|
وسوسه های ازار دهنده
|
|
۲۳:۴۳, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۰:۱۳ توسط sharmandeh.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان مهربان و مومنم ...
خوشحالم که باز هم میتونم اینجا مشکلم رو بیان کنم و از شما یاری بخوام ... قبل از هر چیز باز هم اگه تاپیک در جای مناسبش ایجاد نشده عذر میخوام من از بچگی متاسفانه مرتکب گناهی میشدم ... بگذریم نمیخوام زیاد بازش کنم چون خوبیت نداره تعریف کردن گناه ... خلاصه تو این چند سال هم از نظر روحی و م جسمی خیلی متضرر شدم به خاطر گناهام ... اما خوشبختانه مدتیه که تصمیم جدی گرفتم که ترکش کنم ... و خدا رو شکر موفق هم شدم ... من تو زندگی م دچار مشکلاتی بودم ... بیشتر مشکلاتم ناشی از تفکراتم منفی ام بود .. که اون هم از همون گناهه ناشی میشه ... همیشه احساس سر خوردگی و شکست میکنم ... همیشه منزوی بودم .. همیشه فکر میکردم تو کار هام شکست میخورم ... و واقعا همین طور هم میشد ... همیشه در همه ی ابعاد در حال شکست خوردن بودم ... تا وقتی که تصمیم گرفتم دیگه تا میتونم مرتکب عمل گناهی نشم و همچنین این احساس شکست ها و ... رو از بین ببرم ... تا اینکه مدتی قبل دوستم مستند راز رو به من معرفی کرد ... این مستند رو دیدم و بهش عمل کردم ...و واقعا در همون چند روز اول نتیجه ش رو دیدم ... واقعا زندگیم عوض شد .. و بیشتر اون افکار مثبتی که تو ذهنم اوردم روز های بعدش اتفاق افتاد .. واقعا چند روز احساس خوشبختی می کردم ... به خودم گفتم در کنار این تقویت افکار مثبت .. گناهان رو هم که کنار گذاشتم خدا هم بهم کمک میکنه و دیگه نور علی نور میشه ... همین جوری خوش بودم که این وسوسه ی لعنتی اومد سراغم ... یه چیزی درونم من رو وسوسه میکنه ..." حس میکنم که نباید به ترفند های مستند راز عمل میکردم ... چون این نوعی شرک یا کفر محسوب میشه ... فقط باید به همون توکل به خدا و ترک گناهان بسنده میکردم و خدا خودش زندگیم رو روبراه می کرد ".. این احساس گناه هی درونم شعله ور میشه ... این احساس یا وسواس یا هر چیزی که اسمش رو میذارن .. بهم میگه که اگر بخوای با تقویت افکار مثبت و عمل کردن به توصیه های مستند راز زندگی خوبی داشته باشی .. شرک محسوب بشه و فقط باید از خدا بخوای ... از طرفی هم لحظه ای بعد به این فکر میکنم که خب این "دریافت انرژی از هستی" هم خودش نشانه ی قدرت و تقدیر خدا و نظم و نظام جهان هستی هست که من دارم به طور مشروع ازش استفاده میکنم ... مثل انرژی خورشید که خداوند قرار داده و استفاده میکنیم بدون اینکه گناه محسوب بشه .. این افکار ضد و نقیض که سراغم میاد خیلی دچار اضطراب و استرس میشم .. بدنم میلرزه ... زندگی رو واسم ناخوشایند میکنه ... یه چند ساعت که سعی میکنم به این وسوسه ها اعتنایی نداشته باشم و بنا رو بذارم به اعتماد به خدا ... خیلی احساس ارامش میکنم اما چند ساعت بیشتر طول نمیکشه که افکار وسواسی به شکل دیگری سراغم میاد و اینبار کلا اعتقاداتم به خدا و ائمه رو نشونه میره ... خیلی اذیت میشم .. نماز شب هم چند شبه که میخونم ... از خود خدا میخوام نجاتم بده از این افکار .. اما گاهی درست همون لحظه ی شیرین که به خدا و رحمتش فکر میکنم .. افکار کفر امیز به ذهنم هجوم میارن ... کلا هر چی میخوام از این افکار رهایی پیدا کنم برای مدتی موفق میشم اما دوباره نوع تفکر عوض میشه و میاد سراغم خیلی بده این جنگ درون ذهنم ... یه لحظه ادم کلا از زندگی نا امید میشه .. یه کم هم در مورد وسواس تو نت سرچ کردم و راهکارهاش رو خوندم ... امیدوارم بتونم اجراش کنم .. میخواستم ببینم که شما دوستان حدیث یا راهکاری در این مورد دارید ؟؟ ایا اینها همون وسوسه های شیطان هست ؟؟؟ خیلی میترسم اعتقادتم ضعیف بشه ... هر لحظه از حمله ی این افکار میترسم ... من چند روز زندگی ششیرین و پاک رو داشتم تجربه میکردم و کلی هم برنامه ریزی واسه اینده کرده بودم ... اما این وسوسه ها حتی توان رسیدگی به کارهای روزمره رو هم از من گرفته ... واسم دعا کنید و اگه نظری دارید در این مورد بگین ... اجرتون هم با خود اقا صاحب الزمان (علیه السلام) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۰, ۱۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۱۲:۵۴ توسط sharmandeh.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۳ ۰:۴۰)میم.حسین.الف نوشته است: سلامسلام ممنونم دوست خوبم .. سعی میکنم اجرا کنم. خیلی باید تمرین کنم. (۱۷/آبان/۹۳ ۰:۴۸)مجتبی110 نوشته است: آیا وسوسه ی شیطانی دارید؟سلام ممنونم .. این چله نشینی از کی شروع میشه؟ (۱۷/آبان/۹۳ ۸:۲۳)محمدهادی نوشته است: سلامسلام یه دنیا ممنونم ... با خوندن این پست کمی ارومتر شدم ... اما هر لحظه میترسم که بازم وسوسه ها بهم هجوم بیارن ... . . نقل قول:فرمود: «گویا شیطان تو را وسوسه کرده و گفته چه کسی تو را آفریده؟ و تو گفتی: خالق من خدا است. سپس به تو گفت: او را که آفریده»؟این مورد دقیقا در مورد منم صادقه ... این افکار من رو به سمتی پیش میبرن که هی از خودم میپرسم خدا اصلا چه وجودی هست و از کجا اومده و ... خیلی دچار اضطراب میشم ..بدنم سرد میشه .. امیدوارم برای هیچ مومنی همچین چیزی پیش نیاد ... باید بشینم یکی یکی این مواردی که شما دوستان گفتین رو انجام بدم و تمرین کنم .. + در اون مورد قانون جذب چه نظری دارید ؟؟ این که ما با قدرت ذهنمون به چیزهای مثبت فکر کنیم و اونا رو به سمت خودمون جذب کنیم ایا گناهی رو مرتکب میشیم و شرک محسوب میشه ؟؟ در حالی که اگر اعتقاد داشته باشیم همین اعمال هم با اذن خدا و اراده ی او انجام میشه ... یعنی اعتقاد داشته باشیم این عمل من ( یعنی تفکر و تمرکز روی اون چیزی که میخواهیم و دریافت انرژی مثبت از هستی و به موفقیت رسیدن ) همه تحت اراده ی خداست و اگر لحظه ی خدا اراده کند میتواند کاری کند که دیگر این کار ها هم اثر نداشته باشد .. با این تفکر ایا باز هم من دچار اعمال مشرکانه میشم و از غیر خدا طلب خوشبختی و موفقیت کردم ؟؟ .... ... در واقع وسوسه ی این مورد هم افتاده به جونم ... لحظه ی از این رهایی پیدا میکنم به اون وسوسه ی قبلی دچار میشم و دوباره بالعکس... |
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۱۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۱۵:۰۷ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۳ ۱۲:۵۰)sharmandeh نوشته است: در اون مورد قانون جذب چه نظری دارید ؟؟ نگران نباش هممون مشرکیم (جز تک و توک از مردم)، خیلی سخت نگیر و ما یومن اکثرهم الا و هم مشرکون منتهی این شرکی نیست که خداوند ببرمون جهنم متولد چه سالی هستید؟ |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۳ ۱۴:۴۲)محمدهادی نوشته است: نگران نباش هممون مشرکیم (جز تک و توک از مردم)، خیلی سخت نگیراخه اون سخنرانی که mahpare تو پست های قبل گذاشتن رو گوش دادم نگران شدم ... در مورد همین موضوع بود ... من متولد 1368 هستم... |
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۱۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۱۸:۱۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۳ ۰:۳۵)sharmandeh نوشته است: یه کم پیچیده هست مشکلم تو یه جمله نمیشه گفت ..سخته توضیح دادنش ..سلام به حدیث زیر توجه کنید لَم يَشكُرِ المُنعِمَ مِنَ المَخلوقينَ لَم يَشكُرِ اللّه عَزَّوَجَلَّ؛هر كس در مقابل خوبى مردم تشكر نكند، از خداى عزّوجلّ تشكر نكرده است. در لینک زیر هم از این احادیث هست http://www.aviny.com/hadis-mozooee/ejtem...ardom.aspx این یعنی اگر از مردم تشکر کنی یعنی از خدا تشکر کردی چون خدا گفته پس شرک نیست یا سنت های الهی 10ـ سنت بازتاب اعمال: یعنی هرکس هر چه انجام دهد اگر خوب باشد به نفع اوست و اگر بد باشد به ضرر خود اوست: «لَها ما کَسَبَت وَ عَلَیها ما اکْتَسَبَت»؛ بقره/ 286. حدود 31 آیه دیگر نیز در این زمینه وجود دارد. این یعنی خداوند به انسان در اموری اختیار داده است پس انتخاب و تصمیمات انسان اثر دارد چون خداوند این را خواسته است لینک زیر رو مطالعه کنید http://www.hawzah.net/fa/magazine/magart/3674/6126/65036 (۱۷/آبان/۹۳ ۱۲:۵۰)sharmandeh نوشته است: سلامسلام تا زنده هستید وسوسه هم هست پس نگران نباشید (۱۷/آبان/۹۳ ۱۲:۵۰)sharmandeh نوشته است: + خداوند تنها نیروی هستی هستن و همه نیروهای دیگه قدرت گرفته از خداوند متعال هستند یا قادر قانون جذب یک اصطلاح است و وجود واقعی ندارد در واقع وقتی شما به چیزی که می خواهید فکر می کنید ان را از خداوند درخواست کردید و برای بدست اوردن ان چیز تلاش می کنید پس چون خداوند رحمان است و چه کافر باشید چه مسلمان خواسته شما را اجابت می کند و برای بدست اوردن ان تلاش می کنید پس ان را بدست می اورید کائنات را خداوند اداره می کند و خداوند اسباب را فراهم می کند |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۳ ۱۷:۵۸)masoudmoosavy نوشته است: سلامسلام ممنونم دوست خوبم .. خوندن نظرات شما بهم ارامش میده .. راستش در اون مورد قانون جذب و نیرو و ... هم منم دقیقا به همین معتقدم که همه ی اینها در اختیار قدرت و اراده ی خداوند هست ...اما تو همون سخنرانی که اشاره کردم ( فکر کنم حاج اقا پناهیان ) گفتند " که این مکتب های جدید که اومده که میگه که تو میتونی همه چیز رو با فکر مثبت تغییر بدی ... و یه اسمی هم از خدا میارن و میگن تو میتونی تغییر بدی و از خدا هم کمک بگیر اینها همش کفر محضه "..............البته به قول mahpare من همش رو گوش ندادم ... نصفه گوش دادم .. اما اخه منم دقیقا همین طرز تفکر رو دارم و این که ما میتونیم از این قانون استفاده کنیم البته از خدا هم بخواهیم که ما در استفاده از اون کمک کنه ...میترسم دچار کفرشده باشم (۱۷/آبان/۹۳ ۱۹:۵۳)mahpare نوشته است: شما تا آخر گوش دادید؟؟؟؟بله.. متاسفانه فقط تا دقیقه 30 رو گوش دادم |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
خوب شما کامل گوش بدید بعد بیاید ببینیم چی میشه
![]() چله رو هم اواخر آبان ان شاالله شروع میکنیم.شرایطش تو تاپیک خودش هست. میتونید مراجعه کنید. ![]() البته باید ثبت نام کنید
|
|||
|
|
۱:۳۳, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۳ ۲۳:۳۶)mahpare نوشته است: خوب شما کامل گوش بدید بعد بیاید ببینیم چی میشهادامه ش رو گوش دادم ![]() متوجه شدم که کلا بد برداشت کرده بودم از بخش اول سخنرانی الان خیلی مشتاق شدم جلسه ی بعدی رو هم گوش بدم ... "مهمترین عامل تصرف در تقدیرات به اذن الهی " موند برای جلسه ی بعد .. واقعا ممنونم..ارامشم خیلی بیشتر شد |
|||
|
|
۹:۴۹, ۱۸/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۳ ۹:۵۱ توسط قلب.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۳ ۲۲:۵۴)sharmandeh نوشته است: سلام ممنونم دوست خوبم .. خوندن نظرات شما بهم ارامش میده .. راستش در اون مورد قانون جذب و نیرو و ... هم منم دقیقا به همین معتقدم که همه ی اینها در اختیار قدرت و اراده ی خداوند هست ...اما تو همون سخنرانی که اشاره کردم ( فکر کنم حاج اقا پناهیان ) گفتند " که این مکتب های جدید که اومده که میگه که تو میتونی همه چیز رو با فکر مثبت تغییر بدی ... و یه اسمی هم از خدا میارن و میگن تو میتونی تغییر بدی و از خدا هم کمک بگیر اینها همش کفر محضه "..............البته به قول mahpare من همش رو گوش ندادم ... نصفه گوش دادم ..سلام شما باید سخنرانی و مطالعه بیشتر بخوانید و گوش بدید تا مطالب دستتون بیاد به مرور که معرفت شما بیشتر شد بسیاری از مشکلات شما حل میشه من حرفم اینه که خداوند به انسان اختیار داده و این منافاتی با اراده خدا نداره درباره قانون جذب گفتم که یک اصلاح هست از اونجایی که کافران منکر خدا هستند ولی وجود نیروی برتر که اسمش رو کائنات میزارن رو قبول دارن پس از نیروی برتر با تخیل درخواست می کنن یعنی از همون نیروی برتر که ما اون رو خدا میدانیم، در واقع نمی خوان قبول کنن خداوند وجود داره به همین خاطر دور خودشون با این حرفها میگردن شما هم به کار خودت برس زیاد نمی خواد حساس باشی نام کاربری تون رو هم عوض کنید |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۱۸/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۱۹:۵۳ توسط بیداری12.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام برادر محترم.
این تاپیکو دیشب دیدم خواستم جوابی بنویسم کاری پیش اومد نتونستم. خواستم بگم این ذکر لا اله الا الله و لا حول ولا قوه الا بالله را با توجه بخون. هیچ قدرتی جز قدرت خدای بزرگ وجود نداره واون هم قدرت خیرمحضه. پس وسوسه ها و افکار منفی باطل اند و وجود ندارند فقط با توجه به اون ها اسیر اوهام می شویم. قل جاء الحق وزهق الباطل ان الباطل کان زهوقا. توصیه معصومین است که به این وساوس بی اعتنایی کنید و توجه نکنید. چون همه درپناه یکتا خیر مطلق هستیم پس جایی برای گمان و وسوسه بد در دل افکندن نیست. نظریه بعضی ها(بیشتر مسیحی ها) اینه که شرنیست همه چیز خیره پس درمقابل بدی گارد نگیر تا بیشتر نشه. امواج منفی نفرست و مقاومت نکن. یک قاعده دارند اصلا به نام عدم مقاومت. یعنی هرچه بیشتر درمقابل بدی گارد بگیری بیشتر میشه. دین ما هم توصیه داره به عفو و گذشت. واین که درمقابل کسی که به تو بدی کرده نیکی کن و یا عفو کنید بهتر است و... ولی از اون طرف قصاص رو هم مایه حیات میدونه. جایی که حق داره پایمال میشه چه جای عدم مقاومته؟ حق گاهی شخصیه و گاهی اجتماعی. بعضی جاها گذشتن از حق شخصی خیلی خوبه و به خودش خیر بر می گرده. گاهی حق اجتماعیه و گذشت پایمال کردن حقه. جایی پیامیبر صل الله علیه وآله درراه حق در مقابل بدی و ریختن شکمبه گوسفند برسرشان مقاومت نکرده و برعکس خوبی هم می کنند ولی درجای دیگر درصف کارزار نمونه تمام عیار مقاومت می شوند. چون ملاک حق و باطله و وظیفه هرکس شناخت حق و پیروی از اونه. دقیق شو تو دستورات دین و احادیث و قرآن که شفای قلب هاست. داروی دردت رو از قرآن بخواه. تو آیه هجده سوره اسراء خداوند می فرماید هرکس (فقط) عاجله (دنیا) را بخواهد به زودی به هر مقدار که بخواهیم به هرکس که بخواهیم میدهیم وسپس... مَّن كَانَ يُرِيدُ الْعَاجِلَةَ عَجَّلْنَا لَهُ فِيهَا مَا نَشَاء لِمَن نُّرِيدُ ثُمَّ جَعَلْنَا لَهُ جَهَنَّمَ يَصْلاهَا مَذْمُومًا مَّدْحُورًا ﴿۱۸﴾ هر كس خواهان [دنياى] زودگذر است به زودى هر كه را خواهيم [نصيبى] از آن مىدهيم آنگاه جهنم را كه در آن خوار و رانده داخل خواهد شد براى او مقرر مىداريم (۱۸) وَمَنْ أَرَادَ الآخِرَةَ وَسَعَى لَهَا سَعْيَهَا وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولَئِكَ كَانَ سَعْيُهُم مَّشْكُورًا ﴿۱۹﴾ و هر كس خواهان آخرت است و نهايت كوشش را براى آن بكند و مؤمن باشد آنانند كه تلاش آنها مورد حقشناسى واقع خواهد شد (۱۹) جاهای دیگر چندین بار خدا گفته روزی هرکس را بخواهد وسیع و روزی هرکس را بخواهد تنگ می کند! یا یه جای دیگه میگه: ام للانسان ما تمنی فلله الاخره و الاولی از تو حرکت از خدا هرچه صلاح بداند برکت است. درمورد اون مطلب هم که گفتید فکر می کنید دچار شرک یا کفر شدم. مگه ما آیه قرآن نداریم ادعونی استجب لکم. یا خدا قریب مجیبه. قاضی الحاجاته و... واین که گفته اند دعا کردید شک نکنید اعتقاد داشته باشیدخدا استجابت میکنه. فال خوب بزنید. گمان نیک حقه پس دعا کن برای حوائج دنیا و آخرتت ولی بگو خدا اگر صلاح میدونی استجابت کن. اگه منو ازتو دور نمی کنه. دنیا رو هم برای خدا بخواه آخرت رو هم . بقیه دست خودشه. یا اجابت کنه یا صلاح دیگری رو در نظر داره. چقدر این اعتقاد آرامش میاره! دیشب دوستم یک پیامک داده بود که دقیقا همین مطلبو می گفت: باور نمی کنم که خدا هیچ گاه به ما بگوید نه!!! خدا سه گزینه دارد: آری. باشه ولی الان نه. پیشنهاد بهتری برایت دارم فقط صبور باش. لا اله الا الله و لاحول ولا قوه الا بالله را فراموش نکن. (طبق فرمایش فاطمه خانم شاید تکرار زیادش مناسب نباشه) الله اعلم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |