۳/آبان/۹۳, ۱۲:۳۴
(۳/آبان/۹۳ ۱:۵۸)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]اقا مهدی تبدیل شدند به کارشناس ازدواج![]()
خانوم مهپاره.
.. بعد زن داداش شما گناه ندارند, فقط مجردها گناه دارند؟! یعنی چه این استدلاله برادره شمادارند؟؟
زن همین یک شوهر رو میتونه داشته باشه بعد همونم دستش رو نگیره؟؟
نظر شما چی هست آقا مهدی؟! ؟

خب منم برای بقیه دلم میسوزه ولی دلیل اصلی که مخالف این کار هسم چیز دیگه ایه
ببینید اگه من به عنوان یه بچه مذهبی توی خیابون دست زنم رو بگیرم نباید تعجب کنم که اون بچه غیر مذهبی وسط خیابون ...

البته توی همه جا این طور نیست . اگه توی جایی احساس کنم که گرفتن دست همدیگه خیلی تو چشمه این کارو نمیکنم .
به هر حال باید مواظب باشیم .
گاهی ما خواسته یا ناخواسته نماد قشر مذهبی به حساب میایم
(۳/آبان/۹۳ ۲:۱۰)نورالسادات نوشته است: [ -> ]باسلام خدمت برادرمهدی گرامی
انشالله که حالتون خوب باشه وروزگاربروفق مرادتون باشه.(امیدوارم تا اینجازیادکباب نشده باشید:cool![]()
میخواستم نظرتون را درمورد چندتا ازکاربرهای محترم جویابشم
سلام خدمت شما
همینطور هم شما

نقل قول:١.سیدابراهیمسید رو یک بار از نزدیک دیدم . به نظرم آدمیه که سعی کرده همه ی ابعاد شخصیتش رو با هم رشد بده . و باز هم به نظر بنده موفق هم بوده. از اون آدم هاییه که داره همین طور روحش رو بزرگ و بزرگتر میکنه
نقل قول:٢.مهدی2021ایشون رو هم یک بار از نزدیک دیدم. وجودش برای هر گروهی یه نعمته . بسیار منطقی و در مواقع حساس بسیار دقیق و حساب شده عمل میکنه . کنترل خوبی داره رو احساساتش . قابلیت فرماندهی یه گردان رو داره اصلا
نقل قول:٣.درست پسندبا ایشون آشنایی زیادی ندارم ، فقط از روی مطالبشون می تونم بگم یک انسان شدیدا دغدغه مند
نقل قول:۴.نسیم صبا

نقل قول:۵.مصباحاز ناظران خوب تالار . ان شاالله که همینطور خوب و مستمر بتونن در تالار فعالیت داشته باشن .
نقل قول:۶.حسن عزتیحسن عزتی یک روزی شهید میشه
ببین من کی گفتم . (البته بعد از 120 سال
) بسیار بسیار انسان خوب و دوست داشتنی . روح لطیف و بزرگ ، فول آپشن! ، یک پدر خوب . ورزشکار ، من فقط یک بار از نزدیک دیدمش ولی خیلی دوسش دارم نقل قول:واگرکاربردیگه ای هم هست که دوست دارید درموردش حرف بزنید بفرماییدتعدادشون زیاده ، اگه بخوام بنویسم خیلی زیاد میشه و منم دلم نمیاد کسی رو از قلم بندازم![]()
لذا !
سکوت اختیار میکنم
نقل قول:راستی ممنون میشم اگرآموزش خورشت گل کلم راارایه بدیدآخه تاالان نشنیده بودم خیلی دوست دارم یاد بگیرم![]()

چشم .
مواد لازم :
1- گل کلم
2- گوشت چرخ کرده
3- لپه
4- پیاز
5- رب گوجه
6- آبغوره
7- نمک ، فلفل، زرد چوبه، دارچین ( در صورت تمایل )
طرز تهیه :
ابتدا پیازها را پوست میکنیم و میشوییم ! سپس آن ها را خرد کرده و داغ می نماییم (که میشود پیاز داغ !!
) یعنی سرخ می کنیم . البته نباید طلایی شود .سپس لپه ی شسته و نم کرده را به پیاز داغ اضافه میکنیم البته نباید خیلی سرخ شود (میتوان به جای این کار ، لپه هارا با مقداری آب و نمک آب پز کرد و در انتها به خورشت اضافه کرد )
بعد از اضافه کردن لپه ادویه را اضافه میکنیم. و بلافاصله گوشت را اضافه میکنیم . فقط نباید گوشت را به صورت خاصی درآوریم ( قلقلی ! کوفته ای) چون طعم غذا تغییر میکند. گوشت باید به صورت پوره ای در کل خورشت مخلوط باشد .
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به مقدار لازم آب ریخته و اجازه میدهیم تا به اصطلاح خورشت جا بیفتد (در قابلمه را یادمان نمیرود بگذاریم روی قابلمه!!)
بعد از اینکه خورشت کمی جا افتاد آبغوره را جهت طعم دار کردن خورشت به آن اضافه میکنیم .
حالا نوبت به گل کلم رسیده . باید گل کلم را از قبل شسته ! و به قطعات کوچک تقسیم میکنیم ( نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ ، به اندازه ی ترشی گل کلم ) قطعات گل کلم باید شکل خود را حفظ کند ، یعنی نباید با چاقو خرد شود بلکه از هم جدا شود .
سپس گل کلمها را شسته و در روغن تفت میدهیم .
یک ربع تا بیست دقیقه قبل از سرو خورشت گل کلمها را به آن اضافه میکنیم تا همراه خورشت مزه دار شود .
غذا حاضر است
بفرمایید شام
مقدار مواد اولیه بسته تعداد نفرات متغیر است در واقع این خورشت همان قیمه است که به جای سیب زمینی در آن از گل کلم استفاده شده و به جای گوشت خورشتی از گوشت چرخ کرده استفاده شده و به جای لیمو امانی از آبغوره استفاده شده است !!
یا علی
(۳/آبان/۹۳ ۱۲:۰۳)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]من جسارتا 3 تا سوال دیگه بپرسم:خواهش میکنم بفرمایید

نقل قول:1- فرض کن مهندس ناظر یه ساختمون هستید!سکته میکنم
صبح بلند می شی می ری سرکار می بینی ساختمان کمپلت اومده پایین! چیکار می کنی؟؟
اول پی گیری میکنم ببینم کسی چیزیش نشده باشه . خلاصه بدترین اتفاق ممکن برای یه مهندس ناظر همینه . ان شاالله که هیچ وقت این اتفاق نیفته نقل قول:2- اهل ورزش هستید؟بودم . الان هم کم و بیش هستم ولی نه مثل قبل ، ولی اگه خدا بخواد دوباره به صورت جدی شروع میکنم .
پینگ پنگ و فوتبال و والیبال و کوهنوردی و آمادگی جسمانی رو امتحان کردم قبلا

نقل قول:3- بزرگترین سوتی عمرتون؟چیزی به ذهنم نمیرسه الان
اگه یادم اومد حتما می نویسم
نمیدونم چرا این همه سوتی دادم از ذهنم پریده !(۳/آبان/۹۳ ۱۲:۰۶)mohamad نوشته است: [ -> ]سلامراستش وابستگی شدید رو دیدم که با یک نگاه اتفاق افتاده ، نمیدونم میشه اسمش رو عشق گذاشت یا نه
الا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها /// که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکلها
آیا به عشق در نگاه اول اعتقادی دارید؟
(یاد فیلم "ورود آقایان ممنوع افتادم" اونجایی که خانوم دارابی با لحن تمسخر آمیز می گفت: عــــــــــــــــــشق، عشق فقط دو جنبه داره، عشق مادر به فرزند و عشق بنده به خدا. بقیه اش همش قصه است.
اصن عشق کلمه ی گنده ایه !

اصلا درکش سخته
توضیحش سخته !
چه سوالیه اصن ؟؟!! هاع ؟!
عشق چیه اصن بیا در مورد جنگ صوبت کنیم