب داشت نرفتم چون داستان نداشت.
اما Call Of Duty های بلک آپ و مدرن خوب بودن و من بازی کردم.
مثال زیاده مثلا دلیل اینکه Wacth Dogs از GTA vi خیلی محبوب تره. با اینکه Rock Star جان کنده سرش
اول باید به فکر داستان بود. واگرنه که برای بقیه باید سر کیسه رو شل کرد. از طرفی برای رقابت جهانی به تجهیزات میلیاردی نیازه. نه یه لپ تاپ ساده!
بازی سازی با یه گروه ساده امکان پذیر نیس. باید یه سرمایه ی 100 میلیونی داشت تا خسابی ترکوند!
بله. مثلا assassins creed تمام سریش از بازی یک تا AC Unity که داره میاد ، سر یه موضوع داستان رو اونقدر قشنگ کش میدن ، و گیم پلی خلاقانه هم بهش اضافه میکنن که هنوزم که هنوزه ، اگه بازی جدید بده بیرون همه میرن میخرن.
والله ما در مورد این بازی حرف نزدیم. کلی صحبت کردیم.
گرافیک بازی یه سبک نوین داره( از عکساش فهمیدم ) که اولین بار در بازی jumper و dark استفاده شد. طرفدارای خاص خودشو داره( تو رده های سنی معقول ) پس نمی شه به گرافیک ایراد گرفت.
تصور می کنم از نظر داستانی محتوانیی کودکانه داشته باشه( به خاطر کاراکترش ) پس یه روانشناس باید نظر بده.
از نظر گیم پلی نمی شه چیزی گفت چون گیم پلی در بازی های خطی تعریف نشده است( از روی عکس گفتم )
اما بگم که قدم خوبی بود. ولی مشکل از برادر شما یا تیم نیست. مشکل از بودجه است. ما این بازی رو با assassin مقایسه نمی کنیم. چون نیم ساعت طول میکشه کریدزش تموم شه! بودجه هنگفت داره. ای کاش یه میلیاردری پیدا میشد پولشو صرف همچین زمینه هایی می کرد. مثلا از فانتزی هایی من اینه که پولدار شدم یه تیم تشکیل بدم بازی دفاع مقدس در حد لالیگا بسازم!
اما کو پول!
به عنوان یه معتاد باید عرض کنم که ارزش بازی داره به عنوان یه بازی ایرانی
گیم پلی خوبی به نظر میرسه داره
این مدل بازی ها نیاز به گرافیک ندارند ! بهشون میگن گیم RPG و بیشتر فانتزی هستن مثل Warcraft dota 1&2 یا leauge of legend
این بازی ها گرافیک ندارن ولی گیم پلی جذابی دارند. طرفدارای بیشتری هم دارند