کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صد رحمت به آن آدمهای بی دین !!!!!!
۱۴:۰۵, ۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۱۴:۰۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besmella.png]
سلام !
  • یک شخص ِ کافر رو در نظر داریم ...این شخص دارای اخلاق ِ بسیار خوبی هست !
  1. به نظر شما آیا عملی که یک مسلمان انجام می دهد ، برتری بر عمل ِ فرد ِ کافر دارد ؟
  2. آیا تاحالا شده برتری بدهید عمل ِ کسی رو که کافر هست بر فرد مسلمان !؟ مثلا بگید صد رحمت به اون اروپایی لاییک؟!! چرا ؟!
  3. اصلا عملکرد یک آدم لائیک پاداش اخروی در پی دارد ؟؟!؟!!
اگر بله ... چه پاداشی ؟
اگر نه ... پس چه ارزشی دارد !؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، آیات ، یاســین ، rezamohammadi ، aaaaa ، السا ، دالاهو ، حوریه سادات ، مجید املشی ، قلب ، فدک زهرا ، رهگذر. ، azade ، صبا ، Ali#59 ، نرگس مهدوی ، fazel ، حضرت عشق ، مصباح ، nima@mohsen ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۵, ۳/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۱۷:۲۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #41
آواتار
خانم اسکای!
شما خودتون استاد مایید،نمیخوام جسارت کرده باشم...ولی تحت تاثیر منطق گرایی خداناباوران مجازی قرار نگیرید Blush
از پشت این کامپیوتر (و مخصوصا توی فیس بوک که باشید!!) زندگیشون خیلی شیک به نظر میاد! اما باید وارد زندگیشون بشید تا ببینید خداناباوری یعنی چی... .

مغالطه ی اسکاتلندی واقعی رو دیدم جای دیگه ای هم گفتید،برای همین سعی کردم سمتش نرم اصلا Smile
ببینید : این مغالطه به لحاظ منطقی مشکل داره.
1.راستگوها دروغ نمیگویند.
2.من یک راستگو را دیدم که دروغ میگفت (!)
3.خب،راستگوهای واقعی دروغ نمیگویند.
حالا این رو ببینید :
1.مسلمان ها دزدی نمیکنند.
2.من یک مسلمان را دیدم که دزدی میکرد. (!!)
3.خب،مسلمانان واقعی دزدی نمیکنند!
توی هر دوی این استدلال ها،مشکل از جمله شماره ی دوهه...در واقع کسی که دروغ بگه که دیگه (حداقل در اون مورد) راستگو نیست!
کسی هم که دزدی کنه که دیگه مسلمان نیست یا حداقل در این مورد،رفتار اسلامی از خودش نشون نداده.

سردردتون دادم! یه جمله هم بگم حرفم تموم : Beard
خداباور بودن،مسیحی بودن،یهودی بودن یا مسلمان بودن بر خلاف تصور اکثر مردم جهان چیزی نیست که از پدر و مادرتون به شما میرسه...بلکه رفتاریه که در طول زندگی از خودتون نشون میدید.مجموعه ی قوانینیه که رعایت میکنید و چیزهاییه که بهش محبت و علاقه دارید.

پایان Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، فاطمه خانم ، شیدا
۱۷:۳۲, ۳/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۱ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #42
آواتار
میخواستم ببینم خداباوران چی میگن که ناخداباوران میگن ،همش توجیه میکنید نسل نوین دینداران !!!Wink

یه دور دیگه وقت کردم جوابا رو میخونم ببینم توجیه کجاهاش هست .Smile

بالاخره باید فهمید با چه دینی ،داریم ادعای مسلمونی میکنیم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۱۷:۳۸, ۳/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۳ ۱۷:۴۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #43
آواتار
چه جلسه خوبی شد Smile
ممنون از حضور همه .

(۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۰)SkyGirl نوشته است:  یه متن به نظرم جالب :

اصلا فرض کنیم آن خدای خیالی اصلا خدای این دوستان بود؛ از خدایی یک "خدای عادل" به دور است که من که انسانی خوب بوده ام و سالم و نیک زندگی کردم و همیشه به مردم کمک کرده ام را تنها بخاطر اینکه به او باوری نداشته ام عذاب بدهد!

همانطور که در آغاز گفتیم با فرض اینکه خدای آنها هم درست باشد؛ باز از خدایی او بدور است که مخالف صادق را به طرفدار چاپلوس و ریاکار بپذیرد. مگر اینکه خدای این دوستان به اندازه ی ذهن و فرهنگ آنها محدود باشد.

پس در همه ی حالت های احتمالی من برنده ام نه بازنده. اما این دوستان چه؟

حالا این دوستان فرض کنند که نظر ما خداناباوران درست است. این همه عمر و زندگی که به رعایت کردن قوانین بیهوده و غیرضروری و راز و نیاز و ... گذرانده ای را باخته اند.
اسکای جان .
همونطور که چند بار عرض کردیم ، ملاک ما برای صحبت و بحث کردن ، دین اسلام هست . و انچه خداوند خواسته .
خداوند ما رو دیندار خواسته .
اول لازم هست ایمان بیاوری . سپس کارهای شایسته انجام بدهی . تا خداوند ازمون راضی باشد .این دقیقا مثل گیت های پشت سر هم هست .
گیت اول مربوط به ایمان هست . تا ایمان نداشته باشی . از این گیت نمی توانی رد شوی . گیت بعدی مال اعتقادات بعدی هست ....
مخالف صادق و چاپلوسه ریاکار هر کدوم تاوان گناهی رو که کردند باید بدهند .و این دلیل نمیشه که چون دیندار ممکن هست چاپلوس باشد پس ایمان لازم نیست . آخه چه مدل نتیجه گرفتن هست :|
از قوانین بیهوده ی دینی هم مثال بزنید .

(۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۵۸)Bidel.s نوشته است:  کسی واسه آیندگان کاری می کنه
این کارو واسه بندگان و مخلوقات خدا انجام داده
یکی بیاد واسه بچه شما کاری انجام بده شما ازش تقدیر نمی کنید؟

باز هم نیت شد برای بنده .باز هم از ارزش ساقط هست .
.
با این حال خداوند پاداش رو به اخرت نمی اندازه . خوب خودشون اعتقاد ندارند :|
شما چرا اصرار دارید خداوندی که قبولش ندارند باید ازشون تقدیر کند ؟!!!!!!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، اسکای ، شیدا
۱۸:۱۷, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #44
آواتار
در مورد اسکاتلندی واقعی قبلا در تالار بحث شده من فقط یکی از جوابا رو میزارم
که اقای مجتبی 110 گفته بودن

"
ما هردفعه از خطاهای مسلمونا گفتیم اومدن گفتن که فلانی مسلمون واقعی نبوده و مسلمون واقعی اینکار رو نمیکنهاسکاتلندی واقعی
شما دچار اشتباه شدید
!

این مغلطه که شما ارجاع دادید فقط در موردی صدق می کنه که اون چیزی که شما می گید انتسابی باشه نه اکتسابی. مثلا اسکاتلندی بودن اکتسابی نیست و هیچ کس نمی تونه تغییرش بده و کاملا جبری هست
.

اما مسلمان بودن اختیاریست
!

حتی من پا رو فراتر می گذارم و می تونم بگم مسلمان بودن یک صفته
!

مثلا می گوییم
:
"
آدم خوب" هیچ وقت جنایت نمی کنه!

خوب بودن یک صفتیست که وابسته است به انجام دادن و یا ندادن جنایت
!

و هیچ کس نمی تونه بیاد مثال نقض بیاره و بگه من آدم خوبی رو می شناسم که جنایت می کند!
در مقابل نمی توان گفت مسلمانی را می شناسم که جنایت می کند! ما احادیث بسیار زیادی داریم که خیلی از کارها باعث می شه مسلمانی نقض بشه! حالا اگر کسی جنایت می کنه بعد می گه من مسلمونم مثل این می مونه که یک نفر جنایت کنه بعد بگه من آدم خوبیم! شما بشنو ولی باور نکن
!

اسلام یعنی تسلیم در برابر خدا!"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Ali#59 ، اسکای ، شیدا
۲۰:۰۲, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
نقل قول:از قوانین بیهوده ی دینی هم مثال بزنید .

چون خدایی نیست.رعایت قوانین هم بیهوده میشه در نظرشون .مثلا اطاعت از شوهر SmileSmileSmile.( اینو من گفتم البته )

نقل قول:اسلام یعنی تسلیم در برابر خدا!"

بله .اما من تسلیم شدنی نمیبینم . اما ادعا زیاد میبینم .کشور های مسلمان در سطح دنیا ، یکیشون به عنوان مثال نتونسته

دین رو به جریان بندازه . هر کشور یه ساز میزنه . هنوز نفهمیدم چرا . هر کشور هم وضعیتش اسفناک تر .

پس اون دین کجاست که همه تعریفشو میکنن ؟

الان که به اسم خدا و پیغمبر ،100 کار میکنن و جرات نداری اعتراض کنی . متاسفم داریم خودمونو گول میزنیم و به دنبال عدالت علی هستیم و میگیم خود دین رو دریاب .

نقل قول:شما چرا اصرار دارید خداوندی که قبولش ندارند باید ازشون تقدیر کند ؟!!!!!!

آخه بعضی هاشون خیلی خوبن .حیفه نرن بهشت Smile.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۲۳:۳۶, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
(۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۱۰)زینب خانوم نوشته است:  خوب یه سوال!
فکر کنین - خدای نکرده - ما توی عراق زندگی میکردیم و قرار بود داعشی ها بریزن تو خونه مون و مردها رو بکشن و زن ها رو به بی حیایی بکشن...(عین کاری که فرعون میکرد)
حالا مثلاً پدر من، برای رضای خدا و برای این که من دست این جانی ها نیفتم، قبل از این که بریزن تو خونه، یه گلوله تو مخ من خالی میکنه...
(نمونه هاش خیلی زیاده)
حالا چون به خاطر خدا و جلوگیری از فحشا منو کشته، وارد بهشت میشه یا چون کار بدی کرده و قتل نفس انجام داده وارد جهنم میشه؟
فکر کنم گاهی پیش بیاد که آدم واسه رضای خدا بین بد و بدتر یکی رو انتخاب میکنه...
حالا چون واسه رضای خدا بوده، خدا بابتش مژدگانی میده یا تنبیه میکنه؟

عجب سوال سختی
خواهشا یکی جواب بده
۲۳:۴۹, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
ریکی جرویس:
اینکه به یک خداناباور بگویید بخاطر کفر ورزیدنش پاداشی نمیگیرد و به جهنم میرود مانند آن است که به یک بزرگسال بگویید چون امسال آدم خوبی نبودی پاپانوئل برایت هدیه نمی آورد.

بحث اشتباهه اصلا. کسی که به قول شما کافر هست اصلا براش مهم نیست که اون دنیا پاداش میگیره یا نه چون باور داره که اصلا اون دنیایی وجود نداره و وقتی که بمیره همه چیز تموم میشه براش.
آتئیست باور داره که برای انجام دادن کارهای خوب و دوری از کارهای بد لازم نیست شلاق خدا بالای سر آدم باشه. اینهمه خداناباور بودن که مثل آدم زندگی کردن و مردن اگر به بشریت خدمت نکرده باشن (که خیلی هاشون کردن) کاری هم به کسی نداشتن. ولی یه حساب سر انگشتی از جنگ ها، کثافتکاری ها، بهشت فروشی ها، زورگویی هایی که به اسم دین و خدا تو طول تاریخ انجام شده حساب خیلی چیزها رو دست آدم میاره.
هیچ آیینی هم مستثنی نیست از بودا بگیر تا اسلام.

ریکی جرویس:
خداناباوری دین و آیین نیست همونطور که اسکی نرفتن یه عادت و تفریح نیست. شما کسی رو نمیبینی که بگه من عاشق اسکی نرفتن هستم تقریبا هر هفته اسکی نمیرم!
۰:۰۸, ۴/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۳ ۲۲:۰۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #48

(۱/شهریور/۹۳ ۱۴:۰۵)فاطمه خانم نوشته است:  
سلام !
  • یک شخص ِ کافر رو در نظر داریم ...این شخص دارای اخلاق ِ بسیار خوبی هست !
  1. به نظر شما آیا عملی که یک مسلمان انجام می دهد ، برتری بر عمل ِ فرد ِ کافر دارد ؟
  2. آیا تاحالا شده برتری بدهید عمل ِ کسی رو که کافر هست بر فرد مسلمان !؟ مثلا بگید صد رحمت به اون اروپایی لاییک؟!! چرا ؟!
  3. اصلا عملکرد یک آدم لائیک پاداش اخروی در پی دارد ؟؟!؟!!
اگر بله ... چه پاداشی ؟
اگر نه ... پس چه ارزشی دارد !؟
سلام

پاسخ بنده این آیات هست(توضیحات بیشتر در این ارسال، و نیز توضیح بیشتر در مورد یهود و نصاری و چرایی یکی دانسته شدن بعضی‌هاشون با کفار در این ارسال(صدالبته در میان مسلمونها نیز منافقین وجود دارن)).

(۳/شهریور/۹۳ ۲۳:۴۹)#1Zero نوشته است:  بحث اشتباهه اصلا. کسی که به قول شما کافر هست اصلا براش مهم نیست که اون دنیا پاداش میگیره یا نه چون باور داره که اصلا اون دنیایی وجود نداره و وقتی که بمیره همه چیز تموم میشه براش.
آتئیست باور داره که برای انجام دادن کارهای خوب و دوری از کارهای بد لازم نیست شلاق خدا بالای سر آدم باشه. اینهمه خداناباور بودن که مثل آدم زندگی کردن و مردن اگر به بشریت خدمت نکرده باشن (که خیلی هاشون کردن) کاری هم به کسی نداشتن. ولی یه حساب سر انگشتی از جنگ ها، کثافتکاری ها، بهشت فروشی ها، زورگویی هایی که به اسم دین و خدا تو طول تاریخ انجام شده حساب خیلی چیزها رو دست آدم میاره.
هیچ آیینی هم مستثنی نیست از بودا بگیر تا اسلام.
پس هیتلر چی بود؟
استالین چی بود؟
لابد دولت آمریکایی که بمب اتم انداخت و در طی تمام فتنه‌ها و جنگ‌افروزی‌هاش رکورد جنایت تاریخ رو شکست هم نمونه‌ی یک مسیحی معتقد هست!
لابد رژیم صهیونیستی که از کشتن کودکان نه تنها شرم نداره بلکه با افتخار اعلام میکنه، یهودی معتقد هست!
از اون طرف لابد صدام رو هم مسلمون حساب کردین؟

چطور چنین حساب بی‌فکرانه‌ای می‌کنید، در حالی که ادیان الهی این کار رو حرام کردن؟
کسی که انسانی رو به ناحق بکشه، خودبه‌خود از دین خارج میشه.
کثافت‌کاری‌های القاعده و داعش در چه دینی اومده؟
در چه دین الهی چنین چیزی گفته شده؟ بلکه در هیچ دینی، و اونها خداناباورند.

میگید بودا خداناباوری نیست؟ در حالی که باور نداشتن به خدای یکتای ادیان ابراهیمی هست، و اگر از جانب خودشون خدایی می‌تراشند، این یک مریضی دیگر خداناباوران محسوب میشه.

(۳/شهریور/۹۳ ۲۳:۴۹)#1Zero نوشته است:  ریکی جرویس:
اینکه به یک خداناباور بگویید بخاطر کفر ورزیدنش پاداشی نمیگیرد و به جهنم میرود مانند آن است که به یک بزرگسال بگویید چون امسال آدم خوبی نبودی پاپانوئل برایت هدیه نمی آورد.
...
ریکی جرویس:
خداناباوری دین و آیین نیست همونطور که اسکی نرفتن یه عادت و تفریح نیست. شما کسی رو نمیبینی که بگه من عاشق اسکی نرفتن هستم تقریبا هر هفته اسکی نمیرم!
البته که اگر به خداناباور بگیم پاداشی نمیگیره و عذاب ابدی می‌بینه هیچ اهمیتی نمیده، اما مگه اینها رو میگن تا همراه با کفرش اهمیت بده؟ بلکه اینها رو میگن تا اندکی در مورد حق تحقیق کنه.

چطور خداناباوری آیین نیست؟ اگر درباره‌ی داستان وجود دنیا نظری دارن و براساسش در مورد اینکه چطور باید زندگی کرد نظر میدن، پس یک آیین هستن. یک مکتب ِ متشکل از جهان‌بینی و ایدئولوژی(که نهایت دستاوردش نیستی ِ پس از مرگ هست!).

گوینده‌ی اون جملات حتی از کلیات موضوعی که ازش حرف میزده درک درستی نداشته!

"ریکی جرویس"
"ریکی جرویس"
...
در حقیقت آشکارا، آیین شما دنباله‌روی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، azade ، m.hossein
۲:۲۶, ۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۳ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #49
آواتار
گرچه من نمیخواستم دیگه تو بحثهای اینجا شرکت کنم ولی جدا آدم اینجا یچیزایی میخونه وحشتناک!

نقل قول:پس هیتلر چی بود؟
استالین چی بود؟
لابد دولت آمریکایی که بمب اتم انداخت و در طی تمام فتنه‌ها و جنگ‌افروزی‌هاش رکورد جنایت تاریخ رو شکست هم نمونه‌ی یک مسیحی معتقد هست!
لابد رژیم صهیونیستی که از کشتن کودکان نه تنها شرم نداره بلکه با افتخار اعلام میکنه، یهودی معتقد هست!

هیتلر آتئیست بود؟؟!! کی گفته اینو به شما؟! هیتلر تو یه خانواده کاتولیک معتقد بزرگ شده خودشم یه کاتولیک بوده.
دوتا سخنرانی ازش گوش بدید میبینید چقدر از خدا و معنویات دم میزنه. اتفاقا هیتلر کافران رو دشمن خودم میدونسته.

استالین آتئیست بود؟! نخیر ارتدوکس بود. درضمن کومونیسم رو هم با آتئیست یکی در نظر نگیرید.

آمریکا و اسرائیل هم تا حالا هیچکدوم از سرانشون نیومدن بگن ما آتئیسم هستیم. یهودیا خیلی تعصب هم دارن رو دینشون. همین جنگ اسرائیل و فلسطین نمونه یک جنگ با پایه های دینیه. یهود سرزمین وعده داده شده تو کتاب الهیش رو میخواد دیگه باز پای دین وسطه.

راه دور چرا جنگهای صلیبی! به اسم خدا و دین چقدر خون ریخته شد که این بگه خدای من خدای واقعیه اون بگه خدای من خدای واقعیه.

نقل قول:از اون طرف لابد صدام رو هم مسلمون حساب کردین؟
چطور چنین حساب بی‌فکرانه‌ای می‌کنید، در حالی که ادیان الهی این کار رو حرام کردن؟
کسی که انسانی رو به ناحق بکشه، خودبه‌خود از دین خارج میشه.
کثافت‌کاری‌های القاعده و داعش در چه دینی اومده؟
در چه دین الهی چنین چیزی گفته شده؟ بلکه در هیچ دینی، و اونها خداناباورند.

تازه میرسیم به بحث شیرین اسلام!
صدام مسلمون نبود چی بود پس؟! عراق هم به اسم اسلام و خدا حمله کرد به کشور کفر و قوم مجوس ایران که نابودشون کنه. سردار قادسیه کی بود پس؟! دینش اسلام بود دیگه.

اتفاقا داعش اسلام واقعیه تک تک کاراشون رو با آیات قرآن انجام میدن این اسلامی که تو ایران هست کانالیزه شده و به قولی اسلام آمریکاییه. هرکی اومده اونی که دوست داشته رو از دین جدا کرده و انجام میده بقیش رو چشم پوشی میکنه و وانمود میکنه که وجود نداشته. مخصوصا خانوما!
اینی که داعش حمله میکنه به کردستان مرداشونو میکشه زناشونو هم غارت میکنه مگه متن قران نیست؟
نکنه پیامبر اسلام هم مسلمون واقعی نبوده؟! دین اسلام که با قربونت برم و فدات بشم گسترش پیدا نکرده!
زدن هرکی که مخالفشون بود رو کشتن زنا و بچه هاشونم غارت کردن، نمونش همین ایرانه خوبیش اینه که اینو نمیشه انکار کرد. داعش هم همینکار رو میکنه.

این چه منطقیه که هر دینداری که گند میزنه میگید این دیندار واقعی نبوده؟!
با این منطق میشه گفت که هر آتئیستی هم که کار خلافی میکنه آتئیست واقعی نیست! چون آتئیست واقعی هیچوقت اونکار رو نمیکنه.

نقل قول:میگید بودا خداناباوری نیست؟ در حالی که باور نداشتن به خدای یکتای ادیان ابراهیمی هست، و اگر از جانب خودشون خدایی می‌تراشند، این یک مریضی دیگر خداناباوران محسوب میشه.

خدا ناباوری یعنی اعتقاد به ماورا و جمبل و جادو = 0
بودایی از نظر ادیان سامی کافر حساب میشن ولی آتئیست حساب نمیشن.

نقل قول:چطور خداناباوری آیین نیست؟ اگر درباره‌ی داستان وجود دنیا نظری دارن و براساسش در مورد اینکه چطور باید زندگی کرد نظر میدن، پس یک آیین هستن. یک مکتب ِ متشکل از جهان‌بینی و ایدئولوژی(که نهایت دستاوردش نیستی ِ پس از مرگ هست!).

خداناباوری دین و آئین نیست. کسی که به هیچکدوم از خداها و ادیان باور نداره یعنی دینی نداره دیگه، حالا اسمش شده آتئیست.
یکی ایدز داره یکی سرطان داره یکی هپاتیت داره یکی ALS داره یکی هیچکدوم رو نداره سالمه. آدم سالم عاری از بیماریه ولی برای اینکه از بقیه جداش کنن میگن این سالمه. همونجور که سالم بودن مریضی نیست آتئیست هم دین نیست.

اونی هم که در مورد مبدا جهان و حیات نظر میده دانشه نه خداناباوری! چرا همه چیز رو قاطی میکنید؟! سوال هست که انسان از کجا آمده دانش میگرده، آزمایش میکنه، طرح میده، نظریه میده تا ثابتش کنه. چه ربطی به آتئیست بودن داره؟

نقل قول: در حقیقت آشکارا، آیین شما دنباله‌روی است.

ببین چی دارم میشنوم من!
اسلام از تسلیم میاد پایه دین دنباله رویه خود شما که مستقیم خدا بهت نگفته چیکار کنی مرجع دینی داری، اون بهت میگه اینکار رو بکن اونکار رو نکن (زور هم هست آتئیست زور به خرج نمیده). هر گروهی یسری آدمهای رهبر داره بقیه دنباله روی راه اون میشن. همینجا خوبه حالا بعضیا این رائفی پور رو در حد امام سیزدهم خودشون قبول دارن. بعد آتئیست ها فقط دنباله رو هستن؟! نه همه هستن
الگوی خود من کارل سیگن هست، کارل سیگن و هر احدی که بیاد برای نسل بشر یه قدم مثبت بردانه و نشینه به امید اینکه یروزی یجایی یه کسی با قدرت جادویی میاد دنیای رو درست میکنه پس ما بشینیم دعا کنیم فقط تا بمیریم بریم اون دنیا کارهایی که اینجا برامون حرام بوده رو اونجا با خیال راحت انجام بدیم تا آخر آخر آخر!

http://www.youtube.com/watch?v=b58SfRphkKc
هرکی خواست اینم ببینه شاید یه کوچولو بینشش نسبت به دنیا تغییر کرد.

جدا دیگه علاقه ندارم تو بحث های اینجا شرکت کنم، آدم یچیزایی میبینه و میخونه که شاخ در میاره.
اینم طبق معمول بزنید پاک کنید بعد تاپیک رو ببندید اونوقت جوابایی که از طرف خودتون داده میشه رو بذارید باشه تا بعدا یکی خوند بگه فتبارک الله مسلمون زد کافر رو له کرد. کاری که تو این مملکت همیشه میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: namekarbary ، اسکای
۴:۰۴, ۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #50
آواتار
(۳/شهریور/۹۳ ۲۳:۳۶)aaaaa نوشته است:  عجب سوال سختی
خواهشا یکی جواب بده

آقا یکی جواب این سوال رو بده
نقل قول:
زینب خانوم نوشته است: خوب یه سوال!
فکر کنین - خدای نکرده - ما توی عراق زندگی میکردیم و قرار بود داعشی ها بریزن تو خونه مون و مردها رو بکشن و زن ها رو به بی حیایی بکشن...(عین کاری که فرعون میکرد)
حالا مثلاً پدر من، برای رضای خدا و برای این که من دست این جانی ها نیفتم، قبل از این که بریزن تو خونه، یه گلوله تو مخ من خالی میکنه...
(نمونه هاش خیلی زیاده)
حالا چون به خاطر خدا و جلوگیری از فحشا منو کشته، وارد بهشت میشه یا چون کار بدی کرده و قتل نفس انجام داده وارد جهنم میشه؟
فکر کنم گاهی پیش بیاد که آدم واسه رضای خدا بین بد و بدتر یکی رو انتخاب میکنه...
حالا چون واسه رضای خدا بوده، خدا بابتش مژدگانی میده یا تنبیه میکنه؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا