|
دعوت به قرائت چهل روز زیارت عاشورا برای مجرّدان تالار
|
|
۲۲:۱۶, ۶/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۷:۱۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
«وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا» سلام و عرض ادب! هرچند فکر میکنم عنوان موضوع،گویای محتوای آن است،اما توضیحی مختصر عرض میکنم؛ با توجّه به اینکه بسیاری از دوستان طبق تجربه خاصیّت قرائت چهل روزهی زیارت عاشورا را برای تأهل مجرّب دانستهاند و با توجّه به رشد موضوعات ازدواج و دغدغه بودن این موضوع برای بسیاری از کاربران عزیز در این تالار، اولّین و شاید تنها کاری که از دست همهی ما برمی آید،دعا برای گشایش در امر ازدواج این عزیزان است.. به همین دلیل،به صورت دسته جمعی،از اولّین روز ماه مبارک رمضان،به مدّت چهــــل روز،باهم زیارت عاشورا به نیّت گشایش در امر ازدواج این عزیزان قرائت خواهیم کرد. اگر هم بتوانید اسم ببرید که عالیست.. برای آقایان وخانمهای بزرگوار مجرّدی که قصد ازدواج دارند. هرکسی که مایل به شرکت در این طرح است،با ذکر صلواتی در ذیل همین تاپیک اعلام امادگی کند لطفاً.. افوّض امری الی الله.. |
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۹, ۱۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز ، ده و نیم هم که گذشت...ان شالله قبول باشه
ان شالله که به واسطه قبولی دعای شما ، دعای ما هم استجابت بشه ![]() فکر کنم به سلامتی ، چله ی بعضی ها به سر رسید . اما برای من 5-6 روز مونده هنوز پیشنهادم اینه که در صورت امکان ، این زیارت عاشورا های روزانه ، بعد از چله هم ادامه پیدا کنه . حتی اگه شده چند روز در میون حداقلش اینه که یه ثواب درست و حسابی به جیب میزنیم
|
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۱۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
کاش برای تاپیک های این چنینی پیام دعوت فرستاده بشه.
منم دوست داشتم توی این ختم دسته جمعی شرکت کنم ولی چهل روز دیر رسیدم.... ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۱۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۳ ۲۳:۰۳)نرگس مهدوی نوشته است: کاش برای تاپیک های این چنینی پیام دعوت فرستاده بشه. خب مشکلی وجود نداره ، شما میتونید چله تون رو از همین امروز شروع کنید این دوره هم فقط برای این بود که دور همی یه حرکت خوب انجام بدیم. حتما که نیاز نیست چله ها گروهی باشه
|
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۱۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۳ ۲۳:۱۶ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
|
۱:۵۹, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خواهرا و برادرای گرامی انشاالله که قبول باشه و به زودی همه ی مجردهای عزیزمون بیان و و ما رو از استجابت دعامون با خبر کنن انشاالله اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۳:۴۶, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
از همه عزیزانی که پیشنهاد حقیر رو لبیک گفتن و امروز رو همزمان به قرائت زیارت عاشورا پرداختن کمال تشکر رو دارم ...
امروز باحال و صفاترین عاشورایی بود که تو این چهل روز خوندم و معنی انرژی در کارهای گروهی رو فهمیدم .... دلم تا مدتها بعد از تلاوت هوای گریه داشت ... ان شااله که چن روز دیگه ... دوستان دعا کنن لطفا ... مراقب باشید .... خیلی وقتها دعاهای مستجاب شده ما بخاطر گناهانمون رد میشه ... مراقب باشیم ... که چهل روز رویایی داشتیم .... التماس دعای فت و فراوون |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
خب دوستااااااااااااااااان مجرد و عزب خــــــــــــــــودم ![]() از هیچکس هیچ خبـــــــــــــــری نـــــیــــــســـــتـــــــ !! ![]() خب کم کم دور دوم چـــــــلـــــــــه رو باید شروع کنیم مث اینکه حالا حالاها باید دور هم جمع بشیم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
دور اول تموم شد من هرچی منتظر موندم هیچی نشد! بابا از ته دل دعا کنید! چرا من هنوز مجردی آخه! چزا مسءولین رسیدگی نمیکنن، یکی جوابگو نیست!
|
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
|
سلام
(۲۳/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۰)soora نوشته است: دور اول تموم شد من هرچی منتظر موندم هیچی نشد! بابا از ته دل دعا کنید! چرا من هنوز مجردی آخه! چزا مسءولین رسیدگی نمیکنن، یکی جوابگو نیست! (۲۳/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۲)ساجد نوشته است: بسمه تعالی دوستان محترم و محترمه ، نگران نباشید ، گاهی باید خودتون دست بکار بشید و فقط چشم به راه نمانید و بجز دعا و نذرو نیاز خودتون استین بالا بزنید/ بسم الله الرحمن الرحیم وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ / بقره 155 وَمَا لَنَا أَلاَّ نَتَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَى مَا آذَيْتُمُونَا وَعَلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ / ابراهیم 12 توکلتون رو از دست ندین و صبر پیشه کنین إِنَّ مَوْعِدَهُمُ الصُّبْحُ أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ - هود 81
|
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
|
پس قبل از شروع دور دوم ...خودمون رو به صبر و رعایت تقوای الهی دعوت میکنم ...
و دوباره متذکر میشم که گناه دعاهای مستجاب شده رو ب تاخیر میاندازه ... شاید دعای داشتن همسر خوب و مون و .. ب اجابت رسیده و فقط زمانش هنوز نرسیده ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قراری برای قرائت سوره ی یاران امام زمان در شبهای جمعه | علی 110 | 576 | 164,667 |
۳/آذر/۹۶ ۲:۱۱ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,993 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,466 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| <<<ختم زیارت عاشورا در40روز>>> | رهگذر. | 169 | 41,463 |
۲۳/تیر/۹۳ ۱۲:۳۵ آخرین ارسال: رهگذر. |
|