تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر MAHDI59
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
برای آیندت چه برنامه ای داری؟
آیا به آرزو هات رسیدی؟
آیا اون چیزی که وقتی بچه بودی میخواستی بشی شدی؟
نقل قول:- من ماشین ندارم !
من گشنه هستم
من خسته هستم
من پول ندارم
اینم چند تا جمله در مورد ((من))
شما ماشین نداری چطوری ماشینو بردی تعمیرگاه Huh

منظورم از من ، Havbb 110 بود نه خودت Big Grin درباره ی بنده چندتا جمله بگو... حالا نگی جن و انس را خلق نکردم الا برای بنده بودن Big Grin
1. کدوم فیلم یا سریاله که اگه 200 بارم ببینیدش بازم دلتون میخواد که ببینیدش؟
2. آشغالا رو شما میذارین دم در؟
3. محرم یا عاشورا رو بیشتر دوست دارین یا ماه رمضان و شبهای قدر؟
4. خدا چند تا بچه به شما بده خوشحال میشین؟
اسماشون چی باشه؟
1-به جز امام حسین چه شخصیتی از عاشوراییان رو دوست دارید و روی شما تاثیر گذاشته؟

2-اگه توی اتقاتون باشید و ببینید یه جفت چشم قرمز داره به شما نگاه میکنه میترسید؟چیکار میکنید؟

3-دوست دارید تو شهر زندگی کنید یا روستا؟

4- بچه بودید شیطون بودید؟بزرگترین خرابکاریتون چی بوده؟

5- تا حالا یه ادم مسن یا نابینا رو از خیابون رد کردید؟

6-بچه بودید دوست داشتید چیکاره بشید؟
سلام
نقل قول:1-تا حالا به شخصی تو تالار (مدیران یا کابران معمولی) حسودی کردی ؟
بله زیاد !Big Grin البته حسادت از نوع خوبش . بخوام اسم ببرم خیلی زیاد میشن . حسادت به اخلاق و رفتار خوبشون . من بین خیلی از این بچه ها بُر خوردم اینا خیلی خوبن . اصن آدم اعصابش خرد میشه Wink

نقل قول:2-موقع دروغ گفتن استرس داری ؟
چند سالی هست که به شدت سعی کردم دروغ نگم . نمیدونم چقدر موفق بودم ولی خب اگه دروغ بگم به نظرم بیشتر احساس ناراحتی میکنم تا استرس

نقل قول:3-خیال پردازی می کنی ؟
بله Smile بعضی از اتفاقات رو برای خودمو ترسیم میکنم چه اتفاقاتی که در گذشته رخ داده باشه و یا چیزایی که ممکنه در آینده اتفاق بیفته

نقل قول:4-چقد شده تو زندگی 24 25 سالتون وقتتونو از دست داده باشی ؟ چه واکنشی داری دربرابر وقتای تلف شدت ؟
زیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد
زندگی 27 ساله من وقت تلف شده زیاد توش داشته . واکنشی نمیتونم داشته باشم ! گذشته دیگه .کاری نمیتونم بکنم . البته این اواخر سعی کردم این اتفاق نیفته

نقل قول:5-فرض کن زمان ظهور رسیده صیحه اول آسمونی ندای جبرئیل امین هستش و دومی فریاد ابلیسه فکر میکنی میری مکه پیش امام یا میری سراغ شیطان ؟
بستگی به زمانش داره ، باید ببینم بلیط کدوم یکی گیر میاد!!Dodgy
آخه این چه سوالیه برادر من Big Grin خب معلومه همه ما دوست داریم بریم مکه دیگه

نقل قول:6-معیار تشخیص حق از باطل چیه از نظر شما ؟
معیار رو مشخص کردن برای ما ، قرآن و ائمه . بنده هم سعیم بر اینه که همین کار رو بکنم

نقل قول:7-رابطه ات با "من" چیه ؟(منظورم حسین افراد نیستا منظورم من خودتونه)
دوستانه است ، چند سالیه باهاش کنار اومدم . شکایتی ندارم . ان شاالله آدم میشه Angel

نقل قول:8-شده با خودتون حال کنی که مدیر شدی ؟
اگه منظورت ناظره .راستش بله . بودن کنار این همه آدم خوب حال کردنم داره . راحت بگم افتخار میکنم از بودنم کنار بقیه توی تالار . Eyeglasses

نقل قول:9-اگه تمام اعتقاداتون رو با دلیل منطقی و عقلانی و بر پایه آموزه های اسلام نقد کنم طوری که بفهمید همه اش اشتباه بوده حاضری اعتقادتونو عوض کنید ؟
قطعا. اگه تحقیق کنم و مثلا بفهمم که دینی وجود داره که کامل تر از دین من هستش حماقت میکنم اگه اون دین رو قبول نکنم

نقل قول:10-سحر خیز هستی ؟ (از کی روزتو شروع می کنی ؟)
بله هستم . از ساعت 5:30.( حالا بماند که دو ساله به خاطر خدمت مجبورم بیدار شم Big Grin )

نقل قول:11-ندیده میتونی بگی چندتا تشکر داری ؟
نه! از کجا بدونم . ولی هر تشکر برام مهمه

نقل قول:12-وقتی بهت اعتبار میدن کاربرا خوشحال میشی ؟
بله . از این که مطلبم به درد یکی خورده خوشحال میشم .
5 مورد از شکل هایی که به ذهنتون میرسه رو بگید در واقع این شکل رو کجاها میشه دید؟

میخواستم بگم ده مورد بهتون تخفیف دادم

[تصویر: 87705000882820014211.png]

مثلا:

-چشم خرچنگ

-کیف پول خورد زنانه

-ادم مریخی

.....

سوال دوم

با در بطری نوشابه چه کارهایی میشه انجام داد؟

5 مورد
سلام Smile
نقل قول:1.شما اگر مسول این بودین که تعیین کنید که سربازی، اختیاری باشد یا اجباری باشد. کدام رو برای بچه های مردم اختیار میکردید؟!
هیچ کدوم . من تعداد پرسنل کادر (پایور) رو افزایش میدادم . سربازی رو قرار دادی میکردم . مثلا 5 ساله با حقوق و مزایا .
مثلا 70 درصد رو از پرسنل کادر استفاده میکردم و 30 درصد بقیه رو هم از سرباز وظیفه قراردادی.

نقل قول:2.اگر نوشتن قانون به عهده ی شما بود قانونی بهش اضافه میکردید؟؟
اگه همین قوانین موجود رو هم درست اجرا کنن خیلی از مشکلات حل میشه . نیاز نیست قانون جدیدی اضافه بشه .

نقل قول:3. کدام دعا رو بیشتر دوست دارید؟؟
إِلَهِي قَلْبِي مَحْجُوبٌ وَ نَفْسِي مَعْيُوبٌ وَ عَقْلِي مَغْلُوبٌ وَ هَوَائِي غَالِبٌ وَ طَاعَتِي قَلِيلٌ وَ مَعْصِيَتِي كَثِيرٌ وَ لِسَانِي مُقِرٌّ بِالذُّنُوبِ فَكَيْفَ حِيلَتِي يَا سَتَّارَ الْعُيُوبِ وَ يَا عَلامَ الْغُيُوبِ وَ يَا كَاشِفَ الْكُرُوبِ اغْفِرْ ذُنُوبِي كُلَّهَا بِحُرْمَةِ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ يَا غَفَّارُ يَا غَفَّارُ يَا غَفَّارُ بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.

نقل قول:4.ناراحت باشید چی کار میکنید؟
میرم قبرستون! اگه موقعیتش باشه . خیلی خوبه . البته میرم گلزار شهدا اونجا خیلی بهتره .

نقل قول:5.اگه از دانشگاه زنگ بزنن که مدرکتون از درجه اعتبار ساقط هست حاضرید دوباره همین مدرک رو بگیرید؟؟
به هیچ عنوان . عمرا !! اصلا!!! آقا این شکلک تهوع چی شد بالاخره Confused

نقل قول:6.اگه بخواهید اسم تالار رو عوض کنید چه اسمی براش انتخاب میکنید؟
رنگ خدا Smile

نقل قول:برای آیندت چه برنامه ای داری؟
یه سری برنامه کوتاه مدت دارم و بلند مدت
فعلا باید دنبال یه کار درست و درمون بگردم
برنامه هام زیاده مثلا اگه خدا بخواد یه کتاب می نویسم
یه برنامه مطالعاتی برای خودم درست میکنم
ولی فعلا همون که گفتم
کار کار کارSmile

نقل قول:آیا به آرزو هات رسیدی؟
نه هنوز نرسیدم . یعنی به همش نرسیدم . ولی نا امید نیستم . ان شاالله میرسم

نقل قول:آیا اون چیزی که وقتی بچه بودی میخواستی بشی شدی؟
نه ! دوست داشتم خلبان بشم که نشدم Angel
  • اعتماد ب نفستون زمانی ک کاربرساده بودین با الانی ک ناظرید چقدر تفاوت داره؟ ( مثلا وقتی کاربر عادی بودین اینجوری [تصویر: blush.png]بودین ، بعد ک ناظر شدین [تصویر: cool.png] شدین ؟ )
  • شده با ابزار مدیریتی تون کاری کنین ک بعدا پشیمون بشین و عذاب وجدان بگیرین؟ اگه بله، دنبال حلالیت گرفتنش بودین؟
  • اگه از همین امشب شما رو بکنن کاربر ساده ی ساده ،عکس العملتون چیه؟
نقل قول:شما ماشین نداری چطوری ماشینو بردی تعمیرگاه Huh

منظورم از من ، Havbb 110 بود نه خودت Big Grin درباره ی بنده چندتا جمله بگو... حالا نگی جن و انس را خلق نکردم الا برای بنده بودن Big Grin
خب ماشین خودم نبود Wink
من که ندیدمت ولی وقتی مطالبت رو میخونم یه قیافه ی عینکی میاد تو ذهنم ! با موهای فر .
یه مغز پر از استراتژیBig GrinBig GrinBig Grin
شیطون تا حدی
یه مقدار هم شر
!!!!

نقل قول:1. کدوم فیلم یا سریاله که اگه 200 بارم ببینیدش بازم دلتون میخواد که ببینیدش؟
یکی دو تا نیستن که Blush
ولی علی الحساب چیزی که تو ذهنم میاد :
ایرانی : دیدبان ، روز واقعه
خارجی : رستگاری از شاوشنگ ، مسیر سبز .
نمیدونم چرا الان از ذهنم پریده اصن !!! Dodgy

نقل قول:2. آشغالا رو شما میذارین دم در؟
در منزل پدری خیر!!!Big Grin ولی در آینده به احتمال بسیار قوی بله

نقل قول:3. محرم یا عاشورا رو بیشتر دوست دارین یا ماه رمضان و شبهای قدر؟
این سوال خیلی بدجنسیه!! سخته انتخاب
ولی من عاشورا رو دوست دارم

نقل قول:4. خدا چند تا بچه به شما بده خوشحال میشین؟
4تا Rolleyes

نقل قول:اسماشون چی باشه؟
یونس چون تو شکم ماهی بوده خوشم میاد Angel
امیر علی چون دوس دارم
ساره چون گناه داره !
زینب

نقل قول:1-به جز امام حسین چه شخصیتی از عاشوراییان رو دوست دارید و روی شما تاثیر گذاشته؟
قطعا حضرت زینب (سلام الله علیها)

نقل قول:2-اگه توی اتقاتون باشید و ببینید یه جفت چشم قرمز داره به شما نگاه میکنه میترسید؟چیکار میکنید؟
سکته میکنمConfused میخ میشم سر جام !! داد میکشم ! ای بابا Confused حالا امشب چطور برم تو اتاقم!!!؟؟

نقل قول:3-دوست دارید تو شهر زندگی کنید یا روستا؟
زندگی توی روستا از دید ما قشنگه که همین طور هم هست . ولی ما سختیهاش رو نمیبینیم . زندگی توی روستا سختی هم داره . به نظرم زندگی توی شهر یا روستا می تونه به یه اندازه خوب و قشنگ باشه

نقل قول:4- بچه بودید شیطون بودید؟بزرگترین خرابکاریتون چی بوده؟
آب زیر کاه بودم ، مغز متفکر ، بزن در رو Big GrinBig Grin
ماشین بابامو کتلت کردم . اگه منظورتون خیلی قبل تره ، خرابکاری زیاد کردم یکیش رو میگم
یه بار از توی باغچه خونمون یه عالمه سبزی خوردن چیدم . مادرم سبزیهای خونه رو نچیده بود چون یه مدت گربه زیاد شده بود تو حیاط و خلاصه چندان میلی برای خوردن سبزی ها نداشتیم!Confused خلاصه یه گونی نون خشک هم پیدا کردم شروع کردم با سبزی های کثیف و نون خشکا لقمه درست کردم !! بعد رفتم همشو دادم به بچه های کوچه!!! Big Grin با یک ولعی میخوردن اصن آدم اشتهاش باز میشد . Big Grin
هیچی دیگه ! فرداش هیچکی تو کوچه نبود!! Wink

نقل قول:5- تا حالا یه ادم مسن یا نابینا رو از خیابون رد کردید؟
بله . ولی فکر کنم فقط یکبار . البته خب خداییش سر راهم بهشون بر نخوردم

نقل قول:6-بچه بودید دوست داشتید چیکاره بشید؟
خلبان Smile

نقل قول:
5 مورد از شکل هایی که به ذهنتون میرسه رو بگید در واقع این شکل رو کجاها میشه دید؟

میخواستم بگم ده مورد بهتون تخفیف دادم

[تصویر: 87705000882820014211.png]

مثلا:

-چشم خرچنگ

-کیف پول خورد زنانه

-ادم مریخی

.....

1- دو تا پای بچه که ماشین از روش رد شده زده شت و پتش کرده فقط پاهاش باقی مونده Confused
2- دو تا بادکنک که دارن از پشت تپه بالا میاد ، البته نخشون توی دست دو تا بچه است ، یه دختر یه پسر ! حالا ایشالا بزرگ شن ببینیم چیکار میشه براشون کرد!Heart
3- یه کالسکه چرخدار که پای صاحبش رفته روی پوست موز و کالسکه از دستش پرت شده تو هوا!
4- شیکم یه آدم چاغ 57 ساله که یه پزشک چینی دو تا سوزن فرو کرده توش بار یطب سوزنیBeard
5- دو تا دایره ، دوتا خط، یه نیم دایره که هیچ معنا و مفهومی ندارن

نقل قول:با در بطری نوشابه چه کارهایی میشه انجام داد؟
میشه پهنش کرد و وسطش رو سوراخ کرد و یه نخ از توش رد کرد و ازش به عنوان سکه استفاده کرد مثلا توی تلفن سکه ای و وقتی صحبتتون تموم شد با استفاده از اون نخه ، سکه رو از حلقوم تلفن بیرون کشید!
میشه دو تا سوراخ توش ایجاد کرد و یه نخ رو از توی دو تا سوراخ رد کرد و به هم گره زد . بعد میشه باهاش یه بازی قشنگ انجام داد که باید ببینید. نمیشه توضیحش داد

نقل قول:اعتماد ب نفستون زمانی ک کاربرساده بودین با الانی ک ناظرید چقدر تفاوت داره؟ ( مثلا وقتی کاربر عادی بودین اینجوری [تصویر: blush.png]بودین ، بعد ک ناظر شدین [تصویر: cool.png] شدین ؟ )
من قبل از اینکه وارد تالار بشم اینجوری Bi Dandoon بودم . بعد که کاربر ساده شدم اینجوری Bi Dandoon شدم ، بعد وقتی ناظر شدم اینجوری Bi Dandoon شدم .

نقل قول:شده با ابزار مدیریتی تون کاری کنین ک بعدا پشیمون بشین و عذاب وجدان بگیرین؟ اگه بله، دنبال حلالیت گرفتنش بودین؟
اگه از همین امشب شما رو بکنن کاربر ساده ی ساده ،عکس العملتون چیه؟
خداییش نه . البته خودم که یادم نیست همچین کاری کرده باشم . حالا اگه از دوستان کسی یادش هست بگه .
راستش این که بتونم توی این جمع باشم خوشحالم حتی به عنوان یه کاربر ساده ،ولی فعالیت به عنوان ناظر و در جمع مدیریتی برام افتخاره و واقعا از این که میتونم کاری انجام بدم خیلی خوشحالم .
نقل قول:من که ندیدمت ولی وقتی مطالبت رو میخونم یه قیافه ی عینکی میاد تو ذهنم ! با موهای فر .
یه مغز پر از استراتژی
شیطون تا حدی
یه مقدار هم شر

خب اینا همش غلطه Big Grin خدمت میرسیم میبینی
.
.
.
راستی عکس منو که دیدی!

سری جدید سوالات برای بیکار نبودن:

1- گفتی دنبال کاری. حاضری کارگری کنی؟
2- نحوه ی تلفظ فامیلت چجوریه؟ معنیش چیه؟
3- خانوادت هنوز غرب هستن؟
4- قصد نداری بری جنوب؟ غرب و شمال و شرق و... Big Grin
5- بنظرت سربازی مقدسه؟ اگر پاسخ منفیه یه جمله توضیح بده
اگر پاسخ مثبته بگو چجوری رضا شاه میتونه پدیده ای مقدس به وجود آورده باشه؟
6- از آقایون ناظر و مدیر کیا رو تا حالا ندیدی؟
7- مدل گوشیت چیه که هرچی میگیم نصب نمیکنی
7- آیا میتونی در دفاع از دین با کسی بحث کنی؟ علمی!
7- گفتی تشکرهایی که میشه ازت برات مهمه. توضیح بده (2 نمره)
7- اگه کیا تشکر کنن در پوست خود نمیگنجی؟
7- بچه ها میگن خیلی شیطونی ، راسته؟

عدد 7 رو دوست دارم Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع