کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعوت به قرائت چهل روز زیارت عاشورا برای مجرّدان تالار
۲۲:۱۶, ۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۷:۱۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

«وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا»

سلام و عرض ادب!
هرچند فکر می‌کنم عنوان موضوع،گویای محتوای آن است،اما توضیحی مختصر عرض می‌کنم؛
با توجّه به اینکه بسیاری از دوستان طبق تجربه خاصیّت قرائت چهل روزه‌ی زیارت عاشورا را برای تأهل مجرّب دانسته‌اند و با توجّه به رشد موضوعات ازدواج و دغدغه بودن این موضوع برای بسیاری از کاربران عزیز در این تالار،
اولّین و شاید تنها کاری که از دست همه‌ی ما برمی آید،دعا برای گشایش در امر ازدواج این عزیزان است..

به همین دلیل،به صورت دسته جمعی،از اولّین روز ماه مبارک رمضان،به مدّت چهــــل روز،باهم زیارت عاشورا به نیّت گشایش در امر ازدواج این عزیزان قرائت خواهیم کرد.
اگر هم بتوانید اسم ببرید که عالیست..

برای آقایان وخانمهای بزرگوار مجرّدی که قصد ازدواج دارند.

هرکسی که مایل به شرکت در این طرح است،با ذکر صلواتی در ذیل همین تاپیک اعلام امادگی کند لطفاً..

افوّض امری الی الله..

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، عشقم کربلا ، شیدا ، مجتبی110 ، hessam ، Reza2035 ، help me ، عبدالرحمن ، فدايي ولايت ، Bahar ، پرنیان ، علمدار133 ، Bamdaad ، مجید املشی ، aakbarib ، السا ، Mohammad Trust ، انتصـار ، یاســین ، مجنون الحسین ، أین المنتظر ، حضرت عشق ، aaaaa ، fiftynine ، mahyamatin ، ELENOR ، Farzaneh ، m.hossein ، صبا ، Night_World ، mahdy30na ، Asma ، Ali#59 ، boghz ، Aryha ، Tolou ، Night moans ، ضحی ، 135 ، Ramin_Ghn ، مجنون العباس ، baharkhanom ، یا ابوالفضل ، javad367 ، كلب الرقيه ، ساجد ، nasimesaba ، S.A.M ، NARJES ، Jim.m ، MohammadMeraj ، سیمرغ ، نگار24 ، نرگس مهدوی ، fafa*

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۹, ۱۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #141
آواتار
دوستان عزیز ، ده و نیم هم که گذشت...ان شالله قبول باشه
ان شالله که به واسطه قبولی دعای شما ، دعای ما هم استجابت بشهAngel

فکر کنم به سلامتی ، چله ی بعضی ها به سر رسید . اما برای من 5-6 روز مونده هنوز

پیشنهادم اینه که در صورت امکان ، این زیارت عاشورا های روزانه ، بعد از چله هم ادامه پیدا کنه . حتی اگه شده چند روز در میون
حداقلش اینه که یه ثواب درست و حسابی به جیب میزنیمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، نرگس مهدوی ، Hadith ، شیدا ، nasimesaba ، رهگذر. ، مجنون العباس ، Farzaneh ، mahdy30na
۲۳:۰۳, ۱۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #142
آواتار
کاش برای تاپیک های این چنینی پیام دعوت فرستاده بشه.
منم دوست داشتم توی این ختم دسته جمعی شرکت کنم ولی چهل روز دیر رسیدم....CryingCryingMat
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، پرنیان ، Hadith ، شیدا ، nasimesaba ، رهگذر. ، مجنون العباس ، Farzaneh ، mahdy30na
۲۳:۰۵, ۱۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #143
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۳ ۲۳:۰۳)نرگس مهدوی نوشته است:  کاش برای تاپیک های این چنینی پیام دعوت فرستاده بشه.
منم دوست داشتم توی این ختم دسته جمعی شرکت کنم ولی چهل روز دیر رسیدم....CryingCryingMat

خب مشکلی وجود نداره ، شما میتونید چله تون رو از همین امروز شروع کنید
این دوره هم فقط برای این بود که دور همی یه حرکت خوب انجام بدیم. حتما که نیاز نیست چله ها گروهی باشهBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، نرگس مهدوی ، Hadith ، شیدا ، nasimesaba ، رهگذر. ، مجنون العباس ، Farzaneh ، mahdy30na
۲۳:۱۵, ۱۶/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۳ ۲۳:۱۶ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #144
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۳ ۲۳:۰۵)فدايي ولايت نوشته است:  
نقل قول:خب مشکلی وجود نداره ، شما میتونید چله تون رو از همین امروز شروع کنید
این دوره هم فقط برای این بود که دور همی یه حرکت خوب انجام بدیم. حتما که نیاز نیست چله ها گروهی باشهBlush

همین کا رو هم میکنم ولی چله های گروهی یک مزه ی دیگه داره...نه؟Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، Hadith ، فدايي ولايت ، شیدا ، nasimesaba ، رهگذر. ، مجنون العباس ، Farzaneh ، mahdy30na
۱:۵۹, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #145
آواتار
به نام خدا

خواهرا و برادرای گرامی انشاالله که قبول باشه و به زودی همه ی مجردهای عزیزمون بیان و و ما رو از استجابت دعامون با خبر کنن

انشاالله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، amirhq21 ، رهگذر. ، Hadith ، مجنون العباس ، Farzaneh ، fatemeh ، Mohammad Trust ، نرگس مهدوی ، mahdy30na
۳:۴۶, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #146
آواتار
از همه عزیزانی که پیشنهاد حقیر رو لبیک گفتن و امروز رو همزمان به قرائت زیارت عاشورا پرداختن کمال تشکر رو دارم ...
امروز باحال و صفاترین عاشورایی بود که تو این چهل روز خوندم و معنی انرژی در کارهای گروهی رو فهمیدم .... دلم تا مدتها بعد از تلاوت هوای گریه داشت ... ان شااله که چن روز دیگه ...
دوستان دعا کنن لطفا ...
مراقب باشید .... خیلی وقتها دعاهای مستجاب شده ما بخاطر گناهانمون رد میشه ... مراقب باشیم ... که چهل روز رویایی داشتیم ....

التماس دعای فت و فراوون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، رهگذر. ، Hadith ، شیدا ، مجنون العباس ، فدايي ولايت ، پرنیان ، Farzaneh ، fatemeh ، Tolou ، Mohammad Trust ، mahdy30na ، nasimesaba
۱۲:۲۲, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #147
آواتار
بسمه تعالی

خب دوستااااااااااااااااان مجرد و عزب خــــــــــــــــودمSmile

از هیچکس هیچ خبـــــــــــــــری نـــــیــــــســـــتـــــــ !!Huh

خب کم کم دور دوم چـــــــلـــــــــه رو باید شروع کنیم مث اینکه حالا حالاها باید دور هم جمع بشیمBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، شیدا ، صبا ، مجنون العباس ، نرگس مهدوی ، mahdy30na ، nasimesaba ، مهسا110
۲۲:۲۰, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #148
آواتار
دور اول تموم شد من هرچی منتظر موندم هیچی نشد! بابا از ته دل دعا کنید! چرا من هنوز مجردی آخه! چزا مسءولین رسیدگی نمیکنن، یکی جوابگو نیست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Mohammad Trust ، nasimesaba ، مجنون العباس ، نرگس مهدوی
۲۳:۰۳, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #149
آواتار
سلام
(۲۳/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۰)soora نوشته است:  دور اول تموم شد من هرچی منتظر موندم هیچی نشد! بابا از ته دل دعا کنید! چرا من هنوز مجردی آخه! چزا مسءولین رسیدگی نمیکنن، یکی جوابگو نیست!

(۲۳/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۲)ساجد نوشته است:  بسمه تعالی

خب دوستااااااااااااااااان مجرد و عزب خــــــــــــــــودمSmile

از هیچکس هیچ خبـــــــــــــــری نـــــیــــــســـــتـــــــ !!Huh

خب کم کم دور دوم چـــــــلـــــــــه رو باید شروع کنیم مث اینکه حالا حالاها باید دور هم جمع بشیمBig GrinBig GrinBig Grin

دوستان محترم و محترمه ، نگران نباشید ، گاهی باید خودتون دست بکار بشید و فقط چشم به راه نمانید و بجز دعا و نذرو نیاز خودتون استین بالا بزنید/
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ / بقره 155
وَمَا لَنَا أَلاَّ نَتَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَى مَا آذَيْتُمُونَا وَعَلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ / ابراهیم 12

توکلتون رو از دست ندین و صبر پیشه کنین
إِنَّ مَوْعِدَهُمُ الصُّبْحُ أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ - هود 81

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، شیدا ، nasimesaba ، مجنون العباس ، نرگس مهدوی
۱۳:۴۳, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #150
آواتار
پس قبل از شروع دور دوم ...خودمون رو به صبر و رعایت تقوای الهی دعوت میکنم ...
و دوباره متذکر میشم که گناه دعاهای مستجاب شده رو ب تاخیر میاندازه ... شاید دعای داشتن همسر خوب و مون و .. ب اجابت رسیده و فقط زمانش هنوز نرسیده ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ذره بین ، شیدا ، نرگس مهدوی ، nasimesaba
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]