(۲۵/شهریور/۹۳ ۱۱:۴۴)چكامه* نوشته است: [ -> ]
Ateke
عزيز![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
با اينكه بايد برم عجله دارم طاقت نياوردم جوابتو ندم آخه وقتي ملت همه ميدونن- اصلا ميبينن_ عروس واقعا نشسته اونجا وحضور داره واين يه رسمه كه ميگن رفته گل بچينه ويا.... ،كه ديگه دروغ محسوب نميشه تازه وقتي ميگن شوخي شوخي هم دروغ نگيد، برا زمانيه كه طرف تشخيص نده راسته يا دروغه اين ماجراي شوخي پيامبر رو شنيديد كه توي جمعي نشستن وهمه خرما ميخورن،پيامبرص هسته هاي خرماشونو تو ظرف حضرت علي ع ميندازن ...،اخر سر ميگن – به تعبير من_علي چقدر خرما خوردي ،ايشون جواب ميدن اين كه عيبي نداره زياد خوردم ،اشاره به ظرف پيامبركه هسته توش نيس ميكنن ميگن خرما رو با هسته خوردن عيب داره و...همه ميزنن زير خنده از اين جور شوخيا كه شما اسمشو ميذاري دروغ زياد پيش مياد،نبايد سخت بگيري «البته بايد حواسمونو جمع كنيم كم كم تبديل به دروغ نشه» در مورد اين رسم هم همينطوره يه جور شوخي محسوب ميشه ،البته شوخي هم بهش نگيم بگيم يه رسمه به هر حال دروغ گفتن نيست به نظرم فلسفشم همون نشون دادن يه جور حيا ومخصوصا ناززززز عروس خانومه
ديگه بايد برم....................
چکامه عزیز
من اخه کی گفتم دروغه
برای کسایی توضیح بدین که معتقد هستند دروغ
یا میگویند ورع هست
ورع : پرهیز از اموری که توش شبهه هست
یعنی حلال و حرام بودنش چندان مشخص نیست .
دوستان نگفتین نظرتون درباره خطبه اریایی چیه؟تاییدش می کنید

(۲۵/شهریور/۹۳ ۱۲:۱۷)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]دوستان نگفتین نظرتون درباره خطبه اریایی چیه؟تاییدش می کنید
ما که مسلمان هستیم باید ببینیم دینمون چی ازمون خواسته .
ما مسلمونیم و مکلفیم به اینکه هرچی دینمون گفته انجام بدیم نه سنتای مردم ساز.!
البته اگر مسلمان هستیم ،بنده هستیم ،صیغه عقد مشخص هست که چه هست .
اگر آزادیم که هیچ !
منم که تاییدش نکردم فقط خواستم بگم جمله عروس رفته گل بچینه و امثال اون عرف بشه قابل تحمل تر هست یا باب کردن خطبه آریایی و خطبه فارسی خوندن و از بین بردن ارکان دینمون فک کنم باید یه چیزایی رو برا خودمون اهم و فی الاهم کنیم
من اون سوال رو دوباره میپرسم
دروغ حاشیه این بحثه
عروس در اولین سوال بگه بله
در حالت بعدش بعد سه بار دروغ یه کار خلاف و زشتی مثل غیبت انجام بده
واکنش ها چطورند؟
حالت اول تا چند سال پشت سرش حرفه + برخوردای بد حضوری
حالت دوم اصلا کسی نمیفهمه کار زشتی انجام شده
روی اینم بحث کنیم
والا خطبه آریایی همونی هست که زمانی که ما ایرانی ها دینمون زرتشتی بود وگفتار نیک و این حرفا سرلوحه مون بود واسه ازدواج ها خونده می شد متنش هم خیلی جالب هست یه چیزی شبیه خطبه عقد مسیحی هاست که پدر روحانی براشون می خونه واینکه بعللللللله در تهران و یسری جای دیگه داره کاملا رواج پیدا می کنه اونم تو محضر هایی که محضردارشون رو حانی نیست وبه قول ما کت شلواری اول خطبه عقد عربی رو سریع می خونه چون قانونه بعدم میره سراغ خطبه عقد فارسی احتمالا حدس می زنید چه قشری گرایش به این کار دارن و اونو رواج می دن اما بدونید انقدر کار تبلیغاتی رو خوب انجام می دن خانواده های مذهبی هم وسوسه می شن فک می کنن یه چیز جدیده وتو فیلم عروسیشون خیلی شیکه

اما واقعا الان شما اثبات بکنید آقا اون جمله دروغه به نظرتون متهم نمی شید به افراط و تفریط ...گیریم که دروغم باشه دروغی که هیچ کس باور نداره و به کسی هم ضربه نمی زنه سالهام تو مملکت پیاده شده همه علما بزرگان دینم می دونن. واقعا مشکلش چیه !!مثلا اونی که می گه با اجازه امام زمان وشهدا داره راستش رو می گه....باور کنید فلسفه اش همون همون حیای دختره که بهش اجازه نمی ده تو درخواست اولل سریع بله بگه بهدم نمی تونن بگن دخترمون با حیاس یه بار دیگه بپرسین یه جمله زیباتر می گن...اصن این همه اس ام اس های نمی دونم تبریک و عارفانه و عاشقانه اگه زیاد دقت کنی می بینی نصفش دروغه ولی واقعا قصد شما دروغ گفتن بوده....بهتر انقدر دینمون رو سخت و ترسناک نکنیم. به جاش به چیزای اصلی مثه همین تغییر خطبه بپردازیم که یه جورایی مثه تحریف دینه