تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مردان نفرین شده
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
خوبه که از این طرف هم یه حرفی زده شد
دعوا ها هم تموم شدنی نیست
یه چیزی زیر تختم هست که داره به من چشمک می زنه
می گه بیدل بیا من رو بگیر
من می گم نه! تالار گناه داره... می گه بزن چهارقاچش کن
خوب شد امروز زیاد تو تالار نبودم واگرنه سیم کشی ام اوربیس می شد
خدا رو شکر
اسلام دین اعتدال است(رهبر)
این رو کسی می دونه که همه اش رو با هم ببینه
اون حدیث که اشاره میکنه به این مطلب کة مردی موی همسرشو بکشه و اذیتش کنه!اون دنیا با میخ به حسابش میرسن خیلی برام تازگی داشت! اصلا نشنیده بودم!!!! این احادیث نباید خاک بخورن!!!
نقل قول:مردی که نیت می‌کند، که مهریه همسر خود را پرداخت نکند

امام صادق (علیه السلام) فرمود: شخصی که با زنی ازدواج می‌کند و نیت می‌کند که مهریه‌ی آن زن را (به طور کامل) پرداخت نکند، او در نزد خدای متعال به منزله‌ی شخصی است که مرتکب عمل شنیع زنا می‌شود. (41)
امام صادق (علیه السلام) به این مضمون فرمود: شخصی که با زنی ازدواج می‌کند و برای او مهریه‌ای معین می‌کند، اما نیت می‌کند که مهریه‌ی زن را پرداخت نکند. چنین شخصی به منزله‌ی دزد می‌باشد. (42)

نقل قول:مردی که به مهریه‌ی همسر خود، دستبرد می‌زند

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: از جمله گناهانی که خدای متعال (در روز قیامت) آن‌ها را نمی‌بخشد، دستبرد زدن به مهریه‌ی همسر می‌باشد. (43)
حضرت امیرالمۆمنین (علیه السلام) به این مضمون فرمود: خدای متعال گناه چند گروه را نمی‌بخشد. از جمله‌ی آن‌ها: مردی است که به مهریه‌ی همسر خود دستبرد می‌زند. (44)

امیدوارم هیچ شارلاتی در خونه ی دختری رو نزنه.هیچ دزدی در خونه ی دخترای مردمو نزنه.

یه خدا بیامرزی بود، Wink واسه مهریه به من گفت ، آره از لحاظ شرعی درست نیست که پسر از حد توانش مهریه تعیین کنه .خانوم من کلا 50 تا سکه در توانم هست و خدا تو دینش نهی کرده و .............. رفت 2 ساعت سخنرانی .
تهش مشخص شد اینا به عزاییل هم جونشونو قسطی میدن . پتانسیل سو استفاده از این حدیث تو مرد جماعت هست.

نقل قول:غذا خوردن به تنهایی و بدون همسر

حضرت امیرالمۆمنین (علیه السلام) به این مضمون فرمود: خداوند متعال سه گروه را مورد لعن و نفرین خود قرار داده است: از جمله‌ی آن گروه: شخصی است که تنها و بدون همسر و خانواده‌ی خود غذا می‌خورد. (26)

وای خدا جهنم چقدر شلوغ میشه .Smile

خانومای محترم تالار مشاهده کردید کامنت های آقایان در این تاپیک رو . حالا دائم به ترور شخصیتی زن بپردازید.عمرا این جماعت این احادیث رو یه دور کامل خونده باشن . وقتی اموزش فقط رو یه جنسیت باشه . اصلا اون مفهوم اموزشی گم میشه و اثری هم نداره .
مرد میخوام بره تو این تالار تمام تاپیک های مربوط به مردا ور بیاره. من یبار کلی دیدم و یه تاپیک گذاشتم.یادم نیست که بزارم اینجا.
تشکرات زیر پست ها جالب بود . فقط خانوما . آقایون تک و توک .
نکنید خواهرا ، اینقدر از خودتون مایه نزارید. دیروز رو دیدید مرد با بوی عرق شرف پیداکرد!!!!!. مرد بوی عرق بده خودم از سقف اویزونش میکنم . Smile.خوبه دینمون اسلامه و به تمیزی سفارش شده ، مرد با بوی عرق شرف پیدا کرد. دینمون چیز دیگه بود چکار میکردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خانم اسکای!
کل این که دنیا رو به دو بخش زنونه و مردونه تقسیمش کنی خوب نیست.
ما همه اینا رو میدونیم.
ما وظیفه داریم وظایف خودمون رو درست انجام بدیم و آقایون هم موظفن وظایف خودشون رو درست انجام بدن.
این که آیا انجام میدن یا نه، درسته این دنیا ما رو عذاب میده، اما اون دنیا خدا انتقام خانم ها رو ازشون میگیره.
ما نمیتونیم با جیغ و فوش و کتک مجبورشون کنیم که وظایفشون رو انجام بدن.
اما هیشکی از عدالت خدا مصون نمیمونه.
بلاخره اونا هم یه روزی جواب این کارهاشون رو میدن.
همونطور که ما میدیم.
من به عنوان یه زن، چیزهایی که میدونم اگه همنوعان خودم انجام بدن، کمتر اذیت میشن رو میگم تا هم به وظایفشون بهتر برسن و هم اون دینا کمتر بسوزن.
اونا هم موظفن خودشون وظایف خودشون رو یادآوری کنن به همدیگه.
وقتی نمیکنن، یعنی گوش شنوا ندارن.
به قول خسرو توی اون درس ادبیات "گوش استماع نیست. لمن تقل؟"
خودشون میدونن و خداشون.
این که ما هی بیام داااد بزنیم که شما ها هم اگه وظایفتون رو انجام ندین میفتین تو جهنم که باعث میشه اونا هم لج کنن.
به نظر من بهترین کار اینه که زن ها وظایف خودشون رو یادآور شن به همدیگه و مردها هم وظایف خودشون رو.
بازم تاکید میکنم...
این که اونا در بخش خودشون کوتاهی میکنن و یا نمیکنن، رو ما نمیتونیم جبران کنیم.
ما وظایفمون رو انجام میدیم و نتیجه رو میسپریم به خدا.
اونا اگه به زن ها ستم کردن، اون دنیا خدا حالشون رو جا میاره.
و اگه نکردن و با همسرانشون خوب و مهربان بودن، خدا بهشون شاباش میده.
ضمن این که...
همه مردها بد نیستن.
نمونه اش همسر من.
اکثر این کارها رو میکنه و مراقبه که به همسرش بی حرمتی ای صورت نگیره.
حتی وقتی میبینه توی تالار یکی دیگه به من توهین کرده، از ناراحتی من ناراحت میشه و میگه جایی نرو که اینقدر اعصابت رو به هم بریزه.
منظورم اینه که هستن مردایی که از تب همسرشون میمیرن.
این دید که کل مردها جنسشون شیشه خرده داره و کل زن ها فرشته ان یه دید اشتباهه.
زن ها هم اشتباهات خودشون رو تو زندگی هاشون داشتن که الآن بی شوهری داره بی داد میکنه.
مردها هم اشتباهات خودشون رو داشتن که الآن دیگه کار پیدا نمیکنن.
همه چیزم مثل یه زنجیر به هم وصله.
اگه جامعه ایده آل میخوایم همه باید به وظایفشون عمل کنن.
من به شخصه چون به تجربه بهم ثابت شده، مردها لجباز تر از زن ها هستن ترجیح میدم اول من به عنوان یه زن کوتاه بیام تا بعد که اونا اعتماد کردن، بعد اونا کوتاه بیان.
اما بعضی ها مثل شما معتقد به معامله پایاپاین.
یعنی از هر دست بدی، همون لحظه از همون دست پس بگیری.
این با شخصیت های زنان و مردان در تناقضه.
من هم خداییش خیلی از شنیدن این احادیث کیف کردم.
نه به خاطر این که مردهای نفرین شده رو معرفی میکنه.
واسه این که اگه کسی به این احادیث پایبند باشه، خانواده ها محکم تر میشن.
و هر چی خانواده های دیگه محکم تر بشه، زندگی منم محکم تر میشه.
ضمن این که همسر من شبها تنهایی غذا میخوره.
نه به خاطر این که صبر نمیکنه.
به خاطر این که من شام نمیخورم.
پس خودم خواستم.
پس فکر نمیکنم جهنمی باشه.
(۲۱/آبان/۹۳ ۲۳:۱۶)SkyGirl نوشته است: [ -> ]اون حدیث که اشاره میکنه به این مطلب کة مردی موی همسرشو بکشه و اذیتش کنه!اون دنیا با میخ به حسابش میرسن خیلی برام تازگی داشت! اصلا نشنیده بودم!!!! این احادیث نباید خاک بخورن!!!

حالا اگر چنین حدیثی برای زنها بود اگر روش ی فرغون خاک هم ریخته میشد هیچ ایرادی نداشت

(۲۱/آبان/۹۳ ۲۲:۱۸)Bidel.s نوشته است: [ -> ]خوبه که از این طرف هم یه حرفی زده شد
دعوا ها هم تموم شدنی نیست
یه چیزی زیر تختم هست که داره به من چشمک می زنه
می گه بیدل بیا من رو بگیر
من می گم نه! تالار گناه داره... می گه بزن چهارقاچش کن
خوب شد امروز زیاد تو تالار نبودم واگرنه سیم کشی ام اوربیس می شد
خدا رو شکر

حقیر فکر میکنم که در شکل گیری چنین دیدگاهی برای خانم اسکای انسانهایی مشابه شما خیلی نقش داشتن...
خب برادر من چ کاریه یکم عطوفت هم چیز خوبیه...
نقل قول:حقیر فکر میکنم که در شکل گیری چنین دیدگاهی برای خانم اسکای انسانهایی مشابه شما خیلی نقش داشتن...
خب برادر من چ کاریه یکم عطوفت هم چیز خوبیه...
اولا: شما چرا خودتو حقیر صدا می زنی؟Angry
دوما: انگاری دو تا کامنت من در جهت مخالف جریان حرکت کرد
من دیشب حتی می خواستم به خانم Eve اعتبار هم بدم ولی اون پنجره کوچیکه، دکمه اش کار نمی کرد. حالا امتحان می کنم ببینم کار می کنه یا نه
معتقد بودم این طرف قضیه هم باید روشن می شد
متاسفانه خانم اسکای فقط داد می زنهConfused
یه بار نیومد یه تاپیک اینچنینی بزنه در حالی که خانم Eve اومد و کار رو یکسره کرد
منظورم از خرداد 60 هم همین قضیه بود نه چیز دیگه ای
نقل قول:حالا اگر چنین حدیثی برای زنها بود اگر روش ی فرغون خاک هم ریخته میشد هیچ ایرادی نداشت
فعلا که روی هزاران هزار بلاکارد دارن جولون می دن.
شما از همین الآن پاشید برید سطح شهر رو بگردید اگه یه بلاکارد دیدین که در مورد وظایف مردان برای حفظ عفت جامعه باشه
حالا با کلی خواهش تمنا بگیم عفت عمومی 70 درصد به زنه و 30 درصد به مرده(در حالی که به نظر من 60 به مرد و 40 به زنه)
عمرا اگه 30 درصد تبلیغات درباره ی مرد ها باشه.
شما بگو 10 درصد!
من حتی 10 مورد هم ندیدم!
یا حقSmile
نقد شخصیت کاربرای تالار کار درستی نیست.
لطفا مراعات کنین.
(۲۲/آبان/۹۳ ۱۱:۵۰)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]نقد شخصیت کاربرای تالار کار درستی نیست.
لطفا مراعات کنین.

چ کسی ، چ کسی رو نقد کرد ؟
سلام

همه ی این روایات و احادیث مربوط میشه به وظایف مرد در مقابل همسرش
و جالبه اکثر افرادی که تو این تاپیک نظر داده اند هنوز ازدواج نکرده اند !

این روایات و این وظایف اینقدر مشخص و با عقل سازگاره که هر مرد عاقلی هم بدون خوندن این احادیث هم میدونه که موظف به رعایت این مسائل هست و وظیفه ش هست که نسبت به این مسائل متعهد باشه

حالا اینکه بعضی ها عمل نمی کنن رو نمیشه تعمیم به همه داد
و به خاطر همین هم هست که خدا برای این افراد همچین عذاب هایی سختی در نظر گرفته

حالا جالبه که بعضی ها که میگفتن مردها ، چرا میرن فقط وظایف خانم ها رو میخونن ، خودشون اومدن در مورد وظایف مردها نظر میدن و دلشون خنک میشه !

کسی که اعتقاد داشته باشه خدا عادله ، دیگه لازم نیست حرص اینو بخوره که چرا بعضیا فقط دارن وظایف زنان تو جامعه رو میگن و نمیگن مردها وظایفشون چیه !

خدا که العیاذ بالله به حرف مردم نیست که ، حالا این کسایی که اینقدر دارن افراطی در مورد برخی مسائل نظر میدن و به قولی بعضا گیرهای الکی به خانم ها میدن ، خودشون میدونن و خدای خودشون

من دقیقا نمیدونم بحث بوی عرق دادن مرد چی بود
ولی اینقدر میفهمم بوی عرق مردی (برای محرمش) که برای روزی حلال زحمت کشیده شرف داره به بوی ادکلن زن برای هزارتا نامحرم .

یاعلی
نقل قول:
من دقیقا نمیدونم بحث بوی عرق دادن مرد چی بود
ولی اینقدر میفهمم بوی عرق مردی (برای محرمش) که برای روزی حلال زحمت کشیده شرف داره به بوی ادکلن زن برای هزارتا نامحرم .

یه برادری فرمودن که زنی اگر شوهرش بوی عرق بده و زن تمکین به این علت نکنه ، دلیل موجهی نیست . میخوست شوهر نکنه . پاکیزگی در همین دینیکه سنگشو به سینه میزنن بسیار سفارش شده .
و برام جالب بود که عرق ، شرف پیدا کرد.
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع