کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویژه تولد تالار 93 - رادیو بیــــــــداری
۳:۲۸, ۲۲/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۲۲:۴۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: bes01.jpg]
[تصویر: 07.jpg]
الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت مولانا و مولاتنا امیرالمومنین علی بن ابی طالب و
فاطمةالزهـــــرا سیدة النســـاء العالمیــــــن و اولادهــــــم المعصومیــــــن علیهــــم الســـلام

[تصویر: antena_radio_sony.jpg]

سلام به هم تالاری های بزرگوار و عرض تبریک عید سعید غدیر
Rose
به حول و قوه الهی اولین برنامه رادیو بیداری رو به مناسبت عید بزرگ ولایت و چهارمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه تقدیمتون میکنیم. کلی هم توش برنامه های خوب از مصاحبه و کلیپ و نمایشنامه خوانی و طنز و... داریم، توضیح اضافه نمیدم که خودتون برید گوش بدید[تصویر: angel.png]

دوستان بسیاری در این کار کمکمون کردن که جا داره از تک تکشون تشکر کنم و به همه خدا قوت بگم:

سید ابراهیم، MohammadMeraj، آفتاب، سرباز منتظر، هادی...، ساجد، مجید املشی، pelaq ،یاسین، زینب خانوم،نورالسادات ،میلاد.م،Agha sayyed،مصباح،Havbb 110،حضرت عشق،mahdy30na ،مجتبی110،شهیداسکندر ،boghz ،بیداری اندیشه، علی 110 ،حسن عزتی و یه بنده خدا و با تشکر از خانواده تالاریمون(عین آخر سریالها شد[تصویر: biggrin.png])

پ.ن1: هر گونه انتقاد و پیشنهادی کاملا پذیرفته می شود.
پ.ن2: قرار بود صبح عید، کار ارائه بشه ولی علی رغم تلاش بسیار دوستان، یه سری مشکلات فنی باعث تاخیر در پخشش شد که پوزش ما را پذیرا باشید.

یا علـــــــــــــــی[تصویر: heart.png]

امضای شیدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، MohammadMeraj ، مجتبی110 ، السا ، حسن عزتي ، هادی... ، سید ابراهیم ، میلاد.م ، mahdy30na ، Agha sayyed ، آفتاب ، sarallah ، soora ، حسنیه ، SAViOR ، Night_World ، Farzaneh ، مهسا110 ، مهشاد ، میم.حسین.الف ، بیداری اندیشه ، انتصـار ، عبدالرحمن ، ساقی ، آسمانه سجادی ، ساجد ، أین المنتظر ، mohamad ، Mahdy2021 ، فاطمه خانم ، Hadith ، m.hossein ، نرگس مهدوی ، 135 ، Banoo ، نورالسادات ، Ramin_Ghn ، حضرت عشق ، سیمرغ ، boghz ، عقیق ، azade ، یه بنده خدا ، مصباح ، فدايي ولايت ، یاوران مهدی ، nafas ، ali0077 ، 21200 ، Justice Bringer ، حسن.س. ، fiftynine

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۹, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
حالا هم دیر نشده بفر مایید تا شخصا حساب کنم/

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Ali#59 ، نرگس مهدوی ، آفتاب ، یاســین ، شیدا ، حسن عزتي ، mahdy30na ، نورالسادات
۱۲:۱۹, ۲۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
عجب چیزی بود این رادیو بیداریSurpriseSurpriseSurpriseSurprise

شما که دست رادیو میقاتو از پشت بستید Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، مجید املشی ، حسن عزتي ، سید ابراهیم ، مجتبی110 ، آفتاب ، sarallah ، نرگس مهدوی ، هادی... ، Farzaneh ، حضرت عشق ، MohammadMeraj ، mahdy30na ، فدايي ولايت ، نورالسادات
۱۳:۲۵, ۲۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۵/مهر/۹۳ ۱۷:۴۹)شیدا نوشته است:  [تصویر: 81456504639948755461.png]

سلام به شما خوبان

از لطف شما نسبت به اولین برنامه رادیو بیداری بسیار سپاسگزارم و همینطور انتقادهایی که به کار داشتید.

خبر دااااااغ اینکه دومین برنامه رادیو بیداری هم به امید خدا در راهه Smile

دوستان بزرگوار میتونید انتقاد ها و پیشنهاداتون رو درباره برنامه و تالار به صورت صوتی ضبط کنید و برامون بفرستید (همونطور که در پایان برنامه هم بهش اشاره شده بود) علاوه بر اون چون برنامه بعدی ان شاءالله در ماه محرم پخش میشه میتونید متن یا شعر یا دلنوشته درباره مولا امام حسین(علیه السلام) و یاران عزیزشون رو هم با صدای خودتون ضبط کنید و بفرستید

نکته ی دیگه این که خواهر خوبم یاسین عزیز، مسئول روابط عمومی رادیو هستن (یعنی پل ارتباطی شما و تیم رادیویی) پس هر مطلبی و موردی رو که فکر میکنید باید به اطلاع تیم رادیو برسونید با ایشون هماهنگ کنید

و باز هم نکته ای دیگه اینکه فایل های صوتی پیشنهادها یا شعر و متن محرم رو تا 30 مهر ماه برای خانوم یاسین بفرستید
و خیلی هم طولانی نباشه لطفاAngel

ممنون از همکاری شما عزیزان

یا علی / التماس دعا

سلام خدمت دوستان بزرگوار
در ادامه فرمایشات شیدای گرامی چند نکته بگم.
1- اگه ایده ای در مورد محرم دارید حتما بفرستید چون خیلی وقت نداریم.

2-همانطور که گفته شد دلنوشته های خودتون رو میتونید با صدای خودتون بفرستید و نکته مهمش اینه که فقط اقایون میتونن صوتی بفرستن اگه خانومای عزیز خواستار توضیح بیشتر شدن ان شاء الله در پیام خصوصی در خدمتشون هستم.

و ممنون از همه دوستانی که تا الان نظراتشون رو مطرح کردن.
التماس دعا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شیدا ، آفتاب ، حسن عزتي ، مجید املشی ، Night_World ، نرگس مهدوی ، عقیق ، Farzaneh ، حضرت عشق ، azade ، بچه های گمنام ، MohammadMeraj ، mahdy30na ، السا ، فدايي ولايت ، نورالسادات
۱۴:۵۰, ۲۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #34
آواتار
با سلام!
دست همه دوستان عزیز درد نکنه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شیدا ، آفتاب ، حسن عزتي ، یاســین ، نرگس مهدوی ، Farzaneh ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، بچه های گمنام ، MohammadMeraj ، mahdy30na ، نورالسادات
۱۷:۳۸, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
سلام خدمت دوستان بزرگوار

از همه دوستانی که تا کنون انتقادات و پیشنهاداتشون و فایل های صوتی شون رو فرستادن نهایت تشکر رو داریم.

و البته ما همچنان منتظر دوستانی هستیم که اعلام امادگی کردن.

چند روز دیگه بیشتر به محرم باقی نمونده اگه ایده ای برای این قسمت دارید،مداحی قشنگ،اهنگ مرتبط، متن ،مداحی خودتون،نظراتتون بصورت فایل صوتی ....... لطفا برای بنده بفرستید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، سید ابراهیم ، mahdy30na ، آفتاب ، شیدا ، میم.حسین.الف ، سیمرغ ، مجید املشی ، فدايي ولايت ، مجتبی110 ، حضرت عشق ، نورالسادات
۱۸:۴۹, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #36
آواتار
من از سلیم یه گلچین دارم
می خواین آپلود کنم براتون؟
البته فقط یدونه اش ترکی نیست: شه بخشنده ما بنده نواز است بیا...
مرثیه زینب رو می خواین؟ زینب، زینب، زینـــــب، شاه وفا، زینب
یا مرثیه حضرت رقیه؟ گالدی عراق ده بی کفن...
یا روضه علی اصغر؟ آقلاما بالام
یه چند تای دیگه دارم که اکثرا برای مقتل هستن و دیگه تم رادیوتون خیلی افسرده می شه
هر کدوم رو خواستین بهم پ.خ بدین تا شب آپلود می کنم
فکر کنم حجمشون از 200 مگ بالاتر نره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، یاســین ، آفتاب ، MohammadMeraj ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، نورالسادات ، Eve
۱۹:۱۷, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #37
آواتار
دوستان اگه کسی نمایشنامه نویسی هم کار کرده به بنده پیام بده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، آفتاب ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، مجتبی110 ، حضرت عشق ، نورالسادات
۲۲:۵۲, ۲۸/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۳ ۹:۲۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #38
آواتار
با عرض سلام مجدد
دوستان عزیز همونطور که میدونید برنامه بعدی رادیو بیداری تو محرم پخش میشه به امید خدا
برادرای بزرگوار تالار درد و دلتون با سید جوونای اهل بهشت چیه؟؟؟

[b]اینک سالار شهیدان را در برابرت می بینی، به مولایت چه میگویی؟؟؟

آنچه میخواهد دل تنگت بگو....

[/b]
منتظر فایل های صوتی شما هستیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، شیدا ، مجید املشی ، Night_World ، sarallah ، سید ابراهیم ، مجتبی110 ، سدرة المنتهی ، حضرت عشق ، Mohammad Trust ، rezamohammadi ، نورالسادات
۱۴:۱۵, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #39
آواتار
بچه ها عجله کنید تا محرم چیزی نمونده
دوستانی که ممکنه خجالتی تر باشن عیبی نداره اسمشونو نمیگیم

b]اینک سالار شهیدان را در برابرت می بینی، به مولایت چه میگویی؟؟؟

[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مصباح ، شیدا ، مجتبی110 ، سدرة المنتهی ، مجید املشی ، حضرت عشق ، نورالسادات
۱۵:۲۱, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۹/مهر/۹۳ ۱۴:۱۵)یاســین نوشته است:  بچه ها عجله کنید تا محرم چیزی نمونده
دوستانی که ممکنه خجالتی تر باشن عیبی نداره اسمشونو نمیگیم

b]اینک سالار شهیدان را در برابرت می بینی، به مولایت چه میگویی؟؟؟

[/b]
ببخشید که نمی تونم باهاتون در این زمینه همکاری کنم به این علت که بنده تا الان که خدمت شما هستم به درستی یاد نگرفتم احساساتم رو به خوبی بیان کنم.
اما اگر روزی روزگاری این لیاقت پیدا کردم که در خدمت امام حسین (علیه السلام) باشم اگر اجازه دادند فقط دست ایشون رو می بوسم و اگر بیشتر از این هم توفیق داشته باشم ازشون درخواست می کنم که در حق بنده پدری کنند دستی به سرم بکشند بلکه آدم بشم و بتونم در رکاب حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بادشمنان خدا مبارزه کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شیدا ، مجید املشی ، حضرت عشق ، Mohammad Trust ، MohammadMeraj ، نورالسادات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]