(۲۲/شهریور/۹۳ ۱۴:۵۲)یاقوت نوشته است: [ -> ]دوست عزیز چرند گویی بین آقایون هم زیاد هست ! زیاد تر از آنچه فکر می کنی
شاید

شاید بیشتر با خانوما ارتباط دارم اونا رو نمیبینم
نقل قول:چه میدونم والا گویا باید ناقص العقلی زنا رو بدون تفسیر و توجیه قبول کرد.
خیلی خوب میشه ک تاپیک جناب علی 110 رو در این زمینه بخونین ...
اینجا
بین زن و مرد، هم خوب داریم هم بد ...
پس جامعه خانوم ها رو اینطوری خراب نکن عزیزم ...
ممنون

بعضی از دوستان دارن اینجا شورش و در میارن..

.سنت غلطیه ؟ شما از خودت و اگه تونستی از اطرافیات شروع کن...اگه تونستی؟
یه توضیح کوتاه بدم در مورد ارسال قبلم
این رفته گل بچینه جلوی سنت های ... ایرانیا چیزی نیست (اشاره داره به برخی افکار در مورد حرمت برخی حلال های خدا)
منظور من این بود که معیار میشه صحبتا و حرف های مفت خاله زنک* ها نه دینشون
*خاله زنک هم میتونه مذکر باشه هم مونث!
دو تا مطلب عرض کنم :
اول اینکه، به نظر من یکی از پیشنیازهای حفظ و تحکیم اعتقاد، حفظ کردن فرهنگ و سنت - های صحیح و بجا نه بدعت ها - و بها دادن به اونهاست . چرا که، وقتی شما به فرهنگ خودت بها ندی، فرهنگهای بیگانه توی وطنت نفوذ میکنه و بی هیچ شکی فرهنگ هم با خوش اعتقاد رو میاره .
اتفاقی که تا حدودی داره توی ایران میوفته . نسل جوان امروز و والدین فردا، آشنایی و وابسگی کمی به فرهنگ داخلی دارن و تو قید و بد مد جهانی که بالای 70%ش هم نامناسب هست، هستن . خداروشکر دارم میبینم که ی حرکتایی شده هرچند ضعیف. با استفاده از انیمیشنها و محصولات داخلی دارن روی نسل کودک امروز کار میکنن، ولی هنوز خیلی خیلی برای مقابله با تهاجم فرهنگی و از اون مهمتری تهاجم اعتقادی ضعیف هست .
(در اثبات اهمیت بها دادن به سنتها)
دوم اینکه، دوست داشتم ی نکته ای رو به خودم تذکر بدم، فراموش نکنم !
من خودم از اون دست آدمهایی هستم که اهمیت چندانی به حرف دیگران نمیدم. اما این دلیل نمیشه جنبه ی اجتماعی زنگیم رو فراموش کنم . اینکه خیلی راحت بگم نظر دیگران هیچ تاثیری توی زنگیم نداره، دروغی بیش نیست !
جناب the amd
آیا شما قبول دارید که این مدل گفتن که " عروس رفته گلاب بیاره " دروغ هست یا خیر ؟
اگر نیست پس اسمش چه هست ؟
وجوب گفتنش چی هست ؟
اگر بخواهیم این مسئله رو در زمره تعارف هم بیاوریم باز هم دلیل مناسبی برای گفتنش نیست ..
چون تعارف بیجا هم مصداق نفاق هست
(۲۳/شهریور/۹۳ ۴:۰۳)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]جناب the amd
آیا شما قبول دارید که این مدل گفتن که " عروس رفته گلاب بیاره " دروغ هست یا خیر ؟
اگر نیست پس اسمش چه هست ؟
وجوب گفتنش چی هست ؟
اگر بخواهیم این مسئله رو در زمره تعارف هم بیاوریم باز هم دلیل مناسبی برای گفتنش نیست ..
چون تعارف بیجا هم مصداق نفاق هست
فاطمه خانوم
شما می گویید دروغ هست؟
که نیست در ظاهر میتونه اذهان به سمت برچسب دروغ بکشونه اما دروغ نیست یه جنبه استعاره ای داره که بیانگر حیا ومتانت عروس هست
حالا
کار سختی نیست معمولا عروس هنگام خوندن خطبه عقد مشغول خوندن سوره های نور الرحمن یاسین...هستند حالا که برچسب دروغ میزنند میتونند بگن عروس بالفرض داره سوره نور میخونند یا نمونه هایی از این نوع
که دیگه شائبه دروغ هم نباشه

بچه ها!
خداییش سر چه چیزایی بحث میکنین!
این دروغ به کی ضربه میزنه وقتی همه اونجا نشستن و دارن میبینن که عروس جایی نرفته...
همه میفهمن که این یک جمله واقعی نیست...
به قول کلاه قرمزی مثلاً وقتی میگیم برم بگیرم بخوابم، لابد دروغ داریم میگیم دیگه...
چون چیو میگیریم که بخوابیم؟
بالش رو؟
پتو رو؟
اصطلاحه...
یا وقتی مینویسم "خواهر" دروغ گفتیم دیگه...
چون در واقع "خاهر" ه...
یا وقتی فیلم میسازیم و فیلمنامه مینویسیم داریم دروغ میگیم دیگه...
چون واقعیت نداشته دیگه...
این حتی با تعارف هم فرق داره که شما نمیدونین طرف راست میگه یا دروغ...
اینجا دارین همه عروس رو میبینین...
همه میدونن که این واقعیت نداره...
یعنی الآن مشکل اسلام و مملکت ما "عروس رفته گل بچینه" است؟؟؟
یعنی الآن موضوعات مهمتری نیست که راجع بهش صحبت کرد؟
شماها که ان شاء ا... خواستین عروس بشین، به اقوامتون بسپرین بگن، عروس اینجاست، اما فعلاً کار داره...

والا...
من حرف زینب جون رو قبول دارم
الان شما به جای این که حساس بشین عروس رفته گل بچینه راسته یا واقعی توجه کنید نسل جدید داره به یه چیزی رو میاره که الان تک وتوک هست اما چند سال دیگه تبدیل به عرف می شه واونم خوندن خطبه عقد آریایی هست !!!!!!
نمی گم این خطبه مشکل داره ها اتفاقا مضمونش جالبه اما این خطبه برای چه دینی هست و چه زمانی ایرانی ها استفاده می کردن!!!!!!!!!!!!!!الان که ما خودمون خطبه عقد رسمی داریم بخاطر گرایشات ناسیونالیستی و عرب و عجم کردن داریم به چیزی رو میاریم که به نظرم بعدها مشکل ساز خواهد شد