۱۶/مرداد/۹۳, ۲۰:۲۳
واقعا از همه دوستان متشکرم. حرف های خوبی زده شد که تو این تالار نسبتا جدید بود . با بعضی ها موافقم و قاعدتا با بعضی ها هم مخالف
اما...
منتظر این بودم که یکی در مورد اون چیزی که من مد نظرمه هم بحث کنه. چیزی که خانم "نرگس مهدوی" تا حدود خیلی زیادی بهش اشاره کردن
خب حالا برم سر جواب ها
فکر میکنم تقریبا همه همنظر بودن با بنده. درست فهمیدم؟
ولی خیلی عجیبه
و همچنین تجربیات جالب
از آقایان محمد تراست ، aaaaa و sarallah تشکر ویزه دارم چون کلا حرفا حساب شده و مکمل بود
اما بازم میگم یکی از منطقی ترین و نزدیک ترین حرفها به تاپیکو خانم "نرگس مهدوی" زدن. فکر کنم این تاپیک میتونه حرفای زیادی واسه گفتن داشته باشه
اما یه چیز گفته نشده . کم بودن تعداد خواهر برادرا و جمعیت خانواده ها هم یکی از عوامل اصلی مشکلاته
یه فامیل ریزه میزه ای داریم که فکر کنم 4-5 سالشه و به معنای واقعی اعصاب خوردکن و بی ادبه و انگار مشکلات روانی داره. اما آیا این بچه مادر زاد همینطور بوده؟ باید دید شرایط چی بوده. این بچه تقریبا هیچ همبازی نداره و تنها همبازیش دختر چند سال کوچکتر فامیلشونه که چند هفته یه بار ، پسره میره خونه اونا. حالا اینکه میره اونجا ماهواره میبینه و از اعمال فوق العاده سخیفش که روی اون دختر انجام میده و میاد واس ما تعریف میکنه بماند!!!
وجدانا این پسر مقصره؟ به عقیده من ، این پسر بچه حتی 1 درصد هم تقصیر نداره . خودش که تنهاست ، دوت رفیقی هم که نداره و ازهمین سن سرش کلا تو بازی های موبایله . من فکر میکنم این پسر بخاطر همینکه بد تر از این نشده باید بهش افتخار کرد!!!

راجع به اون دو حالت. بدبختی اینه که نه میشه اولی بود ، نه دومی !! به عبارتی یه عده مثل من ، خسر الدنیا و الاخره هستن!
با اینکه این حرفتون تقریبا یه واقعیت بوده و هست اما همیشه با چیزای بی اساس و منطقی که تو جامعه اسلامیمون وجود داره مخالف بوده و هستم...
اینکه شما با ترس و لرز مینویسید ، بر میگرده به همون کبک هایی که فقط بلدن حرف بزنن و از خودشون فتوا بدن. تو ایران فکر کنم به انداره 85 میلیون نفر ، اسلام شخصی سازی شده وجود داشته باشه!
اما...
منتظر این بودم که یکی در مورد اون چیزی که من مد نظرمه هم بحث کنه. چیزی که خانم "نرگس مهدوی" تا حدود خیلی زیادی بهش اشاره کردن
خب حالا برم سر جواب ها
فکر میکنم تقریبا همه همنظر بودن با بنده. درست فهمیدم؟
ولی خیلی عجیبه
نقل قول: عرضم به خدمتت ، یادش به خیر 15 سالت بود 2 سال پیش ، چه سر و صدایی بلند شده بود. خب بگذریم.واقعا هم یادش بخیر ، خاطرات خیلی خوبی از تالار واسم موند
و همچنین تجربیات جالباز آقایان محمد تراست ، aaaaa و sarallah تشکر ویزه دارم چون کلا حرفا حساب شده و مکمل بود
اما بازم میگم یکی از منطقی ترین و نزدیک ترین حرفها به تاپیکو خانم "نرگس مهدوی" زدن. فکر کنم این تاپیک میتونه حرفای زیادی واسه گفتن داشته باشه
نقل قول:شب و روز شما فقط نشده گناه ، مال خیلی ها شده ، گلیم خودتو از بکش بیرون فقط.نقل قول زیر ، از حرف خودم توی پست اوله
نقل قول:حالا منظورم از " من " ، کل جامعه ی نوجووناستهی میخوام یه چیزی بنویسم ، میبینم توی صحبت های پست قبلی وجود داره !
اما یه چیز گفته نشده . کم بودن تعداد خواهر برادرا و جمعیت خانواده ها هم یکی از عوامل اصلی مشکلاته
یه فامیل ریزه میزه ای داریم که فکر کنم 4-5 سالشه و به معنای واقعی اعصاب خوردکن و بی ادبه و انگار مشکلات روانی داره. اما آیا این بچه مادر زاد همینطور بوده؟ باید دید شرایط چی بوده. این بچه تقریبا هیچ همبازی نداره و تنها همبازیش دختر چند سال کوچکتر فامیلشونه که چند هفته یه بار ، پسره میره خونه اونا. حالا اینکه میره اونجا ماهواره میبینه و از اعمال فوق العاده سخیفش که روی اون دختر انجام میده و میاد واس ما تعریف میکنه بماند!!!
وجدانا این پسر مقصره؟ به عقیده من ، این پسر بچه حتی 1 درصد هم تقصیر نداره . خودش که تنهاست ، دوت رفیقی هم که نداره و ازهمین سن سرش کلا تو بازی های موبایله . من فکر میکنم این پسر بخاطر همینکه بد تر از این نشده باید بهش افتخار کرد!!!
(۱۶/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۲)sarallah نوشته است: [ -> ]توی زمونه ای که دخترا تنشون رو به قیمت لایک میفروشن ازدواج کردن باید هم سخت باشه!!!ناقلا ، از حرفای دل من چطور خبردار شدی؟
توی زمونه ای که بعضی از مادرا دختر هفت هشت سالشون رو از روی عقده به سبک هنر پیشه های فاسد هالیوود آرایش میکنن و لباس میپوشونن ازدواج بایدم سخت باشه!!!
توی زمونه ای که دوست دختر داشتن عادیه ولی ازدواج کردن نه، ازدواج بایدم سخت باشه!!!
توی زمونه ای که پسرای مسلمونش توی کوچه و خیابون چشماشون دنبال دخترای آن چنانی باشه ولی حرف از ازدواج زدن گناه باشه ازدواج بایدم سخت باشه!!!
توی زمونه و جامعه مسلمونی که دختراش توی بی حیایی رقیب ندارن ازدواج بایدم سخت باشه!!!
خلاصه بگم گیر بد زمونه ای افتادیم.
آخرالزمان
دو حالت داره:
یا سرگرم گناه میشی
یا صبر و تحمل میکنی و فرسوده میشی
در حالت اول زندگی دنیاییت مثل لجن میشه و اونطرف هم پوستت کنده میشه(و یا احتمالا کباب!)
در حالت دوم در زندگی دنیا زجر میکشی ولی به اونطرف امید داری
البته یه حالت استثنا هم برای مرفهین بی درد به اصطلاح مومن هم وجود داره که نمیدونم خدا با اونا چه جوری حساب میکنه !

راجع به اون دو حالت. بدبختی اینه که نه میشه اولی بود ، نه دومی !! به عبارتی یه عده مثل من ، خسر الدنیا و الاخره هستن!
(۱۶/مرداد/۹۳ ۱۹:۴۸)نرگس مهدوی نوشته است: [ -> ]برای من که دخترم اظهار نظر کردن در مورد این تاپیک خیلی مشکله چون ما دخترا معمولا محکوم هستیم به اظهار نظر نکردن در این جور مسائل چون اونوقت میگن که حیامون کجا رفته و ... و بجز راهنمایی غلط گرفتن از خودمون کار دیگه ای نمیتونم بکنیم. نمیدونم چرا ولی دخترای مذهبی مثل من طوری تربیت شدن که حرف زدن درباره ی این جور مسائل بزرگترین گناه عالم براشون حساب میشه . الانم دارم با ترس و لرز مینویسم ولی همین که کسی اینجا منو نمیشناسه یکم بهم جرئت میده.
.
.
.
اگه حرفی زدم که نباید میزدم به بزرگواریه خودتون ببخشید. فقط خواستم حرف دلم رو زده باشم.
برای هدایت هممون به خصوص من دعا کنید.
با اینکه این حرفتون تقریبا یه واقعیت بوده و هست اما همیشه با چیزای بی اساس و منطقی که تو جامعه اسلامیمون وجود داره مخالف بوده و هستم...
اینکه شما با ترس و لرز مینویسید ، بر میگرده به همون کبک هایی که فقط بلدن حرف بزنن و از خودشون فتوا بدن. تو ایران فکر کنم به انداره 85 میلیون نفر ، اسلام شخصی سازی شده وجود داشته باشه!
![[تصویر: trnnmkf6cvlz9vrbhrwq.jpg]](http://8pic.ir/images/trnnmkf6cvlz9vrbhrwq.jpg)