(۳۰/مهر/۹۳ ۲۰:۵۰)zahra11 نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت آقای مهدی 59!
منم یه چند تا سوال داشتم که اگه هنوز فرصت قانونی تموم نشده بی زحمت جواب بدید!
سلام
بفرمایید
نقل قول:همونطور که ملاحظه کردید رفیقتون آقای علی النور به جای جواب دادن به سولات پیچوندن(سن بین بیست تا سی
شغل مشاوره در زمینه سایبری
) نظرتون درباره امثال ایشون چیست؟
ایشون و امثال ایشون بسیار آدم های خوبی هستن . من آرزومه که یه روزی مثل اونها بشم.

به هر حال هرکس یه سلیقه ای داره در جواب دادن به سوالات . شمام زیاد سخت نگیرید
نقل قول:خب من چون کاربر خانواده ام چند سوال خانوادگی بپرسم:
اول اینکه اصلی ترین ملاکاتون برای انتخاب همسر چی بوده؟
برام خیلی مهم بود که یه همسرم مومن باشه و با حجب و حیا . از نظر اعتقادی با هم مشکل نداشته باشیم . اخلاقش خوب باشه و آدم مهربونی باشه ، خانواده خوبی داشته باشه . می دونستم خانواده خیلی مهمه ولی الان که وارد زندگی مشترک شدم ، متوجه شدم خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم ، این موضوع مهمه.

خدا رو شکر توی این زمینه ها مشکلی نداشتیم.
نقل قول:تا چه حد به اون ملاکها رسیدین؟
تقریبا صد در صد. البته هنوز زندگیمون رو زیر یک سقف شروع نکردیم. ولی خیالم راحته
نقل قول:جوونها خصوصا پسر ها چه وِیژگیهایی رو باید احراز کنن تا دنبال همسر بگردن؟
اولین قدم در ازدواج مشخص کردن هدف خود آدمه از زندگی، تا هر کس هدف خودش رو برای زندگیش مشخص نکنه ، نمیتونه دست به ازدواج بزنه.
وقتی هدف مشخص شد ، میشه از روش مدل زندگی رو انتخاب کرد ، تازه بعد از اونه که بر اساس مدل زندگی ، کار و همسر و... رو میشه مشخص کرد. بنابراین اول باید تکلیف رو با خودشون مشخص کنن. حالا بعد از اون تازه میرسیم به چیزای دیگه .
نقل قول:از اینکه شجاعت و جربزه ازدواج کردن (رو تو دوره زمونه ای که خیلی پسرها عرضشو ندارن )داشتین چه حسی دارین؟
حس خیلی خوبی دارم

. ای کاش زودتر به این فکر افتاده بودم
نقل قول:همسرتون از نظر تحصیلات و سن با شما تا چه حد همخوانی دارن؟اصلا ملاک مهمیه به نظر شما یا خیر؟
دو سال اختلاف سنی داریم و ایشون دارن در مقطع کارشناسی تحصیل میکنن.
بله مهم هست . ولی باید دید در چه درجه ای از اهمیت قرار داره نسبت به سایر ملاک ها .
نقل قول:از نظر تیپ خانواده و پایگاه اقتصادی تا چه حد با همسرتون هم خوانی دارید؟ به نظرتون تا چه حد تفاوت مساله ساز نیست؟
این یکی مهمه . هم کفوبودن واقعا مهمه . ما هم تقریبا در یک سطح هستیم . حالا فتوکپی برابر اصل نیستیم ولی شبیه هستیم. گاهی همین هم کفو نبودن چنان زندگی رو از هم میپاشونه که به سال نرسیده ...
نقل قول:شما تا چه حد به ظاهر و ثروت اهمیت می دادید؟
در حد معمولی به ظاهر اهمیت میدادم . ظاهر اصلا ملاک خوبی نیست . من همیشه 10 درصد رو برای ظاهر کنار میذاشتم . به همه هم پیشنهاد میکنم همین کار رو بکنن . ولی به ثروت اهمیت نمیدادم. واقعا برام مهم نبود .
نقل قول:ایا از نظر اعتقادی کاملا با خانمتون موافقید یا خیر؟چرا؟
تا اینجا که الحمدلله بله . چون همونجوریه که میخواسم.

دیگه مشکلی نیست که بخوام موافق نباشم. موقع انتخاب اگه چشمامونو باز کنیم. دیگه سر این مسائل به مشکل نمیخوریم
نقل قول:با ارزوی خوشبختی و موفقیت برای شما و همسر گرامیتون
خیلی ممنون . همینطور برای شما
(۱/آبان/۹۳ ۰:۳۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]سلام
حسش نیس از سوالای پارسال بپرسم
خیلی کوتاه
سلام
ولی من حسشو دارم
بفرمایید
نقل قول:آینده تالار رو چطور ارزیابی می کنی؟
به نظر من همین طور آهسته و پیوسته به حرکت خودش ادامه میده . آیندش روشنه بچم
نقل قول:برای بهبود وضع تالار چکار کردی؟
اول باید دید وضعش بده یا نه ؟! شاید انتظار ما از این فضای مجازی بیش از حد باشه
نقل قول:متاهل شدنت چقدر تاثیر داشته؟
توی چی تاثیر داشته ؟
نقل قول:اگر خانمت بگن میخوان عضو تالار بشن شما قبول می کنی ؟ (وقت گذاشتن رو میگم)
همین الانم عضو هستن
nasimesaba
نقل قول:اگر بگن خانمت مدیر (سبز و آبی) بشن چی میگی؟
مسئولیتش زیاد میشه . خوشحال میشم خب
نقل قول:الان جلوی ماها شوخی یا کلا؟
باید از بقیه بپرسی ! میگن شوخم . چی بگم والا