۱۷/آبان/۹۳, ۱۲:۵۰
(۱۷/آبان/۹۳ ۰:۴۰)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]سلامسلام ممنونم دوست خوبم ..
بنده برای ترک رفتاری که به نوعی عادت میشود شیوه را پیشنهاد می کنم امتحان کردنش ضرر نداره
1-گام نخست "نه" هست . اصلا ناراحت نشوید که افکار به شما هجوم میاورد . این افکار هم وسوسه های شیطان هست و هم امیال نفس پس قاطعانه "نه" بگویید مثبت نگاه کنید فرصتی فراهم شده تا خود را قوی کنید همیشه رشد و تقویت مربوط به عضلات نیست باید ذهن انسان هم نیرومند باشد
2-نه به تنهایی کفایت نمی کند بخش تئوری قضیه است حالا باید وارد مرحله عملی بشید . موثر ترین کار تغییر مکان هست . اصلا ثابت نشید ، کنج نشستن و رکود شما را ضعیف می کند
3-زمان بگیرید یا به عبارتی ثبت رکورد کنید . مثلا الان ساعت 11 شده ودچار وسوسه می شود ویا فرد نسخ میشود (چون راجب سیگار می گویم اصطلاح سیگاری را را بکار می برم ) مقابله می کنه با خودش تا ساعت بشه 12 بازهم اگر جا داشت استقامت می کند تا ساعت بشه 1 اگر بازهم جا داشت به تاخیر می اندازد تا فرضا ساعت بشه 3 این اولین رکورد ، 4 ساعت بود در رکورد های بعدی باید فرد خودشو مستلزم کنه که حتما بیشتر از رکورد قبلی تحمل کنه و روز افزون این فاصله زیاد بشود.
( این راهکار برای افراد وابسته سیگار می باشد و به شدت هم جوابگو هست و در سایر رفتارهم شاید پاسخگو باشد . ضمن اینکه اگر عمل حرامی عادت شده دائما ذکر گفتن و عقوبت اندیشی باید باشد)
و راجب فکر ، در ذهن آدم آن چیزی جای میگیرد که به آن عمل می کند پس امری طبیعی است که فرد مثلا سیگاری دائما به سیگار فکر کند اینها نباید مانع باشد و فرد را نا امید کند رفته رفته رفتار باید اصلاح شود و رفتار جدید که جایگزین شد ذهن هم به همان سمت معطوف می شود و تنها راهش مقابله است شما می توانید این را همان مجاهده متصور شوید
این روش ها باید با توکل و توسل و پیش زمینه های معنوی همراه شود تا میانه راه احساس شکست و یاس آدمی را فرانگیرد ضمن اینکه اعمال معنوی خود نوعی میانبر هم هستند
سعی میکنم اجرا کنم.
خیلی باید تمرین کنم.
(۱۷/آبان/۹۳ ۰:۴۸)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]آیا وسوسه ی شیطانی دارید؟سلام
آیا نفس اماره امانتان را بریده است؟
آیا از ابلیس بریده اید؟
آیا دوست دارید از گناه پاک شوید؟
آیا از اسپم های بنده خسته شده اید؟
با ما به چله نشینی بیایید! شصت درصد تضمینی
ممنونم ..
این چله نشینی از کی شروع میشه؟
(۱۷/آبان/۹۳ ۸:۲۳)محمدهادی نوشته است: [ -> ]سلامسلام
حق تعالی می فرماید:
إِنَّ الَّذينَ اتَّقَوْا إِذا مَسَّهُمْ طائِفٌ مِنَ الشَّيْطانِ تَذَكَّرُوا فَإِذا هُمْ مُبْصِرُون
و نیز الا بذکر الله تطمئن القلوب
برای رفع وساوس و تزلزلات اذکار ذیل مناسبند:
ذکرهای زیر مفیدند:
1- لا حول و لا قوه الا بالله و نیز لا اله الا الله
2- آیه سخره (آیات 54 و 55 و 56 سوره اعراف) ان ربکم الله الذی تا قریب من المحسنین (هفتاد مرتبه) بسیار بسیار مفیده
3- مداومت به سوره ناس
اذکار دیگه ای هم هست؛ ولی چله زیارت عاشورا به نحوی که آقای حق شناس فرمودند، چله دعای مقاتل بن سلیمان، نماز حضرت زهراء (روحی التراب اقدامها الفداء) که مجموعا 510 مرتبه (یا مولاتی یا فاطمه اغیثینی) در آن گفته می شود (در حاشیه مفاتیخ هست و تو اینترنت سرچ کنید میاد) این سه تای اخیر به طور کلی در حوایج موثرند.
4- روزه ماه شعبان و سه روز از هر ماه (پنجشنبه اول و آخر و چهارشنبه اول از دهه دوم ماه قمری)
امام امیر المومنین عليه السلام :
روزه سه روز از هر ماه : چهار شنبه وسط ماه و پنجشنبه اول و آخر ماه و نيز روزه ماه شعبان ، وسوسه هاى سينه و پريشانيهاى دل را از بين مى برد .
5- امام امیرالمومنین عليه السلام ميفرمايند: ياد ما اهل بيت، شفابخش هر ناخوشى و بيمارى و وسوسه ترديد آور است.
خوردنیها
احتمالا سودای حضرتعالی غلبه داره
عدس، بادمجان، چای، هندوانه و نیز دیگر خوردنی های سودا آور ترک شود؛ استفراغ مصنوعی کردن و فصد خیلی در دفع سودا مناسبه
سرچ کنید و خوردنی های سوداساز را پیدا کنید
در رویات خوردن انار؛ شستن سر با سدر هم برای محفوظ ماندن از وساوس توصیه شده
این چندتا رویات هم هدیه به sharmandeh عزیز:
مرحوم کلینی رحمه الله در کافی بابی را به بحث وسوسه اختصاص داده که سه روایت اول در کافی هست:
محمد بن مسلم و او از امام صادق علیه السلام روایت کرده که حضرت فرمود: «مردی نزد حضرت خاتم الانبیاء صلی الله علیه و آله آمد و عرض کرد: یا رسول اللّه ! من هلاک شدم. فرمود: «گویا شیطان تو را وسوسه کرده و گفته چه کسی تو را آفریده؟ و تو گفتی: خالق من خدا است. سپس به تو گفت: او را که آفریده»؟ آن شخص عرض کرد: سوگند به کسی که تو را به حق به رسالت برانگیخت، چنین است که فرمودی. آنگاه حضرت رسول صلی الله علیه و آله فرمود: «این محض ایمان است».
امام باقر علیه السلام فرمود: «مردی نزد رسول اللّه صلی الله علیه و آله آمد و گفت: من منافق شده ام. حضرت صلی الله علیه و آله فرمود: «به خدا سوگند که تو منافق نشده ای، اگر منافق شده بودی، آنچه را برایت پیش آمد کرده است، به من نمی گفتی، گمان این است که دشمن حاضر (شیطان) به تو وسوسه کرد که چه کسی تو را آفریده؟ تو گفتی: خدا مرا آفریده. به تو گفت: او را که آفریده»؟ عرض کرد: آری، سوگند به پروردگاری که تو را به راستی فرستاد، چنین است که می گویی.
آنگاه حضرت صلی الله علیه و آله فرمود: «شیطان از راه اعمال به شما حمله می کند، چون عاجز شد و نتوانست بر شما دست یابد، از این راه (راه عقاید) می آید تا شما را لغزش دهد، هر گاه چنین شد، خدا را به یگانگی یاد کنید و بگویید: لا إله إلا اللّه ».
على بن مهزيار گويد: مردى بحضرت جواد عليه السّلام نوشت و از وسوسه هائى كه بخاطرش آيد شكايت كرد، حضرت در ضمن پاسخ نامهاش باو چنين نوشت: همانا خداى عز و جل اگر بخواهد تو را ثابت و پا برجا كند و از براى شيطان بر تو راهى قرار ندهد، و مردمى هم به پيغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شكايت بردند از خاطرههائى كه در دل آنها افتد كه اگر باد آنها را بجاى دورى اندازد و يا قطعه قطعه شوند دوست تر دارند از اينكه آن خاطره ها را بزبان آرند؟ پس رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: اين را دريافتيد؟ (كه اين خاطره ها بر شما بسيار گران است؟) عرضكردند: آرى، فرمود: سوگند بآن كه جانم بدست اوست اين صريح ايمانست، پس هر گاه آن را يافتيد (و احساس كرديد كه اين خاطره ها بسراغتان آمده) بگوئيد:
«آمنا باللَّه و رسوله و لا حول و لا قوة الا باللَّه»
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله ميفرمايند: شيطان پوزه اى مانند پوزه سگ دارد كه آن را بر روى دل آدمى مى گذارد و شهوت ها و لذّت ها را به او يادآورى مى كند و آرزوها را به سراغش مى آورد و در دلش وسوسه مى كند، تا او را درباره پروردگارش به شكّ اندازد، در اين هنگام اگر آدمى بگويد: «اعوذ باللّه السميع العليم من الشيطان الرجيم و اعوذ باللّه اَن يحضرون ان اللّه هو السميع العليم» پوزه اش را از روى دل كنار مى برد.( ميزان الحكمه ج 13 ص 153)
گاهی اوقات برای گرفتاریهامون فکر می کنیم حتما باید کارهای عجیب و غریب کرد و ...؛ ولی چاره دردهامون در بیانات اهل بیت اومده. خدا هیچ وقت دستمان را از درشون کوتاه نکنه
وقت کردید حتما این کتاب را ملاحظه کنید:
صلوات
یه دنیا ممنونم ... با خوندن این پست کمی ارومتر شدم ...
اما هر لحظه میترسم که بازم وسوسه ها بهم هجوم بیارن ...
.
.
نقل قول:فرمود: «گویا شیطان تو را وسوسه کرده و گفته چه کسی تو را آفریده؟ و تو گفتی: خالق من خدا است. سپس به تو گفت: او را که آفریده»؟این مورد دقیقا در مورد منم صادقه ...
این افکار من رو به سمتی پیش میبرن که هی از خودم میپرسم خدا اصلا چه وجودی هست و از کجا اومده و ...
خیلی دچار اضطراب میشم ..بدنم سرد میشه .. امیدوارم برای هیچ مومنی همچین چیزی پیش نیاد ...
باید بشینم یکی یکی این مواردی که شما دوستان گفتین رو انجام بدم و تمرین کنم ..
+
در اون مورد قانون جذب چه نظری دارید ؟؟
این که ما با قدرت ذهنمون به چیزهای مثبت فکر کنیم و اونا رو به سمت خودمون جذب کنیم ایا گناهی رو مرتکب میشیم و شرک محسوب میشه ؟؟
در حالی که اگر اعتقاد داشته باشیم همین اعمال هم با اذن خدا و اراده ی او انجام میشه ...
یعنی اعتقاد داشته باشیم این عمل من ( یعنی تفکر و تمرکز روی اون چیزی که میخواهیم و دریافت انرژی مثبت از هستی و به موفقیت رسیدن ) همه تحت اراده ی خداست و اگر لحظه ی خدا اراده کند میتواند کاری کند که دیگر این کار ها هم اثر نداشته باشد ..
با این تفکر ایا باز هم من دچار اعمال مشرکانه میشم و از غیر خدا طلب خوشبختی و موفقیت کردم ؟؟
....
...
در واقع وسوسه ی این مورد هم افتاده به جونم ...
لحظه ی از این رهایی پیدا میکنم به اون وسوسه ی قبلی دچار میشم و دوباره بالعکس...